Nyhet

Alanya, Tyrkia

Krizantem Hotel

Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 33 svar
Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 33 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
30 m 
Sentrum
3 km 

Det meste for en vellykket ferie

På avslappende Krizantem Hotel er det nærme det meste. Det sentralt beliggende hotellet ligger nemlig like ved Østre stranden i Alanya. Med et sjenerøst All Inclusive-program, sine tre basseng, spaet med tradisjonelt tyrkisk bad og barene har hotellet alt du trenger for en herlig ferie. De har til og med en barneklubb for de yngste gjestene. Dette er hotellet for deg som liker å spasere på stranden og rusle i små butikker, ha det koselig ved bassengkanten eller bara ta det rolig på ferien. Hotellet står foran en større renovering allerede 2023.

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

Dobbeltrom landutsikt, 2-4 personer

Dobbeltrom landutsikt, 2-4 personer

Denne romstypen er ca. 26 m² og har tre vanlige senger. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan man bo enten maks. tre voksne eller to voksne og to barn med mulighet til en barnepris. Her finnes en ekstraseng som måler 80x180 cm. Rommet kan bookes som enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Denne romstypen er ca. 26 m² og har to vanlige senger. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan man bo enten maks. tre voksne eller to voksne og to barn med mulighet til en barnepris. Her finnes en ekstraseng som måler 80x180 cm. Rommet kan bookes som enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

Denne romstypen er ca. 55 og har fire vanlige senger. Rommet krever minst tre fullt betalende. Her kan man bo maks. Fire voksne med mulighet for to barnepriser. Her finnes en ekstraseng som måler 80x180 cm.

Mot betaling

Minisafe, romservice

Verdsatt og atmosfærisk spa

Om sol og bad ikke er nok for å komme helt i feriestemning, eller om du bare vil unne deg selv noe ekstra, kan du besøke Krizantem Hotels spa. Etter et besøk her vil du garantert kunne koble bort hverdagsstressen. I hotellets spa finner du det tyrkiske badet hamam som er veldig verdsatt av hotellets gjester. Ønsker du å slappe av med en variasjon av ulike massasjer eller annen behandling kan du mot betaling unne deg det her. Hotellet har også frisør og et eget treningsstudio.

Mot betaling

Behandlinger i spaet, frisør.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections