Alanya, Tyrkia

Krizantem Hotel

Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 33 svar
Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 33 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
30 m 
Sentrum
3 km 
Krizantem Hotel
Krizantem Hotel_1
Krizantem Hotel_2
Krizantem Hotel_3
Krizantem Hotel_4
Krizantem Hotel_5

Det meste for en vellykket ferie

På avslappende Krizantem Hotel er det nærme det meste. Det sentralt beliggende hotellet ligger nemlig like ved Østre stranden i Alanya. Med et sjenerøst All Inclusive-program, sine tre basseng, spaet med tradisjonelt tyrkisk bad og barene har hotellet alt du trenger for en herlig ferie. De har til og med en barneklubb for de yngste gjestene. Dette er hotellet for deg som liker å spasere på stranden og rusle i små butikker, ha det koselig ved bassengkanten eller bara ta det rolig på ferien. Hotellet står foran en større renovering allerede 2023.

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

Slapp av rett ved stranden

På Krizantem Hotel finnes hele tre herlige basseng å velge mellom. Ved hovedbassenget, eller aktivitetsbassenget som den også kalles, samles besøkere ved parasollene for å nyte sol og bad. Solstolene og parasollene er gratis å låne for våre gjester. Den andre, grunnere av hotellets utendørsbasseng, passer bra for litt yngre besøkere. Der kan de nemlig suse nedfor en vannsklie og rett i bassenget. Trenger du å fylle på væske eller fylle magen med noe mellom måltidene, finnes det nok av barer ved og rundt bassenget. Utover utendørsbassengene finnes et avslappende innendørsbasseng som passer både den som behøver hvile fra solen eller den som bare behøver en rolig stund.

Mot betaling

Bassenghåndklær mot depositum

Hyggelig All Inclusive-buffé og flere barer

I Krizantem Hotels sjenerøse All Inclusive-program er det meste betalt på forhånd slik at du kan nyte frokost, lunsj og middag i hotellets hovedrestaurant i form av en rikholdig buffé. All lokal drikke er inkludert. Hotellet er utstyrt med flere barer så du behøver ikke lete lenge om du behøver noe å slukke tørsten med i løpet av dagen, eller vil ha en fin drink på kvelden.

Mot betaling

Importerte drikker, ferskpresset juice

Morsom barneklubb og spennende vannsklie

Den internasjonale barneklubben på Krizantem Hotel står klar til å underholde hotellets yngste gjester. Her får barna mulighet å treffe jevngamle og få nye venner mens familien slapper av i solstolen. I barneklubben er barn mellom fire og tolv år velkomne. Utover det finnes også en liten lekeplass på hotellområdet. Vannsklien ved et av bassengene er selvfølgelig også et populært og verdsatt tilholdssted for barna i løpet av de solfylte feriedagene.

Mye stillhet eller aktiv underholdning

Siden Krizantem Hotel ligger sentralt finnes det noen små butikker i nærheten å utforske. Ønsker du i stedet litt roligere aktiviteter kan du ta en spasertur langs stranden. Hvis du heller vil ha en aktiv ferie, har hotellet et eget treningsstudio til din disposisjon. Du kan selvfølgelig fordrive tiden i det vakre spaet som har tyrkisk bad, eller unne deg en behandling. Hotellet har også et eget animasjonsteam som sørger for trivelig underholdning. 

Hotellet ligger nært sentrum. Her finns flere barer, butikker og restauranter og litt lengre bort ligger Alanya sentrum med et rikt natteliv og stort utvalg av shopping.

Mot betaling

Behandlinger i spaet, frisør

Enkle og praktiske rom

De funksjonelle hotellrommene på Krizantem Hotel har det du behøver for en komfortabel ferie. Alle rommene er utstyrt med klimaanlegg, WiFi, tv og minibar. Minisafe finnes også på rommet mot tillegg og man kan bestille romservice mot en avgift. På badet finnes hårføner.

Dobbeltrom landutsikt, 2-4 personer

Dobbeltrom landutsikt, 2-4 personer

Denne romstypen er ca. 26 m² og har to eller tre riktige sengeplasser, avhengig av antall gjester. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan man bo enten maks. tre voksne eller to voksne og to barn med mulighet til en barnepris. Her finnes en ekstraseng som måler 80x180 cm. Rommet kan bookes som enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Denne romstypen er ca. 26 m² og har to eller tre riktige sengeplasser, avhengig av antall gjester. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan man bo enten maks. tre voksne eller to voksne og to barn med mulighet til en barnepris. Her finnes en ekstraseng som måler 80x180 cm. Rommet kan bookes som enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

Denne romstypen er ca. 55 og har fire vanlige senger. Rommet krever minst tre fullt betalende. Her kan man bo maks. Fire voksne med mulighet for to barnepriser. Her finnes en ekstraseng som måler 80x180 cm.

Mot betaling

Minisafe, romservice

Verdsatt og atmosfærisk spa

Om sol og bad ikke er nok for å komme helt i feriestemning, eller om du bare vil unne deg selv noe ekstra, kan du besøke Krizantem Hotels spa. Etter et besøk her vil du garantert kunne koble bort hverdagsstressen. I hotellets spa finner du det tyrkiske badet hamam som er veldig verdsatt av hotellets gjester. Ønsker du å slappe av med en variasjon av ulike massasjer eller annen behandling kan du mot betaling unne deg det her. Hotellet har også frisør og et eget treningsstudio.

Mot betaling

Behandlinger i spaet, frisør.

Viktig å vite før du reiser

Vannsklien har begrensede åpningstider.

Hotellet ligger ved Østre stranden, mot den trafikkerte hovedveien, noe som betyr at rommene som vender ut mot havet kan påvirkes av lyd fra trafikken. 

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections