Alanya, Tyrkia

Babaoglu Apart

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
 
Strand
500 m 
Sentrum
 
Babaoglu Apart
Babaoglu Apart_1
Babaoglu Apart_2
Babaoglu Apart_3
Babaoglu Apart_4
Babaoglu Apart_5

Komfortabel overnatting midt i Alanya

Babaoglu Apart er det perfekte utgangspunktet for ferien din i Alanya!

Dette enkle men komfortable leilighetshotellet ligger avskjermet, men sentralt i en sidegate til Alanyas hovedgate. Her finner du mange butikker, barer og restauranter rett rundt hjørnet, og til og med en større matbutikk ca. 200 meter unna. En kort spasertur herfra finner du den berømte Kleopatrastranden og Alanyas sentrum. Til tross for den sentrale beliggenheten er hotellet relativt rolig.

Babaoglu Apart ligger litt tilbaketrukket i en roligere gate, men noe støy utenfra kan forventes.

Et hotell nær Kleopatrastranden

Fra Babaoglu Apart er det en kort ti minutters spasertur til den imponerende Kleopatrastranden, hvor det venter mange forfriskende bad! Langs Kleopatrastranden finner du også en lang strandpromenade som innbyr til vakre turer i solnedgangen.

Hotellet har et lite bassengområde hvor solen ligger på visse tidspunkter av dagen. Bassenget har en liten avgrenset, grunn del for mindre barn, samt en liten bassengbar som serverer drikkevarer, og fra juli også snacks og enklere måltider.

Mot betaling

Solsenger, parasoller, mat og drikke på stranden

Utforsk Alanyas restauranter

På Babaoglu Apart tilbyr de ikke noen måltidspakker, men hotellet har en bassengbar som serverer drikkevarer. Fra juli serveres også enklere mat og snacks.

Takket være de små kjøkkenene i leilighetene kan du lage enkle måltider på rommet ditt.

Ellers anbefales det å spise frokost, lunsj og middag på en av de mange kafeene eller restaurantene som finnes i Alanya. Benytt sjansen til å oppleve alle byens smaker i løpet av ferien!

Mot betaling

Mat, snacks og drikke i bassengbaren

Aktiviteter i Alanya!

Det kommer ikke til å mangle ting å finne på når du bor på Babaoglu Apart. I Alanya er det mye å gjøre når det gjelder shopping, utflukter, restaurant-, bar- eller nattklubb-besøk. Opplev den imponerende borgen i Alanya, ta den berømte taubanen eller ta et bad ved den vakre Kleopatrastranden.

Hotellet ligger ca. 200 meter fra et stort badeland dersom du har lyst på bading og eventyr!

Vil du heller bli på hotellet, kan du møte reisefølget ditt for en runde biljard eller kanskje bordtennis over en drink? I resepsjonen har du kostnadsfri WiFi.

Mot betaling

Bordtennis, biljard, snacks og drikke i bassengbaren, WiFi på rommet

Lyse leiligheter for bylivet

Leilighetene på Babaoglu Apart består av to rom og et lite kjøkken. De er lyse, i blå og hvite nyanser, og har store balkonger. Leilighetene er litt eldre, og på kjøkkenet finner du kjøleskap, vannkoker, noen kjøkkenredskaper og kokeplater.

I leiligheten finnes også tv, et bad med dusjkabinett og hårføner, samt minisafe og individuell luftkondisjonering. Gulvene er fliselagt, og alle leilighetene har balkong.

Mot betaling

Luftkondisjonering og minisafe

Toromsleilighet, 2-4 personer

Toromsleilighet, 2-4 personer

Denne leiligheten på 55 m² krever minst to fullt betalende gjester og her kan bo opptil fire personer. Det finnes to riktige sengeplasser og to ekstra senger i form av sovesofaer som måler 200x100 cm hver. Det er også mulig å, mot en ekstra kostnad, bestille leiligheten som enkeltrom.

Siden hotellet ligger sentralt i en travel by, kan det forekomme støy som kan oppleves som forstyrrende både på dag- og nattetid.

I nærheten finnes det en moské, og lyd fra moskeer kan høres mer eller mindre over hele Alanya.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections