Lara/Antalya, Tyrkia

Delphin Imperial

Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 27 svar
Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 27 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
16 km 

Elegant Premium Collection-hotell!

Med sine fire karakteristiske spirer, inspirerte av Chrysler-bygningen i New York, gir Delphin Imperials store hotellbygg et imponerende inntrykk. Arkitekturen og innredningen på dette eksklusive All Inclusive-hotell er imponerende, overdådig og overdådig.

Hele Delphin Imperial utstråler eleganse og luksus – alt fra den overdådige lobbyen med den enorme krystallysekronen - til de romslige rommene med, moderne innredning. 

Det luksuriøse hotellet tilbyr de perfekte forutsetningene for hele familiens drømmeferie, med store og deilige basseng, sandstrand, badeland, familiesviter, rom med bassengtilgang og et fantastisk All Inclusive-program.

Hotellet ligger i Lara, hvor du finner flere butikker og små, eksklusive kjøpesentre. Herfra har du ca. en halvtimes transport inn til storbyen Antalya med sin sjarmerende, gamle bydel og vakre havneområde.

Paradis for de badeglade

Delphin Imperials enorme bassengområde har noe som passer for alle. Det finnes både områder med musikk og livlig stemning, og et separat basseng for de som søke ro og fred. Vannsklier finnes det godt om: to minisklier til de aller minste barna, tre for de litt eldre og et stort badeland med fem vannsklier som passer seg for de lekende voksne og barn over 14 år.

Rundt bassenget finnes paviljoner man fritt kan benytte, man kan også leie en strand-eller pirpaviljong mot betalning.

Skulle man trenge en pause fra varmen utendørs, kan du kjøle deg ned i innendørsbassenget, her har barna også eget basseng.

Den store, brede sandstranden rett nedenfor Delphin Imperial frister med parasoller og solsenger. Stranden er en sandstrand, men med små steiner som er blitt skyllt opp av vannet. Vannet blir fort dypt, så de minste barna bør ikke leke i vannet uten tilsyn.

På stranden finnes en stor pir som strekker seg ut i vannet. Her finner du både strandbar, solsenger og loungeområde hvor du kan slappe helt av med en forfriskende drink, menst du nyter av panoramautsikten over havet og kysten. Også rundt bassengområdet finnes det snacks og drikke tilgjengelig under dagen. Dette inngår selvfølgelig i det sjenerøse All Inclusive-programmet!

Håndkle til basseng og strand får man på hotellet.

 

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter, reservasjon av strandpaviljonger.

Gled deg til gode smaksopplevelser!

I det sjenerøse All Inclusive-programmet på Delphin Imperial serveres du kjempe god mat til alle måltider. Utvalget er enormt, så du kan være sikker på at du og resten av familien kommer til å finne noe dere liker – uansett om dere foretrekker tyrkiske eller internasjonalle retter.

På hotellområdet finnes det også ulike snackbarer som serverer gode tyrkiske spesialiteter som bakt potet og gözleme, en slags pannekake. I lobbyen finnes et koselig konditori som serverer flere ulike kaker og utsøkte bakelser under dagen.

Alt av lokal drikke samt et stort utvalg av importerte drikker inngår i All Inclusive-programmet. Is er inkludert for Delphing Imperials alle gjester under dagen.

Som om fantastiske buffeer i hovedrestauranten ikke var nok, så har Delphin Imperial hele åtte à la carte-restauranger, og finnes det plass, kan du besøke en av disse kostnadsfritt under ditt opphold. Du kan velge mellom gresk, italienskt, franskt, asiatisk, mexikanskt, fisk- og skalldyr, tyrkiskt samt restauranten da Vinci som serverer biff og kvalitetsvin.

Vi anbefaler å bestille bord i god tid for å få plass på à la carte-restaurantene. Fiskerestauranten og den tyrkiske restauranten ligger utendørs, så åpningstidene kan varierer avhengig av sesong og været.

 

Mot betaling

Besøk på à la carte-restauranten utover det første inkluderte besøket på en av dem, visse importerte drikkevarer, drikke på flaske, eksklusive viner.

Minitivoli og fartsfullt badeland

På Delphin Imperial holder man ikke tilbake på luksus – og ikke heller for barna! I den lekfulle barneklubben kan bara få nye venner, og her finnes det blant annet lekeplass og filmrom. Det finnes også en ungdomsklubb som er åpen visse kvelder der man for eksempel kan spille bordfotball eller videospill. På hotellet finnes også en spesiell barnebuffe, babymat, mikrobølgeovn, mixer og flaskevarmer i hovedrestauranten.

Også bassengområdet passer bra for barn, med et barnebasseng, både innendørs og utendørs. Nede mot stranden finnes det vannsklier for de minste barna, og et større badeland med fem vannsklier for voksne og barn over 10 år.

Kveldens høydepunkter på Delphin Imperial er uten tvil minidiskoen, der barna har det gøy å danser til masse bra barnemusikk, samt det kule minitivoliet med karuseller, pariserhjul og radiobiler som kan benyttes helt fritt!

Sport, shopping, lek eller avslapping?

På Delphin Imperial finnes et stort og variert utvalg av aktiviteter, både ute i solen, men også inne på hotellet. Det internasjonale aktivitetsteamet arrangerer for eksempel beachvolleyball og det finnes mulighet å spille tennis, eller mot betaling få privatundervisning i tennis.

Om du ønsker å få litt motion under din ferie finnes det flere aerobicmuligheter, og et stort og velutrustet treningssenter som kan benyttes fritt. Her finnes til og med trenere som står klare for å hjelpe deg å skreddersy et treningsprogram. Gratis wifi tilbys i lobbyen, ved bassenget og på rommet.

På Delphin Imperials nederste etasje ligger det en spillehall med bordfotball, bordtennis, bowling, biljard og flere andre aktiviteter. Her finnes også en biograf og et utvalg av butikker: matbuikket, smykkebutikk, souvernirbutikker og mer, skulle du ville se deg rundt i lokalområdet, kan du ta deg til Antalya med lokalbussen som går nære hotellet, eller med hotellets kostnadsfrie buss om du anmelder seg senest dagen før og minst 10 er anmeldt totalt på bussen.

Når mørket faller, arrangeres ulike underholdene show, og for barnefamilien arrangeres det et underholdet minidisko, som barna ser fram imot hele dagen. For nattuglene finnes det nattklubb på hotellet.

 

Mot betaling

Tennisracketer og baller er mot et depositum, mens lys på banen om kvelden og privatundervisning er mot ekstra betaling. I tillegg visse aktiviteter i spillehallen samt biljard og bowling.

Smakfulle rom for opptil fem personer

De elegante rommene er, likt alt annet på Delphin Imperial, vakkert og smakfullt innredet. Alle rom har laminatgulv og adgang til en eller flere store balkonger hvor det er både bord og stoler og en behagelig sofa for dem som vil ta seg god tid til å nyte den enestående utsikten.

Rommene er romslige og moderne innredet i hvite, svarte og røde farger. Samtidig beholder de en moderne, stilren touch og en hjemmekoselig atmosfære.

Alle rommene har sentralt klimaanlegg, TV, telefon, vannkoker med kaffe og te, minisafe, dusj eller badekar, hårføner og en mindre sovesofa som er 140x170x75 cm. Minibaren fylles hver dag, og innholdet er inkludert i All Inclusive-programmet.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

I disse rommene på 35 m² finnes tre sengeplasser, en mindre sovesofa, et fantastisk bad med vakker inredning. Vær oppmerksom på at sovesofaen bare er 140/170x75 cm, og er dermed mindre en enn normalstor seng. Her kan man bo maks tre voksne og et barn, med minst to fullt betalende. Det er mulig å få en barnepris. Du kan velge mellom utsikt mot land eller mot havssiden, det sistnevnte er mot ekstra betaling. Du har også mulighet å bestille dette rommet som et enkeltrom mot et tillegg. 

Lagoon Swim Up, 2-3 personer

Lagoon Swim Up, 2-3 personer

Fra balkongen har du direkte adgang til et basseng som deles med gjestene i de andre Lagoon-rommene - dette er toppen av luksus med bad bare noen få steg fra sengen! Alle rommene vender mot havet, men har ikke direkte havutsikt. I dette rommet på ca. 36 m² er det entre sengeplasser. Her finnes også en kaffemaskin. Rommet krever mist to fullt betalende, der kan det bo maks. to voksne og ett barn her og det er mulig å få én barnepris. Legg merke til at på grunn av sikkerhet får ikke barn under 7 år bo eller oppholde seg i denne romtypen.

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerom, 2-4 personer

Ønsker du ekstra god plass i ferien skal du velge et deluxerom, som er på ca. 45 m². Bortsett fra størrelsen er innredningen omtrent det samme som på et dobbeltrom, med tre sengeplasser og en sovesofa (140/170x75 cm). Vær oppmerksom på at sovesofaen er mindre enn en normal seng. Du får også kaffemaskin på rommet. Her er plass til opptil fire personer, derimot høyst tre voksne og ett barn. Det er mulig å få en barnepris.

Familiesuite, 3–5 personer

Familiesuite, 3–5 personer

En herlig suite på 56 m² med to rom, begge har to sengeplasser, og det ene har også en sovesofa (140/170x75 cm). Vær oppmerksom på at sovesofaen er mindre en enn normal seng. Her kan dere kan bo opptil fire voksne og et barn, med minst tre fullt betalende. Det er mulig å få to barnepriser.

Nyt i hotellets spa

På Delphin Imperial er det også et spa som gir deg muligheten til å få ekstra mye luksus på din allerede luksuriøse Tyrkia-ferie. Badstue, dampbad og de tyrkiske hamam kan benyttes fritt for hotellets gjester. De som vil unne seg det lille ekstra, kan velge fra det store utvalget av behandlinger og massager, som er mot betalning. Finnes det noe mer avslappende enn en herlig behandling, som på beste måte får deg helt rolig i ferien?

 

Mot betaling

Behandlinger i hotellets spa

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Antalya

Hotellet ligger ved Antalya på Tyrkias sørkyst, en stor, moderne ferieby som samtidig har en utpreget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske sentrum med små, svingete gater, gamle steinhus og en sjarmerende romersk havn. Overalt vrimler det av spennende butikker og koselige restauranter i tillegg til store, internasjonale kjøpesentre.

Når du bor i Lara er transfertiden fra flyplassen bare en halvtime. 

Delphin Imerials store badeland retter seg til voksne og barn over 14 år. For de yngre barna finnes andre, mindre vannsklier.

Sovesofaene på rommet er bare 140/170x75 cm store, som betyr at de er mindre en enn vanlig seng og passer best for barn.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections