Alanya, Tyrkia

Melissa Hotel

Gjestenes vurdering
3.1 av 5
Baseres på 159 svar
Gjestenes vurdering
3.1 av 5
Baseres på 159 svar

Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
20 m 
Sentrum
2,8 km 

Direkte ved Kleopatra stranden

Hotellets beliggenhet er perfekt. Det ligger like ved Kleopatra stranden, omgitt av både hoteller og leiligheter, noe som skaper en fantastisk stemning både på og rundt hotellet. På hotellområdet er det god plass, og mange planter som gjør at du av og til glemmer at du er nær Alanyas livlige sentrum. På Melissa Hotell kan du virkelig nyte av All Inclusive, da alle måltidene er inkludert

Koselig bassengområde

Med den berømte Kleopatra stranden bare 50 m unna byr Melissa Hotel på en perfekt sol- og badeferie.

Denne stranden sies å være den beste stranden i hele området, noe man forstår når man en gang har vært der. På stranden kan du leie solsenger, madrasser og parasoller og ligge og nyte den vakre utsikten over borgen i Alanya. Eller hvorfor ikke bedre på brunfargen under en strandvolleyballkamp på stranden? På stranden kan du prøve på nye vannsportaktiviteter mot en ekstra kostnad.

På hotellet er det et koselig lite bassengområde hvor man kan avkjøle seg på varme sommerdager, og de yngre reisende har også en egen liten avdeling i bassenget. Rundt bassengområdet kan man velge å døse i en av solsengene eller sette seg under en parasoll og nyte en god drink mens man titter ut over det turkisblå Middelhavet.

Mot betaling:

På stranden: solsenger, madrasser, parasoller, vannsportaktiviteter.

Nyt av måltider med havutsikt

Ta plass i den koselige restauranten eller utendørs i den herlige skyggen av trær mens du nyter dine måltider med den deilige havbrisen og utsikt over Kleopatra-stranden.

På Melissa inngår All Inclusive og derfor kan du nyte av dagens tre hovedretter, disse serveres som buffé i restauranten istedenfor å måtte huske lommeboken og lete etter et sted å spise hver kveld.

Til og med på ettermiddagen frister hotellet med kake, kaffe og te.Alt av lokal drikke inngår i All Inclusive programmet og finnes tilgjengelig hele dagen når du er i behov av en forfriskende drink.

Byliv eller stranden

Hvis du vil kjenne på Alanyas puls, så er sentrum bare et steinkast unna og byen tilbyr mange ulike opplevelser, utflukter og utfordringer.

Dessuten er det muligheter for å spille bordtennis eller hvorfor ikke forbedre den solbrune fargen ved å spille en strandvolleykamp på stranden? På stranden er det også muligheter for å prøve nye vannsporter mot en ekstra kostnad. Behøver du en stund for deg selv etter en dag på byen, tilbyr hotellet massasje, badstue og tyrkisk bad mot tillegg. WiFi fins i lobbyen og ved bassenget, mot en ekstra kostnad.

Mot betaling:

Vannsportaktiviteter, massage, badstue, massasje,  hamam og wifi.

 

 

Rom med enkelt interiør i lyse farger

Rommene på Melissa Hotell er fordelt på to hus blokker med enkelt interiør i lyse farger. De har minikjøleskap og minisafe (mot betaling), tv, dusjkabin, hårføner, balkong, fliser og individuell aircondition.

Mot betaling:

Safetybox

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Et rom på 17m² med to vanlige senger. Rommet krever minst to fullt betalende. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Familierom, 4-5 personer

Familierom, 4-5 personer

Familierommet er ca. 34 m² og har fire sengeplasser og balkong. Rommet krever minst fire fullt betalende og det kan bo maks fem voksne.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Da Melissa Hotell ligger så sentralt, og rett ved en trafikkert vei, bør støy utenfra forventes.

Selve layoten, formen og interiøret på rommet variere en del, og visse rom kan oppleves som trange om man bor det maksimale antallet personer på rommet.

 

 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections