Incekum, Tyrkia

Pegasos Resort

Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 510 svar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 510 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Sentrum
3 km/25 km 

Populært familiehotell ved en av Tyrkias beste sandstrender

På Pegasos Resort finnes alt som Nazar anser behøves for en vellykket ferie: beliggenhet på stranden, massevis av barneaktiviteter, stort badeland og selvfølgelig All Inclusive. En sak er sikkert: det blir ikke enkelt å reise hjem herifra! Våre guider på hotellet gjør alt de kan for å være sikre på at du får en uforglemmelig ferie.

Familiehotellet ligger i Incekum og deler sitt utendørsområde med nabohotellet Pegasos Royal og Pegasos Club, som betyr at du betaler for et hotell, men får tre hotellers fasiliteter!

Nazars egne barneklubber er innstilt under 2021, men kommer tilbake med full styrke i 2022. Under sesongen 2021 kan man ta del av hotellets egne, internasjonale barneklubb. Følgende gjelder for sesongen 2022: Nazars egne engasjerte, skandinaviske aktivitetsguider står klare for å ta imot barna i vår egne Captain Nemo`s piratklubb, ungdomsklubben Chill Out Club og vår svømmeskole Swim a`hoy, eller hva med å være med i Mini Chefs hvor vi baker og dekorerer kaker – alt er inkludert i prisen! Dessuten reiser barn til og med 15 år for nedsatt pris.

Pegasos Resort ligger rett ved en herlig, kilometerlang sandstrand med finkornet sand, langgrunt og utrolig barnevennlig. Utenfor stranden finnes det en unik Wipeout-bane med heftige og utfordrende løyper som flyter på vannet.

Her får du et bredt All Inclusive-program, et sjarmerende og frodig hagemiljø, morsomme aktiviteter dagen lang og en deilig feriestemning ved amfiteateret på kvelden. Pegasos Resort er delvis populær blant par som vil nyte av hverandres selskap i litt roligere omgivelser, men de romslige rommene og nærheten til badelandet, wipeout-banen og den barnevennlige stranden appellerer også mange barnefamilier.

Pegasos Resort er inkludert i vår Nazar Collection, hvor du finner våre mest familievennlige hotell med blant annet vår skandinaviske Captain Nemo's piratklubb.  (Nazars skandinaviske barneklubber tilbake sesong 2022).

Gi deg selv en utfordring, i den morsomme wipeout-banen

Som gjest på Pegasos Resort, kan du se frem til mange solrike opplevelser. Du kan benytte alle basseng, også på Pegasos Royal og Pegasos Club, så det blir ikke vanskelig å finne et basseng som passer akkurat dine behov.

Rett utenfor hotellet ligger det rolige bassenget, hvor du kan slappe helt av med en bra bok eller nyte et deilig, forfriskende bad i ro og fred. Om du heller vil ha underholdning ved bassenget, kan du besøke bassengene på Pegasos Royal og Pegasos Club, hvor det arrangeres aktiviteter og spilles musikk.

Mot Pegasos Royal ligger det eventyrlige og barnevennlige badelandet, Captain Nemo`s Castle. Her finnes det massevis av morsomme vannsklier – både små sklier for de minste barna og litt større for de aller modigste.

Hos Nazar har vi kåret stranden ved Pegasos Resort til vår absolutt favorittstrand. Stranden er over en kilometer lang og helt unik med sin vakre, finkornede og gyllende sand. Takket være at den er så barnevennlig og langgrunn, kan barna leke trygt ved vannkanten.

Ved hotellstranden finner du noe så uvanlig som en actionfylt wipeout-bane. En hinderbane bestående av store oppblåsbare hinder som flyter på vannet. Banen har hentet inspirasjon fra TV-programmet med samme navn, og kan benyttes fritt av alle Nazars gjester! Wipeout- banen tar vannaktivitetene på hotellet til et helt nytt nivå, og her kan hele familien ta utfordringen, sprette, plaske og hoppe sammen. Banen er åpen under høysesong, men unntak for dårlige værforhold.

Her kan du se filmer og bilder fra den heftige wipeout-banen.

Håndklær til basseng og strand inngår i prisen uten ekstra tillegg. Du kan bytte ditt håndkle hver dag ved spaavdelingen.

 

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter

Familievennlig All Inclusive

Når du ferierer på Pegasos Resort kan du slappe helt av, ettersom det er All Inclusive er alt allerede betalt for hjemmefra! Dagens tre hovedmåltider serveres i hotellets hovedrestaurant, som er full av godsaker. Her er det livlig stemning. Du kan velge å spise innendørs eller utendørs på den store og litt mer rolige terrassen med vakker utsikt.

Bufféene inneholder et bredt sortiment av tyrkiske spesialiteter og internasjonale retter, hvorav mange blir tilberedt på stedet etter dine ønsker. Barna har selvfølgelig en helt egen buffe, hvor de kan velge mellom mange barnevennlige favoritter.

Du må ikke glemme å unne deg selv et besøk ved dessertbordet, som er fyllt med fristende kaker. Her finnes det også en spesiell avdeling hvor det serveres et visst utvalg av spesialkost – les mer om dette under fliken « Å reise med allergi eller matintolerans».

I store deler av sesongen serveres softis i iskiosken – med to ulike smaker. Man har selvfølgelig også tenkt på laktoseintolerante, som kan få laktosefri is. Under perioden det ikke finnes softis, finnes det vanlig is.

Som gjest på Pegasos Resort har du tilgang til de tre temarestaurantene som ligger på det store området som deles med nabohotellene. Du kan velge mellom følgende kjøkken: italiensk, tyrkisk eller asiatisk. Så lenge det finnes plass, så kan du besøke en av disse restaurantene per uke kostnadsfritt, og vi anbefaler at du bestiller bord i forveien. Visse av temarestaurantene ligger utendørs, og derfor kan åpningstidene variere i forhold til vær og sesong.

 

Mot betaling

Drikke på flaske, importert drikke, ferskpresset juice, drikke på diskotek og tyrkisk kaffe. Besøk på temarestaurant utover det inkluderte besøket.

Våre engasjerte guider tar hånd om barna

Nazars egne barneklubber er innstilt under 2021, men kommer tilbake med full styrke i 2022. Under sesongen 2021 kan man ta del av hotellets egne, internasjonale barneklubb, der lederne snakker engelsk.

Hotellets egne internasjonale miniklubb arrangeres seks dager i uken og det finnes program for barn i ulike aldrer: minigruppe 4-6 år, maxigruppe 7-11 år og tenåringsgruppe 12-16 år. Miniklubben har åpent for- og ettermiddag og der finner man på morsomme aktiviteter som retter seg mot de ulike aldersgruppene, som for eksempel sport, leker, kreativitet og utfordringer. Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket som starter kl. 20.30, der barn i alle aldrer danser til de beste feriehitsene!

Følgende gjelder for sesongen 2022:

Nazars flinke, skandinaviske aktivitetsguider står klare til å underholde de minste gjestene i vår barneklubb, ungdomsklubb og svømmeskole.

Captain Nemo's piratklubb

Nazars Captain Nemo's piratklubb holder til i koselige små trehytter hvor det er god plass til å tegne, male, spille spill eller forberede utkledningen til ukens store begivenhet: Captain Nemos bursdag, hvor piratkapteinen selv stiller opp for å bli feiret med bursdagskake og sang. Alle Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som ledes av våre egne, lidenskapelige aktivitetsguider, som prater et av de skandinaviske språkene.

Hele uken lærer barna seg ulike danser som vises opp i minidiskoteket, som arrangeres fem kvelder i uken. Captain Nemos piratklubb er åpen fem dager i uken fra mai til oktober og passer for barn i alderen 4-11 år.

Chill Out Club

De store barna har muligheten til å henge med andre nordiske ungdommer, og få nye venner i samme alder i, Nazars Chill Out Club. Her kan man drive med sport, høre på musikk eller bare kose seg i solen i hverandres selskap. Ungdomsklubben er for alderen 12-16 år og er åpen 2-3 ganger i uken fra mai til oktober.

Swim a'hoy svømmeskole

En ferie på Pegasos Royal byr inn til bading og vannsklier, og det er derfor viktig at barna kjenner seg trygge i vannet. I nazars skandinaviske Swim a'hoy lærer barna seg å svømme med hjelp fra våre instruktører, som har en offisiell svømmeinstruktørsutdannelse. Bare forestill deg barnas stolthet når de forteller venner at de har lært seg å svømme i ferien!

Svømmeskolen vil være 2-4 ganger i uken juni-oktober, og er helt kostnadsfri! Barna er delt inn i to aldersgrupper: 4-7 år og 8-12 år. Den yngste gruppen fokuserer fremst på trygghet og lek i vannet, mens den eldre gruppen blir tilbudt ordentlig svømmeundervisning. Påmelding skjer hos aktivitetsguidene på destinasjonen, og det er et begrenset antall barn per gruppe.

Mini Chefs - NYHET!

