Nyhet!

Side, Tyrkia

Terrace Beach Resort


6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
4 km (Side) 

Familieresort med direkte strandbeliggenhet nær Side

Dette strandhotellet er et ekte fristed for glade feriegjester. Terrace Beach Resorts eksotiske hovedbasseng er omgitt av grøntområder og svaiende palmer. Her kan du også suse ned en av hotellets morsomme vannsklier. Her er det lagt opp solide All Inclusive-buffeer for alle tenkelige smaker og hotellet har også to spennende temarestauranter. Terrace Beach Resort tilbyr hyggelig innkvartering i en avslappende atmosfære.

Våre gjesters favoritter:

Elegant hotell med direkte strandbeliggenhet

Naturskjønt og koselig bassengområde

Høy standard og aktiviteter for hele familien

Dette hoteller inngår i Holiday Collection, hvor du finner fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset for hele familien.

All Inclusive på Terrace Beach Resort

På dette hotellet serveres frokost og middag i form av store buffeer i hovedrestauranten innendørs, og lokale drikkevarer er inkludert i All Inclusive-tiden. Er du en syvsover, kan du velge å spise en sen frokost utover vanlige frokosttider. Dagens lunsjmåltid serveres i hotellets solfylte utendørs strandrestaurant. På kveldene arrangeres ulike temakvelder med mat fra ulike deler av verden i bufférestauranten. Her kan du være sikker på at alle i familien finner noe de liker i det store utvalget av mat, snacks og drikke.

Barer og snackbarer på Terrace Beach Resort

På Terrace Beach Resort finnes flere barer og snackbarer! Både ved bassenget og ved stranden ligger barer som serverer enklere retter, varme og kalde drikkevarer og søtsaker. I lobbyen finnes en bar der du kan ta en feriedrink, og hotellet har også et lite konditori med diverse søtsaker.

Hvor mange temarestauranter har Terrace Beach Resort?

Det finnes to temarestauranter på Terrace Beach Resort. En tyrkisk restaurant med retter fra det lokale tyrkiske kjøkkenet og en restaurant der mat fra Middelhavsområdet står på menyen. Disse restaurantene har kveldsåpent og kan besøkes mot en ekstra kostnad.

Barnas All Inclusive

På dette hotellet er det mye mat og drikke som barn vanligvis liker! I bufférestauranten kan barna nyte ubegrenset med drikke, kjøttretter, frukt og desserter, og blant den enklere maten som tilbys i snackbarene og mellom måltidene, kan de også stille sulten med godbiter som går lett ned når du vil raskt tilbake til svømming. I tillegg er is fra is-kiosken inkludert i All Inclusive-programmet det meste av dagen!

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet:

All Inclusive-buffet. Frokost, lunsj og middag

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl.10.00-00.00

Snackbarer ved basseng og strand

Is større delen av dagen

Snacks deler av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Hotellets temarestauranter besøkes mot en ekstra kostnad

Visse importerte drikkevarer, ferskpresset juice, cocktails og drikke på flaske er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program.

Rom i herlige blå nyanser

De lyse rommene på Terrace Beach Resort er innredet i herlig blå farge og hvite tredetaljer, som gir dem et romantisk preg, tydelig inspirert av havet. Alle hotellets rom har laminatgulv.

Dette finnes på alle rom:

Balkong

Sentral luftkondisjonering

Minibar

Vannkoker

Te- og kaffefasiliteter

WiFi

Tv, telefon, minisafe

Dusj, hårføner

Bra å vite:

Minibaren fylles på en gang om dagen med øl, vann og brus.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

I dobbeltrommene på 22 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng som måler 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få barnepris for et barn. Du kan velge å oppgradere fra delvis havutsikt ti havutsikt mot et tillegg. Dobbeltrommene kan bestilles som et enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom Connection, 4–6 personer

Dobbeltrom Connection, 4–6 personer

I dobbeltrom Connection på 44 m² finnes fire ordentlige sengeplasser og to ekstrasenger som hver måler 190x90 cm. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan bo maks. seks voksne og det er mulig å få barnepris for to barn. Du kan velger å oppgradere fra delvis havutsikt til havutsikt mot et tillegg.

Deluxerom landutsikt, 3–4 personer

Deluxerom landutsikt, 3–4 personer

I deluxerommet på 26 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en køyeseng som måler 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn, og det er mulig å få barnepris for et barn.

Familiesuite havutsikt, 3–4 personer

Familiesuite havutsikt, 3–4 personer

I familiesuiten på 30 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng som måler 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få barnepris for et barn.

Hvor mange basseng finnes det på Terrace Beach Resort?

Tre basseng. Hotellet har et livlig hovedbasseng i grønne omgivelser med en sjarmerende bro som strekker seg over den. Her er det også et litt mindre barnebasseng som har noen vannsklier i miniformat for de aller minste. Ved hovedbassenget er det også tre morsomme større vannsklier å skli ned!

Hotell på stranden nær Side

Rett nedenfor hotellet ligger nærmeste strand. Det er en strandrestaurant her så du slipper å gå opp til hotellet når du blir tørst eller trenger noe å spise. Det er også nok av solsenger og parasoller du kan bruke uten ekstra kostnad. Det er også noen vannsportaktiviteter eller til og med ridning å prøve mot et pristillegg. For et ekstra stemningsfullt opphold kan stranden også brukes som promenade ved solnedgang!

Dette finnes på stranden på Terrace Beach Resort:

Solsenger og parasoller uten ekstra kostnad

Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Snackbar med enklere retter og lokal drikke

Må jeg pakke eget håndkle til Terrace Beach Resort?

Nei, du låner håndklær til basseng og strand av hotellet. Du henter ditt håndkle i hotellets spa med et håndklekort og du kan bytte håndkle en gang om dagen. Håndkleservicen er åpen til visse tider på dagen.

Aktiviteter og underholdning for barn

På dette hotellet finnes en underholdende barneklubb for alle gjester mellom 4–12 år. Barneklubben arrangerer morsomme leker og kreative konkurranser og seks dager i uken kan barna danse sammen i minidiskoteket.

Dette finnes også på barnas Terrace Beach Resort:

Barneklubbhus med plass for innendørslek

Lekeplass

1 barnebasseng

3 større vannsklier og lite plaskeområde

Hva kan man gjøre på Terrace Beach Resort?

Dette hotellet tilbyr et godt utvalg av aktiviteter for de som ønsker å ta en pause fra solsengen. Ta en avslappende spasertur gjennom de små butikkene på hotellet og kjøp en minneverdig suvenir med hjem. Unn deg selv en endring i ferieutseendet ved å besøke hotellets egen frisørsalong. For de eventyrlystne er det mulighet for å leie bil på hotellet og sette ut for å utforske omgivelsene på egenhånd.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi på rommene og på hele hotellområdet. Hastigheten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg av aktiviteter på Terrace Beach Resort:

Bordtennis, dart, boccia

Strandvolleyball

Vannaktiviteter og leker i og rundt bassenget

Et utvalg av underholdning på Terrace Beach Resort:

Kveldsshow og underholdning utendørs

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Mot betaling

Bil- eller sykkelutleie, frisør

Finnes det treningsstudio og spa på Terrace Beach Resort?

Ja, hotellet har et lite treningsstudio som har alt du trenger for å holde deg i gang på ferie. Hotellets internasjonale aktivitetsguider organiserer også aktiviteter i og rundt bassenget for de som ikke vil sitte stille. Hva med en økt vannaerobic eller aerobic?

Er du ute etter ro på ferien, kan du besøke Terrace Beach Resorts hyggelige spa. Det er et oppvarmet innendørsbasseng som er åpent i lavsesongen. Hotellet har også en badstue, en dampbadstue og et tyrkisk bad! Du kan også prøve en herlig behandling i form av en avslappende massasje eller en skjønnhetsbehandling.

Mot betaling

Alle behandlinger i spaet

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Hotellets temarestauranter besøkes mot en ekstra kostnad

Noen importerte drikkevarer, ferskpresset juice, cocktails og drikke på flaske er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Røyking kan forekomme på fellesareal utendørs

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections