Incekum, Tyrkia

Pegasos Resort


6 personer i samme rom
Barnepris til og med 15 år
Gjeste­vurdering
4.2 av 5
Vegan Friendly by Nazar
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Sentrum
3 km/25 km 

Populært familiehotell – ganger tre!

Pegasos Resort er et av våre mest populære familiehoteller med mange aktiviteter for hele familien – spesielt for barna. Hotellet deler sitt uteområde med nabohotellene Pegasos Royal og Pegasos Club, som sammen danner Pegasos Planet-området – en hel planet av aktivitet og underholdning. Du kan bruke alle aktiviteter, fasiliteter, barer og bassenger på alle tre hotellene – bortsett fra bufféene, som du spiser på ditt eget hotell.

Eventyrlig wipeout-bane

Dette store All Inclusive-hotellet ligger i Incekum, direkte på en lang, gyllen og langgrunn sandstrand. I vannet ved stranden ligger også en spennende wipeout-bane med kule hinder, som får brukes kostnadsfritt av alle Nazar-gjester.

Nazars skandinaviske barneklubber

Våre skandinaviske aktivitetsguider underholder barna i vår egen, fantastiske barneklubb Captain Nemos piratklubb. Litt eldre barn kan henge i vår ungdomsklubb Chill Out Club – alt sammen inkludert i prisen!

Hvordan er All Inclusive-bufféen på Pegasos Resort?

Familiehotellet Pegasos Resort har ett bredt All Inclusive-program med store bufféer, snacks, barer, temarestauranter og ubegrenset tilgang til is store deler av dagen. Pegasos Resort har også veganske og vegetariske alternativer i bufférestauranten som en del i satsningen Vegan Friendly by Nazar!

Våre gjesters favoritter:

Barnepris til og med 15 år

Vannskliene i Captain Nemos Castle

Fartsfylt wipeout-bane for eventyrere

Tyrkias kanskje vakreste sandstrand – like utenfor hotellet

Her finnes våre egne nordiske guider!

Is er inkludert i prisen – mesteparten av dagen

Vi anbefaler dette hotellet til barnefamilier med barn i alle aldre som vil aldre som vil ha et stort hotellområde, en aktiv ferie og en veldig bra barneklubb!

Dette hotellet inngår i Nazar Collection, hvor du finner våre mest familievennlige hotell med våre egne skandinaviske barneklubber.

Vad är Pegasos Planet?

Pegasos Planet er et stort område som består av tre hotell og deres felles omgivelser. Når du bor på et av de tre populære All Inclusive-hotellene Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal får du bruke hele det store felles området rundt hotellene og de fasiliteter som finnes der.

All Inclusive

Pegasos Planet har flere barer både ved bassengene og stranden. Ta en kald drink på Pegasos Royal eller hvorfor ikke en tyrkisk kaffe ved bassenget på Pegasos Club? Du er også velkommen til å besøke hvilken som helst av temarestaurantene du ønsker én gang uten ekstra kostnad. Vi anbefaler den tyrkiske restauranten med spennende retter som vil sette deg i den rette feriestemningen. Barer, snackbarer, is-kiosker og temarestauranter kan du bruke uansett hvilket av de tre hotellene du bor på. Hovedmåltidene dine spiser du imidlertid på bufférestauranten som tilhører hotellet ditt.

Basseng og strand

Her finnes basseng for alle smaker! Liker du fred og ro, kan du bruke Pegasos Resorts roligere basseng for voksne. Vil du ha musikk, er det bassengene ved Pegasos Club eller Royal som gjelder. Og vil du ake vannsklier finnes de mellom hotellene Pegasos Resort og Royal i Captain Nemos Castle for de større barna, eller enda mindre baner for de minste. Behøver du en pause fra solen finnes innendørsbassengene som ligger i Pegasos Resort og i Pegasos Royal. Utenfor Pegasos Club ligger en lang pir og ved siden av den en spennende wipeout-bane. Den får du bruke uten ekstra kostnad når du reiser med oss!

Aktiviteter

Liker du sport og aktiviteter? Så bra, her er nok av sporter å drive med! De tre hotellene deler flere tennisbaner som ligger ved siden av og fremfor Pegasos Royal. Her finnes også vannsporter ved stranden, treningsstudio og guidede aktiviteter du kan delta i på valgfritt hotell. Ikke glem å besøke et amfiteater på kveldene uansett hvilket hotell du bor på. Her bys på dans, shower, musikk og det beste av alt: Nazars barneklubbers minidiskotek!

Bra å vite

Noen barer, restauranter og is-kiosker besøkes mot en ekstra kostnad

All Inclusive på Pegasos Resort

På Pegasos Resort reiser du All Inclusive og regningen er allerede betalt hjemmefra. Dagens tre hovedmåltider, som består av et bredt utvalg av tyrkiske og internasjonale retter, inntas i hotellets hovedrestaurant. Her er det ofte full rulle og livlig stemning! Du kan velge å spise innendørs eller utendørs på den store terrassen med utsikt over omgivelsene.

Her finnes det også en spesiell avdeling hvor det serveres et visst utvalg av spesialkost – les mer om dette under fliken « Å reise med allergi eller matintolerans».

Barer og snackbarer på Pegasos Resort

Hele Pegasos Planet-området har flere barer å velge mellom, og du får besøke dem alle når du bor på Pegasos Resort. Alle de tre Pegasos-hotellene har en bar i tilknytning til bassengene og barer finnes også langs stranden, som også er All Inclusive, så du slipper å forlate stranden for en forfriskende drink. Alle lokale drikker er All Inclusive, og det er tydelig informasjon om hvilke drinker som er inkludert. På de tre Pegasos-hotellene kan du også spise snack mellom måltidene.

Temarestauranter på hotellet

Pegasos Resort har tre temarestauranter som ligger i det store området som deles med nabohotellene. Du kan velge mellom følgende retter: italiensk, tyrkisk og asiatisk. Med forbehold om plass kan du en gang i uken besøke en av disse restaurantene uten ekstra kostnad.

Barnas All Inclusive

På Pegasos Resort har barna en helt egen buffe, hvor de kan velge mellom flere barnevennlige favoritter. Det meste av sesongen serveres softis i is-kioskene i Pegasos Planet-området – med to forskjellige smaker! Disse er åpne i høysesongen som starter i mai. I perioder hvor softis ikke er tilgjengelig, er annen is å få kjøpt.

Vegansk mat på All Inclusive-reisen

Pegasos Resort er inkludert i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et visst vegansk og vegetarisk utvalg til frokost, lunsj og middag i bufférestauranten. I noen tilfeller kan hotellet tilby forretter, snacks og/eller bakverk i vegansk stil.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet på Pegasos Resort:

All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00-01.00

1 besøk på 1 temarestaurant (ved 1 ukes opphold)

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke i strandbaren

Is mesteparten av dagen

Snacks deler av dagen

Midnattssuppe 23.30-00.00

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i starten av ditt opphold

Drikke på flaske, importerte drikkevarer, ferskpresset juice, noen snacks og besøk utover det inkluderte besøket på temarestaurant er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Noen av temarestaurantene ligger utendørs, og åpningstider avhenger av vær og årstid

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Lyse rom i tidløs stil

Rommene på Pegasos Resort er hjemmekoselige, med lyse tre møbler og tekstiler. Her finnes det meste du behøver for en hyggelig ferie! Rommene har laminatgulv eller vegg-til-vegg-teppe.

Side by side

Nå kan du sikre deg å bo ved siden av dine venner i reiseselskapet. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venneparene som reiser sammen. Bestill to rom og vær garantert å bo maks. tre dører bort fra hverandre. Dette opplegget finnes på de fleste av våre romstyper. Les mer om Side by side her.

Dette finnes på alle rom:

Balkong

Sentral luftkondisjonering

Minibar som fylles på mot ekstra kostnad

WiFi mot ekstra kostnad

TV, telefon,

Minisafe mot ekstra kostnad

Dusjkabinett og hårføner

Bra å vite:

Luftkondisjonering er i drift avhengig av temperatur og årstid

Om du bestiller Comfort Class er WiFi på rommet inkludert

På rommene som vender mot landsiden kan det være støy fra veien utenfor hotellet. På rommene som vender mot basseng og hav kan det være støy fra hotellets kveldsaktiviteter

Mot betaling

WiFi, minisafe, påfylling av minibar

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrommene på 25 m² består av et rom med to sengeplasser, og om dere er flere enn to peroner, sover den tredje personen i en sovesofa som måler 185x80 cm. Det finnes godt om garderobeplass og et lite bord med to stoler. Rommet vender mot havet, men utsikten fra balkongen varierer avhengig av rommets beliggenhet. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks. tre voksne og det kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom eller et dobbeltrom Connection.

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection på 50 m² er to vanlige dobbeltrom med en dør imellom – se mer informasjon om dobbeltrom lenger opp. Her finnes det fire sengeplasser, og er man mer enn fire gjester benyttes to sovesofaer som måler 185x80 cm. Dobbeltrom Connection vender mot havet med variert utsikt. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan det bo maks. seks voksne og det er mulig å få to barnepriser.

På grunn av dørens plassering finnes det ikke plass for to sprinkelsenger i denne romstype.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks. tre dører fra et annet dobbeltrom.

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerommene er på 30 m² og har det samme fine interiøret som dobbeltrommene, men er større og har en trivelig sofagruppe. Her finnes to sengeplasser og opp til to sovesofaer, som måler 190x120 cm og 185x80 cm. Alle deluxerommene har utsikt mot landsiden. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks. tre voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks. tre dører fra et annet Deluxerom.

Familiesuite med havutsikt, 2-4 personer

Familiesuite med havutsikt, 2-4 personer

Familiesuitene er 50 m² og har et kombinert oppholds- og soverom med to sovesofaer (200x90 cm og 185x80 cm) samt et separat soverom med to sengeplasser. Dette er det ideelle og mest komfortable alternativet for familier som reiser med to barn.

Pegasos Resort har flere forskjellige typer familiesuiter som alle har balkong eller terrasse og minst et bad, men som varierer i interiør og form. Familiesuiten vender mot havet, men utsikten kan variere. Suitene høyst opp er koselige penthousesuiter. Havutsikten fra suitene er begrenset, men fra balkongen får dere en fantastisk havutsikt når du står opp, og kan se over den beskyttende og høye yttermuren. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og ett barn, det er mulig å få to barnepriser. Det er ikke mulig å velge hvilken type av familiesuite du skal få hjemmefra.

Grand Suite med havutsikt, 2 personer

Grand Suite med havutsikt, 2 personer

For deg som ønsker ekstra komfort, kan vi anbefale en Grand Suite på 64 m². Her får du en stor, åpen balkong med havutsikt, et stort oppholdsrom med spisebord og en stilig sofagruppe, i tillegg til et separat soverom med himmelseng, en sovesofa (190x90 cm) og et bad med boblebadekar. Her kan dere bo opptil to personer med minst to fullt betalende.

King Suite, 3-4 personer

King Suite, 3-4 personer

Er dere flere som reiser sammen og ønsker virkelig god plass, bestill en King Suite. Denne suiten er lik som Grand Suite, med den forskjellen at her er det to soverom i stedet for ett, og suiten er på 130 m². Begge soverommene har to vanlige sengeplasser. Dere får dessuten to bad, hvorav det ene er med boblebadekar. Dere må være minst tre fullt betalende i denne suiten, og her kan bo maks. fire voksne. Ett barn kan reise til barnepris.

Rom for en voksen og to barn

Dette er et dobbeltrom (se beskrivelsen ovenfor) hvor en voksen kan bo sammen med opptil to barn som betaler barnepris. 
 

Mot betaling

WiFi på rommet, med mindre du bestiller Comfort Class.

Hvilke basseng finnes på Pegasos Resort?

Som gjest på Pegasos Resort, kan du se frem til mange solrike opplevelser. Du kan benytte alle basseng, også på Pegasos Royal og Pegasos Club, så det blir ikke vanskelig å finne et basseng som passer akkurat dine behov.

Rett utenfor hotellet ligger det noe roligere bassenget, hvor du kan nyte en forfriskende dukkert. Hvis du heller vil ha underholdning ved bassenget, kan du besøke bassengene på Pegasos Royal og Pegasos Club, hvor det arrangeres aktiviteter og spilles musikk.

Captain Nemos Castle på Pegasos Planet

Mot Pegasos Royal ligger det eventyrlige og barnevennlige badelandet, Captain Nemo`s Castle. Her finnes det massevis av morsomme vannsklier – både små sklier for de minste barna og litt større for de aller modigste.

Tyrkias kuleste wipeout-bane?

Stranden ved Pegasos Resort er en av Tyrkias vakreste. Den strekker seg over en kilometer med gyllenbrun og finkornet sand. I tillegg er det langgrunt og derfor veldig barnevennlig!

Stranden ved Pegasos Resort er en av Tyrkias vakreste. Den strekker seg over en kilometer med gyllenbrun og finkornet sand. I tillegg er det langgrunt og derfor veldig barnevennlig! Ved stranden ligger en stor, actionfylt wipeout-bane – en bane som består av oppblåsbare hindringer som flyter på vannet. Den kan brukes helt fritt av alle Nazars gjester! Banen er åpen under høysesong, men unntak for dårlige værforhold.

Her kan du se filmer og bilder fra den heftige wipeout-banen.

Må jeg pakke eget håndkle til et Pegasos-hotell?

Nei, du kan låne håndklær til bassenget og stranden på hotellets spa uten ekstra kostnad. Håndkleet henter du med håndklekortet ditt, som du får ved ankomst til hotellet. Du får bytte håndkle hver dag i bytte mot det gamle håndkleet ditt. Håndkleservicen er åpen til visse tider på dagen.

Dette finnes på stranden på Pegasos Resort:

Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Solsenger og parasoller uten ekstra kostnad

Strandbar med drikkevarer - helt All Inclusive!

Bra å vite:

Musikken fra de aktive bassengene kan også delvis høres ved det roligere bassenget

Av sikkerhetsgrunner er det høyde/aldersbegrensninger på enkelte vannsklier. Les mer om reglene under fliken ”Viktig å vite før du bestiller din reise”.

Nazars barne- og ungdomsklubber!

Captain Nemos piratklubb – Nazars barneklubb

I vår egen Captain Nemos piratklubb males, tøyses og spilles det en hel del! Barna får prøve ansiktsmaling og forberede seg for ukens store begivenhet: Captain Nemos bursdag, der piratkapteinen feires med bursdagskake og sang. Alle Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som ledes av våre egne skandinaviske aktivitetsguider.

Temadagene Crazy Fun!

Flere ganger i uken har barneklubben et nytt tema for dagen. På Pirate Day kan man bli pirat for en dag samt delta på fantastiske skattejakter og ekte piratskole. Eller hva sier du til vannlek på Splash Day der barna kan utfordre sine venner i vannkrig? Under Challenge Day får barna mulighet til å konkurrere med hverandre. Og på Crazy Day løsner vi på reglene og alt kan skje.

Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket hvor barn i alle aldre danser til de beste feriehitene. Minidiskotektet arrangeres minst fire kvelder i uken.

Chill Out Club – Nazars ungdomsklubb

De store barna har en helt egen klubb hvor de kan henge med andre nordiske ungdommer og få nye venner. I vår Chill Out Club kan man drive med sport, høre på musikk eller nyte av solen i hverandres selskap.

Underholdning for barn

Det er mange aktiviteter og underholdning for barn på Pegasos Resort. Skulle de minste bli lei vannleker, er det en lekeplass i området, og også en liten utendørs arkade hvor barna kan ha det moro mot en ekstra kostnad. En dag i uken holder hotellene hagefest hvor de minste underholdes med spennende spøk som morsomme ballongdyr.

Men det beste av alt er vår egen barneklubbs minidiskotek hvor barna får danse sammen og vise opp sine nye moves for glade foreldre!

Dette finnes også på barnas Pegasos Resort:

Barnebasseng og vannsklier i Captain Nemos Castle!

Barneklubbhus med plass for innen- og utendørslek

Egen buffé i hovedrestauranten

Stor og kul wipeout-bane ved stranden!

Bra å vite om Nazars barne- og ungdomsklubber:

På våre Pegasos-hotell arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 5-6 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra 15. mai t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes minst 4 ganger i uken.

Chill Out Club, for ungdommer mellom 12-17 år, holdes fra 1 juni t.o.m. 31. august, samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og arrangeres 2-3 ganger i uken.

Kids Comfort – Tilvalg som gjør det lettere for barnefamilien!

Vi på Nazar elsker barn, og ønsker at alle i familien skal kunne slappe av på ferien! På Pegasos Resort kan du bestille Kids Comfort og få en paraplytrille, en barnestol og en vannkoker levert til rommet. La vognen stå hjemme og gjør ferien enda lettere. Kids Comfort bestilles som tilvalg samtidig som du bestiller din reise.

Hva kan man gjøre på Pegasos Resort?

På Pegasos Resort og de andre søsterhotellene finner du mange morsomme aktiviteter både på land og i bassenget. Start dagen med en løpetur på stiene mellom de tre Pegasos-hotellene eller handle i hotellets butikker som selger lærvarer, smykker og suvenirer.

WiFi

WiFi i lobbyen er tilgjengelig uten ekstra kostnad, men på rommene er det mot en ekstra kostnad. Bestiller du Comfort Class er WiFi på rommet inkludert. Hastigheten på hotellets WiFi varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg av aktiviteter på Pegasos Resort:

Beachvolleyball, vanngymnastikk, tennis, dart og bordtennis blant mye annet!

Et utvalg av underholdning på Pegasos Resort:

Kveldsshower, dans og underholdning i det store amfiteateret utendørs

Les mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter, tennisbane, leie av tennisutstyr, WiFi på rommet hvis du ikke har bestilt Comfort Class.

Nyt tyrkisk hamam

I Pegasos Resorts spa kan du unne deg en massasje og skjønnhetsbehandling, ta en badstue eller prøve den tyrkiske spesialiteten hamam, som renser kropp og sjel. Tyrkisk hamam er et stort rom laget av marmor, med høy temperatur og damp. Her kan du få en kroppsskrubb, slik at alle døde hudceller renses bort. Du blir deretter forsiktig massert med et mykt skum. Et tyrkisk bad er en annerledes opplevelse verdt å prøve.

Bestill hamam-pakken

På Pegasos Resort kan du bestille en hamam-pakke hjemmefra. Pakken inneholder tradisjonell skrubbing og skummassasje og 30 minutters avslappende oljemassasje. Velg bare til hamam-pakken som tilvalg når du bestiller din reise! Les mer om hamam-pakken her.

 

Trening og treningsstudio på Pegasos Resort

På Pegasos Resort er det et treningsstudio som har de fleste treningsapparater og vekter du trenger for å holde deg i gang på ferie. Hotellet har også et innendørsbasseng. Benytt anledningen til å delta i vanngymnastikk eller aerobic og step-klasser holdt av dyktige internasjonale aktivitetsguider. Noen dager holdes økter med morgengymnastikk eller streching.

Et utvalg av trening på Pegasos Resort:

Morgengymnastikk og stretching

Vanngymnastikk

Vannpolo

Aerobics og Step

Mot betaling

Peeling, massasje og andre behandlinger samt bruk av velværesenterets fasiliteter.

Fine rom for funksjonshemmede

På Pegasos Resort har vi et antall suiter som egner seg godt for funksjonshemmede. Suiten består av to rom, hvor det ene rommet har dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Suiten har laminatgulv. Her er det plass til tre voksne og ett barn. Alle rommene har havutsikt og er på ca. 50 m². Badet er utstyrt med dusjkabinett og badekrakk som støtte. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon. Alle rommene har sentralt klimaanlegg, TV, egen balkong, minikjøleskap og minisafe.

Legg merke til at fra stuen og ut til altanen er det i forbindelse med skyvedøren en kant på et par centimeter, så vær oppmerksom på dette dersom du har rullestol.

Når du reiser som funksjonshemmet – generell informasjon

Som spesialist innenfor kvalitetsreiser råder Nazar over et antall hoteller som egner seg for funksjonshemmede. Det er vanskelig å finne hoteller i Tyrkia som er spesielt velegnede for funksjonshemmede.

Vi kan gi deg de beste betingelsene som funksjonshemmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du bruker rullestol, kan du bevege deg relativt uhindret rundt på disse hotellene. Det er dog ikke heiser ved svømmebassengene, og det er ikke ramper ved stranden. Restaurantene er fritt tilgjengelige fra både rommene og heisene.

Et par gode råd

 • Tilrettelegging av fasiliteter for funksjonshemmede er et relativt nytt begrep i mange ferieland, også i Tyrkia. Lag derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi best mulig kan imøtekomme disse.
 • Planlegg reisen i god tid, og beskriv dine behov så detaljert som mulig. Legg alltid fram dine krav og ønsker skriftlig.
 • Del gjerne dine erfaringer med oss etter hjemreisen. Det vil være til stor glede og nytte for andre reisende i fremtiden.

Oppgrader ferien din med Comfort Class!

På dette hotellet har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken, som gir deg ekstra mye komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP innsjekking på hotellet, WiFi på rommet uten ekstra kostnad, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden og mye mer. Det er kun et begrenset antall Comfort Class-pakker til rådighet, så skynd deg å bestille!

Alt dette får du med Comfort Class

 • Reserverte solsenger på stranden
 • À la carte-frokost tre ganger i uken inkludert ferskpresset appelsinjuice
 • VIP innsjekking ved ankomst
 • Kostnadsfri Internett på rommet
 • Mulighet til ytterligere ett besøk på temarestaurant
 • Sen utsjekking på avreisedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabatt på alle behandlinger på hotellets wellness-senter
 • Fylt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann, 1 l vann)
 • To morgenkåper og to par tøfler
 • Bassenghåndklær på rommet

Comfort Class skal bestilles senest tre dager innen avreise.

Comfort Class skal bestilles av alle reisende som bor i samme rom (både voksne og barn). Det kan forekomme mindre variasjoner fra hotell til hotell.  

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Incekum/Alanya

Hotellet ligger ved Incekum utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det fins på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som fins på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Der fins dessuten laktosefria ispinde.

Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske mennesker.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Pegasos Resort gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har sluttet å servere vann i plastflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filtrert vann i glass

• De har ansatt et grønt team på hotellet, som organiserer ulike arrangementer med og for gjestene – det kan være å plante nye trær, rydde opp i naturen eller på stranden

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som beviser at det er bra vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon.

• På hotellets strand vokser det sandliljer, en truet art. For å beskytte blomsten har man satt opp informasjonstavler rundt om på området der man oppfordrer gjestene til å respektere og beskytte dem

• I fjor ble det plantet 3000 trær i hotellets navn i samarbeid med organisasjonen TEMA. Trærne ble plantet i Denizli-regionen i Tyrkia

• Hotellet støtter flere prosjekt for sosialt ansvar, de gir bl.a. hjelp til skoler i lokalområde, og det blir gjort donasjoner til flere organisasjoner som støtter funksjonshemmede barn og beskyttelse av barn

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Hastigheten på hotellets WiFi varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Pegasos Resorts rom er verdsatt til fire stjerner, men med de fantastiske familiefasilitetene og våre verdsatte barneklubber har vi i Nazar gitt hotellet fem n.

Mat og drikke

Det er ofte stor aktivitet i hovedrestauranten – og i høysesongen er det ofte folksomt. Tips! Tilpass restaurantbesøkene dine til når det ikke er rushtrafikk.

Softis serveres kun i enkelte deler av sesongen. 

Barn og ungdommer

På våre Pegasos-hotell arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 5-6 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra 15. mai t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes minst 4 ganger i uken.

Chill Out Club, for ungdommer mellom 12-17 år, holdes fra 1 juni t.o.m. 31. august, samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og arrangeres 2-3 ganger i uken.

Basseng og strand

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde i begynnelsen og slutten av sesongen.

Ved de aktive bassengene er det ofte en veldig livlig atmosfære, høy musikk og noen ganger ganske mye folk.

Wipeout-banen er åpen hver dag fra kl. 10.00-18.00 fra. 15. mai til slutten av september. Vær oppmerksom på at værforhold som vind og bølger, kan bety at banen må stenges i kortere eller lengre perioder, samme som at sesongen for wipeout-banen kan påvirkes av værforholdene. Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger på høyde og alder for å benytte Wipeout-banen. Min.høyde er 110 cm og barn mellom 6-10 år får benytte banen sammen med en voksen.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Av sikkerhetsmessige grunner finnes det begrensninger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier:

Pegasos Resort

Stor gul vannsklie

28,5 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Hvit tunnel

11,5 m, bassengdybde 1,30 m.

Åpent basseng

6,3 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Barnebasseng Mickey Mouse 1

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 2

5,70 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 3

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.


Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vannsklie

37 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vannsklie

20 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vannsklie

47 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vannsklie

8,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen grønn vannsklie

35 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen gul vannsklie

6,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal hvit vannsklie

4 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Barnebasseng

5 m lang, bassengdybde 35 cm. For barn 3-8 år.

OBS! Observer at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections