Ixia, Rhodos

Rhodes Bay

Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 21 svar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 21 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
50 m 
Sentrum
200 m till Ixia, 4 km till Rhodos stad 

Nyoppusset All Inclusive-hotell med bedårende utsikt

Rhodes Bay ligger helt perfekt rett ved stranden og tilbyr en bedårende og helt uslåelig utsikt! Hotellet utstråler kvalitet og her finner du avslappet atmosfære, fred og ro og høyt servicenivå.

Rhodes Bay har fått en grundig ansiktsløftning og ble totalrenovert sommeren 2020.

Hovedbassenget er helt vidunderlig, i øverste etasje ligger et heftig rooftopbasseng og dessuten ligger hotellet rett ved stranden. Ettersom du har All Inclusive inngår alle måltider og all drikke, og det finnes flere bassengbarer der du kan hente forfriskninger og drikke hele dagen og kvelden. Det finnes også veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del av vår nye satsning Vegan Friendly by Nazar!

Du kan enten bo i en fin bungalow som ligger grønt og vakkert til i ellevte etasje, eller så kan du for eksempel velge et hotellrom med havutsikt.

Du bor kun 4 km fra Rhodos by, som kan by på trange og snirklende brostensbelagte gater, sjarmerende kafeer og hyggelige restauranter og gode handlemuligheter. Ettersom bussen går nesten rett utenfor hotelldøren bør du absolutt unne deg et besøk i den koselige byen!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Rhodes Bay het fram til 2020 Amanthus, og de fleste på øya kjenner nok best til hotellet ved det navnet.

Flere herlige basseng og nydelig beliggenhet rett ved stranden

Hvis du er typen som elsker å slappe av, døse på en solseng og lese en god bok mens solstrålene varmer deg, så kommer du garantert til å nyte de vakre omgivelsene og alle bademulighetene på Rhodes Bay.

Ved det store hovedbassenget i hotellhagen blir det gradvis dypere og her finnes også en herlig swim up-bassengbar der du kan sitte med beina i vannet i baren. Det såkalte rooftopbassenget ligger i ellevte etasje og her hersker det en harmonisk og behagelig stemning. I tillegg til solsenger med parasoller finnes det også et koselig område med myke og behagelige sofaer og en velfylt bar, der det vennlige personalet står klar. Du kan også slappe av ved det rolige bassenget der man må være minst 16 år. Dette bassenget ligger ved den store terrassen, ikke langt fra hovedbassenget.

Det er en ramp ned i hovedbassenget som gjør bassenget tilgjengelig også for rullestolbrukere.

I tillegg til disse så finnes det et barnebasseng og et innendørs basseng. Rhodes Bay ligger også rett ved stranden, og selv om det går en vei mellom hotellet og stranden så kommer du enkelt dit via tunnelen som går fra hotellet under veien direkte til hotellets strand. Her kan du ligge og slappe av, ta en forfriskende dukkert og kikke på alle kitesurferne og vindsurferne som suser og svever forbi.

Det er ofte både vind og store bølger på stranden - tenk på det når du bader.

Eventyrlig utsikt ved måltidene

På din ferie på Rhodes Bay har du All Inclusive og det medfører at det er opp til deg om du må legge deg sulten - både mat og drikke inngår jo i reisens pris.

Hotellets restaurant ligger i tiende etasje og byr på en helt bedårende utsikt, så ta deg god tid ved måltidene - både på grunn av buffetenes lekre utvalg og den fantastiske utsikten! Tre ganger daglig kan du forsyne deg av de herlige buffetene som serverer både greske spesialiteter og populære internasjonale retter.

Nå finnes herlige veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Rhodes Bay inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et vegansk tilbud til frokost, lunsj og middag. Nyt vegansk og vegetarisk variasjon av ca. 5-6 ulike retter.

Mellom måltidene kan du nyte lettere snacks i bassengbaren, og til og med lage din egen kuleis med forskjellige smaker og ulike slag strøssel og sauser.

Ved den store skyggefulle terrassen ved bassengområdene ligger to temarestauranter - og nok en gang poengterer vi den vakre utsikten, for herfra kan du også nyte hotellets fine beliggenhet og nydelige utsikt. Den ene restauranten serverer italiensk mat og den andre serverer lekker gresk mat. Du kan besøke en av disse temarestaurantene uten ekstra kostnad under oppholdet, men drikke er mot betaling.

 

Mot betaling:

Visse importerte drikkevarer, besøk på temarestaurantene utover det inkluderte besøket, drikke på temarestaurantene samt snacks og drikke ved "fossebaren" i lobbyen.

Plask i bassenget og på stranden

Barna vil antagelig helst kaste seg i de to bassengene eller leke i de herlige, ofte store, bølgene på stranden - men det finnes også en liten lekeplass og et stort sjakkspill i hagen foran bassenget.

Det er en ramp ned i hovedbassenget som gjør bassenget tilgjengelig også for rullestolbrukere.

Det finnes også en internasjonal barneklubb her for barn mellom 4 og 12 år og der sørger aktivitetsguidene for å underholde og aktivisere barna noen timer om dagen.

Gå heller ikke glipp av en oppdagelsestur i den nærliggende Rhodos by, med dens spennende og historiske mur og smale brostensgater!

Slapp av eller vær aktiv

De vakre omgivelsene og den fantastiske utsikten over havet som du får nesten overalt, innbyr virkelig til avslapping og nytelse, men her finnes også gode muligheter for en aktiv ferie.

Her finnes det både tennis, bordtennis og dart, og om du vil være ekstra aktiv så kan du besøke treningsrommet som har store panoramavinduer ut mot bassengområdet.

Rhodes Bay har også et helt vidunderlig spa, der du kan skjemme bort deg selv med litt egentid og avslappende behandlinger.

Rom med uslåelig havutsikt

Rommene er innredet i lyse nyanser og behagelige farger i skandinavisk stil. Her er det rene linjer som gjelder og det råder en deilig, rolig stemning.

Her er det laminatgulv eller fliser, tv, minisafe, minikjøleskap, vannkoker med kaffe og te, hårføner, morgenkåpe og tøfler, og på badet finnes det enten dusj eller badekar. Alle rommene har balkong mens bungalowene har terrasse.

De rommene som ikke er pusset opp har litt andre farger og nyanser enn de øvrige rommene og møblene har noen flere år på nakken, men de er like lyse og innbydende som de oppussede rommene.

Dobbeltrom skogutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom skogutsikt, 2-3 personer

Denne romtypen er 23 m² og her finnes det to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som kan slås ut og som da måler 195x160 cm. Det kan bo maks tre personer her og det er mulig å få en barnepris. Dette rommet har skogutsikt. Dobbeltrommet kan også bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom havutsikt, 2-3 personer

Denne romtypen er ca 23 m² og her er det to ordentlige sengeplasser samt en sovestol som kan slås ut og som da måler 195x160 cm. Her kan det bo maks tre personer og det er mulig å få en barnepris. Rommet har havutsikt. Dobbeltrommet kan også bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familierom bungalow (ikke oppusset), 2-4 personer

Familierom bungalow (ikke oppusset), 2-4 personer

Familierom bungalow er ca 30 m² og her er det to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 146x180 cm. Det kan bo maks to voksne og to barn her, alternativt tre voksne og det er mulig å få en barnepris.

Duplex familiesuite med skogutsikt, 2-5 personer

Duplex familiesuite med skogutsikt, 2-5 personer

Duplex familiesuite med skogutsikt er ca 50 m² fordelt på to etasjer. Der finnes det to ordentlige soveplasser i den øverste etasjen samt en sovesofa i underetasjen. Sovesofaen måler 160x190 cm når den er slått ut. Her er det et bad og et ekstra wc. Rommet har utsikt mot fjellsiden med mengder av trær - derav navnet skogutsikt. Det kan bo maks tre voksne og to barn her, alternativt fire voksne, og det er mulig å få en barnepris.

Duplex familiesuite med havutsikt, 2-4 personer

Duplex familiesuite med havutsikt, 2-4 personer

Den lekre Duplex familiesuiten med havutsikt er ca 50 m² fordelt på to etasjer. Det finnes to ordentlige sengeplasser i andre etasje samt en sovesofa i underetasjen. Sovesofaen måler 160x190 cm når den er slått ut. Det finnes to soverom og en terrasse med fantastisk havutsikt. Her kan det bo maks to voksne og to barn, alternativt tre voksne, og det er mulig å få barnepris.

Utrolig lekkert spa

Du går ned i tempo straks du ankommer Rhodes Bay, men om du vil slappe fullstendig av så bør du besøke det fine spaet. Her kan du virkelig koble av og skjemme bort deg selv.

Mot betaling

Alle behandlinger.

Hotellet het Amathus fram til 2020, så hvis du for eksempel tar taxi til hotellet fra byen så er det bra å kjenne til dette navnet, også.

Hvis du lurer på dette med at bungalowene, som vanligvis ligger på bakkeplan, ligger i ellevte etasje, så er det fordi hotellet er bygd langsmed en fjellside.

Det er ofte både vind og bølger på stranden - tenk på det når du bader.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter (begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. 

Vær oppmerksom på at på grunn av lokale rengjøringsrestriksjoner av rommene, har mange hoteller tidligere utsjekkingstid (11:00) og senere innsjekkingstid (15:00) en vanlig.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections