Avbestillingsforsikring


Avbestillingsforsikring uten Trygghetspakke

Forsikringen dekker:

  • Fri avbestilling ved akutt sykdom før avreise helt frem til innsjekking.

 

Avbestillingsforsikring med Trygghetspakke

Forsikringen dekker:

  • Fri avbestilling ved akutt sykdom før avreise helt frem til innsjekking.

  • Fri avbestilling for den som rammes av oppsigelse. Gjelder om du er fast ansatt og blir oppsagt pga. mangel på arbeid, ikke kun ved varsel. Dokumentasjon fra arbeidsgiver må fremvises etter avbestilling.

  • Fri avbestilling ved skilsmisse. Registrert skilsmissebrev må fremvises etter avbestilling.

  • Fri ombooking, uansett årsak, om samtlige medreisende har tegnet avbestillingsforsikringen og det er minst 35 dager før avreise. - - Frie ombookinger gjelder ikke på rabatterte/prissenkte reiser.

  • Behold rommet-garanti gjelder for alle i ditt reiseselskap om noen må avbestille pga. sykdom. Du har rett til å beholde ditt hotell og du er også sikret for eventuell prisøkning for resterende reisedeltakere. Det forutsetter at samtlige på bookingen har betalt avbestillingsforsikring og avbestillingen kan styrkes med legeerklæring.

  • Prisgaranti. Om prisen på din reise (samme dato, flyavgang, avreiseflyplass, hotell og romtype) blir nedsatt innen 60 dager før avreise har du rett til å få refundert prisforskjellen. Kontakt oss, så betaler vi mellomlegget!


Når du benytter din prisgaranti, omfatter den ikke rabatter som er spesifikke for spesielle salgskanaler. For at du skal beholde de rabatter som var tilgjengelig ved bestillingstilfellet skal de fortsatt gjelde når du benytter din prisgaranti, ellers gjelder pris på ombookingsdagen. Prisgarantien omfatter ikke spesial/gruppereiser eller personlige rabatter.

Erklæringen skal være mottatt senest 7 dager etter avbestilling.

Du betaler for avbestillingsforsikringene sammen med din første innbetaling på reisen. Avbestillingsforsikringene kan kun kjøpes ves bestilling av reisen og kan ikke avbestilles etter betaling av depositumet. Prisen for avbestillingsforsikring kan skille seg for spesielle arrangement.

Ved avbestilling eller ombooking av reisen skal Nazars salgsavdeling kontaktes på telefonnummer 955 115 51. Utenom kontortid skal det sendes en e-post til info@nazar.no eller en telefaks til +46 40 699 8831. Her skal det tydelig fremgå hvem som skal avbestilles, årsak til avbestilling samt bookingnummer. Faksen/mailen skal være datert. Brevet skal skrives av hovedreisende.

For å benytte avbestillingsforsikringene sender du deretter en erklæring i original til Nazar. Ved akutt sykdom skal din lege tydelig dokumentere at du ikke kan reise. Kostnaden for erklæringen betales av kunden selv og ved avbestilling av reisen betales ikke kostnaden for avbestillingsforsikringen tilbake, samt at et ekspedisjonsgebyr blir tatt ut.

 For mer informasjon, se våre reisevilkår.