Lara/Antalya, Tyrkia

Greenwood Suites (Sherwood)

Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 18 svar
Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 18 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 13 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
750 m 
Sentrum
13 km 
Greenwood Suites (Sherwood)
Greenwood Suites (Sherwood)_1
Greenwood Suites (Sherwood)_2
Greenwood Suites (Sherwood)_3
Greenwood Suites (Sherwood)_4
Greenwood Suites (Sherwood)_5

Moderne og stilig

Greenwood Suites (Sherwood) er et friskt All Inclusive-hotell med et moderne og stilig preg, og med rom på opptil 85 m²!

I badelandet finnes åtte morsomme vannsklier, to herlige basseng og et artig vannplaskområde med flere minisklier for familiens yngste. Her finner du ikke mindre enn tre herlige basseng, så du kan velge om du vil sole deg og bade i livlige eller mer rolige omgivelser.

Greenwood Suites (Sherwood) lille strand ligger kun et par minutters kjøring fra hotellet og shuttlebussen pendler mellom hotellet og stranden. Her kan du kjenne på gleden ved å reise på All Inclusive-ferie.

Tre ganger om dagen er det buffé i hovedrestauranten og når sulten melder seg i løpet av dagen kan du finne et utvalg av forskjellige snacks i snacksrestauranten i badelandet. Du kan hygge deg i lobbybaren, hvor det er en herlig uhøytidelig stemning og du kan ta en forfriskende drink.

Hvis du gjerne vil starte ferien med en gang du lander i Tyrkia så er Greenwood Suites (Sherwood) et utmerket valg, da det er kun 15-20 minutters transfer fra flyplassen til hotellet.

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Spis og drikk så mye du orker!

Når du reiser med All Inclusive kan du glede deg over at du slipper å ure på hvor neste måltid skal inntas og hva det koster, for dette har du jo allerede betalt hjemmefra. Hovedmåltidene serveres som buffé i den store, lyse hovedrestauranten. Her finner du et utvalg av innbydende salater, lokale delikatesser og internasjonale favoritter og det er også en utendørs del der de griller og tilbereder forskjellige retter om kvelden.

Når sulten melder seg utenom hovedmåltidene kan du forsyne deg av forskjellige snacks i den store åpne snacksrestauranten i badelandet. Her serveres det også is det meste av dagen og dette pleier å være en fulltreffer, særlig hos familiens yngste. Ved snacksrestauranten er det også et hjørne hvor det noen timer på ettermiddagen serveres den lekre tyrkiske spesialiteten Gözleme.

Det er flere barer hvor du fritt kan hente drikkevarer når tørsten melder seg. På kvelden kan gjestene for eksempel sitte og kose seg med en drink i området ved lobbybaren som er lyst og vennlig og hvor det er en deilig uhøytidelig stemning. Eller kanskje du vil ta veien forbi det lille konditoriet for å nyte kaker og kaffe.

Hotellet har også to fine temarestauranter (en tyrkisk og en italiensk) som er mer intime og litt mer elegant innredet. Her er det en fastsatt meny som du kan benytte mot et mindre tillegg. Husk å bestille bord i god tid.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling:

Besøk på temarestaurantene, ferskpresset juice, energidrikk, room service, enkelte internasjonale alkoholholdige drikker.

Fargerik og kreativ barneklubb

Det nye badelandet med åtte fargesprakende og magesugende vannsklier og det morsomme vannlekeområdet er et stort trekkplaster, og kloss inntil badelandet ligger den internasjonale barneklubben.

Bare den fargerike fasaden vil tiltrekke seg barnas oppmerksomhet og innendørs er det like mye glade farger og der arrangeres det i løpet av dagen kreative aktiviteter og leker.

Aktiviteter både på dag-/ og kveldstid

Selv om du så klart skal slappe av i ferien din er det muligheter for å være aktiv hvis du ønsker det. Her finnes både basketbane, fotballbane, bordtennis, dart, boccia og dessuten daglige fellesaktiviteter i og rundt det ene bassenget i badelandet.

Du kan også stikke innom treningslokalet som er et mindre, lyst treningslokale med store vinduer som har utsikt til bassengområdet. Både i løpet av dagen og på kvelden sørger Greenwood Suites (Sherwood) internasjonale aktivitetsguider for å underholde og aktivere hotellets gjester.

Flere ganger i uken er det kveldsunderholdning ved den store scenen som ligger ved badelandet.

Ikke langt fra hotellet ligger det flere basarer og mindre kjøpesentre og når mørket faller på er det en opplevelse i seg å bare gå en tur langs veien og kikke på de mange store og imponerende hotellene. Flere av disse er vakkert belyst og har lysshow på kvelden.

WiFi i både lobbyområdet og på rommene er inkludert i prisen.

Mot betaling:

Vannsportaktiviteter

Store rom i moderne stil

Rommene er store, romslige og lekkert innredet i stilren design som appelerer til den nordiske stilen. Både innredningen og møblene er en kombinasjon av lyse farger og kontraster i grå nyanser. Her er det rene linjer, fine grafiske detaljer og pene løsninger i moderne stil.

De har individuell luftkondisjonering, minisafe, telefon, vannkoker, smart tv samt kjøleskap med leskedrikker og vann som fylles opp daglig.

Bygningen som Greenwood Suites (Sherwood) ligger i var tidligere et leilighetskompleks med leiligheter for langtidsutleie. Rommene ble fullstendig pusset opp i 2019, og selv om kjøkkenet på rommene er bevart er ikke strømmen til komfyr og oppvaskmaskin på og det er heller ikke servise i skapene. På badet er det dusj og i familiesuitene er det til og med vaskemaskin på badet.

Mot betaling:

Roomservice, telefon

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommene er 35 m² og har tre vanlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det er mulig å få barnepris på ett barn.

Family Suite, 2-4 personer

Family Suite, 2-4 personer

Den romslige familiesuiten er ca. 75 m² og har et soverom med tre vanlige sengeplasser. I stuen finnes det en sovesofa som måler 300x100 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det er mulig å få barnepris på to barn.

 

Family Suite Large, 3-5 personer

Family Suite Large, 3-5 personer

Den store familiesuiten er hele 85 m² og har et soverom med tre vanlige sengeplasser. I stuen står det to sovesofaer som hver måler 300x100 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan det bo maks fire voksne og det er mulig å få barnepris på to barn.

Nyt en avslappende massasje

Hvis du har lyst på en pause fra solen og badingen så stikk innom den deilige lyse spa-avdelingen hvor du fritt kan benytte bastuen, dampbadet og det tyrkiske badet. Her kan du også få en avslappende massasje eller ansiktsbehandling mot betaling.

Mot betaling:

All massasje og behandlinger

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bygningen som Greenwood Suites (Sherwood) ligger i var tidligere et leilighetskompleks med leiligheter for langtidsutleie. Rommene ble fullstendig pusset opp i 2019, og selv om kjøkkenet på rommene er bevart er ikke strømmen til komfyr og oppvaskmaskin på og det er heller ikke servise i skapene.

Utendørsbassenget er oppvarmet i starten og slutten av sesongen.

Vær oppmerksom på at når du skal til badelandet må du ta med deg nøkkelkortet ditt for å komme inn i hovedbygningen igjen.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections