Reis trygt - informasjon i forbindelse med Covid-19

Vi på Nazar har vært i bransjen i over 16 år. Vi vet hva våre gjester behøver, forventer seg og fortjener. Vi tar ansvar for våre gjester - fra booking av reisen til hjemkomst. Vårt mål er at nettopp du skal få en så fantastisk ferieopplevelse som mulig, så la oss hjelpe deg å velge en reise som oppfyller dine ønsker og passer nettopp deg!

Fordelene med charter

  • Spar mye tid gjennom å la oss sette sammen din reise mot å gjøre all research selv.

  • Ved eventuelle flyforsinkelser eller endringer holder vi deg oppdatert og informerer hotell og transfer, så du slipper å tenke på dette.

  • Charter er prisgunstig! Vi fjerner myten om at det er billigere å booke på egen hånd! Vi har gode relasjoner til våre samarbeidspartners og kan pakke de beste reisene til deg, til gunstige priser.

  Reis trygt

  • Vi kjenner våre hotell godt og har bygget et sterkt forhold til dem gjennom årene.

  • Vår egen, skandinavisk personal er på plass på våre reisemål og hotell.

  • Du er beskyttet av pakkereiseloven og får pengene tilbake om reisen blir avlyst, også ved hendelser som pandemi, konkurser etc.

  • Vi er en del av verdens største reisekonsern, TUI.

  • Vi følger alltid myndighetenes anbefalinger.

  Reis komfortabelt 

   • Ved booking får du personlig service, hjelp og tips fra personal som har besøkt eller bor på våre reisemål.

   • Velg et av våre håndplukkede hotell og slipp å lete i den enorme hotelljungelen.

   • Vi tilbyr helhetsløsning der alt er inkludert, fra start til slutt.

   • Du har tilgang til personlig service under hele reisen, 24/7.

   • Vi tilbyr service på ditt eget språk - før, under og etter reisen.

   Nå ser vi frem imot 2021

   Vårt sommerprogram 2021 består igjen av Tyrkia med blant annet Pegasos-hotellene, Hellas med vakre Lindos Imperial og Sun Palace og Bulgaria med fantastiske Aqua Paradise. 

   Informasjon om reiseråd
   Oppdatert 9/2 2021

   Utenriksdepartementet fraråder fortsatt alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land som det ikke er gjort unntak for. Reiserådet gjelder til 15. april 2021. Fra og med 15. juli er det unntak for reiser til land i EØS/Schengen-området som tilfredsstiller visse smittekrav.

   Folkehelseinstituttet vil oppdatere oversikten over hvilke land og regioner som tilfredsstiller smittekriteriene i utgangspunktet hver 14. dag. Mer informasjon finnes her.

   Vi følger UDs reiseråd, og har du booket en pakkereise til Mallorca med oss, kommer vi kontakte deg om reiserådene endres slik at din reise påvirkes. Mer informasjon om UDs reiseråd finner du her.

    

   Vanlige spørsmål 

   Hvordan går det med tilbakebetalinger av innstilte/avbestilte reiser?

   Vi har nå refundert alle gjester hvis reise er innstilt. Vi har også utstedt gavekort til alle gjester som tidlig valgte å avlyse sin reise. For oss er det ekstremt viktig at våre gjester føler seg trygge på å booke uansett hva som skjer, og det føles galt at noen skal straffes med avbestillingsgebyr i et år som dette. Takk til alle som har gitt positive tilbakemeldinger i disse tøffe tider, det betyr mye for oss!

   Er det sikkert å reise?

   Vi som reisearrangør har ikke ekspertise i helsespørsmål. Derfor stoler vi alltid på norske myndigheter som UD og Folkehelseinstituttet. Vi oppfordrer våre reisende til å følge deres anbefalinger og råd.

   Kan jeg være trygg i å bestille en reise?

   Ja, det kan du. Hvis myndighetene skulle fraråde en viss destinasjon så reiser vi naturligvis ikke. Da kommer du til å kunne avbestille eller ombooke reisen din.

   Kan Nazar overleve et år uten noen operasjon?

   Det korte svaret er ja. Vi inngår i verdens største reisekonsern TUI og vi har siden starten i 2004 hatt en veldig sunn økonomi og klart mange ulike kriser som har påvirket reisebransjen. Under denne kris har vi for eksempel ikke hatt problemer med å tilbakebetale våre gjester og jeg tror at vi er de om har håndtert dette raskest av våre konkurrenter, nettopp for at vi har en sunn økonomi.

    

   For ytterligere informasjon vennligst se informasjon fra Utenriksdepartementet og Folkehelseinstituttet.

   Les mer her: UDs reiseinformasjon, Folkehelseinstituttet og Nazars avbestillingsregler.

   Vi på Nazar vil at du skal kjenne deg trygg både før og under din reise og oppfordrer deg til å lese informasjonen på denne siden. Denne siden oppdateres fortløpende og vi anbefaler derfor at du regelmessig går inn og leser denne siden. Vi vil også gjøre deg oppmerksom på at ulike land og flyselskaper kan endre sine anbefalinger og restriksjoner uten at vi Nazar får informasjon om det – derfor er det veldig viktig at du som gjest selv holder deg oppdatert via de myndighetslinker vi oppgir på denne siden.

   Regler hos ulike flyselskaper skiller seg og oppdateres fortløpende. Vi ber deg derfor lese om de mest aktuelle oppdateringer samt flyselskapets regler rundt reisende direkte fra flyselskapets hjemmeside. Du finner linker til de ulike flyselskapene her.

   Viktig informasjon om obligatorisk PCR-test:

   Det er krav om negativ PCR- eller TMA-test for alle ved innreise til alle spanske flyplasser fra Norge. Testen må være tatt innen 72 timer før innreise. De 72 timene gjelder fra testtidspunktet. Attesten skal være original og skal være på engelsk, spansk, tysk eller fransk. Et testsvar på norsk er ikke nok for innreise i Spania. Testsvaret kan være i papirformat eller elektronisk og skal som minimum inneholde informasjon om testdato, teststed, identifikasjon av den reisende samt prøvesvar og prøvemetode. Kun PCR-test og TMA-test godtas. 

    

   Viktig informasjon om obligatorisk FCS-skjema:

   For deg som skal reise til Spania, er det obligatorisk å fylle ut et FCS-skjema 48 timer før avreise. Du vil da motta en QR-kode som skal vises frem ved ankomst til landet. Dette gjelder alle nasjonaliteter og aldersgrupper. Du finner skjemaet her >>

   Reisende som fyller i skjemaet er selv ansvarlig for at informasjonen som er gitt er korrekt. Er den reisende en mindreårig eller en funksjonshemmet person, kan skjemaet fylles ut av en verge eller pleier, som deretter er ansvarlig for at den gitte informasjonen fylles ut riktig. Skjemaet må fylles ut for hver reisende. Nazar kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle unøyaktigheter ved utfylling og behandling av skjemaet.

   Oversikt over dagens viktigste Covid-19 tiltak i Spania

   - Sosial avstand:

   1,5 m.

   - Munnbeskyttelse for voksne:

   Munnbeskyttelse er obligatorisk i henhold til den nyeste tilgjengelige informasjonen, i offentlige miljøer og utendørs. Unntak kun på strender, ved bassengområdene og når man utøver bl.a. sportsaktiviteter.

   - Munnbeskyttelse for barn:

   Barn under 6 år behøver ikke munnbeskyttelse, i henhold til den nyeste tilgjengelige informasjonen

   - Utgangsforbud:

   Utgangsforbud gjelder i hele landet mellom 23.00-06.00, bortsett fra på Kanariøyene.

   - Karanteneregler:

   Det finnes ingen obligatoriske karantenetiltak ved ankomst, i henhold til den nyeste tilgjengelige informasjonen.

   - Turistbegrensninger i Spania

   Spanske myndigheter har tatt frem regler og protokoller for hotell, restauranter, busser, strender og aktiviteter som regulerer hvordan turismen kan fungere trygt. Blant annet så er det strenge regler på hotellene når det gjelder matservering, rengjøring av rom og fellesområder, hvor nær forskjellige selskaper kan være på hotellområdet og ved innsjekking.

   - Bra å vite:

   • Grupper på mer enn 6 personer blir sett på som en forsamling og er ikke tillatt. Barer, nattklubber og lignende holdes stengt, og det er begrensninger på restauranters stengetid, kapasitet og regler for sosial avstand.
   • Det er ikke tillatt å servere alkohol på båtturer, det samme gjelder såkalte festbåtturer og andre arrangement med dagfester og svømmebassenger.
   • Røyking er heller ikke tillatt på offentlige gater eller andre utendørsplasser der et minimum på 2 m avstand ikke kan overholdes. Dette inkluderer vannpiper og lignende.

   Nazar kan ikke holdes ansvarlig dersom myndighetene endrer regler uten å informere Nazar om dette. Nazar sin hjemmeside oppdateres kontinuerlig, så fort Nazar mottar oppdateringer som kan bekreftes.

   Hold deg oppdater:

   Den seneste informasjonen fra den norske ambassaden angående reiser til Spania finner du her >>


   Kontakt oss
   Telefon
   955 115 51 Åpningstider

   Mandag - fredag:
   09.00 - 17.00
   Lørdag:
   Stengt
   Søndag:
   Stengt


   Chatt
   Har du et kort spørsmål kan vi gi deg et raskt svar via vår chatt.

   Mail oss
   Du kan også kontakt oss via e-post.

   info@nazar.no