Lara, Tyrkia

IC Residence

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

9 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
10 
Strand
0 m 
Sentrum
20 km 

Super flotte grønne bassengområder

Opplev et unikt luksushotell som vil få øynene dine opp for en helt ny feriestandard. På IC Residence i Lara utenfor Antalya bor du i overdådige villaer og villaleiligheter som er anlagt enten med privat basseng eller med direkte adgang til et stort bassengområde.

Når du bor på IC Residence, får du samtidig adgang til det store utvalget av fasiliteter og restauranter på nabohotellet IC Green Palace. Det betyr at du betaler for ett hotell, men i virkeligheten får to hoteller til samme pris! IC Green Palace er forbundet med IC Residence med en gangsti, så det er enkelt og raskt å gå fra det ene hotellet til det andre – faktisk merker man ikke engang at man skifter hotellområde.

IC Residence er ikke bare et hotell; det er en fredelig liten ferieby i seg selv, med idylliske, frodige grøntområder og en stilren arkitektur og design både utvendig og innvendig. For eksempel har det berømte italienske motehuset Fendi levert møbler til en av restaurantene og til de eksklusive Fendi-villaene, og både høytstående politikere og kjendiser bruker IC Residence som sitt lille tilfluktssted.

Hotellet bærer preg av et svært vennlig og oppmerksomt personale som gjør at du føler deg som en ekte VIP. For å understreke dette blir alle IC Residences gjester også kjørt i privat VIP-bil fra flyplassen til hotellet ved ankomst, og tilbake ved avreise – helt uten ekstra omkostning!

Bo med privat basseng eller direkte bassengadgang

Hvis du bestiller en av de luksuriøse Bali- eller Fendi-villaene, får du ditt eget lille basseng med solsenger og parasoller i din private hage. Bor du derimot i en Lake Villa, bor du like ved det store bassengområdet som er vakkert anlagt helt inntil de omkringliggende bygningene. Du får en privat tre terrasse med solsenger, så du kan bare gå ut av terrassedøren og hoppe ned i vannet! Her er det ingen bassengaktiviteter, så du kan ligge og kose deg uten å bli forstyrret.

Ønsker du litt flere aktiviteter og underholdning i løpet av dagen, kan du på fem minutter gå til et av de i alt sju forskjellige bassengene på nabohotellet IC Green Palace. Her er det bl.a. et stort basseng hvor det på dagtid arrangeres forskjellige bassengleker og et barnebasseng med vannsklier. Alle IC Residences gjester har sitt eget private strandområde hvor det også er en strandbar som serverer forfriskende drikkevarer. Hele strandområdet er veldig koselig, og sanden er finkornet med områder med småstein. Vannet blir fort dypt.

Bor du i enten Bali Villa eller Fendi Villa, kan du fritt benytte de lekre strandpaviljongene som både har senger inne under stråtaket og solsenger utenfor. Men komforten stopper ikke her. Du har også en liten knapp du kan trykke på hvis du ønsker noe å drikke eller noen snacks fra strandbaren. Da kommer det straks en servitør som står til din tjeneste.

Håndkle til basseng og strand er uten ekstra kostnad.

Mot betaling

Leie av strandpaviljongene, med mindre du bor i Bali eller Fendi Villa.

For gourmeten!

I den eksklusive hovedrestauranten prioriteres kvalitet fremfor kvantitet. Du kan både nyte en delikat buffé og supplere med et utvalg av retter fra den utsøkte à la carte-menyen.

Alle lokale og enkelte importerte drikkevarer er inkludert i prisen, mens vin på flaske koster ekstra. Deler av romservice-menyen er også inkludert i All Inclusive-programmet, så du har muligheten til å nyte en privat middag i din luksuriøse villa. Akkurat som du har fri adgang til IC Green Palaces fasiliteter, har du også fri adgang til restaurantene. Prøv for eksempel en av de seks à la carte-restaurantene! Ett besøk på enten fiskerestauranten, den tyrkiske eller den meksikanske restauranten er inkludert i oppholdet ditt, såfremt det er plass. Velger du derimot den italienske, japanske eller kinesiske restauranten, er disse alltid mot betaling. Felles for alle disse restaurantene er den utrolig høye kvaliteten, og de er derfor også meget etterspurte. Reserver bord så tidlig som mulig, og minst to dager i forveien, ved å ringe direkte til restauranten eller via resepsjonen på IC Residence.

Is serveres kostnadsfritt på dagtid på IC Green Palace.


Uansett hvor du befinner deg, er du aldri langt unna mat og drikke. Du kan for eksempel også oppleve autentisk tyrkisk gatemiljø i hagen ved IC Green Palace, hvor du kan smake på godbiter fra små boder med maiskolber, tyrkisk brød, bakte poteter, burgere og varme pølser. Dessuten kan du legge til Aloha Bar ved stranden, som serverer döner-kebab og eksotiske drinker.

Alle kaffeelskere bør ta turen innom kafeen, hvor du kan bestille berømte deilige kaffedrikker som cappuccino, café latte, espresso og mye mer helt uten ekstra kostnad – i tillegg til deilige sjokoladebiter og lekre kaker!

Du har mange muligheter til å få fylt på med væske i løpet av dagen i form av både brus, øl, vin og drinker. I lobbybaren på IC Green Palace kan du hente drinker til alle døgnets tider.

Mot betaling

Enkelte importerte drikkevarer. For à la carte-restaurantene gjelder følgende: du kan uten ekstra betaling spise én gang per uke på enten den tyrkiske, den meksikanske eller fiskerestauranten, så lenge det er plass. Når du bestiller den italienske, kinesiske og japanske restauranten, tilkommer et bookingsgebyr per person. Den italienske restauranten retter seg mot et voksent publikum, og derfor er barn under 12 år ikke velkomne.

I den internasjonale barneklubben er det nesten ingen grenser for hva barna kan finne på! De øver seg til minidiskoteket om kvelden, leker i bassenget og boltrer seg på lekeplassen. Fra barneklubben arrangeres også utflukter til stranden. Alle foreldre er velkomne til å ta med barna på de mange aktivitetene som finnes for alle barn i alderen 4–12 år.

Når mørket faller på og diskolysene tennes, samles gjestene fra både IC Residence og IC Green Palace til minidiskotek på IC Green Palace hvor barna byr på en skikkelig danseoppvisning inspirert av de dyktige, internasjonale aktivitetsguidene. Om kvelden diskes det også opp med en stor, lekker buffé med massevis av livretter til barna. Is serveres kostnadsfritt i løpet av dagen på IC Green Palace.

Mot betaling

Materialkostnader i kunst studioet.

Fred eller fornøyelser?

Med en ferie på IC Residence får du det beste av begge verdener, for hele området er fredelig og fritt for støy og aktiviteter, mens du på IC Green Palace kan slå deg løs med sport, bassengleker, show og diskotek.

Har du tatt med egen Laptop, er det kostnadsfritt med WiFi i lobby- og barområdene, og på rommet.

Utvalget av fasiliteter på IC Green Palace er uendelig. Her finner du tennisbaner, aerobictimer, minigolf, bassengleker og gymnastikk, biljard, bowling, spillehall, fartsfylte vannsklier og små butikker med suvenirer. I tillegg kommer unike tilbud som pilates og danseundervisning. Sist, men ikke minst, er det naturligvis et velutstyrt treningsstudio her, hvor det i åpningstiden er en utdannet instruktør til stede slik at du kan få gode råd og tips til treningen – akkurat som å ha en personlig trener.
 På IC Green Palace finner du områdets utediskotek hvor du kan danse natten lang. Her er til og med drikkevarene inkludert. Hver kveld kan du dessuten nyte levende musikk i lobbybaren på IC Green Palace.

IC Green Palace presenterer i tillegg et unikt underholdningsprogram som kan lokke de fleste ut om kvelden med musikaler, danseoppvisninger og sirkusnumre.

Eksklusive designervillaer med privat basseng

I disse unike villaleilighetene med direkte bassengadgang er det plass til helt opptil ni personer, og vil du bo privat i overdådig, stilren luksus, så bestill den eksklusive Fendi Villa med privat basseng og eget tyrkisk bad!

Alle villaene har WiFi, TV, telefon, balkong og terrasse, minisafe, morgenkåpe og tøfler samt sentral luftkondisjonering. På badet er det såpeserie og hårføner. Du har dessuten en meget velassortert minibar som er inkludert i All Inclusive-programmet. Ønsker du en vannkoker eller kaffetrakter på rommet, kan du kontakte resepsjonen.

Lake Villa, 3–5 personer

Lake Villa, 3–5 personer

Du bor i et frodig villaområde med et stort, deilig basseng i midten som er forbeholdt Lake Villas gjester. Du bor enten på bakkeplan eller i andre etasje, og det er ikke heis her. Alle villaleilighetene har direkte adgang til bassenget fra sin egen tre terrasse med solsenger og parasoller. På soverommet finnes og i gang og stue finnes flisegulv. Villaleiligheten rommer to soverom, en stue og to bad (et med dusjkabinett og et med badekar) og har plass til tre til fem personer, dog høyst fire voksne. Dere må være minst tre fullt betalende og opptil to barn kan få barnepris.

Lake Villa Deluxe, 6-9 personer

Lake Villa Deluxe, 6-9 personer

Denne romslige suiten er innredet i samme koselige stil som Lake Villa. Her er en stor stue og fire soverom. Antall bad varierer fra tre og fire. Det er ikke mulig å selv booke et bestemt antall bad. På soverommet finnes parkett og i gang og stue finnes flisegulv. Her kan dere bo seks til ni personer, dog høyst åtte voksne. Dere må være minst seks fullt betalende. Opptil to barn kan få barnepris.

Bali Villa, 4 personer

Bali Villa, 4 personer

Eksotisk villa innredet i hyggelig Bali-stil med spennende tresorter og rustikke møbler. Her bor du i ditt helt eget lille hus med to separate soverom, et på hver side av en utendørs, overdekket stue som har glassbord og stoler og en herlig utsikt til ditt private basseng. Her finnes to bad. Villaen ligger i sin egen lille avskjermede hage med liggestoler og hengekøyer. I denne villaen er det flisegulv. Her kan dere bo fire personer, hvor alle betaler full pris.

Fendi Villa, 4–6 personer

Fendi Villa, 4–6 personer

Nazars kanskje mest eksklusive bolig! Denne villaen har en spektakulær innredning med fasjonable Fendi-møbler i stilren italiensk design som er gjennomført ned til minste detalj. Villaen rommer tre store, elegante soverom, stor stue med amerikansk kjøkken, stor TV, musikkanlegg, DVD-spiller og mulighet for PlayStation.

I den avskjermede hagen finner du ditt helt eget basseng, og her er det også et lite, privat hamam hvor du mot betaling kan tilkalle en profesjonell massør. Dette er intet mindre enn en drømmevilla! I denne villaen er det flisegulv. Her er det plass for opptil seks voksne, med minst fire fullt betalende. Opptil to barn kan få barnepris.

Prikken over i-en

IC Residences spa-senter tar skrittet fullt ut når det kommer til innredning, atmosfære og luksus. Her tilbys alle mulige kropps- og ansiktsbehandlinger, og tyrkisk bad, badstue, dampbad og hvilerom kan du bruke så mye du vil.

Rundt en liten sjø ikke langt fra stranden, har spa-senteret også innredet et antall hytter i Bali-stil med et lite privat basseng og badstue. Du kan booke en villa for en dag om gangen, og sammen med partneren din nyte noen timer med eksklusiv luksus og bortskjemming.

Mot betaling

Massasje og øvrige behandlinger, leie av spa-villaer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections