Nyhet!

Fig Tree Bay, Kypros

Louis St Elias Resort


6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
1,5 km 
Sentrum
7 km 

Sjarmerende familiehotell i Protaras

Louis St Elias er et koselig Middelhavsferiested, beliggende på en høyde med utsikt over Protaras og dens bukter. Med sine kvalitetsfasiliteter og sjarmerende innkvartering tilbyr dette hotellet et komplett ferieopphold.

Aktivitet og hvile på Louis St Elias Resort

Louis St Elias Resort passer alle i familien. Det er en internasjonal barneklubb og morsomme vannsklier som sikrer at selv de yngste gjestene får en minneverdig opplevelse. For de som i stedet er ute etter avslapning, velg å sole seg og svømme ved hovedbassenget.

Et All Inclusive-hotell utenfor turiststedet Protaras

All Inclusive-programmet som tilbys på hotellet er sjenerøst og inkluderer en bufférestaurant, barer, snackbar og en temarestaurant hvor gjestene kan nyte velsmakende mat og drikke fra både Kypros og resten av verden.

Våre gjesters favoritter:

 • Imponerende utsikt over Protaras
 • De herlige vannskliene
 • Atmosfærisk overnatting i fjellrike, grønne omgivelser

Vi anbefaler dette hotellet til familier med barn i alle aldre som ønsker et hotell som er både romantisk og familievennlig. De som ønsker å bo på et mindre feriested med mat og fasiliteter av høy kvalitet vil kose seg her!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

All Inclusive på Louis St Elias Resort

Dette hotellet tilbyr en fin All Inclusive-opplevelse som lar hele familien nyte en avslappet ferie hvor nesten all mat er inkludert! De tre daglige hovedmåltidene serveres i den koselige hovedrestauranten i jordfarger, hvor buffeene varierer med ulike temaer på kveldene for å gi en ekstra dimensjon til matopplevelsen. Du har muligheten til å sitte innendørs eller utendørs på terrassen med utsikt over hovedbassenget ved måltidene.

Louis St Elias Resorts barer og snackbarer

På dette hotellet finnes to barer. En bassengbar med fantastisk utsikt, som serverer herlig forfriskende drikke, kaffe, fersk frukt og is. Bassengbaren ligger ved aktivitetsbassenget og fungerer også som snackbar som tilbyr nuggets, hamburgere og enklere retter for de som foretrekker å spise en lett lunsj ved bassengområdet. Louis St Elias Resort har også en lobbybar som serverer drinker, kaffe og kaker. Der kan du velge å sitte innendørs eller utendørs i kaffepausen.

Hvor mange restauranter finnes det på Louis St Elias Resort?

I tillegg til bufférestauranten har dette hotellet en temarestaurant som tilbyr gresk og kypriotisk-inspirert meze og har også en italiensk meny. Her kan du nyte en klassisk souvlaki som en variant av All Inclusive-buffeene.

Barnas All Inclusive

Akkurat som voksne er det mange deilige alternativer for barn å nyte på Louis St Elias Resort. Hovedrestauranten byr på mange barnevennlige matvalg i sitt eget lille hjørne, og de minste kan selvfølgelig ikke gå glipp av det lille dessertbordet. I tillegg serveres det is store deler av dagen i bassengbaren, og hotellet har også laktosefri is!

Spesialtilpasset All Inclusive

Louis St Elias Resort har en viss evne til å imøtekomme spesielle diettbehov. Dersom du har gluten- eller laktoseintoleranse eller er veganer eller vegetarianer, vennligst informer resepsjonen når du sjekker inn. Du vil da motta et skjema hvor du kan forklare dine spesifikke ønsker.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet på Louis St Elias Resort:

 • All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag
 • Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00-00.00
 • Flere besøk på 1 temarestaurant (såfremt det finnes plass)
 • Is mesteparten av dagen
 • Snacks deler av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i begynnelsen av oppholdet, men minst én dag i forveien

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Kleskoden på restaurantene er såkalt smart casual. For menn gjelder topper med ermer. Badetøy er ikke tillatt.

Atmosfæriske rom – noen med eget basseng!

På Louis St Elias Resort bor du i moderne rom i en tradisjonell kypriotisk, nedtonet stil. Rommene er i rolige pastellfarger og ligger i bygninger spredt over hele hotellområdets relativt kuperte overflate. Alle rom har flisegulv.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong, terrasse eller terrasse med basseng
 • Individuell luftkondisjonering
 • Minikjøleskap
 • WiFi
 • Vannkoker
 • Te- og kaffefasiliteter
 • TV, minisafe
 • Telefon mot ekstra kostnad
 • Dusjkabinett eller badekar, hårføner
 • Mikrobølgeovn

Bra å vite:

Louis St Elias Resort ligger i et kupert område. Hotellet har ingen heiser og anbefales for gjester uten bevegelseshemninger.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

I dobbeltrommet på 35 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa, som måler 85x200 cm eller 80x180 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få barnepris for et barn. Dobbeltrommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite, 2–4 personer

Familiesuite, 2–4 personer

I familiesuiten på 48 m² finnes to ordentlige sengeplasser og to ekstrasenger i form av sovesofaer, som hver måler 85x200 cm eller 80x180 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få barnepris for et barn.

Familiesuite med 2 soverom, 3–6 personer

Familiesuite med 2 soverom, 3–6 personer

I familiesuiten med to soverom på 75 m² finnes fire ordentlige sengeplasser og to ekstrasenger i form av sovesofaer, som hver måler 85x200 cm eller 80x180 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan bo maks. seks voksne og det er mulig å få barnepris for et barn.

Familiesuite med basseng, 2–4 personer

Familiesuite med basseng, 2–4 personer

I familiesuiten med basseng på 35 m² finnes to ordentlige sengeplasser og to ekstrasenger i form av sovesofaer, som hver måler 85x200 cm eller 80x180 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få barnepris for et barn.

Hvor mange basseng har Louis St Elias Resort?

På Louis St Elias Resort er det fire bassenger. Ved hovedbassenget kan du nyte både en aktiv og avslappende ferieatmosfære. Ønsker du enda mer action kan du gå til bassengområdet ved de tre vannskliene. Her er det et større aktivitetsbasseng og et lite barnebasseng. For en koseligere bassengopplevelse bør de av dere som har fylt 18 år prøve hotellets utendørs jacuzzi!

Strender i Protaras

En femten minutters spasertur fra hotellet finner du Protaras-stranden. Stranden har flere vakre bukter med krystallklart vann, spesielt populær er Fig Tree Bay. En hyggelig promenade strekker seg langs det meste av Protaras-stranden og tar deg hele veien til sentrum av Protaras. Det er perfekt for avslappende kveldsturer og underveis finner du koselige loungebarer og små restauranter å utforske.

Dette finnes på stranden på Louis St Elias Resort:

 • Solsenger og parasoller mot ekstra kostnad
 • Strandbar med drikke og enklere retter mot ekstra kostnad
 • Vissa vattensportsaktiviteter mot extra kostnad

Bra å vite:

Av sikkerhetsgrunner er det alders- og lengdebegrensninger på enkelte vannsklier. Du må være eldre enn seks år og høyere enn 120 cm for å bruke de tre store vannskliene.

Håndkleservice

Håndkle til basseng og strand låner du av hotellet og de ligger på ditt rom ved din ankomst. Du kan hente et nytt håndkle i hotellets spa annenhver dag, uten ekstra kostnad, i bytte mot ditt gamle håndkle. Håndkleservicen er åpen til visse tider på dagen.

Vannsklier og barneklubb

På Louis St Elias Resort er det barnebasseng med plaskeplass for mindre barn og tre kule vannsklier i aktivitetsbassenget for større barn og voksne. Hotellets snackbar ligger også ved dette bassengområdet. Barna kan tilbringe dagene med lek, dans, tøys og nye, internasjonale venner i barneklubben for barn mellom 4-12 år. Her skaper de flotte ferieminner, mens foreldrene kan slappe av ved bassenget. Barneklubben er åpen seks dager i uken i høysesongen.

Underholdning for barn

På Louis St Elias Resort er det mange aktiviteter og underholdning for barn. Her kan de ha det gøy med alt fra dart og bingo til vannpolo og karaoke! Men det beste av alt er barneklubbens minidiskotek hvor barna kan danse sammen og vise frem sine nye moves for glade foreldre!

Dette finnes også på barnas Louis St Elias Resort:

 • Barneklubbhus med plass for innendørs- og utendørslek
 • Liten lekeplass
 • 1 barnebasseng med plaskeområde
 • Barnehjørne i buffetrestauranten og barnemeny i temarestauranten

Hva kan man gjøre på Louis St Elias Resort?

Når du velger å tilbringe ferien på Louis St Elias Resort, tilbys du det perfekte miljøet for både et energisk opphold og en mer avslappende opplevelse. Louis St Elias Resort har en shuttlebuss til og fra hotellet som tar to stopp underveis: et for shopping i Protaras og et ved Fig Tree Bay. Protaras sentrum ligger cirka fem minutter med buss eller taxi, og vil du ta den vanlige bussen stopper den fem minutters gange fra hotellet.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi på rommene og på hele hotellområdet.

Et utvalg av aktiviteter på Louis St Elias Resort:

 • Tennis, bordtennis og dart blant mye mer!
 • Vannaktiviteter i og rundt bassenget
 • Vanngymnastikk, yoga, vannpolo

Et utvalg av underholdning på Louis St Elias Resort:

 • Kveldsshow og underholdning på den lille utendørsscenen

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Hotellspa med avslappende fasiliteter

De som leter etter avslapning, kan ta turen til Louis St Elias Resorts spa-anlegg hvor det finnes en herlig badstue. Her kan du også unne deg massasjer av ulike slag mot et pristillegg.

Trening på Louis St Elias Resort

Hotellet har et lite treningsstudio med utsikt over bassengområdet, som har de fleste treningsapparater og vekter du trenger for å holde deg i form på ferien.

Mot betaling

Badstue, behandlinger i hotellets spa

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

På Kypros er det venstretrafikk. Vær forsiktig hvis du har tenkt å kjøre på ferie.

På Kypros trenger du en adapter med tre flate innganger, av type G. Disse kan kjøpes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i noen av hotellets egne butikker.

Louis St Elias Resort ligger i et kupert område. Hotellet har ingen heiser og anbefales for gjester uten bevegelseshemninger.

Mat og drikke

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i begynnelsen av oppholdet, men minst én dag i forveien

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Kleskoden på restaurantene er såkalt smart casual. For menn gjelder topper med ermer. Badetøy er ikke tillatt.

Basseng og strand

Av sikkerhetsgrunner er det alders- og lengdebegrensninger på enkelte vannsklier. Du må være eldre enn seks år og høyere enn 120 cm for å bruke de tre store vannskliene.

Hotellets utendørs jacuzzi kan kun brukes av personer over 18 år.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections