Alanya, Tyrkia

Eftalia Aytur Hotel

Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 24 svar
Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 24 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
100 m 
Sentrum
1 km 

Hyggelig byhotell ved Østre stranden

Eftalia Aytur Hotel er et klassiskt charterhotell med en livlig og behagelig stemning. Her bor du helt inntil Østre stranden i Alanya, med bare fem minutter til feriedestinasjonens sentrum. Følg den trivelige strandpromenaden som strekker seg nedenfor hotellet, så kommer du raskt til restauranter, kultur og shopping.

Takket være den fine beliggenheten nære stranden, kommer mange timer helt sikker å benyttes med sand mellom tærne, men du kan også nye av de to bassengene på hotellområdet. Her råder en glad og trivelig atmosfære. 

Du bor i funksjonelle rom, og deler fasiliteter med leilighetsdelen av hotellet, Eftalia Aytur Apartments. Velg et rom med havutsikt for å få så mye som mulig ut av den fine beliggenheten.

Et steinkast fra Østre stranden

Ved hotellområdet finnes det to basseng å velge mellom: et hovedbasseng og et litt mindre basseng. Her råder en trivelig og livlig stemning, som virkelig gir deg feriefølelsen. For Eftalia Ayturs yngste gjester finnes det en separat liten plaskedam ved hovedbassenget.

Her kan du nyte av varmen med solsenger og parasoll, som man fritt kan benytte seg av. Du har i tillegg en bassengbar som serverer drikkevarer i løpet av hele dagen, mot betaling.

Noe av det beste med Eftalia Aytur må være den fine beliggenheten ved Østre stranden i Alanya. På stranden finnes både solsenger og parasoller, som man kan leie. Det er en koselig strandbar som serverer drikke og snacks. Det finnes en hel del vannsporter å teste, mot betaling.

 

Mot betaling

Drikke og snacks i barene, leie av solsenger og parasoller på stranden, vannsporter.

Du kan kjøpe til halvpensjon

Frokost er inkludert i prisen, men du kan kjøpe til halvpensjon, der både frokost og middag er inkludert. Måltidene serveres i hovesrestauranten. Det finnes to barer på hotellområdet og en på stranden, der drikkevarer kan fås mot betaling. 

Vil du ha enda mer variasjon kan du passe på å utnytte Eftalia Ayturs sentrale beliggenhet, med gangavstand til populære Alanya sentrum og restauranter der, kafeer og barer for alle smaker.

Mot betaling

Halvpensjon: All mat og drikke, bortsett fra frokost og middag som er inkludert (vann, te og kaffe er inkludert til frokost).

Opplev Alanya

Eftalia Aytur har et eget spa hvor det finnes ulike behandlinger og det tyrkiske badet hamam. Det finnes også et lite gym som kan benyttes fritt, om du vil passe på å trene litt under ferien. Flere kvelder i uken arrangeres det livemusikk som bidrar til en trivelig stemning.

På bare noen minutter tar du deg enkelt inn til charterparadiset Alanya, som har massevis av aktiviteter å by på. Her finner du shopping, flere bademuligheter, en hel sjø av restauranter og barer samt et heftig nattliv.

Det er kostnadsfritt wifi i lobbyen.

 

Mot betaling

Badstue, hamam og spabehandlinger.

Funksjonelle rom

På Eftalia Aytur Hotel bor du i klassiske og funksjonelle rom i natur inspirerende nyanser. Du kan velge et rom med havutsikt, så du virkelig kan nyte av den fine beliggenheten samt utsikten mot stranden og det glitrende havet.

Alle rom har balkong, klinkegulv, individuelt klimaanlegg og tv. Minikjøleskap (ikke oppfylt) og safe kan brukes mot betaling. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Dobbeltrom landutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom landutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrommet med landutsikt er 21 m²og har to ordentlige sengeplasser  Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks to voksne og et barn, og det er mulig å få en barnepriser.

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrommet med vakker havutsikt er 21 m² og har to ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks to voksne og et barn og det er mulig å få én barnepris.

Mot betaling

Minikjøleskap og safe.

Besøk spaet for ekstra avslapning

Om feriestemningen og tiden i solen ikke er nok for å gjøre deg helt avslappet, eller om du bare vil unne deg selv det lille ekstra, kan du besøke Eftalia Ayturs lille spa. Her finnes badstue, men også tyrkisk hamam og behandlinger som alle fåes mot betaling. Etter et besøk her kommer du garantert kunne slappe av og koble bort hverdagsstressen og nyte av ferien.

 

Mot betaling

Badstue, hamam og behandlinger

Hotellet ligger sentralt og nære veien, så det kan være noe lyd utenfra.

Det finnes fri wifi i lobbyen, men hastigheten kan til tider være langsom.

Eftalia Aytur har også en leilighetsdel, se Eftalia Aytur Apartments.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections