Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 718 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 718 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
10 km (Lindos) 4 km (Kiotari) 
Lindos Imperial
Lindos Imperial_1
Lindos Imperial_2
Lindos Imperial_3
Lindos Imperial_4
Lindos Imperial_5

Familiehotell med fantastisk beliggenhet

Lindos Imperial har en fortryllende utsikt over Middelhavet. Og ligger i rolige Kiotari på Rhodos østre side. På dette elegante familiehotell får du hele fire basseng, flere vannsklier, barneklubb, trimrom og sportsfasiliteter samt et spa med flere ulike behandlinger. All Inclusive-programmet inkluderer et flertall av restauranter og barer som serverer velsmakende mat både fra Hellas og fra mange av verdens hjørner. Dessuten finnes veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del i vår satsning Vegan Friendly by Nazar! 

Arkitekturen er unik, med flere sjarmerende hus i pastellfarger – noe som minner om husene på de klassiske greske øyene Symi og Chalki. Du bor i fine og romslige rom, og om du bestiller familiesuiten kan du velge en suite som har eget basseng på terrassen – perfekt for morgendukkerten! Rommene og de fine fasilitetene er spredt utover et stort område, så du kan forvente deg en del gåing på hotellområdet.

Området er fantastisk, med bare 10 kilometer til den historiske havnebyen Lindos, som helt klart er verdt et besøk. Her finner du søte små butikker og lokale restauranter i snirklete smug – og det hele toppes med den fantastiske utsikten høyt oppe fra slutningen.

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

På Lindos Imperial har alt gått tilbake til det normale etter skogbrannene. Du som ferierer her vil knapt merke effektene av brannene. Mindre skader i naturen kan ses. 

Mange bademuligheter

På Lindos Imperial finnes det fire bassengområder. Ved det vakre hovedbassenget kan du svømme og nyte av den herlige feriestemningen. Her er også et mindre barnebasseng i tilknytning til det store bassenget. Hvis du ønsker mer liv, musikk og en mer aktiv stemning, så vil du elske området ved aktivitetsbassenget, der også hotellets vannsklier finnes.
En mer rolig atmosfære med plass for avslapning finner du ved det rolige bassenget, eller ved innendørs bassenget som er reservert for voksne gjester. Som Nazar-gjest kan du også nyte den avslappende stemningen ved bassenget i området der hotellets eksklusive suiter ligger. 

Stranden Kiotari ligger nedenfor hotellet for deg som heller vil bade i havet. Det turkise vannet er helt klart og rent, stranden består av småstein. På stranden finner du en strandbar som er inkludert i All Inclusive-programmet.

Bare 10 minutters gange fra Lindos Imperial ligger den herlige sandstranden Glystra Beach, som er en populær plass hvor du kan nyte av Rhodos sol.

Solsenger og parasoller på stranden nedenfor hotellet er kostnadsfritt, og badehåndklær kan lånes på hotellet mot deposisjon.

Man må være minst 120 cm eller minst 10 år gammel for å benytte visse av vannskliene.

Flere ulike barer og restauranter

På Lindos Imperial får du et bredt All Inclusive-tilbud, så hele familien kan nyte av en avslappet ferie der all mat er inkludert! Hovedmåltidene serveres i hovedrestauranten i form av herlige buffèer, ofte med ulike temaer på kveldene. Frokost kan i perioder serveres i den rolige italienske temaresturanten. I høysesongen kan du også velge å spise lunsjen din ved bassengbarens nuddelbar eller souvlaki-grill, eller i strandbaren der du kan bestille retter fra en mindre meny.

I strandbaren og hotellområdets barer kan du nyte forfriskende drikke, som er All Inclsuive fram til midnatt. Iskrem serveres i hovedrestauranten til lunsj og middag, samt ved noen av barene under visse tider.

Lindos Imperial har ikke mindre enn 6 temarestauranter: en italiensk, en gresk, en meksikansk og en asiatisk - disse restaurantene ligger alle nære hovedbassenget. Det er også en grill og steakrestaurant, samt en restaurant ved stranden, som serverer fiskeretter og gresk mat. Såfremt det finnes plass kan du, uten ekstra kostnad, spise på valgfrie tre av de seks tema-restaurantene per uke. Husk å reservere bord på forhånd på plass. Til middagene er det en dresscode, det innebærer at man bør være pent påkledd - badetøy er ikke tilatt og menn forventes å ha på seg langbukser.
På den store terassen, ved hotellets hovedbar, kan du med en kjølig drink i hånden nyte Lindos Imperials flotte beliggenhet. 

Hotellet kan tilpasse seg visse allergier og spesialkost, ta kontakt med Guest Relations for å se hvordan de kan hjelpe. 

Nå finnes herlige veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Lindos Imperial inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et vegansk tilbud til frokost, lunsj og middag. 

Nyt vegansk og vegetarisk variasjon av ca. 5-6 ulike retter. 

Mot betaling

Drikke etter midnatt, visse internasjonale eller eksklusive drikkevarer. 

Vannsklier og barneklubb

Også barna kommer til å trives på Lindos Imperial. Det fins to barnebasseng, en morsom lekeplass og seks morsomme vannsklier - fire for store barn og voksne, og to for mindre barn. Det er et plaskebasseng med mini-vannsklier for de aller minste. 

Barna kan også tilbringe dagene med lek, tull og tøys og nye internasjonale venner i barneklubben for barn mellom 4-12 år. Her skaffer de fantastiske ferieminner, samtidig som foreldrene kan passe på å slappe av ved bassenget en stund. På kveldene kan barna danse til musikk på det morsomme minidiskoteket.

Man må være minst 120 cm eller minst 10 år gammel for å benytte visse av vannskliene.

Treningsstudio, spa eller bassengleker?

Når du ferierer på Lindos Imperial har du alle forutsetninger for både en aktiv ferie og for en totalt avslappende ferie! Den aktive kan velge mellom tennis, minifotball, volleyball, bordtennis, dart og biljard.

Du som vil ta vare på deg selv litt ekstra, kan besøke hotellets velutrustede spaanlegg, med blant annet badstue, dampbad og herlige behandlinger. Her finnes også et mindre treningsstudio så du kan holde i gang treningen selv om du er på ferie.

Det fins kostnadsfritt WiFi over nesten hele hotellområdet, og 7D-kino mot betaling. Aktivitetsguidene ordner morsomme bassengleker under timene på dagen, samt familievennlige kveldsshow i amfiteateret.

Lindos Imperial ligger bare 10 kilometer fra den antikke havnebyen Lindos, der du kan besøke søte små butikker, rusle rundt i de koselige gatene og spise lokale matretter. På en høyde ligger den historiske Lindos Akropolis, med utrolig utsikt over byen og havet. Perfekt for en utflukt.

 

Mot betalning

Opplyst tennisbane, biljard, 7D-kino, behandlinger i spaet.

Nydelige rom – visse med eget basseng

På Lindos Imperial bor du nydelige rom, som er lyse og romslige. Rommene ligger spredt i flere bygg over hele hotellområdets store område.

Alle rom har kostnadsfritt WiFi, balkong eller terrasse, sentralt klimaanlegg, telefon, minisafe, minikjøleskap, flisegulv og tv. På badet fins badekar samt hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

I dobbeltrommet på 25 m² får du to vanlige soveplasser og en sovesofa på 180x80 cm. Rommet kan bestilles med hageutsikt eller med havutsikt mot ekstra betaling. Her kreves det minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Familierommene består av et rom som deles av med en skyvedør og brer seg på 30 m². Her får du to sengeplasser og to sovesofaer på 180x80 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne i familierommet og det er mulig å få en barnepris samt en rabatt på voksenprisen. Rommet kan fås med hage- eller havutsikt, det sistnevnte mot betaling.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuitene er 30 m² og består av to rom. Her får du to sengeplasser og to sovesofaer på 180x80 cm. Rommet kan fås med enten hage- eller havutsikt eller hageutsikt med privat basseng på terrassen (380cm x 380cm) – de to sistnevnte mot ekstra betaling. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og ett barn og det er mulig å få barnepris på et av barna og en barnerabatt på voksenprisen. 

Innendørsbasseng og tyrkisk bad

Du som søker avslapping kan ta turen til Lindos Imperials velutrustede spaanlegg hvor det blant annet finnes innendørsbasseng for gjester over 16 år (ikke oppvarmet), badstue og dampbad som kan benyttes fritt. Her har du også mulighet til å unne deg selv det lille ekstra i form av ulike avslappende behandlinger som for eksempel massage og manikyr, dette er mot betalning. På hotellet finnes det også en frisør.

 

Mot betaling

Behandlinger i hotellets spa, frisør.

Viktig å vite før du bestiller reise

Lindos imperial består av ni bygg der det finnes totalt åtte heiser. Vennligst noter at hotellområdet er veldig stort, og det kan derfor være lange strekker mellom hotellrommet og de ulike fasilitetene. Dette betyr også at avstanden til stranden varierer utifra hvor du rommet ditt ligger – selv om hotellet ligger like ved stranden.

Til middagen er det kleskode - man skal være fint kledd, badetøy er ikke tillatt og det forventes at menn har langbukser. Observer at været kan påvirke temarestaurantens åpningstider. Hotellet kan tilpasse seg visse allergier og spesialkost, ta kontakt med Guest Relations for å se hvordan de kan hjelpe.

Man må være minst 120 cm eller minst 10 år gammel for å benytte visse vannsklier. Innendørsbassenget har en minimumsalder på 16 år og er ikke oppvarmet.

Det er ca. 60 km til Rhodos by, og transfer fra flyplassen tar ca. 1,5-2 timer til Kiotari. 

Vennligst observer at i følge internasjonale hotellregler må man vise et gyldig kredittkort ved innsjekking på hotellet. Hotellet registrerer kortinformasjonen, men kommer ikke til å dra penger fra kortet uten kortinnehaverens godkjennelse.

Vær oppmerksom på at vannet ved stranden blir relativt fort dypt. 

Det er en litt lenger transfertid fra lufthavnen til Lindos Imperial. Vi anbefaler derfor at du bestiller privat transfer, da busstransfer ofte stopper flere steder underveis og vil derfor forlenger transfertiden. 

Vær oppmerksom på at hastigheten og kvaliteten på wifi kan variere avhengig av hvor på hotellet du befinner deg.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Lindos Imperial gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har magnetiske nøkkelkort til alle rom, som gjør at elektrisiteten og klimaanlegget slås av når gjestene forlater rommet

• De har byttet alle lyspærer til LED-lamper for å minske strømmen

• De har shampoo-, balsam- og såpebeholdere på badet som kan fylles på om og om igjen, i stedet for engangsemballasje av plast

• Avfallet sorteres og blir sendt til resirkulering og gjenbruk – bl.a. papir, glass, kartong, jern, aluminium, elektroniske produkter, jern, fett og brukt frityrolje fra kjøkkenet

• Rundt på hotellområdet finnes det søppelkasser der gjestene også er med og sorterer det de kaster.

• Vanning gjøres alltid på kvelden og minimalt med vann brukes til dette formålet

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections