Kalithea, Rhodos

La Marquise Luxury Resort

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 46 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 46 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
250 m 
Sentrum
3 km Faliraki, 9 km Rhodos by 

Luksuriøst All Inclusive-hotell med vakre omgivelser

På La Marquise bor du på ett av Rhodosʼ fineste hoteller. Her får du et stort hotellområde beliggende mellom gresskledde bakker og Egeerhavet – det er virkelig en oase omringet av vann og grøntområder. Den fine resepsjonen ønsker deg velkommen med vakker design og legger listen høyt for resten av oppholdet.

På deler av hotellområdet snor bassengene seg mellom bygningene, så her er det aldri langt til en avkjølende dukkert. Disse fine og unike «bassengkanalene» kan nok nærmest sammenlignes med hotellverdenens Venezia!

La Marquise ligger i Kalithea på nordøstre Rhodos, og Kalithea er gresk for vakker utsikt, og det er akkurat hva du får her. Det er 3 km inn til Faliraki og 9 km til Rhodos by, samt kun 15 km transfer fra flyplassen.

Her får du et velsmakende All Inclusive-program, barne- og ungdomsklubb, vakre rom, flere bassenger og kun 250 meter til stranden – her trives hele familien!

Du får også en avdeling kun for voksne – her ligger deluxerommene med bassengutsikt, og her er det to bassenger som er eksklusive for gjester over 16 år.

Observer at bad- og sportsklær samt sandaler ikke er tillatt, og til middagen kler man seg i langbukser.

Flere basseng og et steinkast fra stranden

Store deler av hotellet er omringet av herlige bassenger slik at du aldri har lang vei til en avkjølende dukkert! Det fins bassenger som snor seg rundt bygningene, et hovedbasseng, et basseng på taket på hovedbygningen, et separat barnebasseng med skygge samt både innendørs- og utendørsbasseng ved spaet ved de luksuriøse deluxerommene fins et stille basseng som kun er for voksne.

Ca. 250 meter fra hotellet ligger stranden – en sandstrand med innslag av små steiner. Hit kommer man via en privat tunnel som går fra hotellområdet, alternativt kan man sitte på med en golfbil som kjører hvert tjuende minutt. Her finnes en strandbar som serverer mat og drikke mot betaling.

Både ved stranden og ved bassenget er det behagelige solsenger og parasoller, og badehåndklær kan man låne på hotellet.

Mot betaling

Mat og drikke på stranden

Velsmakende og et stort utvalg

I ditt All Inclusive-tilbud er følgende inkludert:
Dagens tre hovedmåltider i form av buffet i hovedrestauranten
Kaffe, te og kaker på ettermiddagen i alle bassengbarene
Kuleis i løpet av dagen i alle bassengbarene
Lokale drikkevarer og drinker med og uten alkohol, fra kl. 10.30–18.30 i bassengbarene og kl. 10.00–24.00 i hovedbygningen

Den lyse og store hovedrestauranten serverer gresk, middelhavs- og internasjonale spesialiteter. Restauranten ligger i hovedbygningen, og du kan velge mellom å sitte inne eller ute på terrassen. Iblant arrangeres det temakvelder, som for eksempel fisk, gresk, italiensk eller asiatisk. Bad- og sportsklær samt sandaler er ikke tillatt, og til middagen kler man seg i langbukser.

Det er flere forskjellige barer rundt omkring på hotellområdet, blant annet en i hovedbygningen som er åpen hele dagen og kvelden. Det fins også et par bassengbarer som er åpne i løpet av dagen, og de serverer drikke, is og snacks.

Høyst oppe i hovedbygningen ligger en asiatisk temarestaurant, og et besøk her er inkludert, så sant det er plass. I tillegg finnes en grillrestaurant som ligger utendørs og en lunsjrestaurant, og et besøk på hver inngår også så sant det finnes plass. Husk å bestille på forhånd.

Bestiller du et av deluxerommene med bassengutsikt mottar du et så kalt Black Card. Som Black Card-eier har du mulighet å besøke den eksklusive à la carte-restauranten L’etoile flere ganger per uke, både til frokost og middag, samt på de øvrige temarestaurantene.

Mot betaling

Beach Bar.

Barneklubb og lekeplass

Barneklubben er åpen seks dager i uken, og her treffer barna jevnaldrende lekekamerater. Det fins også en lekeplass samt et separat barnebasseng med soltak over.

Ungdomsklubb arrangeres for barn over 13 år, og her spiller man blant annet biljard, bordtennis, bordfotball eller lufthockey.

Noen av aktivitetene er mot ekstra betaling.

Minigolf, vannsport og WiFi

For den som vil ha en pause fra solsengen, er det rikelig med aktiviteter å sette i gang med. Hva sier du til for eksempel tennis, basket, minigolf, strandvolleyball, strandfotball og vannsport? I tilknytning til velværesenteret ligger det et treningsrom, og det fins også et par butikker som et minimarked og en smykkebutikk.

Du får gratis WiFi på alle fellesområder, og enkelte kvelder arrangeres det levende musikk og show.

Noen av aktivitetene er mot ekstra betaling.

Romslige og vakkert innredede rom

På La Marquise bor du på luksuriøse rom med vakker innredning. Alle rommene har flatskjerm-tv, balkong eller terrasse, bad med badekar eller dusjkabinett, fine hår- og kroppsprodukter, hårføner, individuelt klimaanlegg, minibar mot betaling, kaffe og te samt minisafe. Det fins også WiFi uten kostnad. Alle romstyper kan ligge på bakkenivå eller høyere opp.

Dobbeltrom, 2–3 personer

På dobbeltrommet på ca. 30-33 m² får du to vanlige soveplasser og en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, ett barn kan få barnepris, og det kan bo maks. tre voksne her. Rommet kan bestilles enten med hageutsikt eller med bassengutsikt, og enkeltrom kan bestilles med bassengutsikt mot et tillegg.

Deluxerom med havutsikt, 2–3 personer

På deluxerommet med havutsikt på ca. 46 m² har du rikelig med plass til å bre deg ut. Her finner du to vanlige soveplasser og en sovesofa og fliser. Rommet krever minst to fullt betalende, ett barn kan få barnepris, og det kan bo maks. tre voksne her.

Deluxerom med bassengutsikt, 2–3 personer

På deluxerommet med bassengutsikt på ca. 46 m² får har du rikelig med plass til å bre deg ut. Her er det to vanlige soveplasser og en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, og det kan bo maks. tre voksne her. Denne romtypen ligger i avdelingen for kun voksne, og man må være minst 16 år gammel for å bo her.

I denne litt mer luksuriøse romtypen får du privat innsjekking, velkomstdrink og fruktkurv ved ankomst, mulighet for tidlig innsjekking og sen utsjekking (dersom det er ledige rom), mulighet til å besøke à la carte-restaurantene uten ekstra kostnad hver kveld, så sant det er plass  – bestill en dag i forveien. For disse gjestene tilbys det også mulighet for frokost i en separat restaurant med buffé.

OBS! Personer under 16 år kan ikke bestilles på dette rommet.

Familiesuite med basseng- eller havutsikt, 2–5 personer

I familiesuiten på ca. 46 m² er det fire vanlige soveplasser og en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og to barnerabatter, og det kan bo maks. fire voksne og ett barn her. Familiesuitene har enten basseng- eller havutsikt, men du kan ikke selv velge hvilken utsikt. Suiten består av to rom med en dør mellom, og på visse suiter fins ikke vindu i det første rommet.

Duplexsute med basseng, 2-5 personer

I denne suiten på ca. 70 m² får du to separate rom fordelt på to etasjer og direkte adgang til basseng. Rommet har to ordentlige sengeplasser og en sovesofa samt en ekstra seng ved behov. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks fire voksne og et barn, og det er mulighet å få en barnepris.

Avslapping på høyt nivå

Som med det meste på La Marquise er også velværesenteret ultramoderne og førsteklasses. Velværesenteret brer seg ut på over 1200 m², og her finner du flere behandlingsrom, frisørsalong og både innendørs- og utendørsbasseng samt boblebad. Det fins også badstue og dampbad og du kan kostnadsfritt besøke dem en gang hver.

Mot betaling

Behandlinger i velværesenteret.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra