Nyhet

Kiotari, Rhodos

Lindian Village

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
60 km (Rhodos by) 
Lindian Village
Lindian Village_1
Lindian Village_2
Lindian Village_3
Lindian Village_4
Lindian Village_5

Hotell nær Lindos bygget som en by!

Det unike og sjarmerende hotellet Lindian Village, som tilhører Curio Collection by Hilton, lever opp til navnet sitt. Her kommer du inn i et luksuriøst feriested designet helt som en tradisjonell gresk by! Her tilbringer du ferien din like ved stranden, omgitt av fredelig og vakker natur, bor i rom som er inspirert av naturen, bohemisk innredet med stor sans for trend. Du og familien din velger dette hotellet for å kunne tilbringe kvalitetstid med hverandre!

All Inclusive av høy klasse for alle behov

Lindian Village legger stor vekt på helse og kvalitet i sitt All Inclusive-konsept. I tillegg har de mulighet å tilpasse matutvalget for ulike typer allergier og andre preferanser. Mat og drikke skal være en opplevelse av høy klasse for alle gjester.

Hotell på stranden utenfor Lindos

Lindian Village er et hotell som ligger rett ved en koselig liten strand omgitt av vegetasjon. I tillegg til stranden har hotellet et felles bassengområde og flere romtyper med egne private basseng. Alle rom ligger i et landsbylandskap bestående av hvite hus i landlig stil, omgitt av grøntområder og blomster. Her renner en liten kunstig elv gjennom deler av byen og det rislende vannet bidrar til den harmoniske atmosfæren.

Våre gjesters favoritter:

Rommene med private basseng

Den lille stranden omgitt av frodige trær

Unik arkitektur med overdådige hager

Matopplevelser av høy kvalitet!

Vi anbefaler dette hotellet til den lille familien med yngre barn og par i alle aldre, som ønsker å bo i spennende omgivelser og investere i kvalitetstid sammen. Ønsker du også å velge bort livlige aktiviteter på ferien, har du kommet til rett sted!

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

All Inclusive på Lindian Village

Lindian Village er All Inclusive for deg som reiser med oss! Det betyr at nesten alt er inkludert i prisen på ferien som du allerede har betalt hjemmefra. Du spiser alle dagens måltider i hotellets bufférestaurant, hvor du kan sitte både innendørs og ute på terrassen.

Matopplevelsen på hotellet går i helsens og velværenes tegn. I bufférestauranten er fokus på kvalitet fremfor kvantitet, og du kan nyte forretter, hovedretter og desserter av høyeste standard. Restauranten tilbyr både kalde og varme retter og show cooking hvor maten lages på stedet.

Det er også mange alternativer for deg som for eksempel er gluten- eller laktoseintolerant eller foretrekker et vegetarisk kosthold. Matens innhold er tydelig skiltet.

Lindian Villages barer og snackbarer

På dette hotellet finnes to barer. Hovedbaren ved det lille sjarmerende torget tilbyr drikke av ulike slag og baren ved bassengområdet har både drikke og snacks. På ettermiddagene kan du også ta en crêpe eller en is på gelateriaen ved torget, hvis du får lyst på noe søtt.

Hvor mange à la carte-restauranter har Lindian Village?

Lindian Village har tre à la carte-restauranter. En italiensk som ligger ved bassengområdet, en tradisjonell gresk og en mer morderne variant med japansk og peruansk fusjon på menyen som begge ligger på det lille landsbytorget midt i hotellandskapet.

Barnas All Inclusive

Det er rikelig med mat og drikke for barn som vil spise og drikke relativt sunt på Lindian Village. I tillegg til snackbaren, med barnevennlige alternativer for både drikke og plukkemat, finnes gelaterian med kjempegode crêpes og is deler av dagen samt andre uimotståelige søtsaker. Ved stranden er det en food truck som serverer hurtigmat som for eksempel pølse og hamburgere.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet:

All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00 -01.00

1 besøk på 3 temarestauranter (ved 1 ukes opphold)

Strandbar med drikke og snacks

Is under deler av dagen

Snacks under deler av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i starten av ditt opphold, men senest en dag på forhånd

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Noen importerte drikker er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Rommene på Lindian Village ligger i små, separate områder, hver med forskjellige navn. Stilene i de ulike områdene er inspirert av naturen og Middelhavets varierte kultur og historie. Alle romstyper på hotellet går i jordnære, milde toner med interiørdetaljer i tre, trendbevisste tekstiler og i en landlig og bohemisk stil. Likevel er rommene komfortable, moderne og veldig private - her kan du sitte uforstyrret på din balkong eller terrasse. Alle rom har flislagt gulv.

Dette finnes på alle rom:

Balkong eller terrasse

Sentral luftkondisjonering

Minikjøleskap

WiFi

Vannkoker

Te- og kaffefasiliteter

Tv, telefon, minisafe

Dusjkabinett, eller dusj og badekar, hårføner

Bra å vite:

Alle riktige senger med plass for to er dobbeltsenger, og ikke separate enkeltsenger.

Minikjøleskapet inneholder vann, brus og vin ved ankomst som er inkludert, men fylles på mot en ekstra kostnad.

Mange av hotellrommene har åpen planløsning. Toalett og dusjkabinett ligger ofte separert fra hverandre. Likeså vaskene, som noen ganger er helt åpne i rommet.

Mediterraneo

Midt i hotellområdet, i hjertet av landsbyen, finner du Mediterraneo-rommene i grønne, frodige omgivelser.

Dobbeltrom Mediterraneo, 2 personer

Dobbeltrom Mediterraneo, 2 personer

På dobbeltrommet på 25 m² er det to ordentlige senger. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. to voksne. Dobbeltrommet kan også bestilles som enkeltrom mot tillegg.

River Passage

Finn ro i rommene ved hotellets vakre elv og våkne opp til lyden av brusende vann med jacuzzi eller eget basseng.

Juniorsuite med jacuzzi River Passage, 2-3 personer

Juniorsuite med jacuzzi River Passage, 2-3 personer

I juniorsuiten på 40 m² er det to ordentlige senger og en ekstraseng i form av en sovesofa, som måler 100x200 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. tre voksne. Her kan du få barnepris for ett barn.

Bassengsuite River Passage, 2-4 personer

Bassengsuite River Passage, 2-4 personer

I bassengsuiten på 50 m² er det to ordentlige senger og to ekstrasenger i form av sovesofaer, som måler 100x200 cm hver. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. fire voksne. Her kan du få barnepris for to barn.

Bohemian

Slapp av i en fredelig oase etter en dag i solen. Bohemian-rommene er en perfekt kombinasjon av minimalistisk luksus og bohemsk sjarm.

Familiesuite Bohemian, 2–4 personer

Familiesuite Bohemian, 2–4 personer

I familiesuiten på 45 m² er det fire ordentlige senger og en ekstraseng i form av en tradisjonell, orientalsk madrass, som måler 180x200 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. fire voksne. Her kan du få barnepris for to barn.

Bassengsuite Bohemian, 2-4 personer

Bassengsuite Bohemian, 2-4 personer

I bassengsuiten på 45 m² er det to ordentlige senger og en ekstraseng i form av en tradisjonell, orientalsk madrass, som måler 180x200 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. fire voksne. Her kan du få barnepris for to barn.

Ottoman Garden

I Ottoman Garden er din innkvartering et ekte fristed, innhyllet i historisk mystikk, med jacuzzi eller eget basseng. Lev som en konge i disse drømmende rommene.

Bassengsuite Ottoman Garden, 2-4 personer

Bassengsuite Ottoman Garden, 2-4 personer

I bassengsuiten på 76 m² er det to ordentlige senger og en ekstraseng i form av en tradisjonell, orientalsk madrass, som måler 180x200 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. fire voksne. Her kan du få barnepris for to barn.

Familiesuite med jacuzzi Ottoman Garden, 2-4 personer

Familiesuite med jacuzzi Ottoman Garden, 2-4 personer

I familiesuiten på 55 m² er det to ordentlige senger og en ekstraseng i form av en tradisjonell, orientalsk madrass, som måler 180x200 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. fire voksne. Her kan du få barnepris for to barn.

Familiesuite med 2 rom og jacuzzi Ottoman Garden, 2-6 personer

Familiesuite med 2 rom og jacuzzi Ottoman Garden, 2-6 personer

I familiesuiten på 85 m² er det seks ordentlige senger og en ekstraseng i form av en tradisjonell, orientalsk madrass, som måler 180x200 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. seks voksne. Her kan du få barnepris for fire barn.

Hvilke basseng finnes på Lindian Village?

Lindian Village har to basseng og et barnebasseng på sitt bassengområde. Her er det nok av solstoler og parasoller å velge mellom. Ved bassengområdet ligger også en bassengbar.

Hotell som ligger rett ved stranden

På den lille strandremsen rett nedenfor hotellet kan du slappe av og nyte med familien. Her finnes både solstoler og parasoller, og under de lave trærne ligger et lite loungeområde for å slappe av i skyggen. På stranden er det mulig å en tur med ulike vannsporter eller hvorfor ikke leie en strandpaviljong hvor butlerservice er inkludert?

En kort kjøretur fra hotellet ligger også den offentlige stranden Glystra Beach, som du kan besøke om du bil ha litt variasjon på dine strandbesøk. Og når du likevel er ute på strandtur bør du besøke Prasonisi med sine fantastiske sandstrender og mange vannsporter!

Dette finnes på stranden:

Solsenger og parasoller uten ekstra kostnad

Strandpaviljonger mot ekstra kostnad

Strandbar med drikke og snacks - helt All Inclusive

Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Stranden består av sand blandet med stein, og småstein ved vannkanten. Badesko anbefales!

Fasiliteter på Glystra Beach og Prasonisi Beach er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Håndkleservice

Basseng- og strandhåndklær venter på rommet ditt ved ankomst. Du får hente ett nytt håndkle hver dag ved håndklestasjonen på hotellets strand, uten ekstra kostnad og i bytte mot ditt gamle håndkle. Håndkleservicen er åpen til visse tider på dagen.

Barneklubb på Lindian Village

Lindian Village har en koselig babyklubb for yngre barn mellom fire måneder og tre år, mot en ekstra kostnad. Her finnes også en barneklubb for barn mellom fire og 12 år, åpen cirka seks dager i uken. Barneklubbene finner sted i et koselig klubbhus med god plass for lek og kreativitet. I barneklubben arrangerer de dyktige aktivitetsguidene blant annet vannleker ved bassenget og koselige utflukter til stranden. Barneklubben må bestilles på forhånd.

Underholdning for barn

Det er mye barnet ditt kan få oppleve i løpet av tiden i barneklubben. Hva med å lære seg bake sin egen pizza, oppleve den greske naturen sammen med andre jevngamle, eller lage noe fint å ta med hjem? Noen ganger kan det også arrangeres kinokvelder eller dukketeater for barna.

Dette finnes også på barnas Lindian Village:

Barneklubbhus med plass for innendørs- og utendørslek

Liten lekeplass

1 barnebasseng

Spa-økter for barn

Hva kan man gjøre på Lindian Village?

Trenger du en pause fra sol og bad, kan du ta en runde i butikkene som ligger ved det lille torget. Det finnes en solbrillebutikk, en butikk med badetøy, sportsklær og suvenirer, og et lite minimarked.

Behøver du å trene, kan du og dine kjære ta en tenniskamp på hotellets egen bane. Besøk også det lille treningsstudioet der de fleste treningsapparater og vekter du behøver finnes.

Landsbyene Lardos og Kiotari ligger ikke langt fra hotellet hvis du leier bil i løpet av oppholdet. Cirka 10 minutter unna med bil ligger også den berømte havnebyen Lindos som er verdt et besøk. Vil du besøke spennende Rhodos by, ligger den cirka 60 kilometer herfra.

Det arrangeres en del aktiviteter på hotellet som kan variere fra uke til uke. Spør i resepsjonen eller hos Guest Relations på plass hvilke aktiviteter som finnes på skjemaet under nettopp ditt opphold.

WiFi

Det finnes kostnadsfritt WiFi på rommene og på hotellområdet. Hastigheten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg underholdning på Lindian Village:

Tennis

 

Se mer om aktiviteter og underholdninger for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Hotellspa med skjønne behandlinger

I hotellets eget, luksuriøse spa kan du bestille herlig avslappende og eksklusive behandlinger som for eksempel massasje, ulike ansiktsbehandlinger og peeling. Noen ganger tilbys det også tilgang for barn!

Trening og treningsstudio på Lindian Village

På Lindian Village finnes et treningsstudio som har de fleste treningsapparater og vekter du trenger for å holde deg i gang på ferien.

Gruppetreningspass av ulike slag ledes av hotellets erfarne instruktører om ønskelig.

Et utvalg av trening på Lindian Village:

Gruppetreningspass med yoga eller stretching

Treningsstudio

Mot betaling

Behandlinger i spaet

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Dette hotellet ligger på landsbygden og atskilt fra andre bygninger. Transfertiden mellom hotellet og flyplassen kan derfor bli lang. Vi anbefaler å leie bil for å smidig ta seg rundt på Rhodos når du bor her.

Hastigheten på hotellets WiFi varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Mat og drikke

Dette hoteller er ikke bare et All Inclusive-hotell. Selv om du reiser All Inclusive med oss på Nazar, finnes fasiliteter, mat, drikke og aktiviteter som ikke er inkludert i ditt All Inclusive-program.

Rommene

Mange av hotellrommene har åpen planløsning. Toalett og dusjkabinett ligger ofte separert fra hverandre. Likeså vaskene som noen ganger ligger helt åpent i rommet.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections