Vi på Nazar!


Ledelse

Kemal Yamanlar - Managing Director

Favoritthotell Nazar: Oi, jeg kan ikke velge ett. Jeg må få nevne to: Pegasos World og Aqua Paradise. De er begge to unike hotell, som ingen av våre konkurrenter kan matche - jeg er så stolt over dem! 

Mitt beste reisetips: Privat transfer! Når man en gang har prøvd å bestille sin sommerferie med privat transfer til og fra hotellet for nesten ingen penger -  ja da kan man ikke nøye seg med vanlig busstransfer.Tiia Dilek - Service and Customer Manager

Favoritthotell Nazar: Mitt favoritthotell er Regnum Carya Resort i Belek. Hele hotellet oser av luksus.

Mitt beste reisetips: Jeg tror at man skal gjøre det tydelig for seg selv hva man vil ha og  hva som er viktig for deg og familien på årets ferie. Er det prisen, All Inclusive-tilbudet, hotellets standard, tilbud av aktiviteter, spesielle fasiliteter og servicer for barn, destinasjonen i seg selv, eller er det kanskje finkornet sandstrand rett utenfor hotellet som er viktigst av alt? Når du har fått definert dine viktigste ønsker, begynner du å lete på de destinasjonene og hotellene som passer sammen med disse. Nazars hjemmeside gir utrolig mye informasjon, men våre selgere har også besøkt de aller fleste hotellene og kan derfor gi deg personlige råd - bare for at du skal finne den reisen som passer deg best.