Klar, ferdig, bak! Et av våre mest populære initiativ i barneklubben er Mini Chefs! Her får barna bake og dekorere kaker med god hjelp av våre dyktige aktivitetsguider. Når kakene er ferdige, skal de selvfølgelig nytes på en liten piknik sammen med Captain Nemo og hans pirater.

Bli underholdt med morsomme aktiviteter

På Pegasos Resort og de to andre hotellene finner du masse morsomme aktiviteter som vil pirre ditt konkurranseinstinkt – alt fra strandvolleyball til morsomme aktiviteter ved bassenget. Velg blant tennis, bordtennis og minifotball, test din presisjon i dart eller prøv vanngymnastikk i bassenget.

I det fine treningsstudioet kan du passe på å trene, eller så kan du starte dagen med en løpetur på stien som forbinder de tre Pegasos-hotellene, som strekker seg mellom hagen og stranden.

Hver kveld er det underholdning med show og dans for hele familien, etter at barna har danset løs som små dansestjerner i minidiskoteket. Mange gjester velger å bli igjen etter at diskoteket er ferdig, hvor det råder en trivelig feriestemning med drinker og kos utover de sene kveldstimene.

Vil du ha med noen ferieminner hjem, kan du besøke hotellets butikker hvor spennende lærvarer, smykker og suvenirer frister både øye og lommebok.

WiFi i lobbyen er gratis, men på rommet er det mot betaling.

 

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter, tennisbane, leie av tennisutstyr, WiFi på rommet hvis du ikke har bestilt Comfort Class.

Lyse rom med tidløs stil

Rommene på Pegasos Resort er fine og trivelige, med laminatgulv eller vegg-til-vegg teppe og vegger i lyse farger. Stilen er moderne og tidløs med lyse tremøbler og tekstiler i gyllende farger, som gir rommet varme og liv. Store speil og fin belysning åpner opp rommet og skaper en hjemmekoselig atmosfære.

Rommene har sentralt klimaanlegg, som er i gang avhengig av sesong og temperatur, minisafe, minikjøleskap (som fylles mot betalning), telefon, tv og WiFi (mot betaling). Alle rommene har bad/toalett med dusjkabinett og hårføner samt balkong med bord og to stoler. Hvis du bestiller Comfort Class, er WiFi på rommet inkludert.

På rommene som vender ut mot havet kan det være en del støy fra kveldsaktivitetene på hotellet. På rommene som vender mot landsiden kan det forekomme en del støy fra den store hovedveien.

Side by side

Nå kan du sikre deg å bo ved siden av dine venner i reiseselskapet. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venneparene som reiser sammen. Bestill to rom og vær garantert å bo maks. tre dører bort fra hverandre. Dette koster 330 kr per rom per uke og er mulig på de fleste romtyper.

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrommene på ca. 25 m² består av et rom med to sengeplasser, og om dere er flere enn to peroner, sover den tredje personen i en sovesofa som måler 185x80 cm. Det finnes godt om garderobeplass og et lite bord med to stoler. Rommet vender mot havet, men utsikten fra balkongen varierer avhengig av rommets beliggenhet. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks. tre voksne og det kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom eller et dobbeltrom Connection.

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection på ca. 50 m² er to vanlige dobbeltrom med en dør imellom – se mer informasjon om dobbeltrom lenger opp. Her finnes det fire sengeplasser, og er man mer enn fire gjester benyttes to sovesofaer som måler 185x80 cm. Dobbeltrom Connection vender mot havet med variert utsikt. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan det bo maks. seks voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks. tre dører fra et annet dobbeltrom.

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerommene er på ca. 30 m² og har det samme fine interiøret som dobbeltrommene, men er større og har en trivelig sofagruppe. Her finnes to sengeplasser og opp til to sovesofaer, som måler 190x120 cm og 185x80 cm. Alle deluxerommene har utsikt mot landsiden. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks. tre voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks. tre dører fra et annet Deluxerom.

Familiesuite med havutsikt, 2-4 personer

Familiesuite med havutsikt, 2-4 personer

Familiesuitene er ca. 50 m² og har et kombinert oppholds- og soverom med to sovesofaer (200x90 cm og 185x80 cm) samt et separat soverom med to sengeplasser. Dette er det ideelle og mest komfortable alternativet for familier som reiser med to barn.

Pegasos Resort har flere forskjellige typer familiesuiter som alle har balkong eller terrasse og minst et bad, men som varierer i interiør og form. Familiesuiten vender mot havet, men utsikten kan variere. Suitene høyst opp er koselige penthousesuiter. Havutsikten fra suitene er begrenset, men fra balkongen får dere en fantastisk havutsikt når du står opp, og kan se over den beskyttende og høye yttermuren. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og ett barn, det er mulig å få to barnepriser. Det er ikke mulig å velge hvilken type av familiesuite du skal få hjemmefra.

Grand Suite med havutsikt, 2-3 personer

Grand Suite med havutsikt, 2-3 personer

For deg som ønsker ekstra komfort, kan vi anbefale en Grand Suite på ca. 64 m². Her får du en stor, åpen balkong med havutsikt, et stort oppholdsrom med spisebord og en stilig sofagruppe, i tillegg til et separat soverom med himmelseng, en sovesofa (190x90 cm) og et bad med boblebadekar. Her kan dere bo opptil tre personer med minst to fullt betalende.

King Suite, 3-4 personer

King Suite, 3-4 personer

Er dere flere som reiser sammen og ønsker virkelig god plass, bestill en King Suite. Denne suiten er lik som Grand Suite, med den forskjellen at her er det to soverom i stedet for ett, og suiten er på ca. 130 m². Begge soverommene har to vanlige sengeplasser. Dere får dessuten to bad, hvorav det ene er med boblebadekar. Dere må være minst tre fullt betalende i denne suiten, og her kan bo maks. fire voksne. Ett barn kan reise til barnepris.

Rom for en voksen og to barn

Dette er et dobbeltrom (se beskrivelsen ovenfor) hvor en voksen kan bo sammen med opptil to barn som betaler barnepris. 

Mot betaling

WiFi på rommet, med mindre du bestiller Comfort Class.

Nyt tyrkisk hamam

I velværesenteret står et team av serviceinnstilte og velutdannede behandlere klar til å skjemme deg bort maksimalt i ferien. Prøv en av de mange massasje- eller skjønnhetsbehandlingene, eller start ferien med den tyrkiske spesialiteten hamam, hvor både kropp og sjel blir renset og fornyet.

Det tyrkiske hamam (det betyr “bad”) er et stort rom belagt med marmor, hvor en høy temperatur kombinert med masse damp åpner opp hudens porer så den blir helt klar til å ta imot solens stråler. I hamamet kan du mot betaling også få en skummassasje, hvor hele kroppen først skrubbes med en hanske av grovt lin for å få renset bort alle døde hudceller. Deretter masseres et mykt såpeskum inn i huden din – så er du garantert en solbrun farge som vil vare lenge etter at du har kommet hjem. Et tyrkisk bad er en opplevelse du ikke må gå glipp av!

Kontakt våre guider på hotellet; de kan fortelle mer om velværesenterets behandlinger. Hos dem kan du også booke den lekre hamam-pakken med pleie av kropp og sjel.

 

Mot betaling

Peeling, massasje og andre behandlinger samt bruk av velværesenterets fasiliteter.

Fine rom for funksjonshemmede

På Pegasos Resort har vi et antall suiter som egner seg godt for funksjonshemmede. Suiten består av to rom, hvor det ene rommet har dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Suiten har laminatgulv. Her er det plass til tre voksne og ett barn. Alle rommene har havutsikt og er på ca. 50 m². Badet er utstyrt med dusjkabinett og badekrakk som støtte. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon. Alle rommene har sentralt klimaanlegg, TV, egen balkong, minikjøleskap og minisafe.

Legg merke til at fra stuen og ut til altanen er det i forbindelse med skyvedøren en kant på et par centimeter, så vær oppmerksom på dette dersom du har rullestol.

Når du reiser som funksjonshemmet – generell informasjon

Som spesialist innenfor kvalitetsreiser råder Nazar over et antall hoteller som egner seg for funksjonshemmede. Det er vanskelig å finne hoteller i Tyrkia som er spesielt velegnede for funksjonshemmede.

Vi kan gi deg de beste betingelsene som funksjonshemmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du bruker rullestol, kan du bevege deg relativt uhindret rundt på disse hotellene. Det er dog ikke heiser ved svømmebassengene, og det er ikke ramper ved stranden. Restaurantene er fritt tilgjengelige fra både rommene og heisene.

Et par gode råd

 • Tilrettelegging av fasiliteter for funksjonshemmede er et relativt nytt begrep i mange ferieland, også i Tyrkia. Lag derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi best mulig kan imøtekomme disse.
 • Planlegg reisen i god tid, og beskriv dine behov så detaljert som mulig. Legg alltid fram dine krav og ønsker skriftlig.
 • Del gjerne dine erfaringer med oss etter hjemreisen. Det vil være til stor glede og nytte for andre reisende i fremtiden.

Oppgrader ferien din med Comfort Class!

På dette hotellet har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken, som gir deg ekstra mye komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP innsjekking på hotellet, WiFi på rommet uten ekstra kostnad, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden og mye mer. Det er kun et begrenset antall Comfort Class-pakker til rådighet, så skynd deg å bestille!

Vær oppmerksom på at Comfort Class skal bestilles senest en uke innen avreise.

Alt dette får du med Comfort Class

 • Reserverte solsenger på stranden
 • À la carte-frokost tre ganger i uken inkludert ferskpresset appelsinjuice
 • VIP innsjekking ved ankomst
 • Kostnadsfri Internett på rommet
 • Mulighet til ytterligere ett besøk på temarestaurant
 • Sen utsjekking på avreisedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabatt på alle behandlinger på hotellets wellness-senter
 • Fylt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann, 1 l vann)
 • To morgenkåper og to par tøfler
 • Bassenghåndklær på rommet

Obs: Comfort Class må bestilles av alle reisende som bor på samme rom (både voksne og barn). Det kan forekomme mindre variasjoner fra hotell til hotell.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Incekum/Alanya

Hotellet ligger ved Incekum utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det fins på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som fins på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Der fins dessuten laktosefria ispinde.

Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske mennesker.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Pegasos Resort gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har sluttet å servere vann i plastflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filtrert vann i glass

• De har ansatt et grønt team på hotellet, som organiserer ulike arrangementer med og for gjestene – det kan være å plante nye trær, rydde opp i naturen eller på stranden

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som beviser at det er bra vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon.

• På hotellets strand vokser det sandliljer, en truet art. For å beskytte blomsten har man satt opp informasjonstavler rundt om på området der man oppfordrer gjestene til å respektere og beskytte dem

• I fjor ble det plantet 3000 trær i hotellets navn i samarbeid med organisasjonen TEMA. Trærne ble plantet i Denizli-regionen i Tyrkia

• Hotellet støtter flere prosjekt for sosialt ansvar, de gir bl.a. hjelp til skoler i lokalområde, og det blir gjort donasjoner til flere organisasjoner som støtter funksjonshemmede barn og beskyttelse av barn

Nazars egne barneklubber er innstilt under 2021, men kommer tilbake med full styrke i 2022. Under sesongen 2021 kan man ta del av hotellets egne, internasjonale barneklubb

I hovedrestauranten er det ofte mye aktiviteter – under høysesongen kan det være trangt ved buffen. Det kan da være en god ide å anpasse mattider, så det ikke er midt i "rush trafikken".

Softis serveres bare under visse deler av sesongen.

Internett-hastigheten kan variere avhengig av antall brukere.

Wipeout-banen er åpen 10-18 daglig, i perioden fra slutten av mai til slutten av september. Vær oppmerksom på at værforhold som vind og bølger, kan bety at banen må stenges i kortere eller lengre perioder, samme som at sesongen for wipeout-banen kan påvirkes av værforholdene. Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger på høyde og alder for å benytte Wipeout-banen. Min.høyde er 110 cm og barn mellom 6-10 år får benytte banen sammen med en voksen.

Følgende informasjon om Nazars egne barneklubber gjelder sesong 2022:

Nazars piratklubb er åpen fem dager i uken fra mai til oktober og passer til alle barn i alderen 4-11 år. Chill Out Club er for alderen 12-16 år og er åpen 2-3 ganger i uken fra mai til oktober. Vær oppmerksom på at den populære piratkryssningen er en utflukt som kan fåes mot betaling – og har altså ingen barneklubbsaktivitet.

Swim a'hoy er tilgjengelig 2-4 ganger i uken juni-oktober. Barna er delt inn i to aldersgrupper: 4-7 år og 8-12 år. Instruktørene har offisielt svømmeintrukstørsutdannelse, og svømmeskolen er kostnadsfri. Påmelding skjer hos aktivitetsguidene på destinasjonen, og det er et begrenset antall barn per gruppe.

Av sikkerhetsmessige grunner finnes det begrensninger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier:

 

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vannsklie

37 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vannsklie

20 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vannsklie

47 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vannsklie

8,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen grøn vannsklie

35 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen gul vannsklie

6,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal hvit vannsklie

4 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Barnebasseng (soppen)

5 m lang, bassengdybde 35 cm. För barn 3-8 år.

Pegasos Resort

Stor gul vannsklie

28,5 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Hvit tunnel

11,5 m, bassengdybde 1,30 m.

Åpen pool

6,3 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Barnebasseng Mickey Mouse 1

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. För barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 2

5,70 m lang, bassengdybde 50 cm. För barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 3

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. För barn 3-8 år.

Observer at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections