Kolymbia, Rhodos

Blue Sea Island

Vegan Friendly by Nazar
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
Vegan Friendly by Nazar
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
Kolymbia 200 m, Rhodos by 27 km 
Blue Sea Island
Blue Sea Island_1
Blue Sea Island_2
Blue Sea Island_3
Blue Sea Island_4
Blue Sea Island_5

Tropisk inspirert hotell på Rhodos

Tenk deg en liten resort på Hawaii, der innredningen går i jordnære toner, og naturmaterialer som rotting alternerer med jungelplanter og greske hvitkalkede fasader. Det er det som møter øyet når du kommer til Blue Sea Island utenfor byen Kolymbia på Rhodos.

Her er alt i passelig størrelse. Hotellet er delt opp i to deler – hovedbygningen som ligger mot stranden og annexbygningen på andre siden av veien med det lille badelandet.

På Blue Sea Island spiser og drikker du frisk All Inclusive, bader på en vakker strand i krystallklart hav og slapper eller leker i bassengene.

Vi på Nazar anbefaler dette hotellet til familier med litt yngre barn, og til par som vil komme bort fra bylivet. Du som setter pris på et stilig hotell i mindre format, og som er vegetarianer eller veganer kommer å trives her!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Krystallklart vann og idyllisk gresk strand

Blue Sea Island har totalt fire basseng. Et basseng ved hver av de to hotellbygningene, et basseng i badelandet og et innendørsbasseng. I gult, hvitt og lyseblått ligger Blue Sea Islands lille badeland klar å ta imot glade små barn. Badelandet har fire sklier. Både solsenger og parasoller inngår ved alle basseng.

Hotellet ligger like ved. De få trappestegene ned til vannet er utsmykket med vakker mosaikk, og du har selskap av majestetiske klipper når du stuper ned i det himmelblå klara havet. Under beskyttelse av stråparasoller med føttene i sand blandet med småstein ligger du godt her – hele dagen om du vil! Også her på stranden er parasoller og solsenger inkludert, og her finnes en trendy strandbar med herlige forfriskninger.

 

Mot betaling

Visse vannsportaktiviteter

Ekte All Inclusive à la Middelhavet

I den stilige hovudrestauranten spiser du frokost, lunsj og middag. Her finner du det meste du kan ønske deg, ferskt og enkelt presentert i fin buffé. Til lunsj finnes greske og internasjonale matretter sammen med et visst utvalg for deg som ønsker å spise sunt. Et hjørne med mat for barn finnes også både til lunsj og middag, og veganske og vegetariske alternativer er også tilgjengelige her, da Blue Sea Island er et av Nazars Vegan Friendly-hotell. Under et beskyttende stråtak kan du nyte dine måltider på den lyse terrassen.

Det finnes tre barer som tilhører hovedbygningen – lobbybaren som har kaffe og drinker og strandbaren som serverer kalde drinker og cocktails. I hjørnet på hovedbassenget ligger bassengbaren helt perfekt. Det er bare å hoppe ut i bassenget om du behøver å fylle på med væske, og slå deg ned under det skyggefulle stråtaket. I det lille badelandet ved annexbygningen ligger en fjerde bar som serverer øl, brus og snacks.

På pizza og pastastasjonen på bassengområdet kan du ta deg noe å spise i forbifarten, dersom det føles trist å forlate bassengområdet når magen begynner å rumle.

I patisseriet og is butikken kan du slukke søt suget med en vaffel, en crepe eller en is. Det er jo ferie og lukter så godt når du går forbi! Healthy Bar Outlet heter stedet for deg som vil leve lett også på ferien. Velg blant nylagde friske salater og herlige friske frukter.

På den greske temarestauranten utforsker du ekte gresk matglede og forlater restauranten mett og fornøyd etter en atmosfærisk kveld. Du kan besøke temarestauranten en gang uten ekstra kostnad i løpet av oppholdet. Bestill gjerne minst en dag på forhånd for å være sikker på å få et bord.

Kleskoden på restaurantene er såkalt smart casual. Badeklær og sandaler er ikke tillatt. For menn gjelder shorts eller lange bukser i skikkelig stil og skjorte.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

 

Mot betaling

Visse importerte drikkevarer

Plask, lek og minidisco

Om barna blir lei av vannleker i skliene finnes hotellets egen barneklubb for barn mellom 4-12 år, som er i gang nesten hver dag. Barna kan trene på sine dansebevegelser til minidiskoteket som holdes ved amfiteateret noen kvelder i uken.

På bassengområdet ved badelandet finnes, utover skliene, en lekeplass i miniformat og rundt her holder barneklubben noen ganger aktiviteter under åpen himmel sammen med de internasjonale aktivitetsguidene.

Vannpolo eller en shoppingrunde i Rhodos by?

Hva sier du om basketball i bassenget? Det finnes manga saker å aktivere seg med på Blue Sea Island. Enten du liker dart, bordtennis, tennis eller vannpolo, har du noe å gjøre her!

Det flerspråklige internasjonale animasjonsteamet kan starte dagen med en rolig treningsøkt og arrangerer leker hver dag. På kveldene underholder de med musikalnummer og kabareter, sketsjer og konkurranser i det hvite amfiet.

En gang i uken kommer et gresk band og inviterer inn til en tradisjonell gresk kveld. 

Ønsker du å kjøpe noe fint med hjem kan du ta en tur til hotellets egne butikk. Ellers bør du definitivt dra inn til Rhodos by for en seriøs shoppingrunde. Bussen mot Rhodos by tar ca. 45 minutter og stopper rett utenfor hotellet.

WiFi inngår uten ekstra kostnad på hele Blue Sea Island.

Naturinspirert boenhet med meksikanske vibber

De harmoniske rommene har et romantisk bohemdesign, i jordnære farger og med stilrene Aztek-mønster på tekstilene. En del rum ligger i huvudbyggnaden och en del i annexbyggnaden.

Alle rom har tv, telefon, luftkondisjonering, WiFi, minikjøleskap, flisegulv, minisafe, og balkong eller terrasse. På badet finne dusj og hårføner.

Dobbeltrom for 2 personer, 2 personer

Dobbeltrom for 2 personer, 2 personer

I dobbeltrommene på 20 m² finnes to riktige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. to voksne. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom for 3 personer, 3 personer

Dobbeltrom for 3 personer, 3 personer

I dobbeltrommet på 20 m² finnes to riktige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa, som måler 85x190 cm. Her kan bo maks. tre voksne, eller to voksne og et barn og det er mulig å få barnepris for et barn.

Familierom, 4-6 personer

Familierom, 4-6 personer

I familierommet på 40 m² finnes to riktige sengeplasser og to ekstrasenger i form av sovesofaer, som måler 160x200 cm hver. Rommet krever minst to fullt betalende, og to barn, her kan bo maks. fem voksne eller fire voksne og to barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Kleskoden i restaurantene er såkalt smart casual. Badeklær og sandaler er ikke tillatt. For menn gjelder shorts eller lange bukser i skikkelig stil eller skjorte.

Glutenfri og laktosefri kost, kost for diabetiker og kost ved ulike allergier tilbys etter etterspørsel.

Man må være minst 100 cm lang for å skli i vannskliene og barn under åtte år må ha selskap av en voksen i badelandet.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections