Nyhet

Lara/Antalya, Tyrkia

Concorde De Luxe

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
14 km 

Nyoppusset unikt og pent hotell

All Inclusive-hotellet Concorde de Luxe er utformet som det berømte Concordeflyet, og denne unike, spesielle formen og utseendet vekker oppsikt både når du ser det på avstand og når du går rundt på hotellet.

Hotellet fikk i 2019 en omfattende oppfriskning og renovering og framstår i dag friskt og stilrent med en herlig, avslappende feriestemning. Hotellets hjerte er den vakre og frodige hagen der de to praktfulle bassengområdene ligger - helt unikt er det betagende stillebassenget hvor skyggefulle palmer er fint plassert i selve bassenget.

Midt i den flotte, frodige hagen ligger det også en imponerende food court som i løpet av dagen serverer et sant overflødighetshorn av lettere retter, blant annet ferske steinovnspizzaer, kebab, sandwich, burgere og salater. Og her er det bare å forsyne seg av herlighetene da du har All Inclusive, som jo betyr at både mat og drikkevarer er betalt hjemmefra.

På den brede, store stranden kan du slikke sol enten i solsengene eller på den herlige utstikkeren hvor du kan hente forfriskninger i baren eller ta en dukkert i det behagelige Middelhavet.

Concorde de Luxe er perfekt for par som setter pris på litt privat romantikk i ferien, men her er det også glimrende barnefasiliteter for barnefamiliene.

Selv om hotellet innbyr til å slappe av finner du et stort utvalg av aktiviteter her - tennis, yoga, zumba, bordtennis, minigolf og bueskyting bare for å nevne noe.

Hotellet er plassert i Lara hvor du bor kun 15 km fra den hyggelige feriebyen Antalya og med kun ca. 20 minutters transfer fra flyplassen.

Concorde de Luxe er et av Nazars beste hotell og et av våre Premium Collection hotell.

Praktfulle basseng i grønne omgivelser

Bassengområdet på Concorde de Luxe er virkelig vakkert anlagt i den store grønne hagen, og spesielt stillebassengets omgivelser skiller seg ut med skyggefulle palmer fint plassert i selve bassenget. Her er det komfortable solsenger og en deilig avslappet atmosfære.

Ved det store aktivitetsbassenget kan du delta i en mengde morsomme aktiviteter som foregår ved og i bassenget i løpet av dagen. For de lekne barna og badeenglene er det et område med 4 morsomme vannsklier som man kan suse nedover i.

Ved barneklubben finnes det også et deilig barnebasseng, som er delvis overbygd. Concorde de Luxes lekre og store sandstrand er herlig bred og her kommer man straks ned i puls. Her finnes det solsenger og solseil slik at du også kan ligge i skyggen og nyte havbrisen.

Du kan dessuten nyte solen og omgivelsene - og ikke minst vannet - fra den lekre piren der det er både solsenger, parasoller og en mindre bar.

Skal du skjemme deg bort litt ekstra så kan du leie en av de fine paviljongene der du også vil bli grundig oppvartet.

Stranden består av grov sand og småstein, spesielt i vannkanten. Vannet er relativt brådypt.

Mot betaling:

Visse vannsportaktiviteter, strandpaviljongene.

Et utsøkt og bredt All Inclusive-tilbud

Ha styring på budsjettet før ferien har startet. Når du reiser på ferie med All Inclusive kommer det nemlig ikke en eneste regning, ettersom alt er betalt hjemmefra. På Concorde de Luxe er All Inclusive-tilbudet både stort, bredt og utrolig lekkert. Morgen, middag og kveld serveres det en innbydende buffet i hovedrestauranten, så her er det bare å forsyne seg av herlighetene og smake på alt som frister.

Midt i den flotte frodige hagen, rett ved både basseng og strand, ligger en imponerende food court med et sant overflødighetshorn av lettere retter - her serveres blant annet fersk pizza fra steinovnen, pasta, kebab, sandwich, burgere og salater. Du kan også nyte innholdet i fryseren som i ettermiddagstimene er fylt med iskrem.

Rett ved stranden ligger det en mindre Gözleme-snackbar som serverer forskjellige versjoner av disse velsmakende tyrkiske pannekakene samt den tradisjonelle forfriskende yoghurtdrikken Ayran. Du bør også stikke innom det fine konditoriet som tilbyr et stort utvalg av kaker og annet delikat bakverk.

Det er flere barer rundt omkring på Concorde de Luxe, så både sent og tidlig kan du nyte forfriskninger og drinker i de nydelige og behagelige omgivelsene. På dagtid er den store terrassen med strandbar, der det er utsikt til stranden og havet, et populært sted å henge.

På hotellet finner du ikke mindre enn seks À la carte-restauranter - en italiensk, en asiatisk, en tyrkisk, et steakhouse, en fiskerestaurant og til sist en grillrestaurant på stranden, der du får din egen grill så du selv kan tilberede biffene. Hvis du ønsker å besøke À la carte-restaurantene er det mot et tillegg og du må bestille bord minst en dag i forveien. Restaurantene bytter på å holde stengt en dag i uken. Tre av restaurantene ligger innendørs, mens tre er plassert ute. Utendørs restaurantene har som hovedregel kun åpent om sommeren og åpningstidene er avhengige av værforholdene.

Mot betaling

Besøk på A la carte-restaurantene. Vær oppmerksom på at steak house er forbeholdt personer over 12 år.

Deilig barnebasseng og område med vannsklier

Selv om Concorde de Luxe er perfekt for voksne som gjerne vil slappe av i rolige omgivelser, så har de også absolutt tenkt på barna. Det er et stort lekeområde ved barneklubben og også en lekeplass ved barnebassenget. Den internasjonale barneklubben er for alle barn mellom 6 og 12 år. En garantert favoritt hos barna er området med vannsklier, og minigolfbanen pleier å være populær blant de minste. Et annet populært sted er hotellets spillehall der det også ligger en bowlingbane.

Mot betaling

Spillehall, bowling

Underholdning både dag og kveld!

Selv om de vakre grønne omgivelsene innbyr til å slappe av, så finner du et stort utvalg av både aktiviteter og underholdning på Concorde de Luxe.

Her er det blant annet basketball, bordtennis, minifotball, badminton, minigolf og tennis. Dessuten arrangeres yoga, zumba, vannpolo, vanngymnastikk, boccia, bueskyting og strandvolley i løpet av dagen. På kvelden er det både barnedisko og flotte show i hotellets amfiteater.

I området rundt hotellet er det flere basarer og mindre kjøpesenter som du kan stikke innom. Det er også lettvint å ta en tur til Antalya, som er en spennende by med mange historiske bygninger og områder, gode restauranter og masse butikker. Du kan benytte deg av hotellets shuttlebuss som kjører deg inn til byen om formiddagen med retur sent på ettermiddagen. Shuttlebussen kan benyttes mot et mindre gebyr.

Det er gratis WiFi på hele hotellet.

Mot betaling

Bowling, biljard, tennisbane med belysning, shuttlebuss til Antalya.

Nyoppussede rom for inntil fem personer

Rommene gjennomgikk i 2019, liksom resten av hotellet, en større oppussing og de er nå alle nydelig og minimalistisk innredet i dempede, behagelige nyanser.

Her er det tv, telefon, vannkoker, safe, sentralstyrt aircondition, minibar og laminatgulv. På badet er det dusj og hårføner.

Alle rom har egen balkong med bord og stoler.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrommet er 32 m² og her er det to vanlige sengeplasser. Hvis dere er mer enn to personer, sover den tredje i ekstraseng som måler 200x90 cm. Disse rommene har landutsikt, men du kan bestille havutsikt mot et tillegg. Her kan det bo inntil tre personer, hvorav minst to fullt betalende, og det er mulig å få èn barnepris.

Familiesuite, 3–4 personer

Familiesuite, 3–4 personer

Familiesuiten er ca. 56 m² og ideell for barnefamilien. Her er det tre vanlige sengeplasser, mens en eventuell ekstra person sover i en ekstraseng som måler 200x90 cm. To personer sover i soverommet som er separert fra stuen. Her kan det bo inntil fire personer, hvorav minst tre fullt betalende og maks tre voksne, det er mulig å få to barnepriser.

Familiesuite Duplex, 3-4 personer

Familiesuite Duplex, 3-4 personer

Denne romtypen er 47 m² fordelt på to plan. Her er det tre vanlige sengeplasser, mens en eventuell ekstra person sover i en ekstraseng som måler 200x90 cm. Her kan det bo inntil fire personer, hvorav tre fullt betalende, og det er mulig å få èn barnepris.

Familiesuite med ekstra rom

Familiesuite med ekstra rom

Familiesuiten med et ekstra rom er ca. 68 m² og helt perfekt til den store barnefamilien. Her er det fire vanlige sengeplasser, mens en eventuell ekstra person sover i en ekstraseng som måler 200x100 cm. Her kan det bo inntil fem personer, hvorav minst fire fullt betalende, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Grand Suite, 2-5 personer

Grand Suite, 2-5 personer

Den lekre Grandsuiten er hele 70 m² og har en fortryllende utsikt over den frodige grønne hagen, det blå havet og fjellene i horisonten. Her er det et soverom med to vanlige sengeplasser, en stue og enda et soverom som også har to vanlige sengeplasser som kan skjermes fra stuen med en skyvedør. En eventuell ekstra person sover i en ekstraseng som måler 200x100 cm. Her er det også to baderom. Her kan det bo inntil fem personer, hvorav minst to fullt betalende, og det er mulig å få barnepris på tre barn.

Ren velvære i meditative omgivelser

Spaavdelingen på Concorde de Luxe er utrolig lekker og her har du muligheten til å skjemme bort deg selv etter noter i de smakfulle og avstressende omgivelsene. Badstuen, som du fritt kan benytte, har utsikt mot hagen og i det luksuriøse behandlingsrommet, inspirert av 1001 Natt, kan dere mot betaling få parmassasje og nyte et privat boblebad.

Når du har vært på behandling her har du også muligheten til å slappe av i spaets fine, lille hage og i det lille utendørsbassenget hvor du finner en totalt avslappet og meditativ atmosfære. Barn under 16 år har kun adgang i følge med en voksen.

Mot betaling

Dampbad og massasje samt øvrige behandlinger og adgang til det private bassenget. 

I vannet på stranden er det relativt fort dypt.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections