Ixia, Rhodos

Rhodes Bay

Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 21 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 21 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
50 m 
Sentrum
200 m till Ixia, 4 km till Rhodos stad 
Rhodes Bay
Rhodes Bay_1
Rhodes Bay_2
Rhodes Bay_3
Rhodes Bay_4
Rhodes Bay_5

Nyoppusset All Inclusive-hotell med bedårende utsikt

Rhodes Bay ligger helt perfekt rett ved stranden og tilbyr en bedårende og helt uslåelig utsikt! Hotellet utstråler kvalitet og her finner du avslappet atmosfære, fred og ro og høyt servicenivå.

. Rhodes Bay ble totalrenovert og gjenåpnet sommeren 2020.

Hovedbassenget er fantastisk, på øverste etasje ligger et kult basseng på taket og det finnes også et annet lite basseng, en trapp opp, ved siden av hovedbassenget. Hotellet ligger like ved stranden.

Ettersom du har All Inclusive inngår alle måltider og det finnes flere bassengbarer der du kan hente forfriskninger og drikke hele dagen og kvelden. Det finnes også veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del av vår satsning Vegan Friendly by Nazar!

Du kan enten bo i en fin bungalow som ligger grønt og vakkert til i ellevte etasje, eller så kan du for eksempel velge et hotellrom med havutsikt.

Du bor kun 4 km fra Rhodos by, som kan by på trange og snirklende brostensbelagte gater, sjarmerende kafeer og hyggelige restauranter og gode handlemuligheter. Du kan enkelt besøke den hyggelige byen med en kort busstur fra holdeplassen som ligger nesten utenfor hotellet.

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Rhodes Bay er et relativt nytt navn. Mange på øya kjenner fortsatt hotellet ved dets tidligere navn, Amathus.

Flere herlige basseng og nydelig beliggenhet rett ved stranden

Hvis du er typen som elsker å slappe av, døse på en solseng og lese en god bok mens solstrålene varmer deg, så kommer du garantert til å nyte de vakre omgivelsene og alle bademulighetene på Rhodes Bay.

I det store hovedbassenget i hotellets hage blir det gradvis dypere og her finne en herlig swim up-bassengbar, der du kan sitte med bena i vannet. Rooftop-bassenget ligger på ellevte etasje og her rår en harmonisk og behagelig atmosfære. I tillegg til solsenger med parasoller finnes også et koselig område med sofaer med store puter og en velsortert bar. Du kan også slappe av ved det rolige bassenget der man må være minst 16 år. Dette bassenget ligger ved den store terrassen, en trapp opp fra hovedbassenget. Utover disse så finnes det også et barnebasseng ved takbassenget og et innendørsbasseng.

Det er en ramp ned i hovedbassenget som gjør bassenget tilgjengelig også for rullestolbrukere.

I tillegg til disse så finnes det et barnebasseng og et innendørs basseng. Rhodes Bay ligger også rett ved stranden, og selv om det går en vei mellom hotellet og stranden så kommer du enkelt dit via tunnelen som går fra hotellet under veien direkte til hotellets strand. Her kan du ligge og slappe av, ta en forfriskende dukkert og kikke på alle kitesurferne og vindsurferne som suser og svever forbi.

Det er ofte både vind og store bølger på stranden - tenk på det når du bader.

Eventyrlig utsikt ved måltidene

På din ferie på Rhodes Bay har du All Inclusive og det medfører at det er opp til deg om du må legge deg sulten - både mat og drikke inngår jo i reisens pris.

Hotellets restaurant ligger i tiende etasje og byr på en helt bedårende utsikt, så ta deg god tid ved måltidene - både på grunn av buffetenes lekre utvalg og den fantastiske utsikten! Tre ganger daglig kan du forsyne deg av de herlige buffetene som serverer både greske spesialiteter og populære internasjonale retter.

Nå finnes herlige veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Rhodes Bay inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et vegansk tilbud til frokost, lunsj og middag. Nyt vegansk og vegetarisk variasjon av ca. 5-6 ulike retter.

Mellom måltidene kan du nyte lettere snacks i bassengbaren, og til og med lage din egen kuleis i hovedrestauranten med forskjellige smaker og ulike slag strøssel og sauser.

Ved den store skyggefulle terrassen ved bassengområdene ligger to temarestauranter - og nok en gang poengterer vi den vakre utsikten, for herfra kan du også nyte hotellets fine beliggenhet og nydelige utsikt. En av de ligger en trapp opp fra hovedbassenget og den andre ligger på ellevte etasje ved takbassenget. Den ene restauranten serverer italiensk mat og den andre serverer lekker gresk mat. Det finnes også en tredje temarestaurant på hotellets entréetasje med vakker havutsikt fra terrassen. Du kan besøke en av disse temarestaurantene uten ekstra kostnad under oppholdet, men drikke er mot betaling.

 

Mot betaling:

Visse importerte drikkevarer, besøk på temarestaurantene utover det inkluderte besøket, drikke på temarestaurantene, fossbaren i lobbyen, snacks og drikke på stranden, Sunset Bar, Sky Bar, Varkarola Restaurant etter kl. 15.00.

Plask i bassenget og på stranden

Barna vil antagelig helst kaste seg i de to bassengene eller leke i de herlige, ofte store, bølgene på stranden - men det finnes også en liten lekeplass og et stort sjakkspill i hagen foran bassenget.

Det er en ramp ned i hovedbassenget som gjør bassenget tilgjengelig også for rullestolbrukere.

Det finnes også en internasjonal barneklubb her for barn mellom 4 og 12 år og der sørger aktivitetsguidene for å underholde og aktivisere barna noen timer om dagen.

Slapp av eller vær aktiv

De vakre omgivelsene og den fantastiske utsikten over havet inviterer inn til avslapning og nytelse, men her finnes også gode muligheter for en aktiv ferie.

Hotellet tilbyr både tennis, bordtennis og dart. Vil du være ekstra aktiv finnes et lite treningsstudio med store panoramavinduer ut mot bassengområdet.

Rhodes Bay har også et helt vidunderlig spa, der du kan skjemme bort deg selv med litt egentid og avslappende behandlinger.

Gå heller ikke glipp av en oppdagelsestur i den nærliggende Rhodos by, med dens spennende og historiske mur og smale brostensgater!

Rom med uslåelig havutsikt

Rommene er innredet i lyse nyanser og behagelige farger i skandinavisk stil. Her er det rene linjer som gjelder og det råder en deilig, rolig stemning.

Rommene har laminat- eller flisegulv, tv, minisafe, minikjøleskap, vannkoker med kaffe og te, hårføner, morgenkåpe og tøfler, og på badet finnes det enten dusj eller badekar. Alle rommene har balkong mens bungalowene har terrasse.

De rommene som ikke er pusset opp har litt andre farger og nyanser enn de øvrige rommene og møblene har noen flere år på nakken, men de er like lyse og innbydende som de oppussede rommene.

Dobbeltrom skogutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom skogutsikt, 2-3 personer

Denne romtypen er 23 m² og her finnes det to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som kan slås ut og som da måler 190x96 cm. Det kan bo maks tre personer her og det er mulig å få en barnepris. Dette rommet har skogutsikt. Dobbeltrommet kan også bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Denne romtypen er ca 23 m² og her er det to ordentlige sengeplasser samt en sovestol som kan slås ut og som da måler 190x96 cm. Her kan det bo maks tre personer og det er mulig å få en barnepris. Rommet har havutsikt. Dobbeltrommet kan også bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familierom bungalow (ikke oppusset), 2-4 personer

Familierom bungalow (ikke oppusset), 2-4 personer

Familierom bungalow er ca 30 m² og her er det to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 146x180 cm. Det kan bo maks to voksne og to barn her, alternativt tre voksne og det er mulig å få en barnepris.

Duplex familiesuite med skogutsikt, 2-5 personer

Duplex familiesuite med skogutsikt, 2-5 personer

Duplex familiesuite med skogutsikt er ca 50 m² fordelt på to etasjer. Dette rommet har to riktige sengeplasser, en sovesofa samt en sovestol. Sovesofaen måler 160x190 cm og sovestolen måler 190x96 cm. Her er det et bad og et ekstra wc. Rommet har utsikt mot fjellsiden med mengder av trær - derav navnet skogutsikt. Det kan bo maks tre voksne og to barn her, alternativt fire voksne, og det er mulig å få en barnepris.

Duplex familiesuite med havutsikt, 2-4 personer

Duplex familiesuite med havutsikt, 2-4 personer

Den lekre Duplex familiesuiten med havutsikt er ca 50 m² fordelt på to etasjer. Det finnes to ordentlige sengeplasser i andre etasje samt en sovesofa i underetasjen. Sovesofaen måler 160x190 cm når den er slått ut. Det finnes to soverom og en terrasse med fantastisk havutsikt. Her kan det bo maks to voksne og to barn, alternativt tre voksne, og det er mulig å få barnepris.

Utrolig lekkert spa

Du går ned i tempo straks du ankommer Rhodes Bay, men om du vil slappe fullstendig av så bør du besøke det fine spaet. Her kan du virkelig koble av og skjemme bort deg selv.

Mot betaling

Alle behandlinger.

Hotellet het Amathus fram til 2020, så hvis du for eksempel tar taxi til hotellet fra byen så er det bra å kjenne til dette navnet, også.

Hvis du lurer på dette med at bungalowene, som vanligvis ligger på bakkeplan, ligger i ellevte etasje, så er det fordi hotellet er bygd langsmed en fjellside.

Det er ofte både vind og bølger på stranden - tenk på det når du bader.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections