Nyhet!

Belek, Tyrkia

Rixos Park Belek


5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
3 km (Belek), 42 km (Antalya) 

Luksuriøst Rixos-hotell med adgang til Land of Legends

Velkommen til Rixos Park Belek, et luksushotell med en stor internasjonal barneklubb, massevis av sport og aktiviteter og fri adgang for alle gjester til det fantastiske fornøyelses- og badelandet Land of Legends.

Når du ankommer Rixos Park Belek vil du bli overveldet av den elegante atmosfæren som gjennomsyrer hotellet. Hvordan vil du helst bo? Det er to stilmessig svært forskjellige områder å oppholde seg i. Orientdelen, som ligger i en vakker hage, som fant inspirasjon fra marokkansk design, og de mer moderne rommene med nedstrippet, nymotens innredning.

Allsidig All Inclusive i Belek

Dette hotellet har alt som bør finnes på et virkelig bra All Inclusive-hotell! Her er det blant annet to à la carte-restauranter, flere barer, mat for de helsebevisste, konditori og rikelig med is. Det meste er inkludert i ditt All Inclusive-program.

Hotell med basseng for alle smaker

Livlig bading, avslappende tid ved bassengene, barnebasseng eller svømming innendørs? På dette hotellet trenger du ikke velge hvilken type badeferie du ønsker – det meste er her. Og siden hotellet ligger rett ved stranden, er det alltid nærme en dukkert i det store blå.

Våre gjesters favoritter:

Fri adgang til fornøyelsesparken Land of Legends

Barneklubben Rixy Kids Club

Massevis av sport og aktiviteter av høy kvalitet

Dette hotellet er inkludert i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

All Inclusive på Rixos Park Belek

Opplev stor gastronomisk variasjon på Rixos Park Belek! I hotellets bufférestaurant, hvor du nyter dine tre daglige hovedmåltider, kan du nyte en overflod av delikatesser, forretter, desserter og hovedretter. For våre små gjester tilbys også et visst utvalg spesialtilpassede retter i småbarns buffeten.

Barer og snackbarer på Rixos Park Belek

Dette hotellet tilbyr en rekke barnevennlige retter, snacks og drikke. Enten barna foretrekker sunn mat eller ønsker å nyte luksuriøs feriemat, er alternativer tilgjengelige. I hovedrestauranten finnes for eksempel retter i buffeten spesielt for barn. I tillegg er det en overflod av søtsaker, snacks, drinker og lette måltider perfekt for små, sultne ferierende! Is er selvfølgelig også inkludert i All Inclusive-konseptet og serveres deler av dagen.

Barnas All Inclusive

To à la carte restauranter. Den ene restauranten serverer deilige kjøttretter og den andre er en fin sjømatrestaurant.

Barnas All Inclusive

Dette hotellet tilbyr en rekke barnevennlige retter, snacks og drikke. Enten barna foretrekker sunn mat eller ønsker å nyte luksuriøs feriemat, er alternativer tilgjengelige. I hovedrestauranten finnes for eksempel retter i buffeten spesielt for barn. I tillegg er det en overflod av søtsaker, snacks, drinker og lette måltider perfekt for små, sultne ferierende! Is er selvfølgelig også inkludert i All Inclusive-konseptet og serveres deler av dagen.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet:

All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag

Lokal alkoholdig/alkoholfri drikke døgnet rundt

1 besøk på 1 à la carte-restaurant (ved 1 ukes opphold)

Is på deler av dagen

Snacks det meste av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Noen importerte drinker og besøk på à la carte-restaurantene i tillegg til det inkluderte besøket er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Fiske- og skalldyrrestauranten anbefales for personer over 15 år

Koselige hotellrom i Belek

De hjemmekoselige rommene i hovedbygningen på dette hotellet har en nedstrippet design og bruker lyse toner i symbiose med diskré tre-detaljer. Comfort Club-rommene i det grønne Orient-området har et fint marokkansk preg i varme farger med interiørdetaljer i mosaikk. Disse rommene ligger midt i en vakker hage. Alle rom har laminatgulv.

Dette finnes på alle rom:

Balkong, terrasse eller fransk balkong

Sentral eller individuell luftkondisjonering

Minibar

WiFi

Vannkoker

Te- og kaffefasiliteter

Tv, telefon, minisafe

Dusjkabinett eller badekar, hårføner

Morgenkåpe, tøfler

Bra å vite:

Minibaren fylles på en gang om dagen med brus.

Hovedbygningen

Dobbeltrom hageutsikt, 2–3 personer

Dobbeltrom hageutsikt, 2–3 personer

I dobbeltrommet på 31 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa. Rommet har fransk balkong, krever minst to fullt betalende og her kan bo maks. tre voksne. I dette rommet er det mulig å få barnepris for et barn. Dobbeltrommet kan også bestilles som et enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom hageutsikt hovedbygningen, 2–3 personer

Dobbeltrom hageutsikt hovedbygningen, 2–3 personer

I dobbeltrommet på 28 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa. Rommet ligger i hovedbygningen, krever minst to fullt betalende og her kan bo maks. tre voksne. I dette rommet er det mulig å få barnepris for et barn. Dobbeltrommet kan også bestilles som et enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite for fem personer, 3–5 personer

Familiesuite for fem personer, 3–5 personer

I familiesuiten på 61 m² finnes fire ordentlige sengeplasser og ekstraseng i form av sovesofa. Rommet ligger i hovedbygningen, krever minst tre fullt betalende og her kan bo maks. Fire voksne. I dette rommet er det mulig å få barnepris for to barn.

Orient-området

Comfort Club hageutsikt, 2–3 personer

Comfort Club hageutsikt, 2–3 personer

I dette rommet på 28 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende og her kan bo maks. tre voksne. I dette rommet er det mulig å få barnepris for et barn. Rommet ligger i Orient-området.

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

I dette rommet på 44 m² finnes fire ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende og her kan bo maks. Fire voksne. I dette rommet er mulig å få barnepris for to barn. Rommet ligger i Orient-området.

Hvilke basseng finnes på Rixos Park Belek?

Dette hotellet har to hovedbasseng – et større basseng ved hotellets hovedbygning i fantastisk stilig miljø, og et litt mindre ved det sjarmerende Orient-området der du kan bade omgitt av frodige trær. Disse to har også hvert sitt tilhørende barnebasseng for de yngste gjestene.

Ved hotellets spa ligger et herlig avslapningsbasseng for litt roligere stunder ved solsengen, og også ved Orient-området ligger et avslapningsbasseng så du kan nyte en dukkert til lyden av det av avslappende fuglesang i marokkansk-inspirerte, naturlige omgivelser.

Får du lyst til å svømme innendørs, har dette hotellet et avslappende innendørsbasseng ved siden av spaet.

En stor grønn plen skiller bassengområdet fra stranden. Bassenget og stranden ligger rett ved siden av hverandre, noe som gjør dette til et ekstra attraktivt område å tilbringe mange ferie timer i.

Hotell rett ved stranden i Belek

Ved den 150 meter lange, glitrende strandstripen rett nedenfor hotellet har du muligheten til enkelt å ta en dukkert i havet. Det er en fantastisk vakker strand med veldig fin sand. Hotellet tilbyr fersk frukt på stranden til gjestene. Og strandbaren serverer forfriskende drinker av ulike slag.

Dette er tilgjengelig på stranden ved Rixos Park Belek:

Strandbar med drikke

Fri adgang til fornøyelsesparken Land of Legends!

Når du bor på Rixos Park Belek har du og din familie fri adgang til den gigantiske fornøyelsesparken Land of Legends. Her finnes et stort badeland, morsomme attraksjoner og karuseller, en flott shoppinggate og fargerike kveldsshower hver kveld. En skyttelbuss går daglig mellom parken og ditt hotell uten ekstra kostnad.

Rixos-hotellets egen barneklubb

I hotellets egne internasjonale barneklubb Rixy Kids Club kan barn mellom 4–12 år leke, tøyse og møte nye venner det meste av dagen. Hotellets aktivitetsguider underholder barna med kreativitet, leker, brettspill og konkurranser. På kveldene inviteres det til dans i det morsomme minidiskoteket.

Dette finnes også på barnas Rixos Park Belek:

Barneklubbhus med plass for innendørslek

Lekeplass

2 barnebasseng

Barnepassing mot ekstra kostnad

Kinovisinger for barn

Hva kan man gjøre på Rixos Park Belek?

På Rixos Park Belek kan alle i familien med eventyrlyst kose seg i den enorme fornøyelsesparken Land of Legends uten ekstra kostnad. I parken er det aktiviteter og underholdning for alle aldre i badeland-delen og i fornøyelsesparken. En skyttelbuss tar deg frem og tilbake fra hotellet og fornøyelsesparken hver dag.

Hotellet ditt har store grøntområder og omgivelsene minner om en fredelig park. I dette miljøet er det nok av aktiviteter å gjøre og du kan utfordre selskapet ditt i ulike spill og lagidretter av ulike slag. Hvis du ønsker å handle en dag, ligger hotellet omtrent 40 kilometer fra storbyen Antalya.

Vill du shoppa loss ordentligt någon dag så ligger hotellet ungefär 40 kilometer från storstaden Antalya.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi på rommene og på hele hotellområdet.

Et utvalg av aktiviteter på Rixos Park Belek:

Strandvolleyball, basket

Backgammon, sjakk, kortspill

Dart, bordtennis, tennis

Noen vannaktiviteter i bassenget

Et utvalg av underholdning på Rixos Park Belek:

Livemusikk

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Harmoni og avslapning i herlig spa

Oppdag ekte indre harmoni og nyt avslapping under ferien i det moderne spaet på hotellet. Spa-anlegget inviterer deg til å bruke badstuen, dampbadet og det tradisjonelle tyrkiske badet, hamam uten ekstra kostnad. Du har også mulighet til å bestille behandlinger som massasjer av ulike slag.

Fitness og treningsstudio på Rixos Park Belek

Dette hotellet holder en rekke treningstimer med ulike former for trening under oppholdet. Det er også et velutstyrt treningsstudio som har det du trenger for å holde deg i form under ferien.

Et utvalg av trening på Rixos Park Belek:

Treningsstudio

Boksning

Yoga, pilates, tabata

Vanngymnastikk

Stretchning, crossfit

Mat og drikke

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Noen importerte drikkevarer og besøk på à la carte-restaurantene i tillegg til det inkluderte besøket er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Fiske- og skalldyrrestauranten anbefales for personer over 15 år

Rommene

Minibaren etterfylles én gang om dagen med brus

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections