Nyhet!

Fig Tree Bay, Kypros

Narcissos Waterpark Resort


4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Gjeste­vurdering
4.1 av 5
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
500 m 
Sentrum
2 km 

Barnevennlig hotell med badeland på Kypros

Narcissos Waterpark Resort er mildt sagt et familievennlig All Inclusive-hotell i Fig Tree Bay. Mange som reiser hit er på jakt etter morsomme vannsklier, og det har hotellet nok av! Hotellets andre samlingspunkt er det livlige og koselige bassengområdet, og et lite stykke unna ligger også Protaras-stranden. En tur til feriestedet Fig Tree Bay er ikke komplett uten en svømmetur i det krystallklare blå havet.

Praktisk All Inclusive på ferien

Dette badelandshotellet har et All Inclusive-program som består av buffeer til frokost, lunsj og middag. I tillegg er det meste av snacks og lokal drikke inkludert. En perfekt pakkeløsning som gjør alle i familien glade.

Våre gjesters favoritter:

 • Det spennende badelandet, selvfølgelig!
 • Det koselige bassengområdet med bassengbar i hagen
 • All Inclusive er inkludert i prisen!

Vi anbefaler dette hotellet til familier med barn i alle aldre, som elsker badeland og matopplevelser som passer hele familien. Du som også ønsker å bo flott og enkelt i grønne omgivelser får en god ferie her!

Dette hotellet inngår i Value Collection, der vi har samlet våre mest prisgunstige All Inclusive-hotell.

All Inclusive på Narcissos Waterpark Resort

Når du reiser til dette hotellet er All Inclusive inkludert hvor frokost, lunsj og middag serveres som buffeer. Alle lokale drinker er inkludert i prisen. I hotellets bufférestaurant kan du velge å sitte innendørs eller utendørs.

Barer og snackbarer på Narcissos Waterpark Resort

Dette hotellet har en bassengbar ved det livlige hovedbassenget som serverer en rekke varme og kalde drikker i en frodig hage. Det finnes også enklere retter som gyros, pasta, hamburgere og lignende, så du slipper å forlate bassengområdet om du blir sulten. I badelandet er det en liten bar som serverer drinker.

Barnas All Inclusive

På Narcissos Waterpark Resort finnes det mat, snacks og drikke som passer for barn. I bufférestauranten er det for eksempel et hjørne med mat kun for barn. Enten barna vil spise sunt eller kose seg med feriefavorittene sine, kan de gjøre det her! Hotellet har grønnsaker og god frukt til måltidene og selvfølgelig is i ulike smaker. All Inclusive serveres til alle barn, mesteparten av dagen.

Spesialtilpasset All Inclusive

Narcissos Waterpark Resort tar hensyn til visse spesielle kostholds behov. Dersom du har gluten- eller laktoseintoleranse eller er veganer eller vegetarianer, kan du gi beskjed til resepsjonen ved ankomst. Hotellet vil da forsøke å tilpasse din matopplevelse etter dine ønsker.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet på Narcissos Waterpark Resort:

 • All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag
 • Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00-23.00
 • Is mesteparten av dagen
 • Snacks deler av dagen

Bra åt vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Noen importerte drikker, slush og flaskevann er ikke inkludert i All Inclusive-programmet

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Kleskoden i restauranten er smart casual. Badetøy og strandsandaler er ikke tillatt

Friskt designede hotellrom

Rommen på Narcissos Waterpark Resort er enkelt og trendy innredet i lyse og jordnære farger med dristige designdetaljer i tre. Alle rom har flisegulv.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong eller terrasse
 • Individuell luftkondisjonering
 • Minikjøleskap
 • WiFi
 • Te- og kaffefasiliteter
 • TV, telefon, minisafe
 • Dusjkabinett, hårføner

Bra å vite:

På rommene er det relativt lytt. Lyder som kommer fra korridor, rom i nærheten og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende.

Te- og kaffekoker på rommet inkluderer ikke melk

Adaptere for stikkontakter på rommene kan lånes i resepsjonen mot depositum

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

I dobbeltrommet på 25 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa, som måler 70x180 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få barnepris for et barn. Dobbeltrommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite, 3–4 personer

Familiesuite, 3–4 personer

I familiesuiten på 36 m² finnes to ordentlige sengeplasser og to ekstrasenger i form av en sovesofa, som måler 70x180 cm respektive 90x200 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få barnepris for et barn.

Kyproshotell med badeland

Narcissos Waterpark Resort har et veldig fint og aktivt bassengområde med hovedbasseng og en grunn del av bassenget for barn. Her er det nok av solsenger og parasoller, og det er også en rekke bassengpaviljonger å ligge og sole seg i. Men det er fortsatt badelandet som er hotellets naturlige midtpunkt. Det er to basseng her, omgitt av grønne åser. Den ene tilhører de fem store skliene og den andre til de to skliene for litt mindre barn. Du og dine små kan tilbringe mange timer her!

Ligger Narcissos Waterpark Resort nær stranden?

Ja, det er ca. 500 meter ned til de glitrende buktene som hører til Protaras-stranden. Den mest kjente av disse badebuktene er den fantastiske Fig Tree Bay. Så benytt anledningen til å ta en forfriskende dukkert i det turkise havet på ferien!

Dette finnes på stranden på Narcissos Waterpark Resort:

 • Solsenger og parasoller mot ekstra kostnad
 • Strandbar med drikke og enklere retter mot ekstra kostnad
 • Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Av sikkerhetsmessige årsaker er det restriksjoner i forhold til lengden på enkelte vannsklier. Du må være høyere enn 120 cm for å bruke de fem store vannskliene.

Håndkleservice

Håndklær til bassenget låner du ved hotellets resepsjon mot et depositum. Du får hente et nytt håndkle en gang om dagen, uten ekstra kostnad, i bytte mot ditt gamle håndkle.

Underholdning for barn

I høysesongen er barn i alderen 4–12 år velkomne i hotellets egen barneklubb, som er åpen cirka fem dager i uken! De internasjonale aktivitetsguidene holder barna opptatt med underholdende aktiviteter som ansiktsmaling, lekne spill og ulike morsomme leker. Cirka fem kvelder i uken arrangeres et morsomt minidiskotek på hotellet. Da kan barna vise frem sine kule danser for hverandre og til alle de stolte foreldrene!

Dette finnes også på barnas Narcissos Waterpark Resort:

 • Barneklubbhus med plass for innendørslek
 • 1 barnebasseng
 • Badeland
 • Barnehjørne i buffet-restauranten

Hva kan man gjøre på Narcissos Waterpark Resort?

Dette hotellet er et godt utgangspunkt hvis du vil oppdage Fig Tree Bay og resten av Kypros både dag- og kveldstid. Lei en bil eller sykkel og utforsk de små landsbyene og byene på øya. Husk at Kypros har venstrekjøring. Hotellet ligger cirka to kilometer fra turiststedet Protaras sentrum. Der finner du butikker, utallige restauranter, barer og vakre badebukter. Bussene til Protaras stopper rett foran hotellet.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi på rommen og på hele hotellområdet.

Et utvalg av aktiviteter på Narcissos Waterpark Resort:

 • Dart
 • Tennis
 • Biljard, basket
 • Noen vannaktiviteter i bassenget
 • Et lite treningsstudio

Et utvalg av underholdning på Narcissos Waterpark Resort:

 • Kveldsshow og underholdning på den lille scenen utendørs

Mot betaling

Tennisutstyr mot depositum, biljard og basket

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

På Kypros er det venstretrafikk. Vær forsiktig hvis du har tenkt å kjøre på ferie.

På Kypros trenger du en adapter med tre flate innganger, av type G. Disse kan kjøpes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i noen av hotellets egne butikker.

Røyking kan forekomme i felles uteområder.

Rommene

På rommene er det relativt lytt. Lyder som kommer fra korridor, rom i nærheten og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende.

Basseng og strand

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde rett i starten og slutten av sesongen.

Av sikkerhetsmessige årsaker er det restriksjoner i forhold til lengden på enkelte vannsklier. Du må være høyere enn 120 cm for å kjøre de fem store vannskliene.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections