Lara/Antalya, Tyrkia

Delphin Imperial

Gjestenes vurdering
4.6 av 5
Baseres på 24 svar
Gjestenes vurdering
4.6 av 5
Baseres på 24 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
16 km 

Elegant Premium Collection-hotell!

Bare synet av hotellbygningen med sine karakteristiske fire spir, inspirerte av Chrysler-bygningen i New York, kan gi de fleste gåsehud. Arkitekturen og innredningen på Delphin Imperial er overdådig, men samtidig smakfull og vil overraske selv den mest luksusvante gjest som tror at han har sett det meste.

Alt på Delphin Imperial utstråler eleganse og luksus – fra den vakre lobbyen med den enorme krystallysekronen til de romslige rommene hvor moderne innredning og en intim atmosfære går hånd i hånd. Delphin-kjedens stamgjester har blitt rådspurt i planleggingen av hotellets innredning, og som gjest på Delphin Imperial fornemmer man virkelig at her har man lagt ned mye arbeid i å skape vakre omgivelser hvor alle vil kunne slappe av, kose seg og føle seg som hjemme.

Delphin Imperial er et av våre mest luksuriøse hoteller og tilbyr de perfekte forutsetningene for hele familiens drømmeferie med herlige bassenger, en frodig, blomstrende hage, stor sandstrand, et overveldende All Inclusive-program og familiesuiter for opptil fem personer.

Hotellet ligger i Lara, hvor du finner flere butikker og små, eksklusive kjøpesentre. Herfra har du ca. en halvtimes transport inn til storbyen Antalya med sin sjarmerende, gamle bydel og vakre havnområde. Når du bor i Lara, har du dessuten bare en halvtimes reise fra flyplassen.

Vann for enhver smak

Ved bassenget er det både stille områder og større områder med musikk og en livlig stemning. Vil du ha fred og ro rundt deg, har du også muligheten til å trekke deg tilbake til stillebassenget. Hele utendørsområdet bindes sammen av en bred, flisbelagt gangsti som fører fra hotellbygningen ned mot stranden og som er omgitt av frodige gressplener, blomsterbed og skyggefulle palmer. Her tar hotellets gjester seg en spasertur når de trenger litt luft, og hvis du virkelig trenger å strekke på bena, kan du fortsette med å spasere på stien som går langs vannet nede ved stranden. Er du en morgenfugl, så ta en løpetur før varmen for alvor melder seg.

Barna har man naturligvis også tenkt på! De har to barnebasseng med minisklier til de aller minste, og det fins hele to vannparker: En mindre vannpark med tre vannsklier for småbarna og et større med fem vannsklier for barn og barnlige sjeler over 10 år. I hele bassengområdet er det fri adgang til friske drikkevarer og snacks dagen lang, og serveringspersonalet kjører rundt på rulleskøyter for å sikre rask betjening av de tørste gjestene. Rundt bassenget er det flere paviljonger som man fritt kan benytte, men siden de er svært populære fins det også mulighet for å leie en strand- eller pirpaviljong mot betaling om du vil være sikker på å få en plass.

Trenger du en pause fra varmen utenfor, kan du hele sesongen fritt benytte hotellets innendørsbasseng, hvor det er både solsenger og en vitaminbar som du fritt kan forsyne deg fra. Her har barna også et separat basseng.

Delphin Imperial har en stor, bred sandstrand med solseil og solsenger til alle feriegjestene. Også her er det herlige paviljonger som er perfekt for en ettermiddagssiesta! I disse paviljongene inkluderes det ulike pakker mot betaling. Stranden er en utpreget sandstrand, men med litt småstein som kommer opp med bølgene. Vannet blir fort dypt, så helt små barn bør ikke leke på egen hånd i vannet.

Som noe helt spesielt er det her anlagt en stor pir som fører langt ut i vannet. Her er både en strandbar, solsenger og loungeområder hvor du kan slappe av med en kjølig drink og nyte den frie utsikten over havet og de forskjellige vannsportsaktivitetene som finner sted utenfor kysten. Når du ligger på solsengen og skuer ut mot horisonten, føles det nesten som om solsengen svever like over bølgene.

Håndklær til basseng og strand er uten ekstra omkostning.

 

 

Gled deg til gode smaksopplevelser!

Det serveres virkelig god mat på Delphin Imperial til alle måltider. Lekre buffeer med ferskpresset juice står klar om morgenen, og lunsj og middag er like flott tilberedt og særdeles velsmakende. Utvalget er enormt, så du kan alltid være sikker på at du og resten av familien finner noe dere liker – uansett om dere foretrekker tyrkiske eller internasjonale retter. 

Rundt omkring på hotellområdet er det ulike snackbarer som serverer gode tyrkiske spesialiteter som kumpir - en bakt potet, og gözleme - en slags pannekake. I lobbyen er det et koselig patisserie som serverer ulike kaker og bakverk i løpet av dagen 

Alle lokale drikkevarer og et bredt utvalg importerte drikkevarer inngår i All Inclusive-programmet. På dagtid er is inkludert for alle gjestene på hotellet.

Som om det ikke var nok med en god hovedrestaurant, inviterer Delphin Imperial deg også til bords på hele åtte à la carte-restauranter hvor det velges retter fra en utvalgt meny. Så lenge det er plass kan du kostnadsfritt besøke alle à la carte-restaurantene en gang hver per opphold. Du kan velge mellom gresk, italiensk, fransk, asiatisk, meksikansk, fisk- og skalldyr, tyrkisk samt restauranten da Vinci hvor det serveres kvalitetsvin og biff. 

Legg merke til at à la carte-restaurantene er meget intime, så det er viktig å bestille bord i god tid. Fiskerestauranten og den tyrkiske restauranten ligger utendørs, så åpningstidene kan variere etter sesong og værforhold. De fleste à la carte restaurantene er for voksne, og for barn over 15 år.

Åpningstider:

Åpningstider:
Frokost Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen frokost Hovedrestaurant 10:00 - 11:00
Lunsj Hovedrestaurant 13:00 - 14:30
Middag Hovedrestaurant 18:30 - 21:30
Barnebuffé Hovedrestaurant 18:30 - 21:30
Midnattssnacks Camelot Bar 22:00 - 07:00
Snacks   24 h
Lobby Bar   24 h
À la carte   18:30 - 21:30
Pool Bar   09:00 - 01:00
Night Club   23:00 - 03:00
Diverse barer   09:00 - 01:00
Bowling Bar   16:00 - 00:00
     
     
     

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. À la carte-restaurantene kan benyttes så lenge det er plass.

Minitivoli og to vannparker

Ved barneklubben er det en lekeplass både innenfor og utenfor. Her er det også mulighet for å se barnefilm når barna trenger å slappe av litt etter alle dagens aktiviteter. På hotellet fins det også en spesiell barnemeny, babymat, mikrobølgeovn, blender og flaskevarmer i hovedrestauranten. 

Ungdomsklubben som fins er åpen enkelte kvelder, her kan man for eksempel spille bordfotball eller videospill.

I bassengområdet har man naturligvis også tenkt på barna. Både innendørs og utendørs fins det et separat barnebasseng, og nede ved stranden har dere adgang til hele to vannparker: et mindre med tre vannsklier for småbarna og et større  med fem vannsklier for barn og barnlige sjeler over 10 år.

Om kvelden er høydepunktet for barna uten tvil minidiscoet hvor barna får lov til å utfolde seg til masse gode barnesanger, eller det heftige minitivoliet med karuseller, pariserhjul og radiobiler som fritt kan brukes.

Sport, shopping, lek eller avslapping?

En del av de mange fine aktivitetene på Delphin Imperial kan kombineres med at du samtidig får bygget opp en fin solbrun farge. Delta for eksempel i strandvolleyball når det internasjonale aktivitetsteamet arrangerer kamper, eller ta en tenniskamp mot et annet familiemedlem. Taper du, har du faktisk muligheten til å få litt privatundervisning slik at du kan ruste deg til neste kamp. Det er også flere aerobicstimer hvis du ønsker å trene i ferien. For de virkelig aktive fins et stort og godt utstyrt trimrom som fritt kan benyttes og her får du til og med personlig trener som hjelper med å skreddersy et treningsprogram. Det er wi-fi i lobbyen, ved bassenget og på rommene, uten ekstra kostnad.

I underetasjen på Delphin Imperial finner du hotellets spillehall med bordfotball, bordtennis, bowling, biljard og flere andre aktiviteter. Her er det også en kino.

Underetasjen på Delphin Imperial er innredet som en britisk-inspirert gate som flankeres av de velkjente røde telefonkioskene. Her finner du et utvalg av forskjellige butikker, både teppehandler, smykkebutikk, suvenirbutikker og mye mer, så det er slett ikke nødvendig å dra inn til Antalya for å gjøre noen innkjøp i ferien. Skulle du likevel få lyst til å se deg omkring i lokalområdet, går lokalbussen til Antalya fra hovedveien ute foran hotellet. Hotellet ordner også en buss som kostnadsfritt kjører frem og tilbake til Antalya, det eneste du behøver å gjøre er å melde deg på dagen innen. Bussen går når det er 10 påmeldte. 

Når kvelden kommer, blir det avholdt forskjellige underholdende show på scenen bak ved det store bassenget, og for barnefamiliene arrangeres det virkelig underholdende minidiscoet som barna ser fram til hele dagen. Til natteravnene er fins en nattklubb i underetasjen.

Mot betaling

Tennisracketer og baller er mot et mindre depositum, mens lys på banen om kvelden og privatundervisning er mot ekstra betaling. I tillegg visse aktiviteter i spillehallen samt biljard og bowling.

Smakfull overdådighet for opptil fem personer

Elegante rom venter på deg ved din ankomst, og likt alt annet på Delphin Imperial er de overdådig, men smakfullt innredet. Alle rom har laminatgulv og adgang til en eller flere store balkonger hvor det er både bord, stoler og en behagelig sofa for dem som vil ta seg god tid til å nyte den enestående utsikten. 

Rommene er svært romslige og moderne innredet i hvite, svarte og røde farger, men allikevel med en moderne, stilren touch og en hjemmekoselig atmosfære. Særlig karakteristisk er det grafiske øyet på sengetøyet, som er et gjennomgående element på alle rommene.

Alle rommene har sentralt klimaanlegg, flatskjerm-TV, telefon, vannkoker med kaffe og te, minisafe, dusj eller badekar, hårføner og en liten sovesofa som er 130x70 cm. Minibaren fylles hver dag, og innholdet er inkludert i All Inclusive-programmet. 

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

På disse rommene er det en dobbeltseng, en enkeltseng, sovesofa, et lekkert bad og flott interiør. Her er det plass til maks. tre voksne og ett barn med minst to fullt betalende. Du kan velge mellom utsikt mot land eller mot havsiden, Seaside. Hvis du velger havsiden, er dette mot ekstra betaling. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg. Rommene er på ca. 33 m², men kan variere litt i størrelse.

Lagoon Swim Up, 2-3 personer

Lagoon Swim Up, 2-3 personer

Fra balkongen har du direkte adgang til et basseng som deles med gjestene i de andre Lagoon-rommene - dette er toppen av luksus med bademuligheter bare noen få steg fra sengen! Her er det også en egen kaffemaskin. Alle rommene vender mot havet (Seaside), men det er ikke direkte havutsikt. I dette rommet på ca. 36 m² er det en dobbeltseng og i enkelte rom, også en enkeltseng. Rommet krever mist to fullt betalende, det kan bo maks. to voksne og ett barn her og det er mulig å få én barnepris. Legg merke til at på grunn av sikkerhet får ikke barn under 7 år bo eller oppholde seg i denne romtypen.

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerom, 2-4 personer

Ønsker du ekstra god plass i ferien skal du velge et deluxerom. Bortsett fra størrelsen er innredningen omtrent det samme som på et dobbeltrom, med både en dobbeltseng, en enkeltseng og en sovesofa. Du får også kaffemaskin på rommet. Her er plass til opptil fire personer, derimot høyst tre voksne og ett barn. Mulighet for én barnepris. Deluxerommet er på ca 45 m2.

Familiesuite, 3–5 personer

Familiesuite, 3–5 personer

En herlig suite med to rom, et rom med en dobbeltseng og en sovesofa samt et rom med to enkeltsenger. Her kan dere kan bo opptil fire voksne og et barn. Minst tre fullt betalende. Du har mulighet til å få to barnepriser. Familiesuiten er på ca 56 m2.

Velvære

På Delphin Imperial er det også et velværesenter som gir deg muligheten til å få ekstra mye luksus i ferien. Du kan fritt benytte både badstue, hamam og dampbad uten betaling, mens det er mot ekstra betaling dersom du ønsker ansikts- eller kroppsbehandlinger. Det er et bredt utvalg av diverse massasjer og behandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Antalya

Hotellet ligger ved Antalya på Tyrkias sørkyst, en stor, moderne ferieby som samtidig har en utpreget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske sentrum med små, svingete gater, gamle steinhus og en sjarmerende romersk havn. Overalt vrimler det av spennende butikker og koselige restauranter i tillegg til store, internasjonale kjøpesentre.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra