Nyhet!

Side, Tyrkia

Paloma Finesse


Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
6 km (Side & Manavgat) 

Minimalistisk luksus i Side

Så snart du går inn i lobbyen til Paloma Finesse, blir du betatt av hotellets myke og luksuriøse atmosfære. Hele hotellet er en hyllest til kunstnerisk minimalistisk arkitektur som brer seg over 80 hektar vakker sørtyrkisk natur. Paloma Finesse er moderne, rolig, lys og sofistikert ned til minste detalj.

Luksuriøst bassengområde og stort badeland!

Ved bassengområdet er det en veldig hyggelig atmosfære i rolig tempo, foretrekker du å nyte en svømmetur i sjøen kan du høre låtene fra hotellets DJ som spiller fin musikk i den koselige strandbaren. Hotellets badeland byr på ikke mindre enn 19 lekne vannsklier og spennende opplevelser.

Brett All Inclusive-utvalg av høy kvalitet

I den stilige bufférestauranten serveres retter etter sesong og kokkene lager gjerne mat som både er god og sunn for både barn og voksne. På Paloma Finesse savner du nesten ingenting av mat, drikke, vannlek eller aktiviteter.

Våre gjesters favoritter:

Eksklusive rom med veldig god plass!

Stort badeland med hele 19 vannsklier

All Inclusive i toppklasse er inkludert i prisen!

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, der du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

All Inclusive på Paloma Finesse

Tilfredsstill alle sansene dine med mat og drikke på Paloma Finesse! I hotellets bufférestaurant, hvor du spiser dagens tre hovedmåltider, kan du nyte ferskpresset juice, håndlaget pasta, eksklusive charcuterie, fersk grillet fisk og lokale tyrkiske delikatesser. Også for barna er det rikelig med mat spesielt tilberedt kun for dem.

Barer og snackbarer på Paloma Finesse

Dette hotellet har et konditori som serverer iskrem, bakverk og kaffe hele dagen. I flere av hotellets barer kan du få deg en drink til alle døgnets tider. To av snackbarene – strandklubb-baren og Med Kitchen - tilbyr småretter, snacks og drikke til bestemte tider i løpet av dagen. Disse to blir så forvandlet til à la carte-restauranter om kveldene. Te hjørne passer deg som er te elsker og tilbyr varm te og iste av ulike slag.

Hvor mange à la carte-restauranter har Paloma Finesse?

Tre! Strandklubb-baren forvandles til en grillrestaurant om kvelden, og Med Kitchen er navnet på hotellets moderne, middelhavsinspirerte sjømatrestaurant. Den tredje à la carte-restauranten, Chefs Kitchen, serverer mat tilberedt av gjestekokker fra hele verden som skifter ukentlig i høysesongen. The Chefs Kitchen besøkes mot en ekstra kostnad.

Barnas All Inclusive

Hos Paloma Finesse er det en kokk som kun spesialiserer seg på mat til barn. Uansett om barna ønsker å spise sunt eller unne seg skikkelig på ferien, er det alle muligheter her. I tillegg til det er det selvsagt masse godteri, snacks, drikke og enklere retter som er laget for små sultne feriemager! Det serveres selvfølgelig også iskrem All Inclusive store deler av dagen.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet:

All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke døgnet rundt

Strandbar og bassengbar med drikke, snacks og enklere retter

Is det meste av dagen

Snacks deler av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Noen importerte drinker og Chefs Kitchen-restauranten er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Romslige rom med fin design

De luksuriøse rommene på dette hotellet har god plass og har myke grå- og hvittoner akkompagnert av smakfulle tre-detaljer i minimalistisk stil. Alle rommene har steingulv.

Når du bor i en av familiesuitene kan du låne litt tilbehør til barn mot depositum: Flaskevarmer, badekar, sprinkelseng, barnevogn og babymonitor. I disse rommene får barna også en liten velkomstpakke bestående av leker og en fargebok med fargestifter eller blyanter.

Dette finnes på alle rom:

Balkong, terrasse eller terrasse med Swim Up-basseng

Sentral luftkondisjonering

Minibar

WiFi

Vannkoker

Te- og kaffefasiliteter

Tv, telefon, minisafe

Dusjkabin, hårføner

Bra å vite:

Minibaren inneholder vann, brus og øl, som etterfylles daglig.

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrom, 2 personer

I dobbeltrommet på 42 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa som måler 225x100 cm. Rommet krever minst to fullt betalende og her kan bo maks. to voksne. Dobbeltrommet kan bestilles med landutsikt, eller som Swim Up-rom med direkte adgang til et basseng som deles med gjestene i de andre Swim Up-rommene mot et tillegg. Dobbeltrom med landutsikt kan også bestilles som et enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite, 2–4 personer

Familiesuite, 2–4 personer

I familiesuiten på 52 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa som måler 225x100 cm. Rommet krever minst to fullt betalende og her kan bo maks. tre voksne og et barn og det er mulig å få barnepris for et barn. Familiesuiten kan bestilles med landutsikt med balkong. Det kan også bestilles med landutsikt og terrasse, med landutsikt som Swim Up-rom med direkte adgang til et basseng som deles med gjestene i de andre Swim Up-rommene eller med havutsikt mot tillegg.

Familiesuite Large, 2–5 personer

Familiesuite Large, 2–5 personer

I familiesuiten på 74 m² finnes fire ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa som måler 225x100 cm. Rommet krever minst to fullt betalende og her kan bo maks. fire voksne og et barn og det er mulig å få barnepris for et barn. Familiesuite Large kan også bestilles med terrasse mot et tillegg.

Hvilke basseng finnes på Paloma Finesse?

Dette hotellet har et deilig hovedbasseng hvor alle solelskere kan ta en forfriskende dukkert, og ved siden av dette ligger også et barnebasseng for hotellets yngre gjester.

Men Paloma Finesse er kanskje mest kjent for sitt imponerende badeland – Palomaqua – som er en av regionens største, med 19 vannsklier for alle aldre og et plaskeområde.

Hotell like ved stranden

På den lange glitrende stranden like nedenfor hotellet står strandpaviljongene på rekke og rad i solskinnet. Du kan leie en når du vil ha noen komfortable private timer ved sjøen. Fra disse kan du også bestille fersk frukt, ferskpresset juice og søtsaker mellom bestemte tider på dagen. Det er også en hyggelig strandklubb på stranden som serverer snacks, enkle retter, frisk frukt, kaffe og drikke. I løpet av sesongen spiller ulike dj'er vakker musikk med havet som nærmeste nabo.

Dette finnes på stranden på Paloma Finesse:

Solsenger og parasoller uten ekstra kostnad

Strandpaviljonger mot ekstra kostnad

Beach club med drikke og enklere retter

Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Underholdning for barn

I hotellets barneklubb kan barn mellom 4 og 12 år leke og ha det gøy og møte nye venner. De internasjonale aktivitetsguidene underholder barna med workshops, kreative leker og andre morsomme aktiviteter store deler av dagen. På kveldene kan barna delta i det morsomme minidiskoteket, eller med morsomme kveldsshow som passer for barn. For ungdom mellom 13–16 er det en ungdomsklubb. Her kan de unge komme og henge med jevnaldrende en stund. Her kan de blant annet også prøve dj-timer.

Dette finnes også på barnas Paloma Finesse:

Barneklubbhus med plass for innendørslek

Lekeplass

Spillehjørne med diverse tv-spill

1 barnebasseng

Badeland med 19 vannsklier og plaskeområde

Hva kan man gjøre på Paloma Finesse?

Under ferien på Paloma Finesse bør du benytte anledningen til å rusle i den japanske Zen-hagen med vakre steindekorasjoner i beroligende tropiske omgivelser. Dette er et sted å få tilbake sinnsroen og nyte alene eller sammen med andre.

Du kan også delta på kreative workshops og kunstkurs som er tilpasset alle ambisjonsnivåer og alle aldre. Husk å ta en titt i hotellets egen interiør- og dekorasjonsbutikk hvor det selges innredning i samme stil som hotellets egen. Ta med deg et lite stykke Paloma Finesse hjem!

Paloma Finesse ligger seks kilometer fra både byen Side og byen Manavgat, som begge er verdt et besøk. 80 kilometer unna ligger storbyen Antalya, hvor du blant annet kan besøke de mytiske smugene i gamlebyen.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi på rommene og på hele hotellområdet. Hastigheten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg av aktiviteter på Paloma Finesse:

Strandvolleyball, bordtennis, minifotball

Backgammon, sjakk, boccia

Noen vannaktiviteter i bassenget

Tennis

Et utvalg av underholdning på Paloma Finesse:

Kveldsunderholdning i amfiteateret

Livemusikk og dj i beach clubben

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Mot betaling

Opplyst tennisbane, tennistimer og tennisutstyr, butikker

Luksuriøst hotellspa i Side

Finn din indre balanse og kom deg på ferie i hotellets moderne spa. Spaet har både badstue og hamam i tyrkisk bad. Her kan du også kjøpe ulike behandlinger som massasjer og ansiktsbehandlinger. Eller hvorfor ikke en peeling etter en lang dag i solen?

Fitness og treningsstudio på Paloma Finesse

Dette hotellet samarbeider med et eksternt yogastudio for å gi deg trening av høy kvalitet. I tillegg til det holdes treningstimer med ulike former for trening. Paloma Finesse har også et velutstyrt treningsstudio som har det du trenger for å holde deg i form under ferien.

Et utvalg av trening på Paloma Finesse:

Treningsstudio

Vanngymnastikk

Aerobics, step

Stretchning, yoga

Danseklasse

Mat og drikke

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Noen importert drikkevarer og restauranten Chefs Kitchen, er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Rommene

Når du bor i en av familiesuitene kan du låne litt tilbehør til barn mot depositum: Flaskevarmer, badekar, sprinkelseng, barnevogn og babymonitor. I disse rommene får barna også en liten velkomstpakke bestående av leker og en fargebok med fargestifter.

Minibaren inneholder vann, brus og øl, som etterfylles daglig.

Basseng og strand

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections