Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Ocean


8 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Gjeste­vurdering
4 av 5
100% Green Energy
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
100 m 
Sentrum
4 km/17 km 

Badelandhotell med plass til den store familien

Eftalia Ocean er et lekkert, nyere All Inclusive-hotell og det seneste tilskuddet i Eftalia-familien. Med store familiesuiter for opptil åtte personer og barnepris til og med 17 år, er dette et sant ferieparadis for barnefamilier.

Når du bor på Eftalia Ocean har du fri tilgang til den store beach cluben Eftalia Island – som også nås fra  søsterhotellene Eftalia Aqua og Eftalia Village, som også er en del av Nazars program. Her finnes bl. annet et stort badeland, basseng, barneklubb, restauranter og selvfølgelig en sandstrand. På hotellområdet finnes også et stort område med piratskip, vannsklier og basseng hvor hele familien vil kose seg.

Her får du er brett All Inclusive-utvalg med herlige buffeer som frister både store og små. Bortsett fra det kan du teste den heftige dineren Burger Land, spise så mye is du vil og besøke en av temarestaurantene.

Som hotellnavnet avslører, har havet vært en stor inspirasjonskilde, noe som tydelig ses i innredningen – ikke minst i de romslige og moderne rommene. I en av de to hotellbygningene kan du få litt mer luksus ved å bestille et swim up-rom hvor du har tilgang til basseng direkte fra terrassen.

Eftalia Ocean ligger i Türkler i nærheten av den lille byen Avsallar der du finner et utvalg av koselige kaféer, restauranter og butikker. Fra hotellet er det kun en halvtimes kjøretur inn til det populære feriestedet Alanya.

Dette hotellet er en del av konseptet Green Energy, som er vår nye satsning for en mer bærekraftig reisebransje. Dette bestemte hotellet drives av 100% fornybar energi fra solceller!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Familievennlig beach club med badeland

Når du bor på Eftalia Ocean har du adgang til den fantastiske beach cluben Eftalia Island som brer seg ut på et enormt område ved stranden. Du behøver bare ta deg andre siden av en vei, og det gjør du enkelt og sikkert gjennom en tunnel. Her åpnes en hel verden av vannaktiviteter, bassenger, restauranter og selvfølgelig en herlig sandstrand.

For barna finnes flere ulike barnebassenger med et heftig piratskip med mindre vannsklier og annet moro som de yngste vil elske. Rundt om det ene barnebassenget er det en liten lazy river, hvor de minste kan drive rundt i små oppblåsbare baderinger eller bare svømme rundt i strømmen.
De litt større barna og lekeglade voksne kommer til å elske beach clubens badeland. Her finnes 12 superkule vannsklier.

I beach cluben er det flere barer og restauranter, hvor du kan ta en pause fra solen og nyte litt kaldt å drikke i en av de flotte sofaene med en fantastisk utsikt over havet.

Sanden består av en blanding av sand og stein. Her finnes solsenger, parasoller og en strandbar som serverer lokale drikkevarer, alt sammen inkludert i prisen – det er jo All Inclusive! Mot en kostnad kan dere leie en strandpaviljong for en dag. Vannet ved stranden blir relativt fort dypt.

Beach cluben kan fritt benyttes av gjestene på Eftalia Ocean og de fire andre Eftalia-hotellene, der familiehotellene Eftalia Aqua og Eftalia Village er tilgjengelig hos Nazar.

På selve Eftalia Ocean finnes også et fint bassengområde med et stort basseng og mange vannsklier for både store og små. Her finnes også et innendørsbasseng for deg som ønsker en pause fra solen.

Hotellet tilbyr håndkleservice til både basseng og strand, mot depositum. Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger med hensyn til lengde/alder på enkelte vannsklier, les mer under «Viktig å vite innen du bestiller din reise».

Mot betaling

Visse vannsportaktiviteter, bytte av håndkle (depositum).

Eftalia Island:

Andre drikkevarer enn øl, vin, brus og vann, mat og drikke i visse av temarestaurantene, vellværesenter, alle drikkevarer på diskoteket samt leie av paviljonger. 

Brett All Inclusive-program!

På Eftalia Ocean behøver du aldri gå sulten eller stresse over hvor du skal spise ditt neste måltid – her gjelder praktisk All Inclusive! Frokost, lunsj og middag serveres som bufféer i hovedrestauranten og man har til og med tenkt på barna som har sin helt egne buffé. På utvalgte dager er det festlige temakvelder, som for eksempel tyrkisk aften som setter sitt preg både på servering og meny.

Mellom hovedmåltidene har hotellets Burger Land åpent, stedet er innredet som en Amerikansk diner på 50-tallet og serverer snacks som pizza, hamburgere, salat og suppe. Til og med sen frokost for deg som vil ha sovemorgen serveres her. Burger Land har åpent 24 timer i døgnet, dog ikke når hovedrestauranten er åpen.

Gå heller ikke glipp av et besøk på Eftalia Oceans engelskinspirerte pub som serverer kald øl, eller det franskinspirererte patisseriet som byr på smakfulle bakverk og lekker kaffe.

Is i beach cluben er inkludert for alle hotellets gjester på visse tider, og her finnes også flere restauranter og barer, både ved bassengene og ved stranden. 

På hotellet finnes en italiensk temarestaurant samt en grillrestaurant. På beach cluben er det også fire tema-restauranter; tyrkisk, italiensk, asiatisk samt en grillrestaurant - du har mulighet for å spise på en av disse restauranter en gang i løpet av ferien uten ekstra kostnader, såfremt det finnes plass. Husk å bestille bord i god tid!

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Ferskpresset juice, spesial-cocktails, drikkevarer på flaske, visse importerte drikkevarer, tyrkisk kaffe og alle drikkevarer på diskoteket på Eftalia Island. I Beach baren er det betaling for andre drikkevarer enn øl, vin, brus og vann. Besøk på temarestaurantene, utover det første på en av dem.

Internasjonal barneklubb og minidisco

Dersom barna ønsker annen underholdning enn beach cluben og badelandet, så arrangerer familiehotellets internasjonale aktivitetsguider hver dag massevis med kos og lek i den internasjonale barneklubben ved beach cluben.

Barneklubben er et lekeparadis for alle barn på hotellet som er mellom 4-12 år, der aktivitetsguidene leker med barna, gjør kreative aktiviteter, øver på dansen til minidiskoteket og arrangerer konkurranser. Kveldens høydepunkt er minidiskoteket, der barna viser opp sine kunnskaper på dansegolvet, og kanskje kan de lære sine foreldre et par dansesteg også!

I beach cluben finnes en stor lekeplass samt et miniamfiteater der barna tøyser og leker.

Aktiviteter på dagen og show på kvelden

Når du bor på Eftalia Ocean har du gode muligheter å teste dine ferdigheter i bordtennis og mange andre aktiviteter. Har du konkurranseinstikt skal du holde utkikk etter de ulike aktivitetene og turneringene som ordnes av aktivitetsguidene på beach cluben.

Det finnes flere butikker både på hotellområdet og ved beach cluben som frister med bl.a. smykker, lærvarer og suvenirer. Du som ønsker å holde formen vedlike kan besøke hotellets lille treningsstudio, og leter du etter ekstra avslapping kan du besøke velværesenteret på hotellet eller i beach cluben.

Hvis det er noen våghalser i familien, vil vi anbefale å ta turen innom Zipline-parken i Eftalia Island, som både har klatrevegg og forskjellige hinder i høydene. 

På kveldene arrangeres underholdning av hotellets aktivitetsguider ved beach clubens store amfiteater, og enkelte dager er det live musikk. Etter underholdningen kan du passe på å danse på beach clubens store utendørsdiskotek, og for de små barna arrangeres minidisco. I tillegg vil det være fellesaktiviteter, leker i bassenget, skumfest og annet som arrangeres i løpet av dagen. På hotellet kan du få et program over feriens mange aktiviteter og underholdning. 

Det finnes kostnadsfri WiFi på hele hotellet.

Mot betaling

Zipline-parken og beach clubens velværesenter.

Store rom for opptil åtte personer

Eftalia Ocean er perfekt for deg som reiser med barn – og for deg som vil samle din store familie. Her finnes rom for opptil åtte personer og designen på rommene gjør at de føles veldig romslige. Dessuten kan barn opptil 17 år få barnepris! Rommene er fordelt på en hovedbygning samt en separat del for de herlige bassengrommene med direkte bassengadgang.

Rommene er nye og moderne innredet i hvite og blå nyanser med havet som inspirasjon. Alle rom har telefon, tv, individuell luftkondisjonering, minibar, vannkoker, minisafe og balkong. Utenfor badet finnes et lite walk-in-closet på alle rommene. På badet finnes dusjkabinett og hårføner. Det finnes fri WiFi på alle rom.

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Dobbeltrommet på 35 m² har tre ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. to voksne og et barn med mulighet å få opptil en barnepris. Dette rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom for fire personer, 2-4 personer

Dobbeltrom for fire personer, 2-4 personer

Dobbeltrommet på 45 m² har tre ordentlige sengeplasser, og ved behov brukes sovesofaen som måler 185x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo tre voksne og et barn eller to voksne og to barn med mulighet å få opptil to barnepriser.

Familierom, 4-7 personer

Familierom, 4-7 personer

Familierommet er ca. 91 m² stort. Her finnes fem vanlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 185x90 cm. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan bo maks. fem voksne og to barn, og det finnes mulighet å få opptil tre barnepriser.

Duplexsuite A med basseng, 4-7 personer

Duplexsuite A med basseng, 4-7 personer

Denne romstypen på to etasjer og nesten 100 m² er for deg som vil unne deg selv det lille ekstra. Her får du to soverom og to bad. I dette rommet får dere direkte adgang til bassenget som ligger like nedenfor balkongen og som kun deles med nærliggende rom. Her finnes fire vanlige sengeplasser og to sovesofaer som kan slås ut og da måler 180x80 cm. Her kreves minst fire fullt betalende, det finnes plass for maks fem voksne og to barn, og det er mulighet å få opptil tre barnepriser.

Duplexsuite B med basseng, 5-8 personer

Duplexsuite B med basseng, 5-8 personer

Dette er den største romstypen som går å bestille på dette hotellet og er på hele 113 m². Suiten er fordelt på to etasjer med tre soverom og to bad. I dette rommet får dere direkte adgang til bassenget som ligger like utenfor balkongen og som kun deles med nærliggende rom. Her finnes seks vanlige sengeplasser og to sovesofaer som kan slås ut og da er på 180x80 cm. Her kreves minst fem fullt betalende, det finnes plass for maks. seks voksne og to barn, og det er mulig å få opptil tre barnepriser.

Skjem deg bort med en behandling

Nyt freden og friheten mens barna er travelt opptatt i badelandet! Besøk Eftalia Oceans velværesenter og glem for en stund alt om stress og mas mens de profesjonelle behandlerne tar hånd om deg. Her har du fri adgang til badstue og hamam, det tyrkiske badet. Mot betaling tilbys også massasje og et brett utvalg av ansikts- og kroppsbehandlinger. I beach cluben finnes også et velværesenter, der alt dog er mot ekstra betaling.

Mot betaling

Alle behandlinger, besøk i velværesenteret i beach cluben.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Türkler/Alanya

Hotellet ligger ved Türkler utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Dette hotellet er en del av konseptet Green Energy, som er vår nye satsning for en mer bærekraftig reisebransje. Dette bestemte hotellet drives av 100% fornybar energi fra solceller!

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Vannet ved stranden blir relativt fort dypt, så hold øynene på småbarna når de leker i vannkanten.

Beach cluben kan fritt brukes av gjestene på Eftalia Ocean og fire andre Eftalia-hotell, hvor familiehotellet Eftalia Aqua og Eftalia Village finnes i Nazars program.

Det er et stort hotell og en stor beach club med mange mennesker, så det kan derfor være temmelig livlig og aktivt, samme gjelder hovedrestauranten - dette gjelder spesielt i høysesongen og det kan være noe trengsel ved buffeten. 

WiFi på hotellet kan variere en del i hastighet og dekning avhengig av hvor på hotellområdet man befinner seg. Det er et stort område, og det er mange mennesker, derfor kan det på visse tidspunkter på dagen være vanskelig å få god dekning. Det er ikke WiFi på beach clubben.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger med hensyn til lengde/alder på enkelte vannsklier.
  

Vannsklier på beach cluben Eftalia Island 

Wide Slide

30 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Free Fall

32 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Black Hole

89 meter lang. Aldersgrense 11 år, 7–10 år med voksen. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Rafting West/East

69 meter lange. Aldersgrense 11 år, 7–10 år med voksen. Bassengdybde 125 cm.

Twister Right/Left

55 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Kamikaze

54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Multi Slide

54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Body Slide

70 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Bowl

40 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumslengde 145 cm. Bassengdybde 180 cm.

Boomerang

23 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumslengde 145 cm. Bassengdybde 125-145 cm.
 

Vennligst bemerk at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections