Nyhet!

Fig Tree Bay, Kypros

Anastasia Hotel & Apartments


4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Gjeste­vurdering
4 av 5
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Strand
50 m 
Sentrum
4 km 

Sjarmerende hotellrom eller leiligheter nær Protaras Beach

Rett ved siden av den kilometerlange strandpromenaden ved Protaras Beach finner du familiehotellet Anastasia Hotel & Apartments. Dette er et vennlig og enkelt All Inclusive-hotell med det meste du trenger for å kunne feriere med hele familien. Anastasia Hotel & Apartments ligger fint nær de mange buktene langs Protaras-stranden som Kypros er så kjent for!

Du velger dette hotellet hvis du ønsker å reise enkelt med All Inclusive. Her finnes en liten bufférestaurant til lunsj og en til frokost og middag, samt tre barer.

Du bor enten i enkle hotellrom eller litt større leiligheter. Samme fasiliteter og All Inclusive-konsept gjelder både for hotelldelen og for deg som bor i leilighet.

Nazars skandinaviske barneklubber

På Anastasia Hotel & Apartments bor Captain Nemo og hans pirater! Våre aktivitetsguider står klare til å underholde barna i vår egne skandinaviske barneklubb.

Bassengområde for alle smaker!

Anastasia Hotel & Apartments har bassengområder som passer de fleste. På den ene siden finnes et stort hovedbasseng med tilhørende bassengbar og stort grøntområde, og på den andre siden et morsomt badeland. Trenger du et roligere miljø, har hotellet til og med et innendørsbasseng hvor du kan ta noen svømmetak.

Våre gjesters favoritter:

 • Captain Nemo og vår egen skandinaviske barneklubb!
 • Det familievennlige store grøntområdet
 • Badelandet med vannsklier og lazy river, selvfølgelig!
 • Nærheten til stranden og strandpromenaden

Vi anbefaler dette hotellet til familier med mellomstore barn eller barn i tenårene som vil bo nære havet. Du som ønsker en aktiv ferie med skandinavisk barneklubb og som elsker å bade, vil ha det bar her!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

All Inclusive på Anastasia Hotel & Apartments

På Anastasia Hotel & Apartments er All Inclusive inkludert i prisen. Dette betyr at det meste av mat og drikke allerede inngår i reisen din. I hotellets to bufférestauranter spiser du dine tre hovedmåltider og velger selv mellom salat, suppe, hovedretter og desserter.

Til frokost kan du blant annet nyte et sunt hjørne og et hjørne med lokale kypriotiske råvarer. På kveldene har hotellets restaurant temakvelder og serverer mat inspirert av blant annet meksikansk, italiensk og gresk mat. Du kan sitte både inne i restaurantene og ute på de respektive terrassene.

Barer og snackbarer på Anastasia Hotel & Apartments

På Anastasia Hotel & Apartments finnes tre barer som serverer forskjellige drikkevarer. Lobbybaren serverer drinker og blander cocktails basert på en liten drinkliste som er inkludert i All Inclusive-konseptet. Bassengbaren ligger praktisk til ved hovedbassenget og der kan du få en kaffe, drink, brus eller en is. I lunsjrestauranten ligger den tredje baren som holder åpent under lunsjtimene.

Til visse tider under dagen forvandles lunsjrestauranten også til en snackbar om du blir sulten mellom måltidene. Her kan du få deg en toast, noen nuggets, pommes frites eller salat. I lobbybaren finner du et enklere utvalg av smørbrød på kveldstid.

Barnas All Inclusive

Under måltidene på hotellet tilbys alltid det alltid et lite hjørne av buffeen med mat laget for barn. Her er det mulighet å spise både sunt og mindre sunt. Grønnsaker og fin frukt finnes alltid ved måltidene. I bassengbaren kan barna slukke tørsten med brus eller juice, eller kjøle seg ned med en kald is i ulike smaker.

Spesialtilpasset All Inclusive

Anastasia Hotel & Apartments har visse restriksjoner når det gjelder spesielle behov angående mat. Er du gluten- eller laktoseintolerant, veganer eller vegetarianer bør du informere resepsjonen ved ankomst. Du får da et skjema å fyll i der du beskriver dine spesielle matbehov.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet:

 • All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag
 • Alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00 – 00.00
 • Bassengbar, lunsjbar og lobbybar med drikke
 • Is store deler av dagen
 • Snacks delar av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Noen importerte drikkevarer, ferskpresset juice, slush, frappé og drikke på flaske er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Kleskoden i middagsrestauranten er såkalt smart casual. For menn gjelder shorts eller lange bukser i riktig stil. Badetøy, badetøfler og ermeløse plagg er ikke tillatt.

Klassisk feriestemning nær stranden

Rommene i hotell-delen på Anastasia Hotel & Apartments går i havets myke toner av hvitt og blått med bruna tre detaljer. De store og enkle rommene har alle flisegulv.

Feriefølelse i praktiske leiligheter

Midt imot badelandet finnes den delen av hotellet der leilighetene ligger. Rommene i leilighetene på Anastasia Hotel & Apartments går i hvitt med brune detaljer. De praktiske rommene har flisegulv, en kjøkkenkrok med kokeplate og diverse kjøkkenutstyr om du vil lage egen mat på rommet.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong
 • Individuell luftkondisjonering
 • Minikjøleskap
 • WiFi
 • Tv, telefon
 • Minisafe mot ekstra kostnad
 • Dusj og badekar, hårføner

Kun i hotell-delen:

 • Vannkoker
 • Te- og kaffefasiliteter

Kun i leilighetene:

 • Kokeplater
 • Mikrobølgeovn

Bra å vite:

På rommene er det relativt lytt. Lyder som kommer fra korridor, rom i nærheten og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende.

Hotelldelen

Bo i klassiske, lyse rom i Anastasia Hotel & Apartments hovedbygning. Disse praktiske rommene går å bestille med forskjellig utsikt fra balkongen.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

I dobbeltrommet på 22 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng som måler 80x190 cm eller en ekstraseng i form av en sovesofa som måler 90x170 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne eller to voksne og et barn, og det er mulig å få barnepris for et barn. Du kan velge å oppgradere landutsikten til delvis havutsikt eller havutsikt mot et tillegg. Dobbeltrommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Leilighetene

Bo større i de lyse rommene i Anastasia Hotel & Apartments leilighetsbygning. Denne romslige innkvarteringsformen passer deg som reiser med flere i familien.

Toromsleilighet, 2–4 personer

Toromsleilighet, 2–4 personer

I denne leiligheten på 45 m² finnes to ordentlige sengeplasser og to ekstrasenger, i form av senger eller sovesofaer som måler 120x200 cm eller 102x180 cm hver. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne, og det er mulig å få barnepris for et barn.

Hvilke basseng finnes på Anastasia Hotel & Apartments?

På Anastasia Hotel & Apartments finnes et hovedbasseng i perfekt størrelse, et lite barnebasseng ved siden av hovedbassenget, et roligere innendørsbasseng og et basseng tilhører badelandet. På hovedbassenget store grøntområde ligger også en bassengbar som serverer drikkevarer og is.

I badelandet finnes fem ville vannsklier for store eventyrere og to for litt mindre. Det renner en artig lazy river rundt badelandet og for de yngste barna finnes et lite plaskeområde med noen minivannsklier.

Hotell i Protaras like ved stranden

20 meter nedenfor hotellet ligger den lange strandstripen ved Protaras Beach. Langs denne passerer den berømte promenaden som går helt til sentrum av Protaras by. På strandpromenadens tredekke kan du gå stemningsfulle kveldsturer uten forstyrrende støy fra trafikken. Underveis ligger koselige loungebarer og små restauranter. Bukten nærmest hotellet heter Marlita Beach.

Dette finnes på stranden:

 • Solsenger og parasoller mot ekstra kostnad
 • Strandbar med drikke og snacks mot ekstra kostnad
 • Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Stranden Protaras Beach er en offentlig strand som er åpen for alle

Bukten Marlita Beach består av sand blandet med småstein og er relativt langgrunn

Minimumlengde for fire av de fem større vannskliene er 120 cm. Minimumslengde for Space Hole er 140 cm. De to mindre vannskliene krever at du er under 120 cm lang. Kun barn får bruke disse.

Håndkleservice

Basseng- og badehåndklær kan lånes ved siden av baren ved hovedbassenget. Du henter håndkleet ditt mot et depositum. Du kan hente et nytt håndkle hver dag, uten ekstra kostnad, i bytte mot ditt gamle håndkle. Håndkleservicen er åpen til visse tider på dagen.

Nazars barne- og ungdomsklubber!

Captain Nemo’s piratklubb – Nazars barneklubb

I vår egen Captain Nemos piratklubb er det mye maling, tulling og lek! Alle Nazar-barn kan fritt bli med i piratklubben. Den ledes av våre egne skandinaviske aktivitetsguider som snakker et av de skandinaviske språkene. Noen ganger i uken arrangerer barneklubben morsomme temaer. Temaene varierer fra uke til uke.

Temadagene Crazy Fun!

Noen ganger i uken har barneklubben nytt tema for dagen. Bli pirat for en dag under Pirate Day med fantastiske skattejakter og ekte piratskole. Eller hva med vannlek under Splash Day der barna utfordrer sine nye venner i vannkrig. Under Challenge Day får barna mulighet til å konkurrere med hverandre. Og på Crazy Day løsner vi på reglene og alt kan skje!

Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket hvor barn i alle aldre danser til de beste feriehitene! Minidiskoteket arrangeres minst to kvelder i uken.

På Anastasia Hotel & Apartments på Kypros arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 3 ganger i uken for barn fra 4–11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes 2–3 ganger i uken. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Kypros.

Dette finnes også på barnas Anastasia Hotel & Apartments:

 • Barneklubbhus med plass for innendørs- og utendørslek
 • 1 barnebasseng
 • Badeland med 7 vannsklier, lazy river og plaskeområde
 • Biljardbord mot ekstra kostnad
 • Kveldsshow som passer barn

Hva finnes å gjøre på Anastasia Hotel & Apartments?

Anastasia Hotel & Apartments har en praktisk beliggenhet omtrent ti minutters kjøretur fra Protaras sentrum. Både Protaras og nabobyene Paralimni og Ayia Napa tilbyr et bredt utvalg av shoppingmuligheter, barer og restauranter. Bussene til de forskjellige byene går cirka 20 meter fra hotellet, og du kan selvfølgelig også bestille en taxi eller leie en bil for å utforske omgivelsene. Husk at Kypros har venstrekjøring.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi på rommene og på hele hotellområdet. Hastigheten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg aktiviteter på Anastasia Hotel & Apartments:

 • Dart og biljard
 • Tennis
 • Noen vannaktiviteter i bassenget

Et utvalg av underholdning på Anastasia Hotel & Apartments:

 • Kveldsunderholdning utendørs

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Mot betaling

Biljard, tennisutstyr mot depositum

Finnes det et treningsstudio på Anastasia Hotel & Apartments?

Ja. Hotelldelen har et enkelt lite treningsstudio som har det du trenger av treningsapparater og manualer for å holde i gang på ferie. Utenfor treningsstudioet er det to massasjestoler som du kan bruke mot et tillegg. Du kan også ta noen svømmetak i hotellets innendørsbasseng. Vel inne i treningsstudioet kan du også unne deg en behandling, for eksempel en massasje som du bestiller på forhånd. Av og til holder hotellet treningstimer i og rundt bassenget, som vannpolo eller aerobic.

Mot betaling

Alle behandlinger

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

På Kypros er det venstretrafikk. Vær forsiktig hvis du har tenkt å kjøre på ferie.

På Kypros trenger du en adapter med tre flate innganger, av type G. Disse kan kjøpes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i noen av hotellets egne butikker.

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Basseng og strand

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde i starten og slutten av sesongen.

Av sikkerhetsgrunner er det høyde/aldersbegrensninger på enkelte vannsklier.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Minimumslengden for fire av de fem større vannskliene er 120 cm. Minste lengde for Space Hole er 140 cm. De to mindre vannskliene krever at du er under 120 cm høy. Kun barn kan bruke disse.

Rommene

På rommene er det relativt lytt. Lyder som kommer fra korridor, rom i nærheten og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende.

For barn og unge

På Anastasia Hotel & Apartments på Kypros arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 3 ganger i uken for barn fra 4–11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes 2–3 ganger i uken. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Kypros.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections