Rhodos, Hellas 

Den grønne ferieøya full av opplevelser 


Rhodos har lenge vært en av de mest populære charterdestinasjonene – noe man kan forstå! 

Her trives både barnefamilier og par. På Rhodos finnes mange familiehotell, strender med krystallklart vann, spennende kultur og historie, bra shopping og et stort utvalg av restauranter, kafeer, barer og nattklubber. Helt enkelt en ferieøy for alle! 

Vi har flere familiehotell på øyas nordlige deler i Rhodos by, Ixia, Ialyssos, Kalithea og Faliraki, men også et lengre sør i Kiotari. 

Se alle våre hotell på Rhodos eller les mer om Kalithea/Faliraki, Rhodos by, Ixia/Ialyssos og Kiotari.

Her finnes vi på Rhodos

Kalithea & Faliraki

Kalithea betyr ”den vakreste utsikten” på gresk. Som passer perfekt for hele området rundt Kalithea og Faliraki. Her finner man en av øyas beste strender! 

Les mer

Rhodos stad

I Rhodos by finnes det noe for alle med sine vakre utsikter, shopping og fantastiske strender. Ikke langt derifra ligger Ixia som er manges favorittdestinasjon på Rhodos. 

Les mer 

Kiotari & Lindos

Kiotari er det perfekte reisemålet for å oppleve genuin gresk sjarm. Byen ligger rett utenfor den antike byen Lindos med sine sjarmerende brosteinsgater. 

Les mer 

Alle våre hotell på Rhodos

På Rhodos finner du høyklasse All Inclusive-hotell, hotell med badeland, prisverdige familiehotell, mindre byhotell og et luksushotell!

Opplev den greske øyverdens perle

Rhodos tilbyr sine besøkende både vakker arkitektur, god mat og krystallklart turkist vann. Våre flinke guider på Rhodos gir sine beste tips på spennende kjente og kanskje litt mindre kjente plasser å oppleve under ferieoppholdet.

Den italienske spøkelsesbyen

Prøv noe nytt! Den forlatte byen Campochiaro, som også kalles for ”den italienske spøkelsesbyen” er absolutt verdt et besøk.

Mandrakihamnen

Noen mener at et av antikkens syv underverk ”Kolossen på Rhodos” har stått ved inngangen til Mandraki havnen i byen Rhodos.

Anthony Quinn Bay

Denne pittoreske bukten har fått sitt navn etter skuespilleren Antony Quinn, som forelsket seg i den under innspillingen av ”kanonene på Navarone”.

Kritinia´s borg

Lei en bil og utforsk den vakre øyen på egen hånd! Du kan foreksempel ta en tur inom den gamle borgen ved Kritinia og den nærliggende byen.

Besøk de syv kildene

En perfekt utflykt en riktig varm dag! For å komme til de syv kildene går man gjennom en smal tunnel i det friske og klare vannet.

Fantastisk utsikt

Det er verdt innsatsen når man vell kommer opp til toppen! Nyt av den fantastiske utsikten fra toppen av Monolithos borgruiner.

Våre mest populære hotell

Leter du etter et All Inclusive-hotell, badelandshotell eller rom med eget basseng? På Rhodos finnes alt dette og mye mer! 

Middeltemp. i juli 30°C

Oslo - Rhodos ca. 4h

Valuta: Euro €

Tidsforskjell +1h