Ixia, Rhodos

Akti Imperial

Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 71 svar
Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 71 svar

3 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
Ca 1 km til Ixia, ca 3,5 km til Rhodos by 

Perfekt beliggenhet og generøst All Inclusive-program

Akti Imperial ligger virkelig perfekt til, rett ved stranden og med tilhørende vakker utsikt, nærhet til både Ixia og pulserende Rhodos by samt med kort transfer fra flyplassen.

På hotellet finnes det godt med fasiliteter og aktiviteter som passer både par og familier. Hva sier du til et stort utvalg av sportsfasiliteter, et velutrustet velværesenter med tilhørende gym, kveldsshow, leker og aktiviteter, barneklubb og minidisco?

All Inclusive inngår døgnet rundt og det finnes flere ulike restauranter og barer å velge mellom som serverer buffeer, lokale og et stort utvalg av internasjonale drikker, snacks, desserter og selvsagt is.

Du bor i lyse og moderne rom med de fleste fasiliteter du kan tenke deg, mange av rommene med en herlig utsikt over det blå Egeerhavet.

To bassengområder og rett ved stranden

Når du bor på Akti Imperial har du et hav av bademuligheter. Det finnes to store basseng; et med saltvann og et med ferskvann. Bassengene er hjertet av hotellområdet og her er det en herlig feriestemning. Du bys på en herlig utsikt over havet, samtidig som du er omringet av en vakker hage med herlig grøntområde. I et av bassengene finnes det en liten kanal til barnas store glede, og det finnes også en lazy river som renner ned i hovedbassenget.

Fra bassengområdet går det en privat tunnel under veien sånn at du raskt og sikkert kan ta deg fram og tilbake til stranden. Stranden består av sand blandet med stener.

Rundt begge bassengområdene og på stranden finnes det solsenger og parasoller som står til fri disposisjon.

I velværesenteret finnes det et innendørsbasseng som er oppvarmet 23/5-31/10.

Basseng- og strandhåndklær finnes til utlån kostnadsfritt.

Generøst All Inclusive-program døgnet rundt

Frokost og kveldsmat serveres i hovedrestauranten og består av buffeer med både greske spesialiteter og internasjonale klassikere, og visse retter tilberedes ved stasjoner i selve restauranten.

Frokost 07.00-10.30

Lunch 12:30-14:30

Kveldsmat 19.00–22.00

Begge bassengene har hver sin restaurant med tilhørende bar som har åpent store delen av dagen og kvelden og serverer snacks og frukt under dagen. Og glem ej at is inngår døgnet rundt!

Det finnes ytterligere to barer og de fleste barer og restauranter serverer øl, vin, kaffe og te, brus og juice. De lokale merkene inngår og visse av de internasjonale merkene.

I Akti Imperials generøse All Inclusive-program finnes det også fire temarestauranter: gresk fisk- og skalldyrsrestaurant, asiatisk fisk- og skalldyr samt sushi, gresk og italiensk. Her får man oftest en form for smaksprøve-meny. Et besøk på hver restaurant inngår kostnadsfritt, så lenge det er plass, per uke. Husk bare på å bestille i god tid.

Utover alt dette finnes det også en Express nattrestaurant som mellem 00.00-06.00 serveres enklere retter samt drikke.

Mot betaling

Visse internasjonale drikker.

Massevis av aktiviteter og nær sentrum

Akti Imperial ligger på den beste beliggenheten midt i Ixia, kun fem minutter fra Rhodos by, og 12 km fra flyplassen. Både Ixia og Rhodos by byr på shopping, restauranter og herlig feriestemning.

Animasjonsteamet arrangerer leker og aktiviteter i og rundt bassenget, som for eksempel vannleker og aerobics. De fleste kvelder arrangeres det også ulike kveldsshow, blant annet kabaré i amfiteateret, live internasjonal musikk i noen av barene eller Gresk aften med liveband og dansere.

Om du vil finne på aktiviteter på egen hånd finnes det mye å velge mellom! Hva sier du til tennis, basket, beachvolleyball, bueskyting, biljard, bordtennis eller ulike vannsporter på stranden?

Vil du heller satse på fred og ro kan du begi deg til velværesenteret der det finnes oppvarmet innendørsbasseng (23/5-31/10), gym, badstue, jacuzzi, dampbad og avslappende behandlinger.

Man har selvfølgelig også tenkt på barna! De møter venner og finner på morsomme aktiviteter i den internasjonale barneklubben og ungdomsklubben, og danser løs til de beste feriehitsene på minidisco, eller springer rundt på lekeplassen.

Wifi finnes kostnadsfritt over hele området og på rommene.

Mot betaling

Behandlinger i velværesenteret, biljard, vannsporter.

Lyse og moderne rom

På Akti Imperial bor du i moderne og friske rom. Alle rom har kostnadsfritt wifi, balkong, klimaanlegg, safe, tv, vannkoker med kaffe og te samt flisegulv. Minibaren fylles opp hver dag med både vin, øl, brus og vann, uten ekstra kostnad. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommet er på cirka 25 m² og her finnes to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 80x195 cm når den er utslått. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og det er mulig å få én barnepris. Du kan velge mellom hageutsikt, begrenset havutsikt (Seaside) og havutsikt, de to sistnevnte mot et tillegg. Rommet (med valgfri utsikt) kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra