Faliraki, Rhodos

Sun Palace

Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 532 svar
Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 532 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
400 m 
Sentrum
1 km 
Sun Palace
Sun Palace_1
Sun Palace_2
Sun Palace_3
Sun Palace_4
Sun Palace_5

Stort badeland og All Inclusive

På det familievennlige All Inclusive-hotellet Sun Palace har du tilgang til et fantastisk og fartsfylt badeland med hele 12 vannsklier og massevis av herlige vannaktiviteter for hele familien. Det er også to deilige bassengområder, lekeplass og internasjonal barneklubb. En kort spasertur fra hotellet ligger den populære stranden Faliraki Beach, og ca. en kilometer unna finner du den populære feriebyen Falirakis livlige sentrum.

Utover det store badelandet, er hotellet perfekt for en familieferie, da det er rom med plass til opptil seks personer. Runt om på hotellområdet finnes det nydelige, grønne områder og fargerike blomster. 

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

Kult badeland for både store og små

Sun Palace er Rhodos’ største badelandshotell og som Nazar-gjest har du tilgang til den herlige vannparken, med mange forskjellige vannaktiviteter! Her er det 12 vannsklier hvor du kan suse ned, en lazy river som du kan flyte rundt i og et morsomt bølgebasseng. Det fins også et stort barnebasseng med masse vannleker og vannsklier for de litt mindre barna. 

Selvom mye tid spenderes i badelandet, er det også inne på selve hotellområdet et basseng med separat barnebasseng, solsenger og parasoller. En kort spasertur unna (ca. 400 m) ligger den populære stranden Faliraki Beach, en herlig sandstrand med innslag av steiner.

Vannparken er åpen hele sesongen når hotellet er åpent, med forbehold for dårlige værforhold.

På grund av sikkerheten finnes det begrensninger og regler for lengde og alder på visse av vannskliene. Les mer under "viktig å vite før du bestiller din reise".
Badehåndkleservice finnes på hotellet.

All Inclusive – toppen av komfort!

Det er så herlig å reise på ferie med All Inclusive, da trenger du ikke tenke på lommeboken, og både voksne og barn vil nyte det store utvalget av både mat, snacks og drikkevarer. 

På Sun Palace serveres de tre hovedmåltidene som buffet i hovedrestauranten. Alle lokale drikkevarer samt kaffe, te og varm sjokolade, visse cocktails, er inkludert i prisen og alle drikkevarer serveres i glass. 

Mellom måltidene er det forskjellige typer av snacks samt is. 

Utover hovedrestauranten er det to tema-restauranter på Sun Palace - en som serverer burgere samt en restaurant hvor de serverer Middelhavsinspirert mat. Du kan spise middag en gang pr opphold på hver av disse uten ekstra kostnader, så lenge det finnes plass.

All Inclusive gjelder også i badelandet, så du kan bade og kose deg hele dagen lang uten å måtte forlate badelandet.

Sport og kveldsunderholdning

Fyll tiden mellom besøkene i badelandet med noen av de morsomme aktivitetene Sun Palace har å tilby. Her finner du biljard og forskjellige bassengleker. Flere dager og kvelder i uken arrangeres det underholdning med blant annet gresk aften og temakvelder.

Gratis WiFi får du på alle fellesområder, men ikke på rommene, og for barna er det også en lekeplass. 

Hotellet ligger ca. en kilometer fra Faliraki sentrum der du finner shopping, restauranter og natteliv.

Rom for opptil seks personer

Rommene har et enkelt interiør og har telefon, tv, minikjøleskap, minisafe og balkong eller terrase. I hovedbygget er det sentralstyrt luftkondisjonering, mens det i de andre byggene er individuell luftkondisjonering. På baderommet er det badekar og dusj.

Strykejern og vannkoker kan lånes i resepsjonen. 

Vær oppmerksom på at én romtype har lignende gulvareal og fasiliteter, men at planløsningen kan variere betydelig mellom rom av samme romtype.

Mot betaling: 

Safetyboks 
 

 

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrom, 2-4 personer

I dobbeltrommet på ca. 22 m² får du to vanlige soveplasser og enten en ekstraseng eller en dobbel sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, og det kan bo maks. tre voksne her, alternativt to voksne og to barn under 12 år, og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familierom, 3-4 personer

Familierom, 3-4 personer

I familierommet på ca. 31 m² får du to soveområder som skilles av en vegg med glassdør og vindu. Her er det to vanlige soveplasser og to ekstrasenger. Rommet krever minst to fullt betalende og et barn, det kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få en barnepris.

Familiesuite, 4-6 personer

Familiesuite, 4-6 personer

I familiesuiten på ca. 33 m² får du to soveområder som skilles av en vegg med glassdør. Her er det to vanlige soveplasser og mulighet å sette inn to ekstrasenger for barn. Rommet krever minst fire personer hvorav tre fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne og to barn og det er mulig å få en barnepris.

Slapp av i det nybygde spaet

I Sun Palace helt nybygde spa kan du slappe av og skjemme deg skikkelig bort. Her finner du badstue og jacuzzi, og vil du slappe av med en rekke ulike typer av behandlinger kan du mot betaling unne deg det her. Det er også et lite treningsstudio i spaets lokaler.

Mot betaling

Massasje og andre behandlinger

Vær oppmerksom på at én romtype har lignende gulvareal og fasiliteter, men at planløsningen kan variere betydelig mellom rom av samme romtype.

Badelandet følger TUI-koncernets sikkerhetsregler og det finnes badevakter i badelandet. Alle gjester som benytter fasilitetene i badelandet må kunne svømme og barn under 18 år må være i selskap med en voksen. For å kunne benytte vannskliene må man veie maks. 110 kg.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Av sikkerhetsgrunner finnes det begrensninger når det kommer til lengde og alder på visse vannsklier. 

 

Vannsklier

Lazy River
Ingen begrensinger, men alle gjester må bruke oppblåsbare baderinger.

Barneområdet
Vannsklier for barn 3-9 år.

Side Wave Slide
Minimumlengde 120 cm, makslengde 200 cm. Gjester må bruke oppblåsbare baderinger.

Body Ball Slide
Minimumlengde 120 cm, makslengde 200 cm.

Rafting Slide
Minimumlengde 120 cm, makslengde 200 cm. Gjester må bruke oppblåsbare baderinger.

Black Hole
Minimumlengde 120 cm, makslengde 200 cm. Gjester må bruke oppblåsbare baderinger.

Kamikaze
Minimumlengde 140 cm, makslengde 200 cm.

Free Fall
Minimumlengde 140 cm, makslengde 200 cm.

White & Blue Tubes
Minimumlengde 120 cm, makslengde 200 cm.

Multi Slide
Minimumlengde 120 cm, makslengde 200 cm.

Wave Pool
Kun svømmedyktige gjester får bade i bølgebassenget og barn under  14 år må være i selskap med voksen. 
 

Vennligst vær oppmerksom på at hotellet kan endre disse regler uten å informere Nazar.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections