Side, Tyrkia

Pegasos World


5 personer i samme rom
Barnepris til og med 15 år
Gjeste­vurdering
4 av 5
Vegan Friendly by Nazar
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Sentrum
6 km 

Middelhavets største basseng og kult badeland

Pegasos World er vårt mest elskede hotell og det som tiltrekker seg flest av våre gjester hvert år. Det er et veldig stort All Inclusive-hotell med mange familiefasiliteter, og det er også hjemmet til Middelhavets største basseng og et stort badeland!

Legg igjen lommeboken på hotellrommet!

Hos Pegasos World gjelder All Inclusive. Nesten all mat og drikke er inkludert i prisen og det brede All Inclusive-tilbudet passer de fleste. Ubegrenset med iskrem er også inkludert store deler av dagen, og Pegasos World har til og med veganske og vegetariske alternativer i bufférestauranten som en del av vårt Vegan Friendly by Nazar-initiativ!

Nazars skandinaviske barneklubber

Våre skandinaviske aktivitetsguider underholder barna i vår egen, fantastiske barneklubb Captain Nemos piratklubb. Litt eldre barn kan henge i vår ungdomsklubb Chill Out Club – alt sammen inkludert i prisen!

Våre gjesters favoritter:

Middelhavets største basseng!

Våre egne barne- og ungdomsklubber

Store familiesuiter

Barnepris til og med 15 år

Stort badeland med 13 fartsfylte vannsklier

Her finnes våre egne nordiske guider!

Vi anbefaler dette hotellet til barnefamilier med i alle aldre som liker når det hender mye. En tredjedel av alle våre gjester bor her – velkommen du også!

Dette hotellet inngår i Nazar Collection, hvor du finner våre mest familievennlige hotell med våre egne skandinaviske barneklubber.

All Inclusive på Pegasos World

Hos Pegasos World trenger du ikke å bekymre deg for en høy restaurantregning. Det meste er allerede betalt hjemmefra gjennom All Inclusive-programmet. Til frokost, lunsj og middag serveres store bufféer med forretter, salater, brød, gryteretter, tyrkiske og internasjonale retter og et stort utvalg av desserter i hovedrestauranten. Du kan sitte inne eller ute på den store terrassen og spise. I bufférestauranten er det ofte høyt tempo og mye løping! Matlagingsstasjoner er tilgjengelig både inne i restauranten og på terrassen.

Lunsj ved bassenget

Hvis du ikke vil forlate bassengområdet, er en rask lunsj tilgjengelig i snackbaren ved hovedbassenget, eller ved vannsklieområdet for små barn. Hotellet har også en pommes frites-kiosk som er åpen om ettermiddagen hvor du kan prøve pommes frites med ketchup i mange forskjellige smaker

Pegasos Worlds barer

På hotellområdet er det flere barer for avslapning og sosialt samvær med familien. Selv baren på stranden er All Inclusive, så du slipper å forlate stranden for en forfriskende drink. Alle lokale drikker er All Inclusive, og det er tydelig informasjon om hvilke drinker som er inkludert. Noen barer er helt utenfor All Inclusive-programmet, men kan være verdt å prøve uansett – som hotellets Shisha-bar, åpen nesten hele dagen!

Hvor mange temarestauranter finnes på Pegasos World?

Pegasos World har tre temarestauranter å velge mellom: en tyrkisk, en italiensk og en asiatisk. En gang i uken kan du spise middag på en av disse uten ekstra kostnad og med forbehold om tilgjengelighet. Den asiatiske restauranten er ute og åpningstidene avhenger derfor av været.

Barnas All Inclusive

Barna har egen buffé med mange barnevennlige favoritter. Under mesteparten av sesongen finnes det softis i is-kiosken med to ulike smaker, inkludert laktosefrie alternativer i form av ispinner. På de tidene på døgnet hvor softis ikke er tilgjengelig, er annen is tilgjengelig for kjøp. Enklere mat, snacks og drikke er lett tilgjengelig i barnas egen snackbar. Her får de minste en sårt tiltrengt pause fra å plaske rundt, ved fargerike bord i skyggen. Benytt anledningen til å fylle magen med pommes frites, hamburgere, nuggets eller annet snacks.

Veganske All Inclusive-alternativer

Pegasos Club er inkludert i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et visst vegansk og vegetarisk utvalg til frokost, lunsj og middag i bufférestauranten. I noen tilfeller kan hotellet tilby forretter, snacks og/eller bakverk.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet på Pegasos World:

All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00-01.00

1 besøk på 1 temarestaurant (ved 1 ukes opphold)

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke i strandbaren

Is mesteparten av dagen

Snacks deler av dagen

Midnattssnack 00.00-00-30 (også ved sen ankomst)

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i starten av ditt opphold

Importerte drikkevarer, drikke på flaske, dikke på diskoteket, ferskpresset juice, tyrkisk kaffe, Shisha-bar og enkelte snacks er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Rom og suiter for hele familien

De fleste rom på Pegasos World er familiesuiter. Rommene er romslige og funksjonelle, og vi vurderer de til en firestjerners standard.

Side by side

Sikre deg å få bo ved siden av dine venner i reiseselskapet. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venneparene som reiser sammen. Bestill to rom av samme type og vær garantert å bo maks. tre dører bort fra hverandre. Dette opplegget finnes på de fleste av våre romstyper. Les mer om Side by side her.

Dette finnes på alle rom:

Balkong eller terrasse

Sentral luftkondisjonering

Minibar som fylles på mot ekstra kostnad

WiFi for to enheter kostnadsfritt. Med Comfort Class får du kostnadsfri WiFi for fem enheter

TV, telefon, minisafe

Dusjkabinett, hårføner

Bra å vite:

Rommene på Pegasos World har utsikt mot hage, basseng, eller badeland, men ingen havutsikt.

Pegasos World er et veldig stort område! Dobbeltrom og suiter ligger i ulike bygninger Luftkondisjonering er i drift avhengig av temperatur og årstid

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrom, 2 personer

Rommet er på ca. 26 m² og her finnes to vanlige sengeplasser. Alle dobbeltrom på Pegasos World har flisegulv eller laminat, samt en mindre balkong/terrasse med et bord og to stoler. Rommet krever to fullt betalende, men du har mulighet for et enkeltrom mot tillegg.

Når du bor i dette rommet kan du sikre deg, mot betaling, å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom.

Familiesuiter, 2–4 personer

Familiesuiter, 2–4 personer

I familiesuitene på 33 m² får du to separate rom med en dør imellom. I soverommet finnes to vanlige soveplasser og i det andre rommet finnes to utfellbare lenestoler som måler 180x90 cm når de er utfelt. Vi anbefaler alltid voksne å bestille rom slik at de har plass i en normal seng.

 

Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks fire voksne og det er mulighet å få to barnepriser. Familiesuitene har fliser og enten fransk balkong eller, mot et tillegg, en balkong med et bord og to stoler. Mot et tillegg er det mulig å bestille suiten som enkeltrom.

Side by side: Når du bor i en familiesuite kan du, mot betaling, sikre deg å bo maks tre dører fra en annen familiesuite med samme type av balkong.

Deluxesuite med balkong, 3–5 personer

Deluxesuite med balkong, 3–5 personer

Ønsker du ekstra plass og fire vanlige sengeplasser på rommet, skal du bestille en deluxesuite som er cirka 45 m². Stilen er den samme som de andre romtypene, og navnet "deluxe" skyldes at disse rommene er litt større enn de andre. Her er en liten entré og to separate rom. Deluxesuitene to vanlige sengeplasser i hvert rom, samt en ekstraseng ved behov (190x90 cm).

Rommet krever minst tre fullt betalende, der kan bo maks fire voksne og ett barn og det er mulig å få to barnepriser. Alle deluxesuiter har balkong, og laminatgulv eller fliser. 

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du, mot betaling, sikre deg å bo maks tre dører fra en Deluxesuite VIP eller fra en annen deluxesuite.

Deluxesuite VIP med balkong, 2 personer

Deluxesuite VIP med balkong, 2 personer

Deluxesuiten er den romsligste som to gjester kan bestille, derav navnet «VIP». Denne suiten på cirka 48 m² er kun for to personer, og har et soverom og et separat oppholdsrom. Rommene har enten fliser eller laminatgulv samt balkong. Denne romstypen krever to fullt betalende.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du, mot betaling, sikre deg å bo maks tre dører fra en Deluxesuite VIP eller fra en Deluxesuite.

Rom for en voksen og to barn

Dette er enten et dobbeltrom eller en familiesuite med fransk balkong (se beskrivelser ovenfor). Her kan en voksen bo sammen med opptil to barn som betaler barnepris. Man kan selv ikke bestemme hvilken romstyper man får. 

Er det havet – eller er det et basseng?

Pegasos Worlds landemerke er det gigantiske bassenget som måler 10 000 m² – det største bassenget i Middelhavet! Den har både dypere partier og grunne områder for de mindre barna. Midt i bassenget ligger en øy med blant annet bassengbar, scene og en av temarestaurantene. Rundt bassenget er det solsenger og parasoller som venter på soltørste bassengbesøkende.

Badelandet på Pegasos World

Pegasos Worlds fartsfylte badeland lokker med 13 store vannsklier for eventyrlystne voksne og barn. Her finnes svingete tunneler med bratte fall og uventede svinger. Området har også et barnebasseng med fem vannsklier for de yngre i familien.

600 meter egen sandstrand

De blå bølgene i Middelhavet er bare et steinkast fra det store bassenget. Stiene ned til stranden går gjennom et grønt område omkranset av svaiende palmer. Hotellets eget strandområde er bredt og perfekt for å bygge sandslott!

Dette finnes på stranden på Pegasos World:

Solsenger og parasoller uten ekstra kostnad

Strandbar med drikkevarer - helt All Inclusive!

Enkelte vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Vannet ved stranden blir relativt fort dypt

Stranden består av grovkornet sand med elementer av småstein

Av sikkerhetsgrunner er det høyde/aldersbegrensninger på enkelte vannsklier. Les mer om reglene under fanen "Viktig å vite før du bestiller reisen".

Håndkleservice

Du kan låne håndklær til bassenget og stranden på hotellets spa. Håndkleet henter du med håndklekortet ditt, som du får ved ankomst til hotellet. Du kan hente et nytt håndkle hver dag, uten ekstra kostnad, i bytte mot ditt gamle håndkle. Håndkleservicen er åpen til visse tider på dagen.

Nazars barne- og ungdomsklubber!

Captain Nemos piratklubb – Nazars barneklubb

I vår egen Captain Nemos piratklubb males, tøyses og spilles det en hel del! Barna får prøve ansiktsmaling og forberede seg for ukens store begivenhet: Captain Nemos bursdag, der piratkapteinen feires med bursdagskake og sang. Alle Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som ledes av våre egne skandinaviske aktivitetsguider.

Temadagene Crazy Fun!

Flere ganger i uken har barneklubben et nytt tema for dagen. På Pirate Day kan man bli pirat for en dag samt delta på fantastiske skattejakter og ekte piratskole. Eller hva sier du til vannlek på Splash Day der barna kan utfordre sine venner i vannkrig? Under Sports Day får barna en opplevelse i idrettens tegn. Og på Crazy Day løsner vi på reglene og alt kan skje.

Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket hvor barn i alle aldre danser til de beste feriehitene. Minidiskotektet arrangeres minst fire kvelder i uken.

Chill Out Club – Nazars ungdomsklubb

De store barna har en helt egen klubb hvor de kan henge med andre nordiske ungdommer og få nye venner. I vår Chill Out Club kan man drive med sport, høre på musikk eller nyte av solen i hverandres selskap.

Underholdning for barn

På Pegasos World er det mange aktiviteter for barn og mye underholdning. Hvis barna blir lei vannleker, er det en lekeplass i området, og en arkade under tak hvor barna kan spille morsomme spill mot en ekstra kostnad. Noen dager i uken holdes det hagefest hvor barna underholdes med morsomme krumspring som morsomme ballongdyr. De internasjonale aktivitetsguidene holder også ulike spill og konkurranser på dagtid.

Men det beste av alt er vår egen barneklubbs minidiskotek hvor barna får danse sammen og vise opp sine nye moves for glade foreldre!

Dette finnes også på barnas Pegasos World:

Barneområde med egen snackbar

Spis og drikk så mye du vil helt All Inclusive!

Stort barnebasseng med flere små vannsklier

Stort barneklubbhus med mye plass for innendørs- og utendørslek

Bra å vite om Nazars barne- og ungdomsklubber:

På våre Pegasos-hotell arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 5-6 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra 15. mai t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes minst 4 ganger i uken.

Chill Out Club, for ungdommer mellom 12-17 år, holdes fra 1 juni t.o.m. 31. august, samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og arrangeres 2-3 ganger i uken.

Kids Comfort – Tilvalg som gjør det lettere for barnefamilien!

Vi på Nazar elsker barn, og ønsker at alle i familien skal kunne slappe av på ferien! På Pegasos Club kan du bestille Kids Comfort og få en paraplytrille, en barnestol og en vannkoker levert til rommet. La vognen stå hjemme og gjør ferien enda lettere. Kids Comfort bestilles som tilvalg samtidig som du bestiller din reise.

Hva kan man gjøre på Pegasos World?

Utvalget av aktiviteter på Pegasos World er stort, og det kan være vanskelig å velge mellom alle de morsomme feriefornøyelsene.

En gang i uken arrangeres som regel en morsom skumfest på hotellområdet, der hele familien kan ha det gøy i det luftige skummet. På familiehotellet finnes en liten basar med forskjellige butikker og spillemaskiner samt frisør.

Cirka 10 kilometer unna ligger den populære byen Side, hvor du kan shoppe i sentrum eller besøke de spennende ruinene fra Romerriket, et stort amfiteater og Apollo-tempelet i gamle Side.

WiFi

WiFi er tilgjengelig uten ekstra kostnad. Hastigheten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg av aktiviteter på Pegasos World:

Tennis, basket, beachvolleyball, biljard eller bordtennis blant mye annet!

Vannaktiviteter og leker i og rundt bassenget

Barneklubber, aktiviteter for barn og minidiskotek

Et utvalg av underholdning på Pegasos World:

Skumfest på hotellområdet cirka 1 gang i uken

Kveldsshower og underholdning i det store amfiteateret utendørs

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Mot betaling

Tennisutstyr, spillemaskiner, biljard.

Pegasos Worlds store spa

Er du en livsnyter? Unn deg selv et besøk til Pegasos Worlds store spa-anlegg. I tillegg til det store innendørsbassenget er det jacuzzi, badstue, hamam, massasje og andre avslappende behandlinger.

Bestill hamam-pakken

På Pegasos World kan du bestille en hamam-pakke hjemmefra. Pakken inneholder tradisjonell skrubbing og skummassasje og 30 minutters avslappende oljemassasje. Velg bare til hamam-pakken som tilvalg når du bestiller din reise! Les mer om hamam-pakken her.

Ved sen hjemreise

I spaets omkledningsrom kan du dusje og skifte før hjemreisen hvis du allerede har sjekket ut av rommet ditt.

Trening og treningsstudio på Pegasos World

På Pegasos World er det et treningsstudio som har de fleste treningsapparater og vekter du trenger for å holde deg i gang på ferie. Hotellet har også et innendørsbasseng og tilbyr noen gruppetreningsøkter.

Et utvalg av trening på Pegasos World:

Aerobics

Stretching

Gymnastikk

Vanngymnastikk

Mot betaling

Behandlinger samt bruk av spaets fasiliteter.

Kombinasjonsreise - Land of Legends Kingdom og Pegasos World

Kombiner ditt opphold på Pegasos World med tre netter på utrolige Land of Legends Kingdom – et barnevennlig luksushotell midt i en enorm fornøyelsespark!

Luksushotellet Land of Legends Kingdom

Å bo på Land of Legends Kingdom er en opplevelse i seg selv. Hotellet har de mest fantasifulle rommene vi på Nazar noensinne har sett! Sammen med godteribufféene i lobbyen, alle de sære interiørdetaljene og det enorme lekeområdet vil de skape minner for barna for livet.

Fornøyelsesparken Land of Legends

Fornøyelsesparken har kule berg- og dalbaner samt attraksjoner for både store og små, som ligger ved siden av mange morsomme vannsklier inne på Land of Legends. I tillegg til dette har fornøyelsesparken en luksuriøs handlegate med spennende butikker, variert mat og fargerike kveldsshow.

Les mer om kombinasjonsreisene og om Land of Legends Kingdom.

 

Rom for funksjonshemmede

På Pegasos World har vi et lite antall dobbeltrom med laminatgulv til rådighet for våre funksjonshemmede gjester. Rommene er på cirka 35 m² med plass for opptil to voksne. Det er også mulig mot enkeltromstillegg, å bestille rommet for kun én person.

Badet er utstyrt med dusj og badekrakk som støtte. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon.

Alle rommene har sentralt luftkondisjonering, noe som betyr at den kjører på bestemte tider på dagen avhengig av vær og sesong. I tillegg er det TV, egen balkong eller terrasse og minisafe.

Vennligst legg merke til at det fra stuen og ut til altanen er kant på et par centimeter i forbindelse med skyvedøren, som bevegelseshemmede bør være oppmerksomme på.

Når du reiser som funksjonshemmet – generell informasjon

Som spesialist innenfor kvalitetsreiser råder Nazar over et antall hoteller som egner seg for funksjonshemmede. Det er vanskelig å finne hoteller i Tyrkia som er spesielt velegnede for funksjonshemmede.

Vi kan gi deg de beste betingelsene som funksjonshemmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du bruker rullestol, kan du bevege deg relativt uhindret rundt på disse hotellene. Det er dog ikke heiser ved svømmebassengene, og det er ikke ramper ved stranden. Restaurantene er fritt tilgjengelige fra både rommene og heisene.

Et par gode råd

 • Tilrettelegging av fasiliteter for funksjonshemmede er et relativt nytt begrep i mange ferieland, også i Tyrkia. Lag derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi best mulig kan imøtekomme disse.
 • Planlegg reisen i god tid, og beskriv dine behov så detaljert som mulig. Legg alltid fram dine krav og ønsker skriftlig.
 • Del gjerne dine erfaringer med oss etter hjemreisen. Det vil være til stor glede og nytte for andre reisende i fremtiden.

Oppgrader ferien din med Comfort Class!

På dette hotellet har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken, som gir deg ekstra mye komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP innsjekking på hotellet, WiFi på rommet uten ekstra kostnad, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden og mye mer. Det er kun et begrenset antall Comfort Class-pakker til rådighet, så skynd deg å bestille!
 

Alt dette får du med Comfort Class:

 • Reserverte solsenger på stranden
 • À la carte-frokost tre ganger i uken inkludert ferskpresset appelsinjuice
 • VIP innsjekking ved ankomst
 • Kostnadsfri Internett på rommet (for fem enheter i stedet for to)
 • Mulighet til ytterligere ett besøk på temarestaurant
 • Sen utsjekking på avreisedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabatt på alle behandlinger på hotellets velværesenter
 • Fylt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann, 1 l vann)
 • To morgenkåper og to par tøfler
 • Bassenghåndklær på rommet

Comfort Class skal bestilles senest tre dager innen avreise.

Comfort Class skal bestilles av alle reisende som bor i samme rom (både voksne og barn). Det kan forekomme mindre variasjoner fra hotell til hotell.  

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Side

Hotellet ligger ved Side på Tyrkias sørkyst. Side er en fascinerende blanding av nytt og gammelt, da den moderne feriebyen er oppført oppå velbevarte romerske monumenter i en labyrint av koselige små gater. Skjem deg bort med en middag på en av de mange lekre restaurantene, handle i vei i de spennende butikkene eller gå en tur langs vannet og nyt den magiske stemningen under stjernene i skjæret fra de opplyste ruinene.

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det finnes på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som finnes på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Der finnes dessuten laktosefri is.
Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske personer.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Pegasos World gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har sluttet å servere vann i plastflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filtrert vann i glass

• De har ansatt et grønt team på hotellet, som organiserer ulike arrangementer med og for gjestene – det kan være å plante nye trær, rydde opp i naturen eller på stranden

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som beviser at det er bra vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon.

• På hotellets strand vokser det sandliljer, en truet art. For å beskytte blomsten har man satt opp informasjonstavler rundt om på området der man oppfordrer gjestene til å respektere og beskytte dem

• I fjor ble det plantet 3000 trær i hotellets navn i samarbeid med organisasjonen TEMA. Trærne ble plantet i Denizli-regionen i Tyrkia

• Hotellet støtter flere prosjekt for sosialt ansvar, de gir bl.a. hjelp til skoler i lokalområde, og det blir gjort donasjoner til flere organisasjoner som støtter funksjonshemmede barn og beskyttelse av barn.

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Hastigheten på hotellets WiFi varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Pegasos Worlds rom er verdsatt til fire stjerner, men med de fantastiske familiefasilitetene og våre verdsatte barneklubber har vi i Nazar gitt hotellet fem stjerner.

Mat og drikke

I hovedrestauranten er det ofte mye aktivitet – og i høysesongen er det ofte folksomt. Tips! Tilpass restaurantbesøkene dine til når det ikke er rushtrafikk. 

Softis serveres kun i løpet av visse deler av sesongen.

Den asiatiske temarestauranten ligger ute og åpningstidene avhenger derfor av været.

Barn og ungdommer

På våre Pegasos-hotell arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 5-6 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra 15. mai t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes minst 4 ganger i uken.

Chill Out Club, for ungdommer mellom 12-17 år, holdes fra 1 juni t.o.m. 31. august, samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og arrangeres 2-3 ganger i uken.

Rommene

Siden bassenget ligger mellom rombygningene og stranden, kan du ikke få havutsikt på Pegasos World.

Vi anbefaler alltid at voksne bestiller rom hvor de kan sove i en ordentlig seng, da sovesofaene er mindre og hardere enn vanlige senger.

Basseng og strand

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde i begynnelsen og slutten av sesongen.

Ved de aktive bassengene er det ofte en veldig livlig atmosfære, høy musikk og noen ganger ganske mye folk.

Du kan bytte badehåndkleet ditt daglig ved hotellets spa.

Bassenglandskapet er forbundet hele veien rundt, men til tross for det er det ikke vanskelig for barna å finne ut av hvor vannet blir dypt. Der er det nemlig markert med advarende haifinner og fargeskift på bunnen.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Av sikkerhetsgrunner er det høyde-/aldersbegrensninger på noen vannsklier:

Aquatube (Ø820 mm)

78 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m.

Body Slide (710x1010 mm)

72 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)

33 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m. 

Windigo (Ø820 mm)

35 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)

36 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m. 

Hill Slide (500x2650 mm)

43 m lang. Minimumslengde 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m. 

Black Hole (Ø1400 mm)

37 m lang Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m.

Uphill (800x1400 mm)

101 m lang. Bassengdybde 1,20 m.

Rafting Slide (800x1400 mm)

74 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m.

Space Bowl

95 m lang. Minimumslengde 1,20 m. Du må kunne svømme for å benytte denne vannsklien. Bassengdybde 1,80 m. 

Boomerango

95 m lang. Man skal være minst 18 år gammel for å kjøre denne vannsklier. Minimumshøyde 1,20 m. To personer kan ake sammen, men får ikke veie mer enn 200 kg totalt. Du kan ikke ake vannsklien alene.

Drop Slide

67 m lang. Man skal være minst 18 år gammel for å kjøre denne vannsklier. Et barn får lov å kjøre med en voksen om barnet er minst 1,2 m lang. To personer kan ake sammen, men får ikke veie mer enn 200 kg totalt. Man kan ikke kjøre vannsklien alene.

OBS! Vennligst legg merke til at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections