Belek, Tyrkia

IC Santai

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 33 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 33 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
260 m 
Sentrum
8 Km 

Sjenerøs All Inclusive og vakre villaer

IC Santai er et vakkert og familievennlig hotell med en herlig avslappende feriestemning og følelse for detaljer. Matfantaster vil elske det deilige All Inclusive-utvalget med store, innbydende og allsidige buffeer. Alt er vakkert presentert, og det kan være vanskelig å bestemme seg for hva man skal ta! Det finnes massevis av plass og fin, velstelt grøntområde ved de to store bassengene, og den 300 meter lange, brede sandstranden med myk sand inviterer til dukkert i det blå.

Vil du bo like ved bassenget, kan du velge å bo i IC Santais fantastiske villaområde! Mellom de pastellfargede husene med massevis av frodig grøntområder finnes det herlige bassenget, og det er et veldig idyllisk og rolig område.

Barna vil elske den fenomenale barneklubben, der det arrangeres mange morsomme aktiviteter som pizzabaking, ansiktsmaling, småkakebakning og kreative leker. IC Santai i Belek er et fint familiehotell med All Inclusive, og har derfor fått en plass i Nazars Holiday Collection.

Vakre bassengomgivelser og 300 meter privat strand

Det finnes to bassenger på IC Santai; et stort basseng midt på hotellområdet og et relaxbasseng som ligger i et rolig hjørne av hotellet, omgitt av skyggende trær. Ved relaxbassenget er det en fredelig og avslappet stemning, mens det ved hovedbassenget ordnes flere aktiviteter på dagene. Området ved hovedbassenget er stort, luftig og romslig, og det hele er omgitt av velstelte plener.

Utover disse bassengene finnes både barne- og babybasseng. Om du er ute etter mer plask, moro og pirr i magen finnes et badeland med seks vannsklier. I forlengelse av barneklubben ligger et herlig plaskeområde hvor barna kan leke.

Hvis du bor i en av de skjønne villaer, har du dessuten mulighet for å ta en dukkert nesten rett utenfor din dør i det deilige bassenget, som bukter seg gjennom villaområdet. Hvis du bor i stueetasjen, har du adgang til bassenget rett fra egen terrasse, men hvis du bor på 1.sal har du utsikt til bassenget, og for å få adgang til bassenget må du ned en liten trapp for å komme til det innbydende bassengområdet.

Den 300 meter lange, brede sandstranden med myk sand er flott, og inviterer til å hoppe i de blå bølgene. Vil du skjemme bort deg selv litt ekstra kan du leie en paviljong (en såkalt cabana) for en dag, der du får butlerservice og blir skjemt bort dagen lang.

Det finnes selvfølgelig badehåndklær til all gjester på IC Santai.

Det vannes i munnen av all den deilige maten

Du som elsker mat vil elske det deilige All Inclusive-programmet på IC Santai. Hovedmåltidene serveres som store, innbydende og allsidige buffeer, alt er fint presentert og det kan bli vanskelig å bestemme seg for hva man skal velge.

Familiehotellet har virkelig lagt vekten på barna og deres behov, og derfor åpner restauranten en halv time tidligere for hotellets yngste gjester ved både frokost og middag. Barna har sin egen, fine avdeling innredet med glade farger og morsomme detaljer. Som ekstra service til småbarnsfamiliene finnes også morsmelkerstatning og barnemat.

Under dagen serveres det snacks og lettere retter i form av blant annet salater snackbaren, pizza, hamburgere, bakt potet, vafler og is. 

Med hele seks barer, som fra tidlig morgen til sen kveld serverer kalde drikker, behøver du heller aldri være uten forfriskninger. Den store terrassen, som ligger i forlengelse av lobbybaren, er et populært samlingspunkt på kveldene, med en fin utsikt over bassengområdet og havet i bakgrunnen. Lobbybaren er til og med åpen døgnet rundt!

IC Santai har fem temarestauranter som kan besøkes mot en reservasjonsavgift – en italiensk, en meksikansk, en tyrkisk, en seafood og en asiatisk med sushi. Vi anbefaler at du bestiller bord til disse i starten av ferien for å sikre din plass.

Mot betaling

Temarestaurantene, room service samt visse importerte alkoholholdige drikker.

Helt fantastisk barneklubb med plaskeland

En av IC Santais store og populære trekkplaster er den imponerende internasjonale barneklubben, som barna vil elske! Bare synet av den fine, fargerike klubben i iøynefallende, glade farger får smilet til å spre seg på leppene hos både store og små.

Her arrangerer de dyktige aktivitetsguidene morsomme aktiviteter dagen lang, som for eksempel pizzabaking, ansiktsmaling, småkakebaking og kreative leker. I barneklubben finnes også en overdekt lekeplass og massevis av plass å tøyse på. I forbindelse med barneklubben ligger det festlige, vannsprutene plaskelandet og et mindre barnebasseng.

Barneklubben er delt inn i ulike aldersgrupper, og aktivitetene anpasses etter dette. Det finnes for eksempel diverse PlayStation- og Xbox-spill i ungdomsklubben, som de litt eldre vil elske. Til barne- og ungdomsklubben er også IC Santais eventyrpark inkludert, der barna kan utfordre seg selv, eller hverandre, i en spennende og smart klatrebane.

Mot betaling

Eventyrparken, ved besøk utover de to inkluderte gangene.

Slapp av eller delta i de mange aktivitetene

På IC Santai er det ikke tenkt at du kun skal slappe av i de vakre omgivelsene, du har også mulighet å delta i de mange aktivitetene. Du kan blant annet gjøre morgengymnastikk, pilates eller step aerobics, og det finnes til og med boccia, dart, beachvolleyball, minigolf, bordtennis og bueskyting. I bassenget arrangeres også aktiviteter som vannpolo og vanngymnastikk.

På kveldene tilbys ulike former av underholdning, blant annet shower, hagefester, tyrkisk aften m.m.

For deg som gjerne vil holde formen og trene på ferien finnes et fint treningsstudio med mange maskiner og vikter. Treningsstudioet ligger i et lyst lokal med store vinduer, som vender mot hagen og gir et veldig behagelig treningsmiljø.

Vil du koble helt av og skjemme bort deg selv litt ekstra, kan du kose deg på IC Santais herlige spa med blant annet tyrkisk bad og badstue.

Det finnes WiFi på hele hotellet.

Flotte, romslige rom med mulighet for bassengtilgang

På IC Santai kan du enten bo i hovedbygningen, der du kan velge mellom landutsikt og havutsikt, eller i den sjarmerende villadelen av hotellet.

Rommene har tv, minibar som selvfølgelig er All Inclusive og fylles daglig, kaffe- og te fasiliteter, sentral luftkondisjonering, WiFi, morgenkåpe og tøfler. Det er parkettgulv.

Hovedbygningen

Rommene i hovedbygningen er romslige og praktisk innredet med lyse farger og beige møbler. Alle rom har balkong med bord og stoler, og velger du havutsikt kan du nyte det glitrende havet fra balkongen. 

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dette rommet er 26 m2 og har to vanlige sengeplasser. Den tredje personen sover i en ekstraseng, som måler 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Mot tillegg er det også mulighet å bestille dobbeltrommet med havutsikt.

Villadelen

Villaområdet er minst sagt fantastisk! Det påminner om en liten by i sør der husene ser ulike ut, men matcher likevel hverandre med nyanser av pastell og bougainvillea-blomster som klatrer på bygningene. Overalt finnes palmer, busker, velstelte plener og fargeglade blomster.

Like foran villaene slynger det store bassenget seg, og det er vanskelig å ikke bli sugen på en forfriskende svømmetur i de idylliske og rolige omgivelsene. Du slapper umiddelbart av i denne delen av IC Santai, og en stor del av ferien kommer uten tvil å tilbringes med å bare nyte roen og den vakre atmosfæren.

Når du bor i villadelen av IC Santai kan du besøka den koselige lille kafeen, som ligger midt i det sjarmerende villaområdet og har utsikt over det fantastiske bassenget. Her kan du kose deg med frokosten i roligere omgivelser, og i løpet av dagen blir det servert deilige snacks til de som bor i villa-delen.

Rommene er romslige og fint innredde i lyse farger, med fine møbler og en trivelig stil som appellerer skandinaviske gjester. Alle rom har terrasse eller balkong med bord og stoler. Vær oppmerksom på at du ikke selv kan bestemme om rommet ligger i stueetasjen eller på 1.sal.

Dobbeltrom basseng, 2-3 personer

Dobbeltrom basseng, 2-3 personer

Disse rommene er 26 m2 og har to vanlige sengeplasser. Hvis det skal bo en tredje person kommer en ekstraseng inn på rommet, denne måler 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og ett barn kan få barnepris.

Familiesuite basseng med to soverom, 3-5 personer

Familiesuite basseng med to soverom, 3-5 personer

Disse rommene er 71 m² og har en stue samt to soverom. Begge soverommene har to vanlige sengeplasser hver. Om her skal bo en femte person blir en ekstraseng satt inn, denne måler 190x90 cm. Det er to bad - et med dusj og et med badekar. Rommet har plass til tre til fem personer, dog høyst fire voksne. Dere må være minst tre fullt betalende og opptil to barn kan få barnepris.

Skjem deg bort i vakre omgivelser

I IC Santais lekre spa kan du slappe helt av, og skjemme bort deg selv i de vakre omgivelsene. Her finnes innendørsbasseng, tyrkisk bad, badstue, dampbad samt vitaminbar - alle er inkludert i prisen. Ønsker du å unne deg selv noen av de avslappende behandlingene er disse mot betaling.

Mot betaling

Alle behandlinger.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På IC Santai gjør de blant annet følgende initiativ:

• Matrester fra hotellet doneres til et dyresenter som tar vare på hunder og katter som lever på gaten

• IC-hotellene arrangerer miljøprosjekt og kampanjer til skolebarn, for å øke bevisstheten deres om hvordan vi skal jobbe for å holde jorden rent og trygg

• Gjenglemte gjenstander og tapte saker doneres til trengende studenter etter seks måneder

• Hotellet støtter prosjektet ”Let my daughter go to school”, et prosjekt der man samler inn penger til fattige familier slik at deres døtre får mulighet å gå på skole

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som bekrefter at det er godt vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon. Hotellet har også deltatt i prosjektet ”Indigo Turtle”, som har adoptert 115 skilpaddeunger

Viktig å vite før du bestiller reise

Vær oppmerksom på at du ikke selv kan bestemme om rommet ligger i stueetasjen eller på 1.sal, når du bor i villadelen på IC Santai. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections