Side/Belek, Turkiet

Kingdom & Pegasos World

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
 
Strand
 
Sentrum
 

Kombiner ditt opphold på Land of Legends Kingdom med Pegasos World

Opplev det beste av to fantastiske verdener! 

Om du bestiller en reise der du kombinerer Land of Legends Kingdom og Pegasos World kan du lengte til en praktfull familieferie, der barna og deres opplevelser kommer i første hand.  

Land of Legends Kingdom er eventyrlig og veldig imponerende, men kan være litt overveldende. Du kan derfor kombinere ditt opphold på Land of Legends Kingdom med boende på et annet hotell.  

Du bor de tre første nettene på Land of Legends Kingdom, og de siste fire nettene på Pegasos World.  
Land of Legends Kingdom er et av våre Premium Collection-hotell, som er våre mest luksuriøse og mest populære hotell. Pegasos World er et av våre mest populære hotell og en del av vår Nazar Collection, der All Inclusive-utvalget er familievennlig og variert og der vi har våre egne, skandinaviske barneklubber. 

 

Transfer mellom hotellene 

Transport mellom Land of Legends Kingdom og Pegasos World tar ca. 50 minutter og er inkludert i prisen.

Kombiner ditt opphold på Land of Legends Kingdom med Pegasos World

Slik fungerer det!

Avhengig av hvor mange personer dere er, baseres kombinasjonen av de to hotellene på disse romtypene: 

2-4 personer: Dobbeltrom/Familiesuite balkong 

På Land of Legends Kingdom bor dere i Dobbeltrom. På Pegasos World bor dere i Familiesuite balkong.  

4-7 personer: Dobbeltrom Connection/2x Familiesuite balkong 

På Land of Legends Kingdom bor dere i Dobbeltrom Connection. På Pegasos World bor dere i 2 x Familiesuite balkong. 

 

Rommene på Land of Legends Kingdom: 

På Nazar har vi aldri sett så barnevennlige og fantasifulle rom, og vi er overbevist om at barna nesten ville vært fornøyd med å tilbringe hele ferien på rommet. Alle rom på Land of Legend Kingdom har et tema med søte, tegnede, romerske gladiatorer og soldater, og overalt på rommet finnes det fine og artige detaljer som barna kan gå på oppdagelsesferd blant.

 

Dobbeltrom, 2-4 personer

I dobbeltrommet på 38 m² finner du to ordentlige senger samt to sovesofaer (190x100 cm). Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og ett barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn. 

Dobbeltrom Connection, 4-7 personer

Dobbeltrom Connection på 79 m² er faktisk to dobbeltrom, med to ordentlige senger samt to sovesofaer (190x100 cm) i hvert rom. Dobbeltrom Connection har to tv'er og bad. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan det bo maks fire voksne og tre barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Rommene på Pegasos World:

Pegasos World er bygd med tanke på familien, og derfor er de fleste rommene familiesuiter. Rommene er romslige og funksjonelle, og på Nazar vurderer vi at de tilsvarer en fire-stjerners standard. Rommene er lyse, friske og har en moderne innredning i skandinavisk stil, og de har alle blitt renovert i omganger de siste årene.

 

Familiesuite balkong

I familiesuitene på cirka 33–36 m² får du to separate rom. I soverommet finnes to vanlige soveplasser og i det andre rommet finnes to sovesofaer som måler 180x90 cm når de er utfelt. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks fire voksne og det er mulighet å få to barnepriser. Mot et tillegg er det mulig å bestille suiten som enkeltrom. Familiesuitene har fliser og balkong med et bord og to stoler.

Viktig å vite:

De spesifiserte romtypene kan ikke endres til andre romstyper.  

Transfer mellom flyplassen og de to hotellene tur/retur er ikke inkludert i reisens pris.  

Transfer mellom Land of Legends Kingdom og Pegasos World er inkludert i prisen. Eksakte detaljer og tider gjeldende transfer mellom hotellene kommer nærmere avreise. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections