Rhodos by, Rhodos

Vassilia Hotel

Gjestenes vurdering
3.2 av 5
Baseres på 83 svar
Gjestenes vurdering
3.2 av 5
Baseres på 83 svar

Måltider flere muligheter
3 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
 
Basseng:
 
Strand
150 m 
Sentrum
50 m 

Enkelt og koselig hotell nære alt

Vassilia er et byhotell som liger sentralt, med kun 150 meter fra en av Rhodos mest populære strender. 

Her er du i nærheten av alt byen har å tilby i form av restauranter, shopping og ikke minst natteliv, da den livlige og populære bargaten kun ligger et par minutter fra hotellet. 

Hotel Vasilia er et opplagt valg for deg som foretrekker å bo sentralt, tett ved stranden og som ikke har de store kravene i forhold til selve hotelloppholdet. 

Rommene har et enkelt interiør, og alle har egen balkong. 

150 meter til en av byens mest populære strender

Den populære Windy Beach-stranden ligger kun 150 meter fra hotellet, og det er derfor behagelig og lett å starte dagen med en forfriskende morgendukkert - og ikke minst å ligge på solsenger å slikke sol i løpet av dagen. Det er få hoteller, som har like god beliggenhet i sentrum, samtidig som å være så tett på stranden. 

 

 

Ingen måltider, frokost eller halvpensjon – valget er ditt

Som utgangspunkt er det ingen måltider inkludert på Hotel Vasilia, men det er mulig å kjøpe til frokost eller halvpensjon. Til frokost inngår kaffe og te, mens du til de andre måltider selv kjøper drikke. Hvis du kjøper halvpensjon er det med frokost og enten lunsj eller middag som er inkludert. 

Med den sentrale beliggenheten og det store tilbudet av restauranter, barer og cafeer, er det ikke vanskelig å finne mat og kalde forfriskninger. 

Mot betaling

All drikkevarer unntatt kaffe og te til frokosten (såfrem til har kjøpt til dette). 

Spartansk-interiør rom med balkong

Rommene på Vasilia er enkle og en smule spartansk innredet uten de store duppediter og har egen balkong. Det er et mini-kjøleskap, og Wifi, og på badet er det enten badekar eller dusjbakin. Aircondition og safetyboks er mot ekstra betaling. 

 

 

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Rommene er ca. 20 m² og krever minst to fullt betalende, og det kan bo maks. tre personer i rommet. Her er det to ordentlige soveplasser med mulighet for en ekstraseng. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections