Alanya, Tyrkia

Eftalia Aytur Hotel

100% Green Energy
Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 24 svar
100% Green Energy
Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 24 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
100 m 
Sentrum
1 km 
Eftalia Aytur Hotel
Eftalia Aytur Hotel_1
Eftalia Aytur Hotel_2
Eftalia Aytur Hotel_3
Eftalia Aytur Hotel_4
Eftalia Aytur Hotel_5

Hyggelig byhotell ved Østre stranden

Eftalia Aytur Hotel er et klassiskt charterhotell med en livlig og behagelig stemning. Her bor du helt inntil Østre stranden i Alanya, med bare 20 minutters gåtur til feriedestinasjonens sentrum. Følg den trivelige strandpromenaden som strekker seg nedenfor hotellet, så kommer du raskt til restauranter, kultur og shopping.

Takket være den fine beliggenheten nære stranden, kommer mange timer helt sikker å benyttes med sand mellom tærne, men du kan også nye av de to bassengene på hotellområdet. Her råder en glad og trivelig atmosfære. 

Du bor i funksjonelle rom - velg et rom med havutsikt for å få så mye som mulig ut av den fine beliggenheten!

Nyhet! Dette hotellet er en del av konseptet Green Energy, som er vår nye satsning for en mer bærekraftig reisebransje. Dette bestemte hotellet drives av 100% fornybar energi fra solceller!

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

Et steinkast fra Østre stranden

Ved hotellområdet finnes det to basseng å velge mellom: et hovedbasseng og et litt mindre basseng. Her råder en trivelig og livlig stemning, som virkelig gir deg feriefølelsen. For Eftalia Ayturs yngste gjester finnes det en separat liten plaskedam ved hovedbassenget.

Her kan du nyte av varmen med solsenger og parasoll, som man fritt kan benytte seg av. Du har i tillegg en bassengbar som serverer drikkevarer i løpet av hele dagen, mot betaling.

Noe av det beste med Eftalia Aytur må være den fine beliggenheten ved Østre stranden i Alanya. På stranden finnes både solsenger og parasoller, som man kan leie. Det er en koselig strandbar som serverer drikke og snacks. Det finnes en hel del vannsporter å teste, mot betaling.

 

Mot betaling

Drikke og snacks i barene, leie av solsenger og parasoller på stranden, vannsporter.

Du kan kjøpe til halvpensjon

Frokost er inkludert i prisen, men du kan kjøpe til halvpensjon, der både frokost og middag er inkludert. Måltidene serveres i hovesrestauranten. Det finnes to barer på hotellområdet og en på stranden, der drikkevarer kan fås mot betaling. 

Vil du ha enda mer variasjon kan du passe på å utnytte Eftalia Ayturs sentrale beliggenhet, med gangavstand til populære Alanya sentrum og restauranter der, kafeer og barer for alle smaker.

Mot betaling

Halvpensjon: All mat og drikke, bortsett fra frokost og middag som er inkludert (vann, te og kaffe er inkludert til frokost).

Opplev Alanya

Eftalia Aytur Hotel har et lite treningsrom og et morsomt utegym som fritt kan benyttes om du vil passe på å trene i løpet av ferien. Ved siden av utegymmet finnes en liten lekeplass for yngre barn, med husker og sklie. Flere kvelder i uken arrangeres det livemusikk som bidrar til en trivelig stemning.

På bare noen minutter tar du deg enkelt inn til charterparadiset Alanya, som har massevis av aktiviteter å by på. Her finner du shopping, flere bademuligheter, en hel sjø av restauranter og barer samt et heftig nattliv.

Det er kostnadsfritt wifi i lobbyen.

 

Mot betaling

Badstue, hamam og spabehandlinger.

Funksjonelle rom

På Eftalia Aytur Hotel bor du i klassiske og funksjonelle rom i natur inspirerende nyanser. Du kan velge et rom med havutsikt, så du virkelig kan nyte av den fine beliggenheten samt utsikten mot stranden og det glitrende havet.

Alle rom har balkong, laminatgulv, individuelt klimaanlegg og tv. Minikjøleskap (ikke oppfylt) og minisafe kan brukes mot betaling. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Dobbeltrom landutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom landutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrommet med landutsikt er 21 m² og har to ordentlige sengeplasser  Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks to voksne og et barn, og det er mulig å få en barnepriser.

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrommet med vakker havutsikt er 21 m² og har to ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks to voksne og et barn og det er mulig å få én barnepris.

Mot betaling

Minikjøleskap og safe.

Besøk spaet for ekstra avslapning

Om feriestemningen og tiden i solen ikke er nok for å gjøre deg helt avslappet, eller om du bare vil unne deg selv det lille ekstra, kan du besøke Eftalia Ayturs lille spa. Her finnes badstue, men også tyrkisk hamam og behandlinger som alle fåes mot betaling. Etter et besøk her kommer du garantert kunne slappe av og koble bort hverdagsstressen og nyte av ferien.

 

Mot betaling

Badstue, hamam og behandlinger

Nyhet! Dette hotellet er en del av konseptet Green Energy, som er vår nye satsning for en mer bærekraftig reisebransje. Dette bestemte hotellet drives av 100% fornybar energi fra solceller!

Hotellet ligger sentralt og nære veien, så det kan være noe lyd utenfra.

Det finnes fri wifi i lobbyen, men hastigheten kan til tider være langsom.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections