Alanya, Tyrkia

Eftalia Aytur Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Måltider flere muligheter
4 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
100 meter 
Sentrum
1 kilometer 

Byhotell med topp beliggenhet ved Østre stranden i Alanya

Her bor du komfortabelt, på andre siden av veien av Østre stranden, og med bare cirka en kilometer inn til feriefavoritten Alanya og alt som finnes der i form av restauranter, natteliv, kultur og shopping. Strandpromenaden går rett utenfor hotellet og leder hele veien bort til havnen.

Du bor i freshe rom for opptil fire personer og kan selv velge om du vil ha frokost eller halvpensjon. Eftalia Aytur Hotel består av fire bygninger til sammen med søsterhotellet Eftalia Aytur Apartments, og de to hotellene har felles fasiliteter.

Hotellet ligger sentralt og nær veien så noe lyd utenfra kan forekomme.

Et steinkast fra Østre stranden

Det beste med Eftalia Aytur må være den fine beliggenheten rett ved Østre stranden. På stranden finnes det både solsenger og parasoller å leie, og en koselig strandbar som serverer drikke og snacks mot betaling. Det finnes en hel del vannsporter å teste ut, mot betaling.

Ved hotellområdet finnes to basseng å velge mellom og et separat barnebasseng. Her finnes det solsenger og parasoller som man kan benytte fritt. Du har også en bassengbar som serverer drikke under hele dagen mot betaling.

Mot betaling

Drikke og snacks i barene, leie av solsenger og parasoller på stranden, vannsporter.

Velg mellom frokost og halvpensjon

Frokost inngår i prisen, og du kan også bestille halvpensjon, der både frokost- og middagsbuffé er inkludert. Disse serveres i hovedrestauranten. Det finnes to barer på hotellområdet og en på stranden, der drikke kan fås mot betaling.

Hotellet ligger på gangavstand til den populære feriebyen Alanya der det finnes en hel haug av restauranter, kaféer og barer for alle smaker.

Mot betaling

Frokost: All mat og drikke utenom frokost.
Halvpensjon: All mat og drikke utenom frokost og middag.

Nyt en avslappende massasje i velværesenteret

Hotellet har et eget velværesenter der det både finnes badstue, det tyrkiske badet hamam og ulike behandlinger. Det finnes også et lite treningsrom som kan benyttes fritt. Det arrangeres livemusikk flere kvelder i uken og det finnes kostnadsfritt WiFi i resepsjonen. Hastigheten er dog noe begrenset og oppkoblingen kan ofte være langsom.

På bare noen minutter tar du deg inn til charterparadiset Alanya som har massevis av aktiviteter å by på. Du finner shopping, flere bademuligheter, en hel haug av restauranter og barer og et rikt natteliv.

Mot betaling

Behandlinger og besøk i velværesenteret.

Freshe rom for opptil fire personer

På Eftalia Aytur Hotel bor du i freshe og fine rom. Alle rom har balkong, klinkegulv, individuelt klimaanlegg og tv. Minikjøleskap (ikke oppfylt) og safe kan brukes mot betaling. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Mot betaling

Minikjøleskap og safe.

Dobbeltrom landutsikt, 2-4 personer

Dobbeltrommet med landutsikt er på cirka 21-25 m²og har tre ordentlige sengeplasser og en utslagbar stol. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og et barn og det er mulig å få to barnepriser.

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrommet med havutsikt er på cirka 21-25 m² og har to eller tre ordentlige sengeplasser og noen rom har også en utslagbar stol. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks to voksne og et barn og det er mulig å få én barnepris.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra