Lara/Antalya, Tyrkia

Delphin Diva

Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 17 svar
Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 17 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
16 km 

For barnefamilier med sans for luksus

Delphin Diva oser av klassisk luksus og eleganse. Her bor du på et stort areal med idylliske hageområder, og ute og inne hersker det en herlig tilbakelent, fredelig atmosfære som kun brytes av høy latter fra de mange glade barna. Hotellet ligger i Lara, hvor noen av Tyrkias beste luksushoteller ligger side ved side langs den vakre stranden, og Delphin Diva kommer definitivt ikke til kort i dette fine selskapet! Fra hotellet er det bare 16 km til flyplassen og Antalya sentrum.

Delphin Diva er søsterhotell til Delphin Imperial og nykommeren Delphin Be Resort. Her får du utsøkt service og bor i klassiske, elegante rammer hvor det virkelig er tenkt på atmosfære og estetikk både ute og inne. På Delphin Diva er det særlig gjort mye ut av å skape private små kroker samtidig som hotellet er en stor hit blant barnefamilier, så barna vil aldri ha problemer med å finne jevnaldrende venner.

Hotellets lobby og rom ble renovert i 2014 og er nå enda lysere og finere.

Herlig strand med sjarmerende trepaviljonger

Bassengområdet er utstyrt med et stort basseng omkranset av solsenger og parasoller midt i det vakre hageanlegget. Her er det også en herlig, halvt overdekket terrasse som er plassert ut over bassenget, og hvor store deilige puter er arrangert på en romantisk og elegant måte. Her summer det stille av ferieliv. Noen leser en god bok, mens andre sitter og plasker litt med føttene i vannet og betrakter barna som leker i bassenget. Serveringen ved bassenget kan til og med foretas av smilende personale på rulleskøyter!

Ved det store bassenget blir det daglig arrangert bassengleker og vannpolo, og de som elsker gymnastikk i vannet, kan fortsette med det i ferien på Delphin Diva.

I tillegg får du to separate bassengområder med barnebassenger og vannsklier – noen for de større barna og andre som egner seg for de mindre. Det er også et basseng med helt grunt vann, hvor selv de minste barna trygt kan plaske rundt.

Stranden består av grovkornet sand med innslag av småstein som fortsetter ut i vannkanten. Vannet blir ganske raskt dypt, så hold et øye med barna når de leker i vannet. Ønsker du å ha det litt mer privat når du ligger på stranden kan du teste ut de fine trepaviljongene og de behagelige madrassene som fins der. Strandpaviljongene bestilles med ulike pakker og er mot betaling. Paviljongene rundt bassenget er derimot tilgjengelige for bruk uten ekstra kostnad. Fra stranden går det en herlig pir ut i vannet med solsenger, parasoller og en bar som serverer kalde og varme drikker og enklere snacks.

All Inclusive i toppklasse

Det er ikke en overdrivelse når vi kaller Delphin Diva et av Nazars aller beste All Inclusive-programmer. Å spise mat på Delphin Diva er nemlig ikke kun et spørsmål om å få stilt sulten – det er en opplevelse i seg selv! 

Det er virkelig mye mat å velge mellom i hovedrestauranten, hvor lange buffébord er pyntet med flott oppstilte retter. Restauranten er innredet i flere mindre seksjoner som alle har hver sin stil. Men det beste er nesten å sitte ute på den store terrassen med utsikt til vannet i horisonten, hvor du på utvalgte kvelder kan nyte tonene fra diverse band som spiller levende musikk. Her ute tilbereder kokkene også spennende retter på grillen.

Barna ble ikke oversett da restaurantene skulle innredes, for de har sin egen seksjon med Tornerose-motiver og fargede stoler og bord i eventyrlig prinsessestil. Her blir det servert klassiske barneretter.

Rundt om på hotellområdet er det flere snackbarer som serverer snacks som is, kebab og gözleme ved ulike tider av dagen. Det fins også en engelskinspirert pub hvor de viser sport på storskjerm og der det serveres snacks på natten.  

Det fins hele syv à la carte-restauranter og du kan besøke alle en gang hver per opphold, uten ekstra kostnad, forutsatt at det er plass. Det er viktig å bestille bord i god tid, da disse restaurantene er meget populære. Du kan velge mellom italiensk, japansk, kinesisk, meksikansk, sushi, klassisk tyrkisk og en fiskerestaurant. Noen av restaurantene ligger utendørs, så åpningstidene kan variere avhengig av vær og sesong.

Det er også seks barer hvor du kan nyte en drink. Husk bare at enkelte importerte viner og alkohol, som hovedsakelig serveres på diskoteket og i lobbybaren (som har åpent døgnet rundt) kan være mot ekstra betaling. Alle lokale drikkevarer er det bare å bestille. Lobbybaren er det perfekte stedet for en drink før middagen. Her kan dere slappe av i et lekkert loungemiljø med mørke skinnmøbler. Ta også turen innom den hyggelige Topaz Café hvor du i intime, orientalske rammer kan nyte en kopp søt tyrkisk te eller sterk kaffe.

Hvis du er en natteravn og trenger mat om natten, kan du gå ned i sportbaren hvor det serveres snacks hele natten. I lobbyen finner du til og med et lite konditori som serverer lekre kaker til godtemonsen.

Åpningstider:

Åpningstider:
Frokost Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen frokost Hovedrestaurant 10:00 - 11:00
Lunsj Hovedrestaurant 13:00 - 14:30
Middag Hovedrestaurant 19:30 - 21:30
Barnebuffet Hovedrestaurant 19:30 - 21:30
À la carte   19:00 - 21:30
Snacks   10:00 - 00:00
Cinnabar Lobby Bar   24 h
Show Arena Bar   20:00 - 00:00
Azur Bar   10:00 - 00:00
Vitamin Bar   10:00 - 18:00
Topaz Tea House   10:00 - 18:00
Double Day Night Club   23:00 - 02:00
Patisserie   0:00 - 22:00
Beach Bar   10:00 - 18:00

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong.

Delphin Diva er et ekte barneparadis!

Barnas ferie er vanligvis reddet så lenge det fins et stort basseng. Men her fins ikke kun ett, du får også to bassenger med vannsklier: ett som ligger ved barneklubben og ett som ligger ved vannparken.

Barneklubbens område er nokså stort, og hver dag står barnekjære internasjonale aktivitetsguider klare til å ta seg av barna dine. Men hele området er innredet med tanke på at foreldrene også kan være der og slappe av i paviljongene eller sole seg ved bassenget i en solseng mens de følger med på at barna leker. Barneklubben er for alle barn i alderen 4–12 år. Det er masse morsomme aktiviteter som er unike for en barneklubb, f.eks. sklie med miniballer og basseng med vannsklier. Det fins også en ungdomsklubb som er åpen enkelte kvelder; her kan man omgås med jevnaldrende og for eksempel spille videospill.

Det er ikke noe bedre for barna når kvelden kommer, enn å gå over til det fine minitivoliet som ligger nede ved stranden. Minitivoliet er uten ekstra omkostning! Trenger dere å være litt inne hvor det er kjølig, så ta turen innom spillehallen i underetasjen – det er en sikker vinner.

Mot betaling

Spillehall.

Masse aktiviteter for store og små

Du kommer aldri til å kjede deg på dette storslåtte hotellet. I løpet av dagen arrangerer hotellets aktivitetsteam konkurranser og aktiviteter som fotball, bordtennis og dart. Syns du at tennis er gøy, så er det to baner som du kan spille på. Hva med litt aerobic eller morgengymnastikk for å holde formen ved like, eller hvorfor ikke benytte det fine gymet som har åpent hver dag? Det er også kostnadsfritt trådløst Internett i lobbyen, rund omkring på hotellområdet og på rommene.

Elsker du å danse, kan du delta i danseundervisning. De tillærte dansetrinnene kan du så teste på egen hånd på diskoteket om kvelden. Om kvelden er det underholdning i amfiteateret.

Spillehallen lokker med moro og spillopper med masse spillmaskiner, bordfotball og airhockey. Inngangen kan nesten minne om et romskip, og hele innredningen er moderne og rød!

Ettersom du bor så nær Antalya, bør du unne deg et besøk i denne fascinerende feriebyen. Hotellets pendelbuss transporterer deg kostnadsfritt de 15 km inn til sentrum. Bare husk på å reservere plass en dag i forveien. Minimum antall deltagere er 10.

Mot betaling

Spillehall, bowling, biljard, Internett-kafé, bordfotball.

Toetasjes familiesuiter for opptil fem personer

Bo på elegante rom som best kan beskrives som moderne og komfortable med gode fasiliteter og med plass til helt opptil fem personer.

Alle rom har telefon, flatskjerm-TV, telefon, sentralt klimaanlegg, minisafe, hårføner, dusjkabinett, balkong, vannkoker med kaffe og te samt laminatgulv. Dere kan dessuten fritt ta for dere i minibaren.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommene på 26-30 m2 har en dobbeltseng og en enkeltseng. På de fleste rom fins en sovesofa som er 170 x 75 cm. Dere kan bo opptil tre voksne og ett barn på et dobbeltrom, og dere må være minst to fullt betalende. Det er mulighet for én barnepris og én barnerabatt på voksenprisen. På balkongen har du to plaststoler og et bord. Du har mulighet for mot et mindre tillegg å få et rom med enten direkte havutsikt eller delvis havutsikt, Seaside. Vi tilbyr også enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite Duplex, 3–5 personer

Familiesuite Duplex på 47 m2 består av to åpne rom over to etasjer med en åpen trapp opp til andre etasje. på andre etasje fins en dør slik at man kan stenge til trappen og første etasje. Dere kan bo opptil fire voksne og ett barn her, og dere må være minst tre fullt betalende. Det er mulighet for én barnepris og én barnerabatt på voksenprisen.

På første etasje har du en dobbeltseng og en enkeltseng, bad med dusjkabinett og en balkong som er halvt lukket på sidene, da rommet er oppe i bygningens øverste etasjer. I andre etasje har du dobbeltseng og et bad med dusjkabinett.

Velvære

Like ved gymet har du også et flott velværesenter som lokker med ekstra bortskjemming som f.eks. ansiktsbehandlinger og massasje. Vi kan varmt anbefale en skrubb- og massasjebehandling i det tyrkiske badet.

Velværesenteret er flott og gjennomført innredet med dempet belysning og mørke møbler. Samme sekund som man trer inn døren, føler man seg allerede mer avslappet! Det koster deg ingenting å benytte hotellets badstue og tyrkiske bad, selv om du ikke ønsker behandlinger.

Mot betalning

Massasje og andre behandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Antalya

Hotellet ligger ved Antalya på Tyrkias sørkyst, en stor, moderne ferieby som samtidig har en utpreget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske sentrum med små, svingete gater, gamle steinhus og en sjarmerende romersk havn. Overalt vrimler det av spennende butikker og koselige restauranter i tillegg til store, internasjonale kjøpesentre.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra