Kalithea, Rhodos

La Marquise Luxury Resort

Gjestenes vurdering
4.6 av 5
Baseres på 24 svar
Gjestenes vurdering
4.6 av 5
Baseres på 24 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
250 m 
Sentrum
3 km Faliraki, 9 km Rhodos stad 

Luksuriøst All Inclusive-hotell med vakre omgivelser

På La Marquise Luxury Resort bor du på ett av Rhodos’ fineste hotell. Her får du et stort, lekkert hotellområde, en herlig oase omringet av vann og grøntområder.

På deler av hotellområdet snor bassengene seg mellom bygningene, så her er det aldri langt til en avkjølende dukkert. Disse fine og unike «bassengkanalene» bringer tankene til vakre Venezia!

La Marquise tilbyr et velsmakende All Inclusive-program, vakre rom, flere bassenger, barn- og ungdomsklubb og kun 250 meter til stranden! Det finnes også en avdeling som kun er for voksne – her ligger deluxerommene med bassengutsikt, og her er det to basseng som er reservert for gjester over 16 år.

Hotellet ligger i Kalithea på nordøstre Rhodos. Kalithea er gresk for «vakker utsikt», og det er akkurat det du får her! La Marquise har perfekt plassering for deg som vil gjøre en utflukt på ferien – du har kun 3 km til Faliraki og 9 km til Rhodos by.

Dette hotellet er en del av vår Premium Collection, og er dermed ett av de beste og mest luksuriøse hotellene som Nazar tilbyr.

Flere basseng og nær stranden

Store deler av La Marquise Luxury Resort er omringet av herlige bassenger så du har aldri lang vei til en avkjølende dukkert! Det finnes et hovedbasseng, et basseng på taket på hovedbygningen, et separat barnebasseng med skygge og bassenger som snor seg rundt bygningene. Det finnes også både innendørs- og utendørsbasseng ved spaet, og et rolig basseng kun for voksne ved de luksuriøse deluxerommene.

Stranden ligger ca. 250 meter fra hotellet, og er en herlig sandstrand med innslag av små steiner. Det er en kort gåtur hit, og man kommer dit via hotellets private tunnel, alternativt kan man sitte på med en golfbil som kjører hvert tjuende minutt. Her finnes en strandbar som serverer mat og drikke mot betaling.

Både ved stranden og ved bassenget kan du slappe av ved fine, behagelige solsenger og parasoller, som fritt kan brukes av gjestene på La Marquise. Badehåndklær kan man låne på hotellet.

 

Mot betaling

Mat og drikke på stranden

Velsmakende og et stort utvalg

Du får en lett og komfortabel reise når du reiser All Inclusive med Nazar, du behøver nemlig aldri bekymre deg over hvor neste måltid skal spises eller hva saker koster.

La Marquise lyse og store hovedrestaurant ligger i hovedbygningen og serverer gresk, middelhavsretter og internasjonale spesialiteter. Du kan velge mellom å sitte inne eller ute på den koselige terrassen. Noen ganger arrangeres det temakvelder, som for eksempel fisk, gresk, italiensk eller asiatisk.

Rundt hotellområdet byr bassengbarene på avkjølende drikke og kuleis i løpet av dagen, og det serveres kaffe, te og kaker på ettermiddagen. Du kan også ta en drink i den trivelige baren i hovedbygningen. La Marquise har en asiatisk à la carterestaurant, en grillrestaurant og en lunsjrestaurant. Et besøk på hver inngår så sant det finnes plass, men husk å bestille bord på forhånd.

Bestiller du et av deluxerommene med bassengutsikt mottar du et så kalt Black Card. Dette gir deg mulighet å besøke den eksklusive à la carte-restauranten L’etoile flere ganger per uke, både til frokost og middag, samt de øvrige à la carte-restaurantene.

Bad- og sportsklær samt sandaler er ikke tillatt i hovedbygningen, og til middagen må menn ha på langbukser.

 

Mot betaling

Strandbaren.

Barneklubb og lekeplass

I barneklubben på La Marquise kan barna leke og møte jevnaldrende lekekamerater, samtidig som foreldrene kan passe på å slappe av i en av de herlige solsengene. Barneklubben er åpen seks dager i uken. Det finnes også en liten lekeplass, samt et separat barnebasseng med delvis skyggende soltak over.

En ungdomsklubb arrangeres for barn over 13 år, og her spiller man blant annet biljard, bordtennis, bordfotball eller lufthockey.

 

Mot betaling

Visse aktiviteter.

Minigolf, vannsport og WiFi

For deg som vil ha en pause fra solsengen tilbyr La Marquise flere aktiviteter. Du kan blant annet underholde deg med tennis, basket, minigolf, strandvolleyball, strandfotball og vannsport. Du som ønsker å ta vare på deg selv litt ekstra kan besøke hotellets fine spaanlegg og holde formen ved like i treningsrommet. På hotellet finnes også et par butikker som et minimarked og en smykkebutikk.

Det finnes en bussholdeplass i nærheten av hotellet, som gjør det enkelt for deg å reise på spennende utflukter og utforske Rhodos. På kun noen få kilometers avstand ligger både Faliraki og Rhodos by, hvor du kan spise god mat, shoppe og vandre rundt i koselige miljøer.

Noen ganger arrangeres det kveldsunderholdning i form av levende musikk og show. Du har gratis WiFi på hele hotellet.

 

Mot betaling

Enkelte aktiviteter.

Romslige og vakkert innredede rom

På La Marquise bor du på luksuriøse rom med vakker innredning i litt mørkere, jordnære nyanser. Alle rommene har TV, balkong eller terrasse, bad med badekar eller dusjkabinett, hårføner, fliser, individuell luftkondisjonering, minibar mot betaling, kaffe og te samt minisafe. Det finnes også WiFi uten kostnad.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

På dobbeltrommet på ca. 30 m² får du to vanlige sengeplasser og en sovesofa som måler 190x110 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, ett barn kan få barnepris, og det kan bo maks. tre voksne her. Rommet kan bestilles enten med hageutsikt, bassengutsikt eller med bassengutsikt på første etasje, og enkeltrom kan bestilles med bassengutsikt mot et tillegg.

Deluxerom med havutsikt, 2–3 personer

Deluxerom med havutsikt, 2–3 personer

På deluxerommet med havutsikt på ca. 46 m² har du rikelig med plass til å bre deg ut. Her finner du to vanlige soveplasser og en sovesofa på 190x110 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, ett barn kan få barnepris, og det kan bo maks. tre voksne her.

Deluxerom med bassengutsikt, 2–3 personer

Deluxerom med bassengutsikt, 2–3 personer

Ønsker du å unne deg litt ekstra kan du bestille deluxerommet med bassengutsikt på ca. 46 m². Her er det to vanlige sengeplasser og en sovesofa på 190x110 cm. Disse rommene ligger i den rolige avdelingen for kun voksne, og man må være minst 16 år gammel for å bo her. I denne litt mer luksuriøse romtypen får du privat innsjekking, velkomstdrink og fruktkurv ved ankomst, mulighet for tidlig innsjekking og sen utsjekking (dersom det er ledige rom), mulighet til kostnadsfritt å besøke à la carte-restaurantene hver kveld, så sant det er plass –bare husk å bestill en dag i forveien. For deg som bestiller dette rommet tilbys det også frokost i en separat restaurant med buffé. Rommet krever minst to fullt betalende og der kan bo maks. tre voksne.

Deluxerom med bassengutsikt, første etasje, 2-3 personer

Deluxerom med bassengutsikt, første etasje, 2-3 personer

Deluxerommet har bassengtilgang og er ca. 46 m² og her finnes det masse plass. Her finner du to vanlige soveplasser og en sovesofa på 190x110 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, ett barn kan få barnepris, og der kan bo maks. tre voksne.

Familiesuite med bassengutsikt, 2–5 personer

Familiesuite med bassengutsikt, 2–5 personer

I familiesuiten på ca. 46 m² er det fire vanlige sengeplasser og en sovesofa (190x110 cm.) fordelt på to rom. Familiesuitene har bassengutsikt. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og to barnerabatter , og det kan bo maks. fire voksne og ett barn her. I visse suiter finnes ikke vindu i det første rommet.

Familiesuite med bassengutsikt, første etasje, 2-5 personer

Familiesuite med bassengutsikt, første etasje, 2-5 personer

I familiesuiten på ca. 46 m² er det fire vanlige sengeplasser og en sovesofa (190x110 cm.) fordelt på to rom. Familiesuitene i første etasje har direkte tilgang til bassenget. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og to barnerabatter, og der kan bo maks. fire voksne og ett barn. I visse suiter finnes ikke vindu i det første rommet.

Duplexsuite med privat basseng, 2-5 personer

Duplexsuite med privat basseng, 2-5 personer

I denne suiten på ca. 70 m² får du to separate rom fordelt på to etasjer og direkte adgang til basseng. Rommet har to vanlige sengeplasser og en sovesofa (190x110 cm.) samt en ekstra seng ved behov. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. fire voksne og ett barn, og det er mulighet å få en barnepris.

Avslapping på høyt nivå

Akkurat som med det meste på La Marquise er spaanlegget ultramoderne og førsteklasses. I det store spaet finner du flere behandlingsrom, frisørsalong og både innendørs- og utendørsbasseng samt boblebad. Det finnes også badstue og dampbad som du kostnadsfritt kan besøke en gang hver.

 

Mot betaling

Frisørsalong, behandlinger i spaet.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På La Marquise Luxury Resort gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har magnetiske nøkkelkort til alle rom, som gjør at elektrisiteten og klimaanlegget slås av når gjestene forlater rommet

• De har byttet alle lyspærer til LED-lamper for å minske strømmen

• Hotellområdet er kun opplyst når gjestene rører seg på området, dette med hjelp av bevegelsessensorer og tidtakere

• Avfallet sorteres og blir sendt til resirkulering og gjenbruk – bl.a. papir, glass og kartong

Til La Marquise Luxury Resort har du kun 15 km transfer fra flyplassen. Observer at bad- og sportsklær samt sandaler ikke er tillatt i restauranten, og til middagen skall menn ha på seg langbukser.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter (begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat

Vær oppmerksom på at på grunn av lokale rengjøringsrestriksjoner av rommene, har mange hoteller tidligere utsjekkingstid (11:00) og senere innsjekkingstid (15:00) en vanlig.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections