Faliraki, Rhodos

Sun Palace

Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 316 svar
Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 316 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
400 m 
Sentrum
1 km 

Stor vannpark og All Inclusive

På familievennlige Sun Palace har du tilgang til en fantastisk og fartsfylt vannpark med hele 14 vannsklier og massevis av vannaktiviteter for hele familien. En kort spasertur fra hotellet ligger den populære stranden Faliraki Beach, og ca. en kilometer unna finner du Faliraki sentrum.

Oppholdet er All Inclusive, og det fins en håndfull aktiviteter samt kveldsunderholdning. Du bor i enkle rom for opptil seks personer, så hele familien kan bo samlet. Rundt omkring på hotellområdet er det herlige grønne vekster og fargerike blomster.

Kul vannpark for både store og små

Når du bor på Sun Palace, får du tilgang til en kjempemorsom vannpark med massevis av forskjellige vannaktiviteter! Her er det 14 vannsklier hvor du kan suse ned, en «lazy river» å flyte rundt i og et bølgebasseng å duve i. Det fins også et stort barnebasseng med et stativ for de litt mindre barna med sprutende vann og vannsklier. Badehåndkle kan du låne i vannparken uten ekstra kostnad.

Inne på selve hotellområdet er det basseng med separat barnebasseng, solsenger og parasoller. En kort spasertur unna (ca. 400 m) ligger den populære stranden Faliraki Beach, en herlig sandstrand med innslag av steiner.

Vannparken er åpen hele sesongen når hotellet er åpent, og åpningstidene er 10-18 hver dag, med forbehold for dårlige værforhold.

Vannparken følger TUI-konsernets sikkerhetsregler og det fins badevakter rundt om i vannparken. Alle gjester som anvender fasilitetene i vannparken må kunne svømme og barn under 18 år må ha med seg en voksen. Vannskliene har en maksvekt på 110 kg.

Vannskliene

Lazy River
Ingen begrensninger men alle gjester må anvende oppblåsbare baderinger.

Barneområdet
Vannsklier for barn mellom 3 og 9 år.

Side Wave Slide
Minimumslengde 120 cm, maksimumslengde 200 cm. Gjester må anvende oppblåsbare baderinger.

Body Ball Slide
Minimumslengde 120 cm, maksimumslengde 200 cm.

Rafting Slide
Minimumslengde 120 cm, maksimumslengde 200 cm. Gjester må anvende oppblåsbare baderinger.

Black Hole
Minimumslengde 120 cm, maksimumslengde 200 cm. Gjester må anvende oppblåsbare baderinger.

Kamikaze
Minimumslengde 140 cm, maksimumslengde 200 cm.

Free Fall
Minimumslengde 140 cm, maksimumslengde 200 cm.

White & Blue Tubes
Minimumslengde 120 cm, maksimumslengde 200 cm.

Multi Slide
Minimumslengde 120 cm, maksimumslengde 200 cm.

Wave Pool
Bare svømmedyktige gjester får bruke bølgebassenget og barn under 14 år må være i selskap av en forelder.


Vennligst legg merke til at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar.

All Inclusive – toppen av komfort!

Frokost-, lunsj- og middagsbuffet serveres i hovedrestauranten som fikk en ansiktsløftning for denne sesongen. Alle lokale drikkevarer samt kaffe, te, varm sjokolade og enkelte cocktailer er inkludert i prisen, og all drikke serveres i glass.

Frokost serveres ca. kl. 7–10
Lunsj serveres ca. kl. 12.30–14.30
Middag serveres ca. kl. 18.30–21.30

Mellom måltidene serveres det ulike typer snacks til følgende cirka-tider: 10.30–12.00 og 15.00–18.00. Kl. 22.00–23.00 serveres det kalde smørbrød. Lokalt produsert is serveres fra ca. kl. 10.30–23.

Legg merke til at tidsangivelsene ovenfor er cirka-tider.

Det er også en á la carte-restaurant, og middag inngår én gang per opphold så fremt det er plass.

All Inclusive gjelder også i vannparken, så du kan bade og kose deg hele dagen lang uten å måtte forlate vannparken.

Sport og kveldsunderholdning

Fyll tiden mellom besøkene i vannparken med noen av de morsomme aktivitetene Sun Palace har å tilby. Her finner du biljard og forskjellige bassengleker. Flere dager og kvelder i uken arrangeres det underholdning med blant annet gresk aften og temakvelder.

Gratis WiFi får du på alle fellesområder, men ikke på rommene, og for barna er det også en lekeplass. 

Hotellet ligger ca. en kilometer fra Faliraki sentrum der du finner shopping, restauranter og natteliv.

Rom for opptil seks personer

Alle romtypene har badekar/dusj og toalett, telefon, tv, et lite kjøleskap, klimaanlegg og balkong eller markterrasse. Strykejern og vannkoker kan du låne i resepsjonen. Sentralt klimaanlegg i hovedbygningen og regulerbart i sidebygningene. Minisafe mot betaling. Dobbeltrommene ble renovert for sesongen 2017 og familierommene samt familiesuitene fikk nye friske bad.

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrom, 2-4 personer

Her er det to vanlieg soveplasser, en sovesofa og mulighet for å sette inn en liten ekstraseng for barn. Rommet krever minst to fullt betalende, og det kan bo maks. tre voksne her, alternativt to voksne og to barn, og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

I familierommet på 31 m2 får du to soveområder som skilles av en vegg med glassdør og vindu. Her er det to vanlige soveplasser og to ekstrasenger. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne her, og det er mulig å få én barnepris.

Familiesuite, 2-6 personer

Familiesuite, 2-6 personer

I familiesuiten på 33 m2 får du to soveområder som skilles av en vegg med glassdør. Her er det to vanlige soveplasser, en køyeseng og mulighet for å sette inn 1-2 ekstrasenger i form av enten en køyeseng eller vanlige ekstrasenger. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne og to barn her, og det er mulig å få én barnepris.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections