Lara, Tyrkia

IC Green Palace

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
10 
Strand
500 m 
Sentrum
25 km 

Super flotte grønne bassengområder

IC Green Palace er et All Inclusive-hotell, med mange fine fasiliteter for barnefamilien.

Hotellet er bygget i balinesisk stil for å fremheve de grønne og frodige omgivelsene, samt de elegante bassengområdene som ligger plassert i et tropisk miljø omringet av blomster, palme- og furutrær.

Med hele syv bassengområder og en bred strand med pir, finner du også mange bademuligheter, ikke minst for barna! Det nybygde badelandet presenterer stolt 7 fargeglade vannsklier, de minste kommer til å elske barnebassenget med klatrestativ og det morsomme plaskeområdet.

Mellom de forfriskende dukkertene og vannlekene, kan barna på IC Green Palace leke i barneklubben. Her arrangeres det kreative og morsomme aktiviteter som for eksempel pizza baking, olympiske turneringer og sandslottsbygging.

Det brede utvalget i det velsmakende All Inclusive-programmet tillater deg å lene deg tilbake og ikke måtte tenke på hva du skal spise til enhver tid. Frokost, lunsj, middag, snacks, iskrem og drikke – alt er inkludert i prisen. Du kan dessuten prøve ut hele seks ulike temarestauranter.

IC Green Palace er en del av vår Holiday Collection, som består av kvalitetshotell der du får All Inclusive og fine fasiliteter til en bra pris. Vil du kunne benytte deg av alle fasiliteter på IC Green Palace, men samtidig bo i mer luksuriøse omgivelser med basseng rett ved rommet, kan du velge nabo- og søsterhotellet IC Residence, som inngår i vårt eksklusive Premium Collection.

Bad i syv forskjellige basseng!

IC Green Palace har ikke mindre enn 7 bassengområder plassert i tropiske grønne omgivelser av palmetrær og blomster. Velg mellom aktiviteter ved det store bassenget, en bok i hånden ved det avslappende bassenget eller et par svømmetak i innendørsbassenget. Uansett hvilket bassengområde du ender ved, kommer du til å føle på den herlige og avslappende feriestemningen.

Barnas favoritt er det fine, nybygde badelandet i glade farger, som består av syv spennende vannsklier. I tilknytning til barneklubben finnes det i tillegg et fint plaskeområde, et basseng med klatrestativ i glade nyanser og et barnebasseng med solseil som skaper skygge for familiens minste.

Like nedenfor hotellet ligger det en bred strand med finkornet sand med innslag av småstein, ut i vannet strekker det seg en fin pir, hvor man både kan sole og bade. På stranden finner du solstoler for hotellets gjester i solen, men også i skyggen, samtidig som at det er godt om plass for de spretne barna å løpe rundt å leke. Vannet blir ganske fort dypt.

Du kan velge å spise en lettere à la carte-lunsj på snackbaren ved strandkanten mens du nyter utsikten over vannet og stranden. Ved bassenget har du også nære til god mat og forfriskende drikke, i de ulike barene og matplassene – All Inclusive Badehåndklær kan selvfølgelig lånes på hotellet.

Mot ekstra kostnad

Visse vannsportaktiviteter

Isbar og 6 restauranter!

IC Green Palace har et bredt All Inclusive-program, hotellets prisbelønnede hovedrestaurant er lys, innbydende og trivelig. Restauranten er delt opp i mindre avdelinger, her dekkes det opp store buffebord med alt fra spennende tyrkiske spesialiteter til velkjente internasjonale retter.

Du er aldri langt fra mat og drikke på hotellområdet, uansett hvor du befinner deg på IC Green Palace.

Kaféen frister med ulike sorter kaffe. Lekre sjokoladebiter og deilige kaker. I strandbaren kan du nyte av en enklere lunsj, og på ettermiddagen kan du smake på den tyrkiske pannekaken gøzleme. På hotellet finnes det også en iskrembar og frysere med is fra internasjonale merker, da hotellet har All Inclusive kan du selvfølgelig spise så mye du bare orker!

IC Green Palace har et flertall av trivelige barer der det tilbys forsfriskende drikke under dagen. I lobbybaren kan du hente drinker hele dagen, og her spiller de også livemusikk flere kvelder i uken. Lokale, og visse importerte drikke inngår i All Inclusive programmet.

Du kan også spise på et av hotellets seks temarestauranter mot en bestillingsavgift. Velg mellom tyrkisk, fisk, meksikansk, italiensk, sushi eller teppanyaki. Du bør bestille bord minst to dager i forvei.

Den italienske restauranten med utsikt over Middelhavet i horisonten retter seg in på romantikk, og her må man være minst 12 år gammel for å spise.

Mot ekstra kostnad

Visse importerte drikkevarer. Bestillingsavgift på temarestaurantene.

Plask og pizzabaking i barneklubben

Barna på IC Green Palace blir invitert til lek og moro i den store internasjonale barneklubben. Her får barna delta i ulike leker, baking, kreative aktiviteter og de får benytte seg av fine fasiliteter som ballhavet, et lite lekeland, brettspill, en liten trampoline og lekebiler. Rett ved siden av barnebassenget ligger et plaskeområde – en fantastisk fargeglad og lekfull plass der barna kan løpe rundt og tulle og tøyse.

Barneklubben arrangerer små utflukter ned til stranden, der barna kan leke eller delta i små konkurranser.

Barneklubben er for alle barn i alderen 4-12 år. For de eldre finnes det en ungdomsklubb, der tenåringene kan se film, spille tv-spill og konkurrere i bordfotball sammen med nye venner fra hele landet.

Når mørket faller og diskolysene tennes, samles foreldre og søsken til minidiskoen, der hotellets mange barn byr på en real danseoppvisning, som de har trent på i barneklubben.

Mulighet for en aktiv ferie

På IC Green Palace finnes det gode muligheter for å slappe av, men også for den som ønsker litt mer aktivitet. Her finnes det squash- og tennisbaner, aerobic-timer, minigolf, bassengleker, vanngymnastikk og små fine butikker! Det finnes biljardbord, bowling og spillehall med et hav av spillemaskiner for barn og spilleentusiaster.

Utover det har man også litt mer unike aktiviteter som ikke kan oppleves på alle våre hoteller: Pilates, latinsk dans og luftgeværskyting. Du kan også besøke det koselige og stemningsfulle spaet med blant annet tyrkisk hamam. Hotellets velutstyrte treningsstudio er belyst med store flotte vinduer som vender mot bassengområdet, og ved visse tider finnes det også instruktører som kan stille opp med treningsveiledning og gode råd – nesten som å ha en egen personlig trener.

På IC Green Palace finnes det et utendørs diskotek for danseløvene. Er du glad i musikk, kan du også nyte av en kveldsdrink til live-musikk i lobbybaren nesten hver kveld. Hotellet presenterer også et flott underholdningsprogram med kveldsshow i form av musikaler, danseoppvisninger og sirkus. Du er selvfølgelig også velkommen til å delta på de arrangerte strandfestene, eller teste dine ferdigheter på scenen med karaoke, med eller foran venner og familie. Det finnes gratis WiFi på hotellområdet, og rommene.

Mot avgift

Tennisbane, biljard, bowling, spillehallen, visse vannsportaktiviteter og frisør.

Smakfulle rom

Rommene på IC Green Palace er lyse og har en smakfull innredning i beige og blå nyanser. Alle rom har sentral luftkondisjonering, TV, hårføner, badekåpe og slippers, telefon, WiFi, balkong eller terrasse, minisafe samt minibar som fylles daglig med vann, juice, brus og øl – selvfølgelig All Inclusive

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Et klassisk dobbeltrom på 26 m² med to sengeplasser, sminkebord, badekar og en liten lenestol. Den tredje personen sover i ekstraseng på 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det er mulig å få barnepris på et barn. Du har også mulighet for enkeltrom. 

Dobbeltrom for 4 personer, 2-4 personer

Dobbeltrom for 4 personer, 2-4 personer

Disse dobbeltrommene på 26 m², kan minne om de vanlige dobbeltrommene, men her får du i tillegg til to sengeplasser, ytterligere to senger som kan felles ned fra veggen. På baderommet finnes det badekar. I dette rommet har man landutsikt, men kan mot et tillegg få delvis havutsikt (seaside). Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks to voksne og det er mulig å få barnepris for to barn. 

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

Romslige familiesuiter på 52 m², med to soverom, sminkebord og skapplass. Det er to bad, det ene med badekar og det andre med dusj, samt en stue med tv. Det finnes fire sengeplasser, den femte personen sover i en ekstra seng på 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende og her kan det bo maks fire voksne og et barn. Det er mulig å få barnepris på et barn.

Skjem deg selv bort i private omgivelser

Når du ønsker å slappe av litt ekstra kan du besøke IC Green Palace`s fine spaanlegg. Den romantiske belysningen, de velduftende luktene, oljer og dempet miljø byr på en deilig og avslappende følelse. Du kan benytte deg av badstuen, hvilerommet og hamamrommet helt fritt. Her kan du i tillegg unne deg selv en dukkert i Jacuzzien eller deilige behandlinger som peeling eller massage.

Mot betaling

Behandlinger i spaet og Jacuzzi

Viktig å vite før du bestiller din reise:

Den italienske restauranten retter seg mot voksne, og man må derfor være minst 12 år her. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections