Ixia, Rhodos

Akti Imperial

Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 214 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 214 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
80 m 
Sentrum
1 km til Ixia, 3,5 km til Rhodos by 
Akti Imperial
Akti Imperial_1
Akti Imperial_2
Akti Imperial_3
Akti Imperial_4
Akti Imperial_5

Perfekt beliggenhet og All Inclusive døgnet rundt

Akti Imperial ligger virkelig perfekt til, nære stranden og med tilhørende vakker utsikt over havet. Her kan du flyte rundt i en av bassengene i det store, fine bassengområdet eller nyte av feriestemningen på en av de herlige terrassene med vakker utsikt over basseng og hav.

På hotellet finnes det godt med fasiliteter og aktiviteter som passer både par og familier. Du kan blant annet bli med på et stort tilbud av sportsfasiliteter, et fint spa med tilhørende treningssenter, kveldsshow, leker og aktiviteter, barneklubb, minidisko, escape room og 7D-kino.

Et stort utvalg All Inclusive-program inngår døgnet rundt, og det finnes flere ulike restauranter og barer som serverer buffeer, lokale og internasjonale drikker, snacks, desserter og selvsagt is.

Nå har Akti Imperial dessuten veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del av vår satsning Vegan Friendly by Nazar!

Du bor i lyse og moderne rom, i de fleste tilfeller med en herlig utsikt over det blå Egeiske havet. Akti Imperial tilbyr nærhet til både Ixia og pulserende Rhodos by – perfekt for utflukter.

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

To bassengområder nære stranden

Når du bor på Akti Imperial har du et hav av bademuligheter. Det store bassengområde, hvor det er to store basseng er hjertet av hotellet, hvor det råder en hyggelig feriestemning.Det ene bassenget har to nivåer og her er i løpet av dagen flere aktiviteter, og så er det et basseng, hvor stemningen er mer avslappet og rolig. Det er også et barnebasseng med minisklie, hvor de minste kan leke, samt et innensdørsbasseng.  

Fra bassengområdet til stranden går det en privat tunnel under veien, sånn at du raskt og sikkert kan ta deg fram og tilbake. Stranden består av sand blandet med stener, her kan du ta deilige dukkerter i det fine turkise vannet. Det kan godt hende det er en del vind på stranden, men ofte er det bare deilig med vindpust i sommervarmen. 

Rundt bassengområdene og på stranden finnes det solsenger og parasoller som står til fri disposisjon.

Basseng- og strandhåndklær finnes til utlån kostnadsfritt.

Generøst All Inclusive-program døgnet rundt

Når du bor på Akti Imperial inngår All Inclusive, som gir deg mulighet å nyte maksimalt av ferien uten å bekymre deg for matkostnader – alt er allerede betalt for hjemmefra! Og det er også på Akti Imperial 24 timers All Inclusive, så også ut på de sene timer har du mulighet å nyte godt av det store tilbudet av både mat og drikkevarer. Hovedmåltidene serveres i hovedrestaurantene og består av buffeer med både greske spesialiteter og internasjonale klassikere, og visse retter tilberedes ved show cooking-stasjoner i restauranten.

Begge bassengene har hver sin restaurant med tilhørende bar som har åpent store delen av dagen og kvelden. Her serveres snacks og frukt under dagen, dessuten inngår is døgnet rundt! For natteravnene finnes dessuten en nattrestaurant som serverer drikke og enklere retter på natten. På stranden finnes en bar som blant annet serverer juice, brus og kaffe.

Lokale og en del internasjonal drikke er inkludert i All Inclusive-programmet, her er det også blant annet et omfattende drinkmeny med festlige og vellsmakende drinker. 

I Akti Imperials store All Inclusive-program finnes det fem temarestauranter: gresk, italiensk, gresk fisk- og skalldyr, samt, asiatisk fisk og skalldyr kombinert med sushi. Her får man som regel tilbud om å smaksprøver. Et besøk på hver restaurant inngår kostnadsfritt, så lenge det finnes plass, hver uke, bare husk å bestille i god tid.

Nå finnes veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Akti Imperial inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et vegansk tilbud til frokost, lunsj og middag.

 

Mot betaling

Visse internasjonale drikker.

Rist løs på minidisko

De har naturligvis også tenkt på barna på Akti Imperial. I den internasjonale barneklubben og ungdomsklubben arrangeres det gøyale leker og både kreative og fysiske aktiviteter som for eksempel ansiktsmaling, skattejakt, greske leksjoner, quizzer og barne yoga. Om kvelden vises det film og de kan også leke på hotellets lekeplass. 
Det er også et spillrom med forskjellige elektroniske spill, bordfotball og air hockey. 

Mot betaling

Alle spill og aktiviteter i spillehallen.

Delta i aktivitetene

Aktivitetsguidene på Akti Imperial arrangerer leker og aktiviteter i og rundt bassenget, som for eksempel vannleker og aerobics. De fleste kvelder arrangeres det også ulike kveldsshow, blant annet kabaré i amfiteateret, live musikk i noen av barene eller Gresk aften med liveband og dansere.

Om du vil finne på aktiviteter på egen hånd kan du velge mellom tennis, basket, beachvolleyball, bueskyting, biljard, bordtennis, escape room, 7D-kino og eller ulike vannsporter på stranden.  Det er kostnadsfri WiFi på rommene og på hotellområdet, men ikke på stranden

Vil du heller satse på fred og ro kan du begi deg til spaavdelingen og nyte de herlige fasilitetene, og kanskje belønne deg selv litt ekstra med en avslappende behandling. Her finnes det også et treningsstudio, for deg som vil holde i gang treningen under ferien.

Akti Imperial har den beste beliggenheten midt i Ixia, bare fem minutter fra Rhodos by. Både Ixia og Rhodos by tilbyr shopping, restauranter og deilig feriestemning – så du som vil utforske Rhodos i løpet av ferien, har gode muligheter til det her.

 

Mot betaling

Behandlinger i spaet, biljard, vannsportsaktiviteter, escape room, 7D-kino.

Lyse og moderne rom

På Akti Imperial bor du i moderne og friske rom. Alle rom har kostnadsfritt WiFi, balkong, klimaanlegg, minisafe, tv, vannkoker med kaffe og te samt laminatgulv. Minibaren fylles opp hver dag med både vin, øl, brus og vann, helt All Inclusive. På badene finnes hårføner og dusj eller badekar.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommet er på 25 m² og her finnes to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 80x190 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og det er mulig å få én barnepris. Du kan velge mellom hageutsikt, delvis havutsikt og havutsikt, de to sistnevnte mot et tillegg. Rommet (med valgfri utsikt) kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection på 50 m² er to dobbeltrom med en dør mellom. Her finnes fire riktige sengeplasser og to sovesofaer som måler 190x80 cm hver. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan bo maks. seks voksne og det mulig å få to barnepriser. Du kan velge mellom delvis havutsikt og havutsikt.

Familiesuite anneks, 3-5 personer

Familiesuite anneks, 3-5 personer

Familiesuite anneks ligger i et anneksbygg i direkte forbindelse med resten av hotellet. Alle rommene i anneksbygget har utsikt mot land. Familiesuiten er 48 m² og begge har soverom og stue. I Soverommet finnes det to sengeplasser, mens det i stuen finnes tre sovesofaer, som måler 80x190 cm. Det kreves minst tre fullt betalende, her kan det maks bo fem personer og det er mulig å få to barnepriser.

Badstue og behandlinger

Ønsker du ekstra fred og ro, kan du besøke Akti Imperials spa-anlegg. Her finner du innendørsbasseng, badstue, jacuzzi, dampbad og et tyrkisk bad. Du kan også nyte av herlige behandlinger som mykgjørende massasje..

 

Mot betaling

Alla behandlinger og adgang til spaet

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Akti Imperial gjør de blant annet følgende initiativ:

• Filtrering og gjenbruk av bassengvannet

• De har magnetiske nøkkelkort til alle rom, som gjør at elektrisiteten slås av når gjestene forlater rommet

• Solcellepaneler som brukes til å varme vannet på hotellet

• Sugerør og kopper er laget av biologisk nedbrytbart papir

• De utdanner sitt personale for å øke bevisstheten om energi- og vannbesparelse, og personalet kan føre dette videre til gjestene


Det kan være en del vind på stranda, ofte er det deilig i varmen, men det gjør også at det kan være en del bølger i havet. 

 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections