Nyhet!

Alanya, Tyrkia

Enfi City Hotel


4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
50 m 
Sentrum
1,2 km (Alanya sentrum) 

Byhotell ved stranden med All Inclusive

Enfi City Hotel ligger som en glad fargeklatt midt på den Østre strandens paradegate i det populære feriestedet Alanya.

Hotellet har et All Inclusive-program som består av bufféer til frokost, lunsj og middag, lokale drinker i bassengbaren og kaffe og kake en times tid på ettermiddagene.

Avkjølende basseng og stranddel for hotellets gjester

Ved det koselige bassengområdet er det et hovedbasseng med en liten vannsklie og et barnebasseng.

På stranden rett over gaten har Enfi City Hotel solsenger og parasoller til leie samt en strandbar hvor du kan kjøpe drikke.

Kun en kort spasertur fra hotellet har du sentrum av Alanya.

Våre gjesters favoritter:

 • Plasseringen! Nær den Østre stranden
 • Den sjarmerende strandbaren med loungefølelse
 • Det perfekte utgangspunktet for shopping og utflukter

Vi anbefaler dette hotellet til par og mindre familier som ønsker å bo på et byhotell med All Inclusive nær en strand – og samtidig være nært sentrum.

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

All Inclusive på Enfi City Hotel

I Alanya har du alt du kan tenke deg av mat rett utenfor døren, men det er praktisk å ikke bruke energi på å planlegge neste måltid. Når du bor på Enfi City Hotel er All Inclusive inkludert, noe som betyr at det meste av mat og drikke er inkludert i reisens pris.

I bufférestauranten på hotellet serveres dine tre hovedmåltider. I bufféen kan du finne salater, brød, kalde og varme retter, små desserter og frukt blant mye annet. Lokale drinker er også inkludert i ditt All Inclusive-program.

Du kan velge å sitte inne i bufférestauranten til måltider eller ute med utsikt over bassenget.

En time på ettermiddagen serverer hotellet kaffe og kake.

Barer og restauranter på Enfi City Hotel

Enfi City Hotel har også en bar som ligger rett ved bassengområdet. Her kan du ta en forfriskende drink mellom dukkertene i bassenget.

Ved bassengområdet er det en stor terrasse en trappe opp hvor du kan lene deg tilbake med noe forfriskende å drikke.

I første etasje på fremsiden av hotellet ligger en koselig restaurant hvor du kan spise middag mot ekstra kostand. Restauranten tilbyr kjøtt- og fiskeretter og har også hurtigmat på menyen.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet:

 • All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag
 • Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00-23.00
 • Kaffe med kake mellom 15.00-16.00

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Noen importerte drinker, ferskpresset juice og is er ikke inkludert i All Inclusive-programmet

Moderne rom med hjemmekoselig følelse

Rommene på Enfi City Hotel er moderne i en gammeldags, hjemmekoselig stil. Møblene er i lyst tre og rommene har lyse pastelltekstiler i rosa, jordnære nyanser. Alle rom har laminatgulv.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong
 • Individuell luftkondisjonering
 • Minikjøleskap
 • WiFi
 • Vannkoker
 • TV, telefon
 • Minisafe mot ekstra kostnad
 • Dusjkabinett, hårføner

Bra å vite:

På rommene er det relativt stille. Lyder som kommer fra korridor, tilstøtende rom og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende. Minikjøleskapet fylles på mot ekstra kostnad.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrommet på 16 m² har to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sammenleggbar seng som måler 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få barnepris for et barn. Dobbeltrommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom Large, 2–4 personer

Dobbeltrom Large, 2–4 personer

Dobbeltrommet på 18 m² har tre ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sammenleggbar seng som måler 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få barnepris for et barn.

Hvilke basseng finnes på Enfi City Hotel?

Dette hotellet har et bassengområde med et større, ovalt basseng omgitt av solsenger og parasoller. Ved bassenget ligger en bassengbar som serverer drinker det meste av dagen og kvelden. I bassenget er det også en liten vannsklie som passer for større barn.

Ved siden av hovedbassenget er et lite barnebasseng for de yngste gjestene.

Østre stranden i Alanya

For å komme til stranden trenger du bare å krysse gaten foran hotellet. Som flere andre klassiske Alanya hoteller har Enfi City Hotel en del av Østre stranden med tilhørende solsenger og parasoller som du kan leie. Det er også en strandbar her hvor du kan kjøpe en drink og sitte på en koselig utendørsterrasse. Flere forskjellige vannsporter er tilgjengelige på stranden for å prøve mot et pristillegg.

Dette finnes på stranden:

 • Solsenger og parasoller mot ekstra kostnad
 • Strandbar med drinker mot ekstra kostnad
 • Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Vannsklien er kun åpen visse tider på dagen

Østre stranden består av sand blandet med småstein

Badehåndklær kan leies på hotellet, eller tas med hjemmefra

Hva kan man gjøre på Enfi City Hotel?

På hotellet kan du i tillegg til svømming selvfølgelig henge i TV-loungen eller unne deg en deilig massasje i hotellets spa. I hotellets fargerike spa er det ulike typer behandlinger, et avslapningsområde, en badstue og det tradisjonelle tyrkiske badet hamam.

Leter du etter en ny feriefrisyre? Så heldig, her på hotellet er det en frisør hvor du kan få din nye sommerlook.

Hotellet har en liten kafé hvor du kan kjøpe snacks og søtsaker og 500 meter fra hotellet er det en minibank dersom du trenger å ta ut penger.

Severdigheter i Alanya

Men fremfor alt, her har du rask og enkel tilgang til alle turistattraksjoner og shoppingsteder i Alanya. Enfi City Hotel er et perfekt utgangspunkt for ulike opplevelser i den livlige feriebyen. Omtrent en kilometer unna og en 15 minutters spasertur begynner Alanya sentrum.

Inne i Alanya er det en taubane som går opp til toppen av en stor klippe og Alanyas berømte slott, hvor utsikten over Alanya er fantastisk. I nærheten ligger også dryppsteinsgrotten Damlatas, som er vel verdt et besøk.

WiFi

Det er kostnadsfri WiFi på rommene og i hele hotellområdet. Hastigheten på hotellets WiFi varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Mot betaling

Behandlinger samt badstue og hamam i spaet, frisør

Generelt

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Mat og drikke

Noen importerte drinker, ferskpresset juice og is er ikke inkludert i All Inclusive-programmet

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Basseng og strand

Vannsklien er kun åpen visse tider på dagen

Rommene

På rommene er det relativt stille. Lyder som kommer fra korridor, tilstøtende rom og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections