Side/Belek, Turkiet

Kingdom & Pegasos World


Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
 
Strand
 
Sentrum
 

Kombiner ditt opphold på Land of Legends Kingdom med Pegasos World

Opplev det beste av to fantastiske verdener! 

Om du bestiller en reise der du kombinerer Land of Legends Kingdom og Pegasos World kan du lengte til en praktfull familieferie, der barna og deres opplevelser kommer i første hand.  

Land of Legends Kingdom er eventyrlig og veldig imponerende, men kan være litt overveldende. Du kan derfor kombinere ditt opphold på Land of Legends Kingdom med boende på et annet hotell.  

Du bor de fire første nettene på Pegasos World og de siste tre nettene på Land of Legends Kingdom.  

Land of Legends Kingdom er et av våre Premium Collection-hotell, som er våre mest luksuriøse og mest populære hotell. Pegasos World er et av våre mest populære hotell og en del av vår Nazar Collection, der All Inclusive-utvalget er familievennlig og variert og der vi har våre egne, skandinaviske barneklubber. 

 

Transfer mellom hotellene 

Transport mellom Land of Legends Kingdom og Pegasos World tar ca. 50 minutter og er inkludert i prisen.

Kombiner ditt opphold på Land of Legends Kingdom med Pegasos World

Slik fungerer det!

Avhengig av hvor mange personer dere er, baseres kombinasjonen av de to hotellene på disse romtypene: 

2-4 personer: Dobbeltrom/Familiesuite balkong 

På Land of Legends Kingdom bor dere i Dobbeltrom. På Pegasos World bor dere i Familiesuite balkong.  

4-7 personer: Dobbeltrom Connection/2x Familiesuite balkong 

På Land of Legends Kingdom bor dere i Dobbeltrom Connection. På Pegasos World bor dere i 2 x Familiesuite balkong. 

 

Rommene på Land of Legends Kingdom: 

På Nazar har vi aldri sett så barnevennlige og fantasifulle rom, og vi er overbevist om at barna nesten ville vært fornøyd med å tilbringe hele ferien på rommet. Alle rom på Land of Legend Kingdom har et tema med søte, tegnede, romerske gladiatorer og soldater, og overalt på rommet finnes det fine og artige detaljer som barna kan gå på oppdagelsesferd blant.

 

Dobbeltrom, 2-4 personer

I dobbeltrommet på 38 m² finner du to ordentlige senger samt to sovesofaer (190x100 cm). Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og ett barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn. 

Dobbeltrom Connection, 4-7 personer

Dobbeltrom Connection på 79 m² er faktisk to dobbeltrom, med to ordentlige senger samt to sovesofaer (190x100 cm) i hvert rom. Dobbeltrom Connection har to tv'er og bad. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan det bo maks fire voksne og tre barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Rommene på Pegasos World:

Pegasos World er bygd med tanke på familien, og derfor er de fleste rommene familiesuiter. Rommene er romslige og funksjonelle, og på Nazar vurderer vi at de tilsvarer en fire-stjerners standard. Rommene er lyse, friske og har en moderne innredning i skandinavisk stil, og de har alle blitt renovert i omganger de siste årene.

 

Familiesuite balkong

I familiesuitene på cirka 33 m² får du to separate rom. I soverommet finnes to vanlige soveplasser og i det andre rommet finnes to sovesofaer som måler 180x90 cm når de er utfelt. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks fire voksne og det er mulighet å få to barnepriser. Mot et tillegg er det mulig å bestille suiten som enkeltrom. Familiesuitene har fliser og balkong med et bord og to stoler.

Viktig å vite:

De spesifiserte romtypene kan ikke endres til andre romstyper.  

Transfer mellom flyplassen og de to hotellene tur/retur er ikke inkludert i reisens pris.  

Transfer mellom Land of Legends Kingdom og Pegasos World er inkludert i prisen. Eksakte detaljer og tider gjeldende transfer mellom hotellene kommer nærmere avreise. 

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections