Alanya, Tyrkia

Atak Apart

Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 226 svar
Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 226 svar

Frokost er inkludert i prisen
6 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
500 m 
Sentrum
2,5 km Alanya Bazar 

Flotte ferieleiligheter nære Alanya

For mange skandinavere er Alanya på den tyrkiske Rivieraen det ultimative ferieparadiset. Kombinasjonen av vakre sandstrender, et livlig havneområde, massevis med shoppingmuligheter, vakker natur og en fascinerende historie har under flere år lokket flere tusen turister hver sommer. Nazar har lenge hatt byhoteller i Alanya, men på Atak Apart får du private ferieleiligheter ca 2,5 km fra Alanya sentrum, som byr på den perfekte muligheten til og utforske Alanyas mange fristelser på egen hånd!

Atak er et lite, koselig hotell som ligger nære Alanyas berømte Kleopatra stranden og sentrum. Hotellet ble renovert for noen år siden, og rommene og felles områdene er nå velholdte og funksjonelle. Atak er et bra alternativ for deg som gjerne vil bo privat, men samtidig vil nyte av hotellets fasiliteter, og i de romslige leilighetene kan dere bo opptil seks personer sammen.

Selv om Atak ligger litt skjult på en rolig gate er hotellet et byhotell, og litt støy utenfra bør du regne med.

Gå i Kleopatras fotspor på stranden

Fra Atak er det en kort spasertur til Kleopatra stranden som ifølge legenden har fått sitt navn av selveste Julius Caesar, som syntes at stranden var like vakker som den berømte, egyptiske dronningen. Her fins solsenger og parasoller og flere strandbarer som selger is, drikke og snacks.

Langs Kleopatra stranden er det en lang strandpromenade som inviterer inn til vakre solnedgangsturer, eller bare gir deg muligheten til å se på alle menneskene som spaserer forbi under dagen. På Atak Apart fins et lite bassengområde med separat barnebasseng samt solsenger og parasoller.

Observer at bassenghåndklær ikke er inkludert og det er heller ikke tillatt å ta med seg håndklær fra hotellrommet til hverken bassenget eller stranden, så det kan være en bra idé å ta med seg et håndkle hjemmefra.

Mot betaling

Leie av solsenger og parasoller samt mat og drikke på stranden.

Mat og drikke

Når du bor på Atak er frokost og kaffe/te til frokosten inkludert i prisen. Frokosten serveres som en buffé i restauranten med egg, ost, juice, brød, marmelade; kort og godt alt du behøver for å gå på oppdagelsesferd med ladede batterier!

Utover dette er det mulig, mot betaling, å kjøpe snacks, is og drikke i den koselige utendørsbaren. Det kryr av kafeer og restauranter i Alanya sentrum, ca 2,5 km fra hotellet, så du har gode muligheter for å prøve de lokale spesialitetene og velkjente, internasjonale favorittrettene under ferien.

Mot betaling

Mat og drikke (bortsett fra kaffe/te) utover frokost. 

Utforsk Alanya

Selv om du har alle muligheter for å slappe av, både ved bassenget og ved stranden under din ferie, lokker et boende på Atak virkelig til opplevelser i lokalområdet. Gå deg vill i de små snirklete sidegatene og se tyrkiske menn spille backgammon på de lokale kafeene, mens barna spiller fotball på gatene eller shopper på Alanyas flere store handelsgater, der det fins mange lærbutikker, smykkehandlere og suvenirbutikker.

Kanskje finner du en favoritt i det store utvalget av restauranter, og du kan danse helt til morgenen på Alanyas mange barer og diskotek. Er du glad i natur og historie byr Alanyas gamle borg inn til en fantastisk utflukt høyt oppe på klippen. Spør også våre guider på destinasjonen som arrangerer spennende utflukter til områdene utenfor byen.

Vil du ha litt underholdning på hotellet kan du spille biljard, dart eller bordtennis. Du kan også bruke et par timer på hotellets hamam hvor du kan skjemme bort deg selv med den ultimate tyrkiske opplevelsen, tyrkisk bad. Her skrubbes hele kroppen og blir klar for en herlig, brun sommerfarge. På hotellet fins gratis WiFi i lobbyen og ved bassenget.

Mot betaling

Biljard, hamam, behandlinger i velværesenteret.

Romslige leiligheter for hele familien

Leilighetene på Atak ble renovert i 2012 og er godt bevarte og funksjonelle. Leilighetene består av et soverom samt et kombinert sove- og oppholdsrom i forlengelse av kjøkkenet. I kjøkkenet fins god lagringsplass samt kjøleskap og vannkoker.

Hele leiligheten har en hjemmetrivelig atmosfære, og i leiligheten fins TV, et stort bad med dusjkabinett, hårføner, safetyboks og individuelt klimaanlegg i det kombinerte sove- og oppholdsrommet. Golvet har fliser og alle leilighetene har balkong. 

Toromsleilighet, 2-6 personer

Toromsleilighet, 2-6 personer

I leiligheten kan dere bo opptil seks personer, hvorav fire kan være voksne. Her fins fire vanlige senger og to sovesofaer. Leiligheten er på ca 30 m2. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Mot betaling

Klimaanlegg og safe.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections