Alanya, Tyrkia

Melissa Hotel


Måltider flere muligheter
5 personer i samme rom
Gjeste­vurdering
3 av 5
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
50 m 
Sentrum
2,8 km 

Direkte ved Kleopatra stranden

Det prisvennlige Melissa Hotell ligger like ved Kleopatrastranden, og du har gåavstand til livlige og pulserende sentrum i Alanya. Utover å kunne legge seg på solsenga og ta en forfriskende dukkert i havet, kan du slappe av ved hotellets lille basseng. På Melissa Hotell kan du nyte gledene ved All Inclusive, da alle måltider er inkludert. 

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sørkyst, som er kjent for å være en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange severdigheter. Her fins også et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger lokale så vel som internasjonale varer. I tillegg har byen et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Nyt av måltider med havutsikt

På Melissa slipper du å ta frem lommeboken i ferien og du slipper besværet med å finne ut hvor du skal spise hver kveld. Her har du nemlig All Inclusive og kan derfor nyte dagens tre hovedmåltider, som serveres som buffet i hovedrestauranten. 

Det er mulig å sitte utendørs i restauranten og nyte utsikten over Kleopatra-stranden. 

Alle lokale drikkevarer inngår i All Inclusive-programmet, som du fritt kan benytte deg av hele dagen. 

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill hotellet med kun frokost

Under utvalgte dato i april og mai kan du velge å reise til dette hotellet med måltidsalternativet kun frokost i din reises pris! Nyt en god start på dagen med praktisk frokost, og friheten å selv kunne velge lunsj og middag.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Da Melissa Hotell ligger sentralt, og like ved en trafikkert vei, må noe støy forventes. 

Selve layouten, formen og interiøret på rommene kan variere en del, og noen rom kan føles litt trange, hvis man bor det maksimale antall personer på rommet. 

Byliv eller stranden

Ettersom du bor så sentralt i Alanya som du gjør på Melissa Hotel, er det mange aktiviteter tilgjenglige så fort du går utenfor hotellet. 

Alanya er et ferie-mekka med et stort utvalg av cafeer, restauranter og barer, det er også gode shoppingmuligheter. I tillegg til den populære sandstranden rett ved hotellet, så er også Øststranden verdt et besøk.Dessuten er det muligheter for å spille bordtennis eller hvorfor ikke spille en strandvolleykamp på stranden? På stranden er det også muligheter for å prøve nye vannsporter. Trenger du å slappe av tilbyr hotellet massasje, badstue og tyrkisk bad.

Wifi tilbys i lobbyen, ved bassenget og på stranden uten kostnad, samt på rommet mot kostn

Mot betaling

Vannsportaktiviteter, massage, badstue, massasje,  hamam og WiFi på rommet.

Koselig bassengområde

Med den berømte Kleopatra stranden bare 50 m fra hotellet er Melissa Hotell det perfekte utgangspunktet for en herlig badeferie. På stranden kan du leie solsenger og parasoller og nyte den fantastiske utsikten over havet, og den imponerende borgen i Alanya, som står stolt på berget som ligger like ved. 

Det er også et lite hyggelig bassengområde, hvor du kan nyte solen og ta en svalkende dukkert, når det er behov av det. Det er et lite barnebasseng også tilgjengelig på hotellet. 

 

Mot betaling

På stranden: solsenger, madrasser, parasoll, vannsportaktiviteter, drikke fra strandbaren. 

Rom med enkelt interiør i lyse farger

Rommene på Melissa Hotell er fordelt på to husblokker med enkelt interiør i lyse farger. De har minikjøleskap og minisafe (mot betaling), tv, dusjkabinett, hårføner, balkong, flisegulv og individuell luftkondisjonering.

Mot betaling

Minisafe

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Et rom på 17m² med to vanlige senger. Rommet krever mint to fullt betalende og her kan bo maks tre voksne. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg. Rommet kan bestilles med bare frokost eller All Inclusive.

Familierom, 4-5 personer

Familierom, 4-5 personer

Familierommet er ca. 24 m² og har fire sengeplasser og balkong. Rommet krever minst fire fullt betalende og det kan bo maks. fem voksne.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Under utvalgte dato i april og mai kan du velge å reise til dette hotellet med måltidsalternativet kun frokost i din reises pris! Nyt en god start på dagen med praktisk frokost, og friheten å selv kunne velge lunsj og middag.

Da Melissa Hotell ligger så sentralt, og rett ved en trafikkert vei, bør støy utenfra forventes.

Selve layoten, formen og interiøret på rommet varierer en del, og visse rom kan oppleves som trange om man bor det maksimale antallet personer på rommet.

 

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections