Kiotari, Rhodos, Hellas

En gresk ferieidyll med krystallklart vann

Kiotari er det perfekte reisemålet hvis du ønsker å oppleve ekte gresk sjarm på din All Inclusive-ferie. Landsbyen ligger vakkert til like utenfor den gamle byen Lindos og er omgitt av bølgende grønne fjell. Med sine vakre naturlige strender og krystallklare vann er det vanskelig å ikke la seg forføre. Med mindre enn en times transfertid fra flyplassen kommer du raskt til hotellet og kan nyte charterreisen på Rhodos.

Her kan du rusle rundt og mingle med lokalbefolkningen, eller bare nyte et glass vin på noen av byens koselige tavernaer og skulle shopping og restaurantutvalget føles for lite kan du finne lokalt håndverk i byen Lindos – en mil unna.

Se vårt All Inclusive-hotell i Kiotari nedenfor eller les mer om Rhodos stad, Ixia og Ialyssos, Afandou og Kolymbia, og Kalithea og Faliraki

Lindos Imperial

Lindos Imperial - Et av våre mest barnevennlige All Inclusive-hotell

Verdt å vite om Kiotari

[Translate to Norwegian:] text

Lindos

Ca. fem mil fra Rhodos by ligger Lindos – kjent over hele Hellas for sin sjarm og sitt vakre vann. Høyt oppe på en klippe ruver middelalder festningen Akropolis og i byen er det liv blant tavernaene og restaurantene. Her nyter du av utsikten, god gresk mat og to herlige sandstrender.

I byen finnes en berømt Akropolisklippe med en vakker tempelruin, fra hvor man har en fantastisk utsikt over byen og Middelhavet.

Det finnes mange koselige badeviker i området. Noen navn som er verdt å nevne er Kiotari Beach, Memis Beach, Galouni Beach og Kardamis Beach.

Strendene er rullestein og vannet blir fort dypt.

Når det gjelder shopping så har Kiotari et nokså begrenset utvalg, men der finnes et par minimarkeder og suvenirbutikker. Ønsker du å handle mer på alvor så er Lindos det nærmeste alternativet, ca. en kilometer bort.

Der finnes et imponerende stort utvalg av butikker som selger alt fra suvenirer til klær og smykker.

I selve Kiotari finnes det ikke så mange restauranter, men med Lindos rundt hjørnet vokser utvalget betydelig. Det finnes mye å velge på, og uansett om du er ute etter ekte gresk mat eller foredrar en hamburger, så finner du det du søker i Lindos.

På kvelden er det hyggelig å ta noe godt å drikke, og kose seg med den spektakulære utsikten fra noen av byens tradisjonelt dekorerte barer.

Den beste og kanskje billigste måten å transportere seg på Rhodos er med buss – som kjører over større deler av øya.

Behøver du å komme deg til et sted hvor bussene ikke går eller muligens sent på kvelden, er taxi et bra alternativ. Du kan også leie bil og oppdage øya på egen hånd.

Glem ikke at også transport med båt er et alternativ! Lei en liten fiskebåt og kos deg med utsikten mellom punkt A og punkt B.

Minibanker

Banker og minibanker finnes du i Kiotari, i alle omkringliggende store destinasjoner og på de fleste hotell.

Lege og apotek

Om du behøver besøke lege kontakter du en av Nazars guider. Apotek finnes på flere steder.

Postkontoret

I Hellas heter ELTA og her kan du kjøpe frimerker. I vanliga kiosker kan du også kjøpe frimerker og telefonkort.