Rhodos 

Den grønne ferieøya full av opplevelser 


Rhodos har lenge vært en av de mest populære charterdestinasjonene – noe man kan forstå! 

På Rhodos trives alt i fra barnefamilier og par til festglade ungdommer. Her finnes mange strender med krystallklart vann, spennende kultur og historie, bra shopping og et stort utvalg av restauranter, cafeer, barer og diskotek – her finnes virkelig noe for alle! 

Vi har et flertall hotell på øyas nordlige deler, som i Rhodos by, Ixia, Ialyssos, Kalithea og Faliraki, men også et litt lenger sør i Kiotari/Lindos. 


Statusrapport fra våre guider på Rhodos

Atmosfæren på Rhodos er rolig og koselig, og det føles trygt å være her. Det er ikke like mange turister på plass som det bruker å være – noe som innebærer at du har alle severdigheter og fine strender for deg selv. Lokalbefolkningen er trivelige, vennlige og glade over å se oss igjen. Butikker og restauranter er åpne. Håper vi ses i sommer!

Hvordan er det med restaurantene?

Restaurantene på hotellene fungerer i stort sett som vanlig, men man skal bruke engangshansker når man tar mat ved buffeen, og noen ganger er det personal fra hotellet som legger opp på tallerkenen. Restauranter rundt på øya har sine utendørsserveringer åpne. Barer har noe begrensede åpningstider siden det rår utengangsforbud 02.00-05.00 på morgenen.

Behøver jeg munnbeskyttelse?

Munnbeskyttelse kreves når du rører deg på offentlige plasser, hotellområdene og stranden, men ikke når du soler, bader eller spiser.

Hva gjør jeg om ulykken skulle være fremme?

For ekstra sikkerhet anbefaler vi å bestille vår nye reiseforsikring fra Allianz, der utvidet covid-beskyttelse er inkludert. Skulle du bli syk på plass kan du da få en helt ny reise eller dagserstatning for ødelagte dager, ingen egenandel og dekte helsekostnader.

Trygghet PLUS er inkludert!

du får utvidet beskyttelse med bl.a. frie ombookinger frem til 14 dager innen avreise. På 2021-reiser.

Verdi 300,- per person

Opplev den greske øyverdens perle 

Rhodos tilbyr sine besøkende både vakker arkitektur, god mat og krystallklart turkist vann.

.

Middeltemp. i juli 

30°C

Valuta

Euro €

Oslo - Rhodos

ca 4 h

Våre mest populære hotell

Leter du etter et All Inclusive-hotell, badelandshotell eller rom med eget basseng? På Rhodos finnes alt dette og mye mer! 

.

Våre destinasjoner på Rhodos

Kalithea & Faliraki

Kalithea betyr ”den vakreste utsikten” på gresk. Som passer perfekt for hele området rundt Kalithea og Faliraki. Her finner man en av øyas beste strender! 

Les mer

Rhodos stad & Ixia

I Rhodos by finnes det noe for alle med sine vakre utsikter, shopping og fantastiske strender. Ikke langt derifra ligger Ixia som er manges favorittdestinasjon på Rhodos. 

Les mer 

Kiotari & Lindos

Kiotari er det perfekte reisemålet for å oppleve genuin gresk sjarm. Byen ligger rett utenfor den antike byen Lindos med sine sjarmerende brosteinsgater. 

Les mer 

Tips fra våre guider

Våre flinke guider på Rhodos gir sine beste tips på spennende og kanskje litt mindre kjente plasser å oppleve under ferieoppholdet. 

Utflukter

Bli med oss på eventyr! Vi tilbyr mange spennende og trivelige utflukter.

Chalki

Besøk den koselige lille øya Chalki! På denne vakre øya kan man nyte av avslappende stemning og vakre miljøer.

Symi

Mer idyllisk enn dette kan det ikke bli! Besøk herlige Symi med sine kulør fargede hus, rolig atmosfære og god mat! 

Jeep Safari

Bli med offroad på en fartsfylt jeepsafari! Besøk steder som bare de lokale kjenner til i vakker urørt natur. 

Vill du bestille en utflukt?

Kontakt noen av våre flinke guider på Rhodos om du vil vite mer eller bestille en utflukt.

Alle våre hotell på Rhodos

På Rhodos finner du høyklasse All Inclusive-hotell, hotell med badeland, prisverdige familiehotell, mindre byhotell og et luksushotell!