Alanya, Tyrkia

Melissa Hotel

Gjestenes vurdering
3.1 av 5
Baseres på 159 svar
Gjestenes vurdering
3.1 av 5
Baseres på 159 svar

Frokost er inkludert i prisen
5 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
20 m 
Sentrum
2,8 km 

Direkte ved Kleopatra stranden

Hotellets beliggenhet er perfekt. Det ligger like ved Kleopatra stranden, omgitt av både hoteller og leiligheter, noe som skaper en fantastisk stemning både på og rundt hotellet. På hotellområdet er det god plass, og mange planter som gjør at du av og til glemmer at du er nær Alanyas livlige sentrum. På Melissa er frokost inkludert i prisen, og du har mulighet til å kjøpe halvpensjon slik at middagen også er inkludert, eller All Inclusive.

Koselig bassengområde

Med den berømte Kleopatra stranden bare 50 m unna byr Melissa Hotel på en perfekt sol- og badeferie.

Denne stranden sies å være den beste stranden i hele området, noe man forstår når man en gang har vært der. På stranden kan du leie solsenger, madrasser og parasoller og ligge og nyte den vakre utsikten over borgen i Alanya. Eller hvorfor ikke bedre på brunfargen under en strandvolleyballkamp på stranden? På stranden kan du prøve på nye vannsportaktiviteter mot en ekstra kostnad.

På hotellet er det et koselig lite bassengområde hvor man kan avkjøle seg på varme sommerdager, og de yngre reisende har også en egen liten avdeling i bassenget. Rundt bassengområdet kan man velge å døse i en av solsengene eller sette seg under en parasoll og nyte en god drink mens man titter ut over det turkisblå Middelhavet.

Mot betaling

På stranden: solsenger, madrasser, parasoller, vannsportaktiviteter.
Ved bassenget: mat og drikke om du ikke har All Inclusive.

Frokost med havutsikt!

Man kan sette seg i den koselige restauranten eller utendørs under noen av de frodige trærne, mens man nyter frokosten i den myke middelhavsbrisen og med utsikt over Kleopatra stranden.

Hotellet byr på en enklere frokostbuffet hvor man kan velge om man vil spise frokost på tyrkisk måte med ost og oliven, eller om man heller vil spise en mer kontinental frokost. På Melissa kan du velge å bestille halvpensjon, slik at middagen også inngår. Eller vil du helt slippe å ta frem lommeboken på ferien og glemme styret med å finne en restaurant ute - da tilbyr Melissa Hotel All Inclusive. Med All Inclusive har du dagens tre hovedmåltider som buffet i hovedrestauranten.

På ettermiddagen frister hotellet med kake, kaffe og te. I tillegg er alle lokale drikkevarer inkludert i All Inclusive-programmet, som du fritt kan forsyne deg av hele dagen, samtidig som du sikrer deg at du og din familie har væskebalansen under kontroll. Hvis du ikke har All Inclusive, må du betale for alle drikkevarer.

Åpningstider:

Åpningstider:
Frokost Hovedrestaurant 07:30 - 10:00
Lunsj Hovedrestaurant 12:30 - 14:00
Middag Hovedrestaurant 19:00 - 21:00
Kaffe og kake Service Bar 16:30 - 17:00
Service Bar   10:30 - 23:00
Poolbar   10:00 - 23:00

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong.

Byliv eller stranden

Hvis du vil kjenne på Alanyas puls, så er sentrum bare et steinkast unna og byen tilbyr mange ulike opplevelser, utflukter og utfordringer.

Dessuten er det muligheter for å spille bordtennis eller hvorfor ikke forbedre den solbrune fargen ved å spille en strandvolleykamp på stranden? På stranden er det også muligheter for å prøve nye vannsporter mot en ekstra kostnad. Behøver du en stund for deg selv etter en dag på byen, tilbyr hotellet massasje, badstue og tyrkisk bad mot tillegg. WiFi fins i lobbyen og ved bassenget, mot en ekstra kostnad.

Mot betaling

Vannsportaktiviteter, massasje, peeling, tyrkisk bad, WiFi i lobbyen og ved bassenget.

Fine rom med fantastisk beliggenhet på Kleopatra stranden!

De nyoppussede rommene er fordelt på to blokk og rommene er innredet i friske, lyse farger, og på hvert rom fins minikjøleskap og minisafe (mot betaling), TV, telefon, dusjkabinett, hårføner, balkong, flisegulv og individuelt klimaanlegg.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Et rom på 17m² med to vanlige senger. Rommet krever minst to fullt betalende. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Familierom, 4-5 personer

Dette er et rom på 34 m2 med fire vanlige senger og to balkonger. Rommet krever minst fire fullt betalende og dere kan bo opptil fem voksne.

Mot betaling

Minisafe.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sørkyst, som er kjent for å være en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange severdigheter. Her fins også et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger lokale så vel som internasjonale varer. I tillegg har byen et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra