Alanya, Tyrkia

Sealine Hotel

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 367 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 367 svar

Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
400 m 
Sentrum
1 km Alanya Bazar 

God pris og All Inclusive i sentrum av Alanya

Det tidligere leilighetshotellet Bon Apart Sealine har i mange år vært en sann stamgjestmagnet for skandinaver, og på Nazar er vi nå stolte over nå å være den eneste reisearrangøren som kan tilby reiser hit! Hotellet ble renovert i 2011; leilighetene ble bygget om til store, herlige toromssuiter. Hotellet er populært både blant barnefamilier, par og unge.

Bon Apart Sealine består av to blokk som er forbundet i første etasje, hvor resepsjonen, lobbybaren og hovedrestauranten befinner seg. Du bor i enkle, funksjonelle rammer som innbyr til en ferie med hotellet som base for mange lange solskinnsdager ved stranden eller uforglemmelige opplevelser i lokalområdet.

Legg merke til at Bon Apart Sealine lokalt er kjent under navnet Sealine, så bruk dette navnet hvis du skal spørre om veien eller ta drosje til hotellet. Hotellet ligger nært sentrale Alanya, så det kan forekomme støy utenfra.

Basseng med vannsklie

Bassengområdet er hotellets hjerte og et populært tilfluktssted. Her er det to mindre basseng og et separat barnebasseng i tillegg til en vannsklie. 

En ferie i Alanya er dog ikke komplett før du har nytt en svalende dukkert i det turkisblå Middelhavet, så hotellet kjører shuttlebuss til den populære Kleopatra stranden et par ganger per dag. På stranden fins solsenger og parasoller man kan leie, og dessuten en strandbar hvor du kan kjøpe mat og drikke i løpet av dagen. Du trenger altså ikke å dra tilbake til hotellet til lunsj.

Legg merke til at hotellet ikke tilbyr håndklær til bassenget eller stranden.

På Bon Apart Sealine serveres det til frokost, lunsj og middag buffeer i hovedrestauranten. Alle lokale drikkevarer er inkludert, og trenger du litt nattmat før sengetid serveres det til og med midnattssuppe.

Hovedrestauranten ligger i første etasje og er innredet i dempede, mørke farger som bidrar til den koselige stemningen. Her anrettes det tre ganger daglig et godt buffébord med ferskt brød, salater og et utvalg av varme og kalde retter. Lobbybaren, som ligger i forlengelse av hovedrestauranten, serverer et bredt utvalg av lokale drikkevarer som alle er inkludert i All Inclusive-programmet. Bassengbaren er også inkludert i All Inclusive-programmet frem til kl. 23.00.

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong.

Gåavstand til ferieeventyr i Alanya

Har du lett for å kjede deg når du ligger for lenge ved bassenget? I så fall finner du her både biljard, fotballspill og airhockey til å more deg med! En kveld i uken arrangeres det forskjellige show ved bassenget. WiFi fins i lobbyen og ved bassenget.

Selv om det er gode fasiliteter på hotellet, er Bon Apart Sealine først og fremst tenkt som en base for deg som gjerne vil oppleve Alanya både på dagtid og kveldstid. Alanya er ikke uten grunn et av Tyrkias mest populære reisemål, og herifra har du gåavstand til et overveldende utvalg av fristende butikker, fascinerende kulturopplevelser, sjarmerende restauranter, livlige barer og diskotek og selvfølgelig herlige strender. Rundt hotellet ligger der flere bygninger hvor lokale innbyggere bor.

Mot betaling

Airhockey, biljard, fotballspill.

Store, komfortable toromssuiter

Fordi rommene på Bon Apart Sealine tidligere har vært innredet som ferieleiligheter, får du her usedvanlig mye plass. Alle suitene er ca. 30-35 m² og består av to rom, hvor det ene er et soverom og det andre et kombinert sove- og oppholdsrom. Du får dessuten en stor møblert balkong.

Rommene har laminatgulv og moderne interiør i lyse farger og pasteller. På soverommet er det to enkeltsenger som kan skyves sammen til en dobbeltseng. På oppholdsrommet er det en eller to lenestoler som kan slås ut og brukes som ekstrasenger.

Her er minibar som er fylt med brus ved ankomst (vil du ha det fylt igen under ditt opphold er dette mot betaling), TV i stua, individuelt klimaanlægg (enten på soverommet eller i oppholdsrommet), minisafe (mot betaling), hårføner og telefon. Alle rommene har eget bad med dusj.

Rommenes størrelse og utforming kan variere.

Mot betaling

Fylt minibar, minisafe.

Stor familiesuite, 2–4 personer

Stor familiesuite, 2–4 personer

Her kan dere bo bo opptil fire personer sammen, hvorav to sover i ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sørkyst, som er kjent for å være en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange severdigheter. Her fins også et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger lokale så vel som internasjonale varer. I tillegg har byen et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections