Rhodos by, Rhodos

Vassilia Hotel

Gjestenes vurdering
3.2 av 5
Baseres på 83 svar
Gjestenes vurdering
3.2 av 5
Baseres på 83 svar

Måltider flere muligheter
3 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
 
Basseng:
 
Strand
150 m 
Sentrum
50 m 

Enkelt og koselig hotell nære alt

Vassilia er et populært byhotell kun 150 meter fra en av Rhodos byens mest populære strender. Her har du nære til alt som byen har å tilby av restauranter, natteliv og shopping. Du bor kun et steinkast fra byens livlige gater. Rommene er rustikke og alle har egen balkong. Måltidene kan med fordel nytes på hotellet egne hyggelige restaurant Alexandra.

Vennligst observer at transferbussen ikke alltid har mulighet for å kjøre dere frem til resepsjonen på dette hotell på grunn av trafikken og de smale gatene. Dere kan derfor behøve å gå ca. 150 meter med bagasjen deres.

150 meter til en av byens mest populære strender

Hva kan være deiligere enn en dukkert i havet etter en lang shoppingtur i den stekende solen. Heldigvis så ligger det en fin strand kun noen minutters gåtur fra hotellet.

Ingen måltider, frokost eller halvpensjon – valget er ditt

På dette hoteller er ingen måltider inkludert, men det finnes mulighet å kjøpe til frokost eller halvpensjon. Måltidene serveres på hotellets egen restaurant i form av buffé. Til frokost er kaffe og te inkludert, men til de andre måltidene kjøper du drikke selv. Velger du halvpensjon er det frokost og enten lunsj eller middag som er inkludert.

Med bare noen minutters gåavstand til Rhodos by sine travle hovedgater finnes det mye å velge på når du blir sulten eller tørst.

Mot betaling

All drikke unntatt kaffe og te til frokosten. 

Rustikke rom med egen balkong

Alle rom har egen balkong, og er utstyrt med bad eller dusj. Minikjøleskap og WiFi på rommet er standard. Klimaanlegg og minisafe finnes mot ekstra kostnad. 

 

 

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Rommene er på ca. 20 m² og krever minst to fullt betalende. Det kan bo maks. tre voksne i rommet. Her finnes to ordentlige soveplasser med mulighet for en ekstraseng. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections