Lara, Tyrkia

IC Residence


9 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Gjeste­vurdering
4.6 av 5
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
20 km 

Luksuriøse villaer i ekstraordinære omgivelser

IC Residence er et unikt luksushotell, hvor du bor i flotte villaer som har enten privat basseng eller med direkte adgang til et stort bassengområde. Med andre ord er du alltid bare et steg unna en deilig dukkert! 

Når du bor på IC Residence, har du også tilgang til det store utvalget av fasiliteter og restauranter på nabohotellet IC Green Palace. Det betyr at du betaler for ett hotell, men i virkeligheten får to hoteller til samme pris! Hotellene er forbundet sammen med en gangsti, så det er enkelt og raskt å gå fra det ene hotellet til det andre.

All Inclusive-programmet har både en delikat buffet og à la carte retter til samtlige måltider, og du kan få roomservice helt uten ekstra kostnader!

IC Residence ligger i Lara, og er et fredfullt område med eksklusive og idylliske omgivelser. Privat VIP-transfer fra og til flyplassen er inkludert i ditt ferieopphold på hotellet.

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

Bo med privat basseng eller direkte bassengadgang

Hvis du bestiller en av de luksuriøse Bali Villa eller Superior Villa, får du ditt eget lille basseng med solsenger og parasoller i din private hage. Her er det ingen bassengaktiviteter, så du kan ligge og kose deg uten å bli forstyrret, samtidig som du kan benytte deg av hotellets øvrige basseng. 

Bor du derimot i en Lake Villa, bor du like ved IC Residences store bassengområdet, som er vakkert anlagt helt inntil de omkringliggende bygningene. Du får en privat tre terrasse med solsenger, så du kan bare gå ut av terrassedøren og hoppe ned i vannet! Da det ikke arrangeres noen bassengaktiviteter ved dette bassenget kan man ligge her i fred og ro. 

Ønsker du litt flere aktiviteter og underholdning i løpet av dagen, kan du på fem minutter gå til et av de i alt fire forskjellige bassengene på nabohotellet IC Green Palace. Her er det bl.a. et stort basseng hvor det på dagtid arrangeres forskjellige bassengleker i vannet, et nybygget badeland med syv vannsklier og et morsomt lekeområdet for de minste gjestene i farvede nyanser.

IC Residences gjester har sitt eget private strandområde hvor det også er en strandbar som serverer forfriskende drikkevarer. Hele strandområdet er veldig koselig, og sanden er finkornet med områder med småstein. Vannet blir fort dypt.

Bor du i enten Bali Villa eller Superior Villa, kan du fritt benytte de lekre strandpaviljongene som både har senger inne under stråtaket og solsenger utenfor. Her er servitører som serverer drikkevarer og snacks etter dine ønsker. 

Mot betaling

Leie av strandpaviljongene, med mindre du bor i Bali Villa eller Superior Villa.

For gourmeten!

På IC Residence får du et fantastisk All Inclusive-program! I den eksklusive hovedrestaurant legges det stor vekt på høy kvalitet. Her kan du nyte en deilig buffet, som kanskje ikke er så stor, men til gjengjeld veier det opp for rettene fra á la carte menyen. Utover det inngår deler av roomservice-menyen i All Inclusive programmet døgnet rundt, så hvis du har lyst, kan du nyte en privat middag i den eksklusive villaen. 

Ditt All Inclusive-program gjelder også delvis på nabohotellet IC Green Palace. Her serveres frukt, snacks samt is - både is-baren og is, som er merket med internasjonale merker i fryseren. 
Drikkevarer kan fås i alle barer og i strandbaren. I lobbybaren på IC Green Palace kan du gå drikkevarer døgnet rundt!

IC Residence har fem à la carte-restauranter. Du kan velge mellom fisk, steakhouse, meksikansk, italiensk og sushi/teppanyaki. Som gjest i IC Residences Superior Villa eller Bali Villa kan du besøke alle à la carte-restauranter kostnadsfritt en gang hver, mens visse av à la carte-restaurantene bestilles mot en kostnad for gjester i hotellets Lake Villas. På grunn av restaurantenes høye kvalitet er de veldig ettertraktede, så reserver gjerne bord tidlig, minst to dager innen besøket. Den romantiske italienske restauranten er forbeholdt for voksne gjester og aldersgrensen er derfor 12 år. 

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Enkelte importerte drikkevarer, vin på flaske, bookinggebyr på teppanyaki restauranten (gjelder ikke gjester i Bali Villa og Superior Villa).

Internasjonal barneklubb med spennende aktiviteter

I den internasjonale barneklubben på nabohotellet kan barna, som bor på både IC Residence og IC Green Palace sammen delta på aktiviteter og gøyale sprell! De øver seg til minidiskoteket om kvelden, leker i bassenget og boltrer seg på lekeplassen. Fra barneklubben arrangeres også utflukter til stranden. Barneklubben er et perfekt sted for barna å treffe nye, jevngamle venner, og vender seg til alle barn i alderen 4–12 år.

Det fargerike badelandet, bassenget med herlige klatreområder og små vannsklier og plaske-områder ligger ved barneklubben, vil med garanti være en hit hos barna. 

Når mørket faller på og diskolysene tennes, samles gjestene fra både IC Residence og IC Green Palace til minidiskotek på IC Green Palace hvor barna byr på en skikkelig danseoppvisning inspirert av de dyktige, internasjonale aktivitetsguidene.

 

Fred og ro eller fornøyelser?

Med en ferie på IC Residence får du det beste av to verdener, for hele området er fredelig og fritt for støy og aktiviteter, mens du på IC Green Palace kan slå deg løs med sport, bassengleker, underholdning og være en del av et mer livlig miljø. 

Utvalget av fasiliteter og aktiviteter på nabohotellet IC Green Palace er veldig stort. Her finner du tennisbaner, aerobictimer, minigolf, bassengleker og gymnastikk, biljard, bowling, spillehall, fartsfylte vannsklier og små butikker med suvenirer. I tillegg kommer unike tilbud som pilates og danseundervisning. Sist, men ikke minst, er det naturligvis et velutstyrt treningsstudio her, hvor det i åpningstiden er en utdannet instruktør til stede slik at du kan få gode råd og tips til treningen – akkurat som å ha en personlig trener.

På IC Green Palace kan du danse i utendørsdiskoteket her inngår drikkevarer i All Inclusive-programmet. Hver kveld kan du dessuten nyte levende musikk i lobbybaren på IC Green Palace, her er det også kveld-show med musikaler, danseoppvisning og sirkus.

Det er fri WiFi på hotellet. 

Eksklusive designervillaer med privat basseng

I disse flotte villaleilighetene med direkte bassengadgang er det plass til helt opptil ni personer, og vil du bo privat i overdådig, stilren luksus, så bestill den eksklusive Superior Villamed eget basseng og eget privat tyrkisk bad!

Alle villaene har WiFi, tv, telefon, balkong og terrasse, minisafe, morgenkåpe og tøfler samt sentral luftkondisjonering. På badet er det såpeserie og hårføner. Du har dessuten en meget velassortert minibar som er inkludert i All Inclusive-programmet og som fylles opp daglig. 

Lake Villa, 2–5 personer

Lake Villa, 2–5 personer

Du bor i et frodig villaområde med et stort, deilig basseng i midten som er forbeholdt Lake Villas gjester. Du har direkte adgang til bassenget fra din egen tre-terrasse med solsenger og parasoller. Rommet er på ca. 65 m² og ligger enten på bakkeplan eller i andre etasje, og det er ikke heis her.

Lake Villa har to soverom med to riktige sengeplasser hver, en stue med flisegulv og to bad (et med dusjkabinett og et med badekar). En ekstraseng på 190x90 cm tilkommer ved behov. Mot et tillegg kan rommet kan også bookes for kun to personer. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne samt et barn og opptil to barn kan få barnepris.

Lake Villa Deluxe, 6-9 personer

Lake Villa Deluxe, 6-9 personer

Denne romslige suiten på ca. 130 m² er innredet i samme stil som Lake Villa, og har direkte adgang til samme deilige bassengområde. Her er en stor stue og fire soverom med to vanlige sengeplasser i hvert. En ekstraseng på 190x90 cm tilkommer ved behov. På soverommet finnes laminatgulv og i gang og stue finnes flisegulv. Denne suiten har fire bad. Her må man være minst seks fullt betalende, det kan bo maks. åtte voksne samt ett barn og det er mulig å få barnepris på to barn.

Bali Villa, 4 personer

Bali Villa, 4 personer

En eksotisk villa på hele 323 m² som er innredet i hyggelig Bali-stil med spennende tresorter, rustikke møbler og flisegulv. Her bor du i ditt helt eget lille hus med to separate soverom, et på hver side av en utendørs, overdekket stue som har glassbord og stoler og en herlig utsikt til ditt private basseng. Her finnes to bad. Villaen ligger i sin egen lille avskjermede hage med liggestoler og hengekøyer. I denne villaen er det flisegulv. Her kan dere bo fire personer, hvor alle betaler full pris.

Superior Villa, 4–6 personer

Superior Villa, 4–6 personer

Denne spektakulære villaen på utrolige 396 m² er innredet i stilren italiensk design ned til minste detalj. Villaen har laminatgulv og parkettgulv, rommer tre store, elegante soverom, stor stue med amerikansk kjøkken, stor TV og musikkanlegg.

I den avskjermede hagen finner du ditt helt eget basseng, solstoler, parasoll og hengekøye. Her er det også et lite, privat hamam hvor du mot betaling kan leie en profesjonell massør. Du får også vaskeservice. Dette er intet mindre enn en drømmevilla! Her er det plass for opptil seks voksne, med minst fire fullt betalende og opptil to barn kan få barnepris.

Prikken over i-en

IC Residences spa-senter tar skrittet fullt ut når det kommer til innredning, atmosfære og luksus. Den rolige atmosfæren får deg til å slappe av med en gang. Her tilbys alle mulige kropps- og ansiktsbehandlinger, som er mot betaling, mens hamam, badstue, og russisk dampbad med tilhørende hvilerom kan brukes så ofte du vil.

Som gjest i Superior Villa har du ditt helt egne hamam der du, mot betaling, kan få avslappende behandlinger av profesjonelle massører.

Mot betaling

Alle behandlinger.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På IC Residence gjør de blant annet følgende initiativ:

• Matrester fra hotellet doneres til et dyresenter som tar vare på hunder og katter som lever på gaten

• IC-hotellene arrangerer miljøprosjekt og kampanjer til skolebarn, for å øke bevisstheten deres om hvordan vi skal jobbe for å holde jorden rent og trygg

• Gjenglemte gjenstander og tapte saker doneres til trengende studenter etter seks måneder

• Hotellet støtter prosjektet ”Let my daughter go to school”, et prosjekt der man samler inn penger til fattige familier slik at deres døtre får mulighet å gå på skole

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som bekrefter at det er godt vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon. Hotellet har også deltatt i prosjektet ”Indigo Turtle”, som har adoptert 115 skilpaddeunger

Antalya

Hotellet ligger ved Antalya på Tyrkias sørkyst, en stor, moderne ferieby som samtidig har en utpreget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske sentrum med små, svingete gater, gamle steinhus og en sjarmerende romersk havn. Overalt vrimler det av spennende butikker og koselige restauranter i tillegg til store, internasjonale kjøpesentre.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Som gjest på IC Residence har du fri adgang til fasilitetene på det nærliggende nabohotellet IC Green Palace – og kan dermed nyte både en rolig og livlig atmosfære. Gjestene på IC Green Palace har ikke adgang til fasilitetene på IC Residence.

Den italienska à la carte-restaurangen riktar sig mot vuxna gäster, varför de har en minimumålder på 12 år.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections