Incekum, Tyrkia

Pegasos Resort

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 318 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 318 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
3 km/ 25 km 

Populært familiehotell ved en av Tyrkias beste sandstrender

Pegasos Resort deler sitt utendørsområde med nabohotellene Pegasos Royal og Pegasos Club. Det betyr at du betaler for ett hotell, men får tre hotellers fasiliteter! Barn til og med 15 år reiser til nedsatt pris, og Nazars skandinaviske aktivitetsguider står klare for barna i vår egen Captain Nemos piratklubb og vårt svømmekurs Swim a’hoy.

Pegasos Resort ligger rett ved en herlig, kilometerlang sandstrand som er finkornet og langgrunn. På stranden fins en unik wipeout-bane med flere forskjellige heftige hinder.

Med Pegasos Resorts perfekte beliggenhet midt mellom Pegasos Royal og Pegasos Club er du like i nærheten av alt. Her får du et sjarmerende og frodig hagemiljø, morsomme aktiviteter dagen lang og koselig feriestemning ved amfiteateret om kvelden. Pegasos Resort er særlig populært blant par som gjerne vil nyte hverandre i mer rolige omgivelser, men de romslige rommene og nærheten til både vannpark, wipeout-bane og strand tiltrekker også mange barnefamilier.

Pegasos Resort er et av våre helt store trekkplastre, og våre guider på hotellet gjør alt de kan for å sikre at også du får en uforglemmelig ferie.

Pegasos Resort er et hotell som sammenfatter alle Nazars kjernetilbud: beliggenhet rett på stranden, masse barneaktiviteter, stor vannpark og naturligvis All Inclusive. Én ting er sikker: Det blir ikke lett å reise hjem herfra!

Paradis for sandslottsarkitekter

I Nazar har vi kåret stranden ved Pegasos Resort til vår absolutte favorittstrand. Stranden er over 1 km lang og helt unik med sin vakre, finkornede, gylne sand. Barna kan trygt leke i vannkanten, for vannet er grunt, og du kan holde oppsyn fra de omkringliggende solsengene. På stranden fins det også en superheftig wipeout-bane som fritt kan benyttes av Nazars gjester! Denne hinderbanen består av store oppblåsbare hinder som flyter på vannet rett ved hotellstranden. De har hentet inspirasjon fra TV-programmet Wipeout, og banen tar vannaktivitetene på hotellet til et helt nytt nivå. Her kan alle våghalser utfordre seg selv eller hverandre i tvekamper slik som de viser det i det amerikanske TV-programmet ”The Gladiators”.

Så ta utfordringen å sprett, hopp og plask i dette helt unike anlegget som er noe man virkelig ikke ser på alle hotell! Banen er åpen daglig kl 10.00-18.00, mellom 15. mai og 15. september. Vær oppmerksom på at værforhold som for eksempel vind og bølger kan gjøre at parken må stenges ned under korte eller lengre perioder.

Her kan du se videoer og bilder fra den ville wipeout-banen.

Like utenfor hotellet ligger stillebassenget, hvor du kan slappe av med en god bok eller nyte en fredelig, svalende dukkert i ro og mak. Hvis du vil underholdes ved bassenget kan du glede deg over at du også kan benytte alle bassengene på Pegasos Royal og Pegasos Club, hvor det er aktiviteter og spilles musikk.

Mot nabohotellet Pegasos Royal finner du en eventyrlig vannpark, Captain Nemo's Castle. Her er det et hav av vannsklier – både små for de minste og store for de aller modigste. Barna får fort nye venner når de løper opp og ned trappene.

Håndklær til basseng og strand inngår i prisen. Du kan daglig bytte til nye håndklær ved velværesentret.

Vannsklier

Pegasos Royal

Kamikaze 1
16 m lang, bassengdybde 1,20 m. 

Kamikaze 2
54 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vannsklie
37 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s blåe vannsklie
20 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s orange vannsklie
47 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s gule vannsklie
8,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen grønn vannsklie
35 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen gul vannsklie
6,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal hvit vannsklie
4 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Barnebasseng (soppen)
5 m lang, bassengdybde 35 cm. For barn mellom 3-8 år.

 

Pegasos Resort

Stor gul vannsklie
28,5 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Hvit tunnel
11,5 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Åpent basseng
6,3 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Barnebasseng Mickey Mouse 1
5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn mellom 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 2
5,70 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn mellom 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 3
5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn mellom 3-8 år.

 

Av sikkerhetsgrunner fins det begrensning i forhold til lengde og alder på visse vannsklier. Obersver at hotellet kan endre disse reglene uten å ha informert Nazar.

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter.

Regningen er betalt hjemmefra!

Dagens tre hovedmåltider inntas i hovedrestauranten på Pegasos Resort, som bugner av spesialiteter og populære livretter.

Til frokosten kan du nyte nybakt brød og forskjellige pålegg, oster, frukt og internasjonale frokostprodukter i tillegg til at buffeen byr på et utvalg lune morgenretter. Eller få kokken til å tilberede en fersk omelett til deg med ingredienser du velger selv! Før du vet ordet av det, står den lekre lunsjbuffeen klar, og du rekker nesten å bli stresset når det litt senere er tid for middag. Her kan du prøve et bredt sortiment av tyrkiske spesialiteter og internasjonale retter, hvorav mange blir tilberedt på stedet og etter dine ønsker. Vil du gjerne holde en slank linje i ferien, kan du glede deg til en særdeles velassortert salatbar som garantert vil gi deg vann i munnen og minne deg om at sunt kan være gøy!

I hovedrestauranten fins en egen avdeling hvor det serveres et begrenset utvalg av spesialkost, spesielt rettet mot gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Les mer om spesialtilpasset kost og allergiskjema lengst ned på denne siden under avsnittet "Å reise med allergi eller matintoleranse".

Unn deg et besøk ved dessertbordet som bugner av den ene fristende kaken etter den andre. Hotellets baklava, den tyrkiske honningkaken, må virkelig prøvesmakes. Under sesongen serveres silkemyk softis til visse tider i iskiosken - med to ulike smaker! Som om ikke dette var nok så fins det også laktosefrie ispinde! I perioder det ikke serveres softis fins det selvfølgelig vanlig is.

Det er masse liv når dagens hovedmåltider serveres, og barna får lov til å kose seg med sine livretter samtidig som de prater med de nye vennene de har møtt ved bassenget eller i barneklubben. Særlig i høysesongen kan det være litt trengsel ved buffeen, så prøv gjerne å variere spisetidene etter når det er "rushtid".

Som gjest på Pegasos Resort har du tilgang til tre tema restauranter som ligger på det store området som hotellet deler med nabohotellene Pegasos Royal og Pegasos Club.

Du kan velge mellom følgende kjøkken: italiensk, tyrkisk eller asiatisk. Du kan såfremt det fins plass besøke en av disse restaurantene per uke kostnadsfritt. Visse av tema restaurantene ligger ute, og derfor varierer åpningstider avhengig av vær og sesong.

Husk på å bestille bord hos Guest Relations på ditt eget hotell. All lokal drikke inngår, men om du ønske vin på flaske eller importert drikke, koster dette ekstra. Tema restaurantene er veldig populære, og det lønner seg å planlegge besøkene godt og bestille bord i forveien.

Mot betaling

Drikke på flaske, importerte drikkevarer, ferskpresset juice, drikke på diskoteket og tyrkisk kaffe. Besøk på tema restaurantene etter det inkluderte besøket.

Åpningstider:

Åpningstider:
Frokost Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen frokost Hovedrestaurant 10:00 - 10:30
Lunsj Hovedrestaurant 12:30 - 14:30
Middag Hovedrestaurant 18:30 - 21:00
Barnebuffet Hovedrestaurant 18:30 - 21:30
Kaffe og kake   16:30 - 17:00
Tema restauranter   19:00 - 21:00
Midnattssnacks   23:30 - 00:00
Is   11:00 - 21:00
Snacks   12:30 - 16:30
Beach Bar   10:00 - 18:00
Disco   23:00 - 03:00
Lobby Bar   10:00 - 01:00
Snack Bar   10:00 - 01:00
Promenade Bar   18:00 - 00:00

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. Temarestaurangerna kan besøkes så lenge det finnes plass.

Slapp av - Vi sørger for underholdningen!

Nazars skandinaviske aktivitetsguider står klare til å underholde de minste gjestene i våre ulike barneklubber.

Captain Nemo's piratklubb

Nazars Captain Nemos piratklubb holder til i det grønne området på vei over mot Pegasos Royal i koselige små trehytter hvor det er god plass til å tegne, male, spille spill eller forberede utkledningen til ukens store begivenhet: Captain Nemos bursdag, hvor piratkapteinen selv stiller opp for å bli feiret med bursdagskake og sang. Det koster ikke noe ekstra å delta i piratklubben som blir ledet av Nazars skandinaviske aktivitetsguider.

Hele uken lærer våre aktivitetsguider barna forskjellige danser som blir oppført på minidiscoet, som blir avholdt fem kvelder i uken. Barneklubben er åpen fem dager i uken fra mai til oktober og henvender seg til alle barn i alderen 4–11 år. Lederne prater skandinavisk.

Swim a'hoy svømmekurs!

Forestill deg dine barns stolthet når de er tilbake på skolen og kan fortelle at de har lært å svømme i ferien! En ferie på Pegasos Resort innbyr til masse bading, og derfor er det viktig at barna føler seg trygge i vannet. Alle våre instruktører har en offisiell svømmeinstruktørutdannelse.

Barna er inndelt i to aldersgrupper: 4–6 år og 7–11 år. Gruppen for de yngste barna er primært fokusert på lek og trygghet i vannet, mens gruppen for de litt eldre barna tilbyr ordentlig svømmeundervisning. På Pegasos Royal og Pegasos Resort arrangeres svømmekurset 2-4 ganger i uken fra juni-august.

Når barna først er trygge i vannet, fins det en mengde bassenger å hoppe uti – både babybassenger, barnebassenger og ordentlige voksenbassenger. Høydepunktet er den store vannparken, Captain Nemo’s Castle. Jo bedre barna blir til å svømme, jo villere vannsklier er det mulighet for å våge seg uti!

Obs! Påmelding skjer hos aktivitetsguidene på destinasjonen, og det er begrenset antall barn per gruppe. 

Mot betaling

Piratcruise.

Bli underholdt med morsomme aktiviteter

Er du et konkurransemenneske? Da kan du i så fall finne masse morsomme aktiviteter på alle tre hotellene som vil pirre ditt konkurranseinstinkt – alt fra strandvolleyball til morsomme aktiviteter ved bassenget. Velg selv din favorittdisiplin blant tennis, bordtennis og minifotball, eller hva med å teste presisjonen i dart eller hoppe i vannet og prøve vanngymnastikk i høyt tempo?

WiFi i lobbyen er kostnadsfritt, men mot betaling på rommene. Internett-hastigheten kan variere avhengig av mengden brukere.

I det fine gymet kan du få balanse i regnskapet hvis alle de deilige middagene har etterlatt deg med dårlig samvittighet. Eller start dagen med en løpetur på stien mellom hagene og stranden som forbinder de tre Pegasos-hotellene.

Hver kveld er det underholdning med show og dans etter at barna dine har utfoldet seg som små dansestjerner på minidiscoet. Folk blir alltid værende igjen, så her summer det av skikkelig feriestemning med drinker og kos i de sene kveldstimer! Hver kveld har hele familien mulighet for å bli underholdt under åpen himmel i amfiteateret.

Vil du ha med noen ferieminner hjem, kan du besøke hotellets butikker hvor spennende lærvarer, smykker og suvenirer frister både øye og lommebok.

Mot betaling

Enkelte vannsportsaktiviteter, opplyst tennisbane, leie av tennisutstyr, WiFi på rommet med mindre du bestiller Comfort Class hvor WiFi på rommet er inkludert.

Renoverte rom

I løpet av vinteren og våren 2013 gjennomgikk Pegasos Resort en omfattende renovering, og rommene er moderne og innbydende. Alle dobbelrom, dobbeltrom connection, deluxerom og familiesuiter fikk nytt laminatgulv og ble malt i lyse, lette farger. Stilen er moderne og tidløs med møbler i lyst tre og tekstiler i gyllne farger til å gi rommet varme og liv. Store speil og ny belysning åpner opp rommet og skaper en hjemmekoselig atmosfære. 

Rommene har sentralt klimaanlegg og minsafe, og er dessuten utstyrt med minikjøleskap, telefon, WiFi (mot betaling) og TV. I minikjøleskapet inngår daglig en flaske vann. Ønsker du minikjøleskapet fylt, er det mot ekstra betaling. Alle rommene har bad/toalett med dusjkabinett og hårføner samt balkong med bord og to stoler. Alle rommene har laminatgulv, bortsett fra Grand Suite og King Suite som har vegg-til-vegg teppe. Legg merke til at Internett-hastigheten kan variere avhengig av mengden brukere. Hvis du bestiller Comfort Class, er WiFi på rommet inkludert.

Side by side!

Nå kan du sikre deg å bo ved siden av dine venner i reiseselskapet. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venneparene som reiser sammen.

Bestill to rom og vær garantert å bo maks. tre dører bort fra hverandre. Dette koster 330 kr per rom per uke og er mulig på de fleste romtyper.

Dobbeltrom med havutsikt, 2–3 personer

Dobbeltrommene på ca 25 m2 består av et rom med en stor seng eller to enkeltsenger. Her er det plass til 2-3 personer, hvor den tredje personen sover i ekstraseng. Rommet krever to fullt betalende, men du har også mulighet for å få et enkeltrom mot tillegg. Det er godt med skapplass og dessuten et lite bord og to stoler. Rommet vender mot havet, men utsikten fra balkongen varierer avhengig av rommets beliggenhet.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom eller et dobbeltrom Connection.

Dobbeltrom Connection, 4–6 personer

Dobbeltrom Connection på ca 50 m2 er to vanlige dobbeltrom – se mer informasjon om dobbeltrom lenger opp – med en dør imellom. Her kan dere bo opptil seks voksne med minst fire fullt betalende. To personer sover i ekstraseng, og det er mulig å få to barnepriser. Dobbeltrom Connection vender mot havet.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom.

Deluxerom, 2–4 personer

Her er det plass til fire personer, med høyst tre voksne og minst to fullt betalende, og det er mulighet for to barnepriser. Deluxerommene er på ca 30 m2 og har den samme fine innredningen som dobbeltrommene, men rommet er større og har en koselig sofaavdeling. Barna sover i ekstraseng. Alle deluxerommene har utsikt mot landsiden. Deluxerommene kan også bestilles for tre voksne, hvor den tredje personen sover i ekstraseng.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet Deluxerom.

Familiesuite med havutsikt, 2–4 personer

Familiesuitene er innredet i samme smakfulle stil som dobbeltrommene, men her får du et kombinert oppholds- og soverom samt et separat soverom. Ideelt og komfortabelt hvis familien reiser med to barn. Her kan dere bo opptil fire personer med høyst tre voksne, og dere må være minst to fullt betalende. Opptil to barn kan få barnepris.

Pegasos Resort har flere forskjellige typer familiesuiter som hver varierer i innredning og form, men alle har en god størrelse på ca. 50 m², egen balkong samt minst ett bad. Rommet vender mot havet, men utsikten kan variere. Familiesuitene høyst opp er koselige penthousesuiter. Havutsikten er begrenset fra selve suiten, men fra balkongen får dere en fantastisk havutsikt når man står opp. Når man sitter ned, er det begrenset utsyn på grunn av den beskyttende yttermuren. Det er ikke mulig å bestille en bestemt type familiesuite hjemmefra.

Grand Suite med havutsikt, 2–3 personer

For deg som ønsker ekstra komfort, kan vi bare anbefale en Grand Suite på ca 64 m2. Her får du store, åpne balkonger med havutsikt, et stort oppholdsrom med spisebord og en stilig sofagruppe foruten et separat soverom med himmelseng og en ekstraseng og et bad med boblebad. Her kan dere bo opptil tre personer med minst to fullt betalende.

King Suite, 3–4 personer

Er dere flere som reiser sammen og ønsker virkelig god plass, bestill en King Suite. Denne suiten er maken til Grand Suite, med den forskjellen at her er det to soverom i stedet for ett, og suiten er på ca 130 m2. Det ene soverommet har dobbeltseng, mens på det andre soverommet er det to enkeltsenger. Dere får dessuten to bad, hvorav det ene er med boblebad. Dere må være minst tre fullt betalende i denne suiten, og ett barn kan reise til barnepris.

Rom for en voksen og to barn

Under visse perioder kan du bestille et rom spesielt for en voksen og ett barn. Dette er et dobbeltrom (se beskrivelsen ovenfor) hvor en voksen kan bo sammen med opptil to barn som betaler barnepris.

Mot betaling

WiFi, med mindre du bestiller Comfort Class.

Velvære – nyt en herlig hamam-pakke!

I velværesenteret står et team av serviceinnstilte og velutdannede behandlere klar til å skjemme deg bort maksimalt i ferien. Prøv en av de mange massasje- eller skjønnhetsbehandlingene, eller start ferien med den tyrkiske spesialiteten hamam, hvor både kropp og sjel blir renset og fornyet.

Det tyrkiske hamam (det betyr “bad”) er et stort rom belagt med marmor, hvor en høy temperatur kombinert med masse damp åpner opp hudens porer så den blir helt klar til å ta imot solens stråler. I hamamet kan du mot betaling også få en skummassasje, hvor hele kroppen først skrubbes med en hanske av grovt lin for å få renset bort alle døde hudceller. Deretter masseres et mykt såpeskum inn i huden din – så er du garantert en solbrun farge som vil vare lenge etter at du har kommet hjem. Et tyrkisk bad er en opplevelse du ikke må gå glipp av!

Kontakt våre guider på hotellet; de kan fortelle mer om velværesenterets behandlinger. Hos dem kan du også booke den lekre hamam-pakken med pleie av kropp og sjel.

Mot betaling

Peeling, massasje og andre behandlinger samt bruk av velværesenterets fasiliteter.

Fine rom for funksjonshemmede

På Pegasos Resort har vi et antall suiter som egner seg godt for funksjonshemmede. Suiten består av to rom, hvor det ene rommet har dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Suiten har laminatgulv. Her er det plass til tre voksne og ett barn. Alle rommene har havutsikt og er på ca. 50 m². Badet er utstyrt med dusjkabinett og badekrakk som støtte. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon. Alle rommene har sentralt klimaanlegg, TV, egen balkong, minikjøleskap og minisafe.

Legg merke til at fra stuen og ut til altanen er det i forbindelse med skyvedøren en kant på et par centimeter, så vær oppmerksom på dette dersom du har rullestol.

Når du reiser som funksjonshemmet – generell informasjon

Som spesialist innenfor kvalitetsreiser råder Nazar over et antall hoteller som egner seg for funksjonshemmede. Det er vanskelig å finne hoteller i Tyrkia som er spesielt velegnede for funksjonshemmede.

Vi kan gi deg de beste betingelsene som funksjonshemmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du bruker rullestol, kan du bevege deg relativt uhindret rundt på disse hotellene. Det er dog ikke heiser ved svømmebassengene, og det er ikke ramper ved stranden. Restaurantene er fritt tilgjengelige fra både rommene og heisene.

Et par gode råd

 • Tilrettelegging av fasiliteter for funksjonshemmede er et relativt nytt begrep i mange ferieland, også i Tyrkia. Lag derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi best mulig kan imøtekomme disse.
 • Planlegg reisen i god tid, og beskriv dine behov så detaljert som mulig. Legg alltid fram dine krav og ønsker skriftlig.
 • Del gjerne dine erfaringer med oss etter hjemreisen. Det vil være til stor glede og nytte for andre reisende i fremtiden.

Oppgrader ferien din med Comfort Class!

På dette hotellet har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken, som gir deg ekstra mye komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP innsjekking på hotellet, WiFi på rommet uten ekstra kostnad, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden og mye mer. Det er kun et begrenset antall Comfort Class-pakker til rådighet, så skynd deg å bestille!

Vær oppmerksom på at Comfort Class skal bestilles senest en uke innen avreise.

Alt dette får du med Comfort Class

 • Reserverte solsenger på stranden
 • À la carte-frokost tre ganger i uken inkludert ferskpresset appelsinjuice
 • VIP innsjekking ved ankomst
 • Kostnadsfri Internett på rommet
 • Mulighet til ytterligere ett besøk på temarestaurant
 • Sen utsjekking på avreisedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabatt på alle behandlinger på hotellets wellness-senter
 • Fylt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann, 1 l vann)
 • Morgenkåpe og to par tøfler
 • Bassenghåndklær på rommet

Obs: Comfort Class må bestilles av alle reisende som bor på samme rom (både voksne og barn). Det kan forekomme mindre variasjoner fra hotell til hotell.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Incekum/Alanya

Hotellet ligger ved Incekum utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det fins på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som fins på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Der fins dessuten laktosefria ispinde.

Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske mennesker.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra