Alanya, Tyrkia

Melissa Hotel

Gjestenes vurdering
2.9 av 5
Baseres på 261 svar
Gjestenes vurdering
2.9 av 5
Baseres på 261 svar

Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
50 m 
Sentrum
2,8 km 

Direkte ved Kleopatra stranden

Det prisvennlige Melissa Hotell ligger like ved Kleopatrastranden, og du har gåavstand til livlige og pulserende sentrum i Alanya. Utover å kunne legge seg på solsenga og ta en forfriskende dukkert i havet, kan du slappe av ved hotellets lille basseng. På Melissa Hotell kan du nyte gledene ved All Inclusive, da alle måltider er inkludert. Melissa Hotell er et av våre Value Collection-hotell, som er Nazars mest prisgunstige hotell. 

Koselig bassengområde

Med den berømte Kleopatra stranden bare 50 m fra hotellet er Melissa Hotell det perfekte utgangspunktet for en herlig badeferie. På stranden kan du leie solsenger og parasoller og nyte den fantastiske utsikten over havet, og den imponerende borgen i Alanya, som står stolt på berget som ligger like ved. 

Det er også et lite hyggelig bassengområde, hvor du kan nyte solen og ta en svalkende dukkert, når det er behov av det. Det er et lite barnebasseng også tilgjengelig på hotellet. 

 

Mot betaling

På stranden: solsenger, madrasser, parasoller, vannsportaktiviteter. 

Nyt av måltider med havutsikt

På Melissa slipper du å ta frem lommeboken i ferien og du slipper besværet med å finne ut hvor du skal spise hver kveld. Her har du nemlig All Inclusive og kan derfor nyte dagens tre hovedmåltider, som serveres som buffet i hovedrestauranten. 

Det er mulig å sitte utendørs i restauranten og nyte utsikten over Kleopatra-stranden. 

I løpet av ettermiddagen serveres det kake, kaffe og te. Alle lokale drikkevarer inngår i All Inclusive-programmet, som du fritt kan benytte deg av hele dagen. 

Byliv eller stranden

Ettersom du bor så sentralt i Alanya som du gjør på Melissa Hotel, er det mange aktiviteter tilgjenglige så fort du går utenfor hotellet. 

Alanya er et ferie-mekka med et stort utvalg av cafeer, restauranter og barer, det er også gode shoppingmuligheter. I tillegg til den populære sandstranden rett ved hotellet, så er også Øststranden verdt et besøk.

Dessuten er det muligheter for å spille bordtennis eller hvorfor ikke spille en strandvolleykamp på stranden? På stranden er det også muligheter for å prøve nye vannsporter. Trenger du å slappe av tilbyr hotellet massasje, badstue og tyrkisk bad.
WiFi fins i lobbyen og ved bassenget, mot en ekstra kostnad.

Mot betaling

Vannsportaktiviteter, massage, badstue, massasje,  hamam og WiFi.

Rom med enkelt interiør i lyse farger

Rommene på Melissa Hotell er fordelt på to husblokker med enkelt interiør i lyse farger. De har minikjøleskap og minisafe (mot betaling), tv, dusjkabinett, hårføner, balkong, fliser og individuell aircondition.

Mot betaling

Safetybox

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Et rom på 17m² med to vanlige senger. Rommet krever minst to fullt betalende. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Familierom, 4-5 personer

Familierom, 4-5 personer

Familierommet er ca. 34 m² og har fire sengeplasser og balkong. Rommet krever minst fire fullt betalende og det kan bo maks. fem voksne.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sørkyst, som er kjent for å være en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange severdigheter. Her fins også et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger lokale så vel som internasjonale varer. I tillegg har byen et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Da Melissa Hotell ligger så sentralt, og rett ved en trafikkert vei, bør støy utenfra forventes.

Selve layoten, formen og interiøret på rommet varierer en del, og visse rom kan oppleves som trange om man bor det maksimale antallet personer på rommet.

 

 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections