Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 358 svar
Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 358 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Ja 
Strand
0 m 
Sentrum
10 km (Lindos) 4 km (Kiotari) 

Familiehotell med fantastisk beliggenhet

Lindos Imperial er en luksuriøs oase med en fortryllende utsikt over Egeerhavet. Hotellet ligger i rolige Kiotari på Rhodos østre side, bare 10 kilometer fra den historiske havnebyen Lindos, som du bare ikke kan gå glipp av. Her fins søte små butikker og lokale restauranter i hyggelig smågater – og alt toppes med den fantastiske utsikten høyt oppe fra skråningen.

Det er ca. 60 km til Rhodos by, og transferen fra flyplassen tar ca. 1,5-2 timer til Kiotari.

På det elegante familiehotellet får du hele fire basseng, flere vannsklier, miniklubb, trimrom og sportsfasiliteter samt et spa med flere ulike behandlinger. All Inclusive-programmet inkluderer et flertall av restauranter og barer som serverer velsmakende mat både fra Hellas og fra mange av verdens hjørner.

Arkitekturen er unik, med flere søte hus i pastellfarger – noe som minner om husene på de klassiske greske øyene Symi og Halki. Du bor i fine og romslige rom med de fleste fasiliteter du kan tenke deg, og om du bestiller familiesuiten kan du velge en suite som har eget basseng på terrassen – perfekt for morgendukkerten!

Hotellet består av 9 bygninger med totalt 8 heiser. Alle bygninger, fasiliteter og rom er tilgjengelig via trapper, korridorer eller heiser.

Vennligst observer at i følge de internasjonale hotellreglene må du vise ett gyldig kredittkort ved insjekk på hotellet. Hotellet registrerer kortinformasjon, men belaster ikke kortet uten kortinnehavers godkjennelse.

Mange bademuligheter

Du har flere ulike bademuligheter på Lindos Imperial! Det fins for eksempel tre utebassenger og et innebasseng (aldersgrense 16), samt to barnebasseng. Vil du ha litt mer fart og spenning kan du prøve deg på en av de seks vannskliene – fire for voksne og to for barn. Observer at man skal være minst opptil 120 cm eller 10 år gammel for å bruke enkelte vannsklier (for barn under 10 år, finnes det andre, mindre vannsklier).

Stranden Kiotari ligger nedenfor hotellet for den som heller bader i sjøen. Solsenger og parasoller på stranden er kostnadsfritt og badehåndklær kan lånes på hotellet, mot et depositum. Vannet er helt klart og rent, og stranden består av småstein. På stranden finner du en strandbar som er inkludert i All Inclusive-programmet.

Flere ulike barer og restauranter

Frokost og sen frokost serveres i hotellets hovedrestaurant, men kan bli servert i den italienske temaresturanten i visse perioder. Utvalget er det samme som i hovedresturanten, men atmosfären er mer rolig. Lunsjen serveres i hovedrestauranten som buffet, og under enkelte perioder (juni-september) og når været tilater det  kan du også velge å spise lunsjen din ved bassengbaren i form av en Noodle Bar eller Souvlaki-grill, eller ved strandbaren.

Middagen serveres også i hovedrestauranten som buffet og de fleste av kveldene er det ulike temaer i restauranten. I tillegg har hotellet følgende temarestauranter; en italiensk/Middelhavsinspirert, en gresk, en meksikansk og en asiatisk. Så lenge det fins plass kan du besøke hver av restaurantene en gang per uke. Husk å bestille senest dagen innen. Det finnes også en eksklusiv temarestaurant som kan besøkes mot betaling. Observer at været kan påvirke åpningstider. Til middagen er det kleskode - man skal være fint kledd, badetøy er ikke tillatt og det forventes at menn har langbukser.

Det er et flertall barer rundt på hotellområdet som er åpne både under dagen og under kvelden, samt et disko som er åpent frem til kl. 01.00. På stranden fins en strandbar som er inkludert i All Inklusive-programmet. Drikke etter midnatt er mot ekstra betaling. I barene serveres lokalt vin, øl og sprit samt brus, vann, juice og kaffe. Is serveres i hovedrestauranten til lunsj og middag samt ved et par av barene under enkelte perioder av dagen.

Hotellet imøtekommer enkelte allergier og spesialkoster, ta kontakt med Guest Relations for høre se hvordan de kan hjelpe.

Mot betaling

Besøk på temarestauranten Breeze, drikke etter midnatt, visse internasjonale eller eksklusive drikker.

Barnas paradis

Også barna blir skjemt bort på Lindos Imperial. Det fins to barnebasseng, en morsom lekeplass og ikke mindre enn seks heftige vannsklier (fire for store barn og voksne, og to for mindre barn). Observer at man må være 120 cm eller minst 10 år gammel for å bruke vannskliene (for barn under 10 år, finnes det andre, mindre vannsklier).

Barna kan også tilbringe dagene i miniklubben, som er for barn mellom 4-12 år, og danse til musikk på minidiskoet på kveldene.

Trimrom, velværesenter eller bassengleker?

Når du ferierer på Lindos Imperial har du alle forutsetninger for enten en aktiv ferie eller for en totalt avslappende ferie! Den aktive kan velge mellom tennis (opplyst bane mot betaling), minifotball, volleyball, bordtennis, dart og biljard (biljard mot betaling).

Feriegjesten som ønsker å ta det med ro kan tilbringe tid i hotellets velutstyrte velværesenter hvor det fins et inne basseng (ikke oppvarmet), frisør, mulighet for å få ulike massasjer, behandlinger, manikyr og mye annet. Alle typer av behandlinger i velværesenteret er mot ekstra betaling mens trimrommet, inne bassenget, dampbadet og badstuen fritt kan brukes.

Det fins til og med kostnadsfritt WiFi over nesten hele hotellområdet, og 7D-kino mot betaling. Underholdningsteamet ordner morsomme bassengleker samt kveldsshow i amfiteateret.

Hotellet ligger i et rolig område på Rhodos østre side, bare 10 kilometer fra den historiske havnebyen Lindos, som du bare ikke kan gå glipp av. Her fins søte små butikker og lokale restauranter i hyggelig smågater – alt toppes med den fantastiske utsikten høyt oppe fra skråningen.

Vakre rom – enkelte med eget basseng

Den høye standarden som finnes på hotellet fortsetter selvfølgelig inn på rommet og den mest luksuriøse romtypen er familiesuiten som har eget basseng på terrassen! Rommene er plassert over hele hotellområdet, så du kan enten bo i hovedbygningen eller i en av de andre bygningene. 

Alle rom har kostnadsfritt WiFi, balkong eller terrasse, sentralt klimaanlegg (f.o.m. 1. mai), telefon, minisafe, minikjøleskap, fliser og tv. På badet fins badekar samt hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer

I dobbeltrommet på ca. 27 m² kreves minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Her får du to vanlige soveplasser og en ekstraseng på 180x80 cm. Rommet kan bestilles med hageutsikt eller med havutsikt mot ekstra betaling. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familierom, 2-4 personer

Familierommene består av et rom som deles av med en skyvedør og brer seg på ca. 30-33 m². Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og et barn og det er mulig å få en barnepris samt en rabatt på voksenprisen. Her får du to vanlige soveplasser og to ekstrasenger på 180x80 cm. Rommet kan fås med hage- eller havutsikt, det sistnevnte mot betaling.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuitene er ca. 30-33 m² og består av to rom. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og et barn og det er mulig å få en barnepris og en barnerabatt på voksenprisen. Her får du to vanlige soveplasser og to ekstrasenger på 180x80 cm. Rommet kan fås med enten hage- eller havutsikt eller med privat basseng (380cm x 380cm) på terrassen (den med privat basseng har alltid hageutsikt) – de to sistnevnte mot ekstra betaling.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra