Nyhet

Side, Turkiet

Megasaray Resort Side

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
3 km (Side), 80 km (Antalya) 
Megasaray Resort Side
Megasaray Resort Side_1
Megasaray Resort Side_2
Megasaray Resort Side_3
Megasaray Resort Side_4
Megasaray Resort Side_5

Fargerik All Inclusive-resort i Side

Dette hotellet ligger i naturskjønne omgivelser i Side med den imponerende innsjøen Titreyengöl som nærmeste nabo. Her serveres All Inclusive-buffeer for sultne ferierende og hotellet har et passelig stort og trivelig bassengområde. Et av hotellets basseng har dessuten tre vannsklier. De nyrenoverte hotellrommene passer deg som vil sette litt ekstra farge på ferien og hotellet har også et treningsstudio og et herlig spa.

Våre gjesters favoritter:

Misi Kids Club! Morsom barneklubb for de yngste gjestene

Snackbarene – bli ved bassenget når det er lunsj

De vakre grønne omgivelsene og den storslåtte innsjøen!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, der du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

All Inclusive på Megasaray Resort Side

Til frokost, lunsj og middag serverer dette hotellet buffeer med et stort utvalg av alle tenkelige retter. Her finner du forretter, salater, brød, gryteretter og rikelig med frukt og desserter. Det er også mange gode alternativer for barn å velge mellom i buffeten.

Barer og snackbarer på Megasaray Resort Side

Det er syv barer på dette hotellet! Noen av barene er dessuten praktiske snackbarer hvor du kan få deg noe å spise uten å måtte gå langt fra bassengene. Både ved bassengene og ved stranden er det hendige snackbarer som serverer blant annet enklere retter, varm og kald drikke og søtsaker. I lobbyen er det en hyggelig bar hvor du kan ta en drink, og hotellet har også eget konditori med deilige søtsaker, og et lite øl hus med forskjellige typer øl.

Hvor mange temarestauranter har Megasaray Resort Side?

Det finnes fire temarestauranter på Megasaray Resort Side. En kinesisk restaurant med østlige smaker, en steakhouse for de som elsker grillmat, en fiskerestaurant og en restaurant med italiensk på menyen. Alle disse er åpne om kvelden og kan besøkes mot kostnad.

Barnas All Inclusive

På Megasaray Resort Side er det mange matalternativer som barn pleier å like! I bufférestauranten kan barna nyte ubegrenset med drikke, kjøttretter, frukt og desserter, og blant den enklere maten som tilbys i snackbarene og mellom måltidene kan de stille sulten med burgere, pastaretter eller pizza. I tillegg er is inkludert i All Inclusive-programmet deler av dagen!

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet:

All Inclusive-buffet. Frokost, lunsj og middag

Lokal alkoholdig/alkoholfri drikke døgnet rundt

Snackbarer ved basseng og strand

Is deler av dagen

Snacks deler av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Hotellets temarestauranter besøkes mot en ekstra kostnad

Rom i sterke kontrastfarger

De fargerike og nyoppussede rommene på Megasaray Resort Side har en varm oransje, hvit og beige fargeskala. Interiøret består av myke, runde former og behagelige tre detaljer og sære møbler. Alle rom har vegg-til-vegg teppe.

Dette finnes på alle rom:

Balkong eller terrasse

Sentral luftkondisjonering

Minibar

Vannkoker

Te- og kaffefasiliteter

WiFi

Tv, telefon, minisafe

Dusj, hårføner

Bra å vite:

Minibaren fylles på en gang om dagen med øl, vann og brus.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

I dobbeltrommet på 22 m² finnes to ordentlig sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa som måler 200x100 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få barnepris for et barn. Du kan velge å oppgradere hageutsikten til havutsikt mot et tillegg. Dobbeltrommet kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom Large, 2–4 personer

Dobbeltrom Large, 2–4 personer

I dette litt større dobbeltrommet på 27 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng som måler 200x90 cm samt en ekstraseng i form av en sovesofa som måler 200x100 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne, og det er mulig å få barnepris for to barn.

Familiesuite, 3–4 personer

Familiesuite, 3–4 personer

I familiesuiten på 37 m² finnes fire ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få barnepris for et barn.

Familiesuite med terrasse, 3–4 personer

Familiesuite med terrasse, 3–4 personer

I familiesuiten på 45 m² finnes fire ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan bo maks. Fire voksne og det er mulig å få barnepris for et barn.

Hvor mange basseng finnes det på Megasaray Resort Side?

Fem. Hotellet har et aktivt hovedbasseng og et litt roligere avslapningsbasseng. Det finnes også et innendørsbasseng for de som vil bade under tak. For barna er det to barnebasseng, hvorav det ene også har tre morsomme små vannsklier å ake ned!

Hotell med egen strand i Side

Hotellets nærmeste strand ligger en spasertur unna. Det er en fin sandstrand som du må krysse en gangvei for å komme til. Her finnes det en strandbar så du ikke trenger å gå tilbake til hotellet når du blir tørst eller trenger å lade batteriene med noe godt å spise. Det er også noen vannsportaktiviteter mot et pristillegg.

Aktiviteter for barn

Dette hotellet har en morsom barneklubb for alle gjester i alderen 4-10 år. Hotellets barneklubb arrangerer alt fra bassengleker og kreative aktiviteter til minidiskotek og konkurranser. Barneklubben er åpen det meste av dagen. Det er også en ungdomsklubb for de litt eldre barna mellom 11 og 17 år som er åpen i høysesongen.

Underholdning for barn

På kveldene blir barna av og til underholdt med show tilpasset et yngre publikum. Noen ganger tilbys også filmer eller karaoke.

Dette finnes også på barnas Megasaray Resort Side:

Barneklubbhus med plass for innendørslek

Lekeplass

2 barnebasseng og 3 vannsklier

Barnehjørne i All Inclusive-buffeen

Hva kan man gjøre på Megasaray Resort Side?

På dette hotellet finnes det massevis å gjøre hvis du trenger en liten pause fra å ligge ved bassengkanten. Ta en kort handletur rundt i hotellets egne butikker og kjøp en fin suvenir med hjem. Kanskje leier du en bil eller sykkel fra hotellet og utforsker omgivelsene på egenhånd. Eller hvorfor ikke skaffe deg en ny feriefrisyre i hotellets egen frisørsalong? Du kan også passe på å oppleve det åpne landskapet rundt hotellet ved å ta en joggetur eller kveldstur rundt den spektakulære innsjøen.

WiFi

Det finne kostnadsfri WiFi på rommen og på hele hotellområdet. Hastigheten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg av aktiviteter på Megasaray Resort Side:

Bordtennis, tennis, dart

Selskapsspill og brettspill

Vannpolo, yoga, vanngymnastikk, Zumba

Et utvalg av underholdning på Megasaray Resort Side:

Livemusikk

Kveldsshower og underholdning utendørs

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Mot betaling

Bil- eller sykkelutleie, frisør

Finns det treningsstudio og spa på Megasaray Resort Side?

Ja, på hotellet finnes et lite treningsstudio som har det meste du behøver av treningsmaskiner og vekter for å holde i gang på ferien.

Ønsker du fred og ro på ferien, kan du besøke Megasaray Resort Sides vakre spa. Her finner du et innendørsbasseng, en badstue og et tyrkisk bad. Du kan også prøve dampbadstuen eller gå for en herlig behandling som massasje eller skjønnhetsbehandling.

Mot betaling

Dampbadstue, alle behandlinger i spaet

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde rett i begynnelsen og slutten av sesongen

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections