Lara, Tyrkia

IC Residence

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

9 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
20 km 

Luksuriøse villaer i ekstraordinære omgivelser

IC Residence er et unikt luksushotell, hvor du bor i flotte villaer som har enten privat basseng eller med direkte adgang til et stort bassengområde. Med andre ord er du alltid bare et steg unna en deilig dukkert! 

Når du bor på IC Residence, har du også tilgang til det store utvalget av fasiliteter og restauranter på nabohotellet IC Green Palace. Det betyr at du betaler for ett hotell, men i virkeligheten får to hoteller til samme pris! Hotellene er forbundet sammen med en gangsti, så det er enkelt og raskt å gå fra det ene hotellet til det andre.

All Inclusive-programmet har både en delikat buffet og à la carte retter til samtlige måltider, og du kan få roomservice helt uten ekstra kostnader!

IC Residence ligger i Lara, og er et fredfullt område med eksklusive og idylliske omgivelser. I Fendi villaene, har møbler fra det berømte italienske motehuset Fendi og har en luksuriøs-ustråling. Privat VIP-transfer fra og til flyplassen er inkludert i ditt ferieopphold på hotellet.

Dette hotellet inngår i vår eksklusive Premium Collection, og er ett av de fineste og mest luksuriøse som Nazar tilbyr.

Bo med privat basseng eller direkte bassengadgang

Hvis du bestiller en av de luksuriøse Bali- eller Fendi-villaene, får du ditt eget lille basseng med solsenger og parasoller i din private hage. Her er det ingen bassengaktiviteter, så du kan ligge og kose deg uten å bli forstyrret, samtidig som du kan benytte deg av hotellets øvrige basseng. 

Bor du derimot i en Lake Villa, bor du like ved IC Residences store bassengområdet, som er vakkert anlagt helt inntil de omkringliggende bygningene. Du får en privat tre terrasse med solsenger, så du kan bare gå ut av terrassedøren og hoppe ned i vannet! Da det ikke arrangeres noen bassengaktiviteter ved dette bassenget kan man ligge her i fred og ro. 

Ønsker du litt flere aktiviteter og underholdning i løpet av dagen, kan du på fem minutter gå til et av de i alt fire forskjellige bassengene på nabohotellet IC Green Palace. Her er det bl.a. et stort basseng hvor det på dagtid arrangeres forskjellige bassengleker i vannet, et nybygget badeland med syv vannsklier og et morsomt lekeområdet for de minste gjestene i farvede nyanser.

IC Residences gjester har sitt eget private strandområde hvor det også er en strandbar som serverer forfriskende drikkevarer. Hele strandområdet er veldig koselig, og sanden er finkornet med områder med småstein. Vannet blir fort dypt.

Bor du i enten Bali Villa eller Fendi Villa, kan du fritt benytte de lekre strandpaviljongene som både har senger inne under stråtaket og solsenger utenfor. Her er servitører som serverer drikkevarer og snacks etter dine ønsker. 

Mot betaling

Leie av strandpaviljongene, med mindre du bor i Bali eller Fendi Villa.

For gourmeten!

På IC Residence får du et fantastisk All Inclusive-program! I den eksklusive hovedrestaurant legges det stor vekt på høy kvalitet. Her kan du nyte en deilig buffet, som kanskje ikke er så stor, men til gjengjeld veier det opp for rettene fra á la carte menyen. Utover det inngår deler av roomservice-menyen i All Inclusive programmet døgnet rundt, så hvis du har lyst, kan du nyte en privat middag i den eksklusive villaen. 

All Inclusive-programmet gjelder også selvfølgelig på søsterhotellet IC Green Palace. Her serveres frukt, snacks samt is - både is-baren og is, som er merket med internasjonale merker i fryseren. 
Drikkevarer kan fåes i alle barer og i strandbaren. I lobbybaren på IC Green Palace kan du gå drikkevarer døgnet rundt! 
Akkurat som at du har fri tilgang til fasiliteter på IC Green Palace, har du også fri tilgang til seks á la carte restauranter. Du kan velge mellom fisk, tyrkisk, mexicansk, italiensk, sushi og teppanyaki. 
Som gjest hos IC Residence Fendi eller Bali Villaer kan du besøke alle restaurantene uten ekstra kostnader, mens teppanyaki restauranten er mot et gebyr for gjester på hotellets Lake Villas. På grunn av restaurantenes høye kvalitet er de veldig ettertraktede, så reserver gjerne bord tidlig minst to dager innen besøket. Den romantiske italienske restauranten er forbeholdt for voksne gjester og aldersgrensen er derfor 12 år. 

Mot betaling

Enkelte importerte drikkevarer, vin på flaske, bookinggebyr på teppanyaki restauranten (gjelder ikke gjester i Fendi Villa og Bali Villa).

Internasjonal barneklubb med spennende aktiviteter

I den internasjonale barneklubben på nabohotellet kan barna, som bor på både IC Residence og IC Green Palace sammen delta på aktiviteter og gøyale sprell! De øver seg til minidiskoteket om kvelden, leker i bassenget og boltrer seg på lekeplassen. Fra barneklubben arrangeres også utflukter til stranden. Barneklubben er et perfekt sted for barna å treffe nye, jevngamle venner, og vender seg til alle barn i alderen 4–12 år.

Det fargerike badelandet, bassenget med herlige klatreområder og små vannsklier og plaske-områder ligger ved barneklubben, vil med garanti være en hit hos barna. 

Når mørket faller på og diskolysene tennes, samles gjestene fra både IC Residence og IC Green Palace til minidiskotek på IC Green Palace hvor barna byr på en skikkelig danseoppvisning inspirert av de dyktige, internasjonale aktivitetsguidene.

 

 

Fred og ro eller fornøyelser?

Med en ferie på IC Residence får du det beste av to verdener, for hele området er fredelig og fritt for støy og aktiviteter, mens du på IC Green Palace kan slå deg løs med sport, bassengleker, underholdning og være en del av et mer livlig miljø. 

Utvalget av fasiliteter på IC Green Palace er uendelig. Her finner du tennisbaner, aerobictimer, minigolf, bassengleker og gymnastikk, biljard, bowling, spillehall, fartsfylte vannsklier og små butikker med suvenirer. I tillegg kommer unike tilbud som pilates og danseundervisning. Sist, men ikke minst, er det naturligvis et velutstyrt treningsstudio her, hvor det i åpningstiden er en utdannet instruktør til stede slik at du kan få gode råd og tips til treningen – akkurat som å ha en personlig trener.

På IC Green Palace kan du danse i utendørsdiskoteket her inngår drikkevarer i All Inclusive-programmet. Hver kveld kan du dessuten nyte levende musikk i lobbybaren på IC Green Palace, her er det også kveld-show med musikaler, danseoppvisning og sirkus.

Det er fri WiFi på hotellet. 

Eksklusive designervillaer med privat basseng

I disse flotte villaleilighetene med direkte bassengadgang er det plass til helt opptil ni personer, og vil du bo privat i overdådig, stilren luksus, så bestill den eksklusive Fendi Villa, med møbler fra det eksklusive motehuset Fendi. Her er det naturligvis også privat basseng og eget tyrkisk bad!

Alle villaene har WiFi, TV, telefon, balkong og terrasse, minisafe, morgenkåpe og tøfler samt sentral luftkondisjonering. På badet er det såpeserie og hårføner. Du har dessuten en meget velassortert minibar som er inkludert i All Inclusive-programmet og som fylles opp daglig. 

Lake Villa, 3–5 personer

Lake Villa, 3–5 personer

Du bor i et frodig villaområde med et stort, deilig basseng i midten som er forbeholdt Lake Villas gjester. Du har direkte adgang til bassenget fra din egen tre-terrasse med solsenger og parasoller. Rommet er på ca. 65 m2 og ligger enten på bakkeplan eller i andre etasje, og det er ikke heis her.

Lake Villa har to soverom med to riktige sengeplasser hver, en stue med flisegulv og to bad (et med dusjkabinett og et med badekar). En ekstraseng på 190x90 cm tilkommer ved behov. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne samt et barn og opptil to barn kan få barnepris.

Lake Villa Deluxe, 6-9 personer

Lake Villa Deluxe, 6-9 personer

Denne romslige suiten på ca. 130 m2 er innredet i samme stil som Lake Villa, og har direkte adgang til samme deilige bassengområde. Her er en stor stue og fire soverom med to vanlige sengeplasser i hvert. En ekstraseng på 190x90 cm tilkommer ved behov. Antall bad varierer fra tre til fire. Det er ikke mulig å selv bestille et bestemt antall bad. På soverommet finnes laminatgulv og i gang og stue finnes flisegulv. Her må man være minst seks fullt betalende, det kan bo maks. åtte voksne samt ett barn og det er mulig å få barnepris på to barn.

Bali Villa, 4 personer

Bali Villa, 4 personer

En eksotisk villa på hele 323 m2 som er innredet i hyggelig Bali-stil med spennende tresorter, rustikke møbler og flisegulv. Her bor du i ditt helt eget lille hus med to separate soverom, et på hver side av en utendørs, overdekket stue som har glassbord og stoler og en herlig utsikt til ditt private basseng. Her finnes to bad. Villaen ligger i sin egen lille avskjermede hage med liggestoler og hengekøyer. I denne villaen er det flisegulv. Her kan dere bo fire personer, hvor alle betaler full pris.

Fendi Villa, 4–6 personer

Fendi Villa, 4–6 personer

Nazars kanskje mest eksklusive bolig! Denne spektakulære villaen på utrolige 396 m2 er innredet med fasjonable Fendi-møbler i stilren italiensk design som er gjennomført ned til minste detalj. Villaen har flisegulv, rommer tre store, elegante soverom, stor stue med amerikansk kjøkken, stor TV og musikkanlegg.

I den avskjermede hagen finner du ditt helt eget basseng, solstoler, parasoll og hengekøye. Her er det også et lite, privat hamam hvor du mot betaling kan leie en profesjonell massør. Du får også vaskeservice. Dette er intet mindre enn en drømmevilla! Her er det plass for opptil seks voksne, med minst fire fullt betalende og opptil to barn kan få barnepris.

Prikken over i-en

IC Residences spa-senter tar skrittet fullt ut når det kommer til innredning, atmosfære og luksus. Den rolige atmosfæren får deg til å slappe av med en gang. Her tilbys alle mulige kropps- og ansiktsbehandlinger, som er mot betaling, mens hamam, badstue, og russisk dampbad med tilhørende hvilerom kan brukes så ofte du vil.

Som gjest i Fendi Villa har du ditt helt egne hamam der du, mot betaling, kan få avslappende behandlinger av profesjonelle massører.

Mot betaling

Alle behandlinger.

Antalya

Hotellet ligger ved Antalya på Tyrkias sørkyst, en stor, moderne ferieby som samtidig har en utpreget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske sentrum med små, svingete gater, gamle steinhus og en sjarmerende romersk havn. Overalt vrimler det av spennende butikker og koselige restauranter i tillegg til store, internasjonale kjøpesentre.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På IC Residence gjør de blant annet følgende initiativ:

• Matrester fra hotellet doneres til et dyresenter som tar vare på hunder og katter som lever på gaten

• IC-hotellene arrangerer miljøprosjekt og kampanjer til skolebarn, for å øke bevisstheten deres om hvordan vi skal jobbe for å holde jorden rent og trygg

• Gjenglemte gjenstander og tapte saker doneres til trengende studenter etter seks måneder

• Hotellet støtter prosjektet ”Let my daughter go to school”, et prosjekt der man samler inn penger til fattige familier slik at deres døtre får mulighet å gå på skole

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som bekrefter at det er godt vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon. Hotellet har også deltatt i prosjektet ”Indigo Turtle”, som har adoptert 115 skilpaddeunger

Viktigt att veta innan du bokar din resa

Som gäst på IC Residence har du fri tillgång till faciliteterna på grann- och systerhotellet IC Green Palace – och kan på så vis njuta av både lugn och livfull stämning. Gästerna på systerhotellet har dock inte tillgång till faciliteterna på IC Residence.

Handduk till pool och strand är själklart utan extra kostnad.

Den italienska à la carte-restaurangen riktar sig mot vuxna gäster, varför de har en minimumålder på 12 år.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections