Nazar blir Vegan Friendly!

Hvor er alle veganske All Inclusive-alternativer?

Det lurte vi også på, så vi skapte konseptet Vegan Friendly by Nazar på noen av våre utvalgte hotell.


Siden vi er Norges All Inclusive-spesialist, er maten noe av det viktigste vi har på våre hotell. I dag er 10% av Nordens befolkning enten veganere eller vegetarianere. Derfor var det en selvfølge for oss å skape konseptet Vegan Friendly by Nazar, slik at du som veganer kan være sikker på å få en matopplevelse som går i tråd med dine livsstilsvalg og verdier.

Denne satsningen er for familien som har hatt det vanskelig å finne noe alle kan spise på ferien, for deg som har fått pirke i maten eller bare spise pynten, eller for deg som ønsker å redusere kjøttforbruket.

Vegan Friendly med Nazar

  • Nyt veganske og vegetariske utvalg uten rot!
  • Hotell valgt med omhu som deler våre verdier og høye krav
  • Veganske og vegetariske alternativer i alle hovedmåltider

 

 

I dag er 20% av våre hotell Vegan Friendly 

Målet er at alle skal være Vegan Friendly 2024!

Våre åtte første Vegan Friendly-hotell

Noen av våre beste hotell har nå utvidet sitt veganske og vegetariske utvalg. Bli med oss på en gastronomisk reise med grønne smaker!

Belek, Tyrkia

Susesi Luxury Resort

     

Bo, svøm og spis kongelig – og vegansk

På vakre Susesi Luxury Resort kan du velge blant forskjellige typer veganske retter. Så benytt anledningen til å tilbringe charterreisen på et vakkert og overdådig hotell i Tyrkia, med det aller beste innen mat. Gjør deg selv og hele familien glade. 

Les mer

Ixia, Rhodos

Rhodes Bay

    

Fantastisk utsikt – nå også vegansk

Rhodes Bay er hotellet like ved stranden som byr på enestående utsikt! Og nå kan du nyte den med en buffé med veganske innslag. 

Les mer

Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

    

Elegant, fantastisk – og nå vegansk

Lindos Imperial er et elegant familiehotell på Rhodos østkyst. Her bor du litt finere for litt mindre og kan nå dessuten få vegansk på menyen!  

Les mer

Kalithea, Rhodos 

Kresten Royal

    

Havet som bakgrunn – nå med veganske smaker

Elegante og moderne Kresten Royal på Rhodos tilbyr en ferie for deg som søker ekstra ferieluksus. Her kan du som veganer være sikker på et utvalg som passer deg.

Les mer


Alanya, Tyrkia

Sealine Hotel

   

Har noe for alle – nå også vegansk mat 

Et rimelig byhotell i Alanya kan også holde tritt med den grønne utviklingen. Bo nære alt på sjarmerende Sealine Hotel og benytt anledningen til å nyte en god vegansk buffé.
 

Les mer

Hva betyr Vegan Friendly når jeg reiser All Inclusive med Nazar?


Vegan Friendly betyr at du som veganer kan velge retter som er tilpasset til din livsstil. På et 3-stjerners hotell kan det for eksempel finnes en vegansk og et vegetarisk alternativ. Jo flere stjerner på hotellet, desto flere veganske eller vegetariske All Inclusive-retter skal du kunne regne med.

Alle våre hotell som inngår i Vegan Friendly-konseptet kommer å tilby et vegansk utvalg både til frokost, lunsj og middagsbuffeen. Ellers varierer tilbudet avhengig av hvilket hotell du bor på. For eksempel kan noen hoteller tilby veganske forretter, snacks og bakverk.

Liten Q&A

2024 blir et bærekraftig år for både TUI Group og Nazar. Vårt fokus er rett og slett å jobbe for en mer bærekraftig reiselivsnæring. Men hvorfor gjør vi egentlig denne innsatsen? Les vår Q&A og få svar.

Q: Hvorfor er Nazar egentlig Vegan Friendly?

A: Av hensyn til dyr, helse og miljø. Og fordi mange av oss på Nazar, i likhet med samfunnet ellers, er vegetarianere eller veganer. Nazar var den første reisearrangøren i Norden som stoppet utflukter til delfinshower. Å bekjempe utnyttelsen av dyr er noe vi på Nazar virkelig brenner for. Vi ønsker å ta vårt ansvar for å redusere klimaavtrykket og derfor gjør vi en forskjell der vi kan – ved å redusere animalske produkter på våre hoteller. Sist, men ikke minst vet vi at et godt balansert vegansk kosthold er sunt for kropp og helse.

Q: Betyr Vegan Friendly at all All Inclusive-mat er vegetarisk eller vegansk?

A: Nei, en liten andel av tilbudene i buffeene er vegetarisk eller vegansk. Utvalget av kjøtt og fisk er like variert som det alltid har vært. Vegan Friendly betyr at vi forsikrer at det finnes veganske og vegetariske retter slik at du ikke blir henvist til garnityr og salater.

Hjelp oss å bli bedre!

2022 er det første året da åtte av våre hotell skal oppfylle våre drømmer om et Vegan Friendly Nazar. De er like entusiastiske som vi er! Om du er veganer, vegetarianer eller bare lengter etter et bedre utvalg for plantebasert kost, fortell oss gjerne om dine ønsker og forventninger. Her kontakter du oss

Kontakt oss
955 115 51

Mandag - fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag - søndag: Stengt

Chatt  |  Mail oss info@nazar.no  |  Til kundeservice