Kalithea, Rhodos

Kresten Royal

Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 62 svar
Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 62 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
2, et saltvann- og et ferskvannsbasseng 
Strand
50 m 
Sentrum
5,5 km til Rhodos by 

Nyt av ro og fantastisk utsikt

Kresten Royal ligger i Kalithea, en av de mest idylliske plassene du kan finne på Rhodos, som ellers er kjent for å tilby fart og fest. Hotellet ligger litt bortgjemt så her får du fullstendig fred og ro – helt perfekt for en ferie med avkobling. All Inclusive er inkludert i prisen, alt du behøver for en herlig og avslappet ferie.

Hotellet har virkelig tatt vare på sin fantastiske beliggenhet – overalt finnes store terrasser hvor du kan nyte av den vakre utsikten. Lobbyen er stor og åpen med fint lys og store panoramavinduer med utsikt over bassenget og havet.

Hotellet er moderne, innredningen er stilren og elegant – uansett hvor på hotellet du befinner deg. Her finnes flere barer og restauranter, så du behøver aldri gå langt for å slukke tørsten eller for å få tak på litt snacks.

Du kan velge mellom flere ulike bassenger, både et ferskvannsbasseng og et saltvannsbasseng, samt et barnebasseng.For deg som søker ekstra ferieluksus, finnes det til og med rom med eget basseng.

Kresten Royal ligger ca 5,5 kilometer fra Rhodos by, så det finnes gode muligheter for herlige dag- og kveldsutflukter.

Dette er et av Nazars fine kvalitetshotell der du får mye for pengene, og er en del av vår Holiday Collection.

Herlige basseng for alle smaker

Kresten Royal er et av Rhodos få hotell som både har et ferskvannsbasseng og et saltvannsbasseng. Fra det romslige og fine bassengområdet har du en fantastisk utsikt over det turkise Middelhavet og stranden som kun ligger et steinkast bort. Restauranten Porto Di Mare ligger nær bassenget, så det er aldri langt til nærmeste oppfriskende drikke mens du ligger og nyter en av Rhodos mange soldager. På området finnes det også et barnebasseng for de minste gjestene.

Stranden ligger en kort gåtur fra hotellet, og hit kommer du ved hjelp av en stige som går mellom klippeformasjonene. Stranden er en blanding av klipper og rullestein, som er typisk for Rhodos, og det krystallklare vannet frister med en oppfriskende dukkert. Det finnes solsenger og parasoller på en lav klippe som fører til en liten strandbukt. Gjestene på Kresten Royal har kostnadsfri adgang både til solsenger og parasoller – perfekt for å kunne nyte den varme solen.

Lekker All Inclusive

Når du ferierer på Kresten Royal er det All Inclusive som gjelder, og det betyr at du kan tilfredsstille sulten både morgen, middag og kveld i en av hotellets restauranter uten å tenke på hva det koster! Hovedmåltidene serveres i hovedrestauranten, som med sine store vinduer har et fantastisk lys.

Hotellets basseng-restaurant, som også er en av hotellets temarestauranter, serverer snacks og enklere retter under dagen. Rundt på hotellområdet finnes det også fire barer, så du har alltid nære til forfriskende drikke. All lokal drikke inngår i ditt All Inclusive-program.

Her finnes to temarestauranter Porto Di Mare som serverer gresk mat og Teatro (minimumalder 13 år) som spesialiserer seg på det italienske kjøkkenet. Du har mulighet, dersom det er plass, å besøke disse restaurantene totalt to ganger i løpet av ditt opphold, husk å bestill bord i forvei.

Under kveldens servering gjelder kleskoden på hotellets samtlige restauranter, da forventes det at menn skal ha på seg langbukser.

Slapp av eller vær aktiv

Kresten Royal tilbyr massevis av ulike aktiviteter. Bortsett fra bassengene finner du flere baner til diverse sportsaktiviteter som tennis, fotball samt en multisportbane til basket og volleyball. Hotellet har også en egen spa-avdeling som tilbyr deilige og avslappende behandlinger. Ønsker du å trene på ferien kan du besøke det lille treningsrommet eller delta i noen av aktivitetene som hotellet arrangerer.

Kalithea ligger kun 5,5 kilometer fra Rhodos by, så du har ikke langt til en kulturell opplevelse i verdensklasse i Rhodos gamle by!

 

Mot betaling

Behandlinger på hotellets spaavdeling, opplyst multisportbane.

Elegante rom med mulighet for privat basseng

På Kresten Royal bor du i lyse og moderne rom, hvor noen til og med har privat basseng – slik at du som vil ha det lille ekstra kan bade rett utenfor døren. Alle rom har flisegulv samt balkong eller terrasse, hvor man virkelig kan nyte hotellets rolige atmosfære. Rommene har tv, telefon samt luftkondisjonering. Badene er utstyrt med dusjkabin eller badekar samt hårføner. Wifi på rommet kan man få mot betaling.

Det finnes et minikjøleskap på rommet, og du har muighed å bestille oppfylt minibar mot betaling. Det finnes to ulike pakker å velge mellom, og minibaren fylles en gang. Les mer om de flotte pakkene nederst på siden, under "Viktig å vite innen du bestiller din reise".

Dubbelrom, landsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrom, landsutsikt, 2-3 personer

De romslige dobbeltrommene er innredet i nydelige farger og det finnes plass for opptil tre personer. Alle rom har en stor balkong eller terrasse og er ca. 34 m². Rommet har to ordentlige senger, er dere tre personer sover den tredje i en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

De romslige dobbeltrommene er innredet med fine farger og har plass for opptil tre personer. Rommene er ca. 34 m² og det finnes en stor balkong eller terrasse på samtlige rom. Rommet har to sengeplasser, og er man tre personer så sover den tredje personen på en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

 

 

Villa med privat basseng, 2-4 personer

Villa med privat basseng, 2-4 personer

Vil du ha masse plass og ditt helt egne basseng så er dette rommet for deg. Rommet er på ca. 52 m² og har terrasse. Villaen har to sengeplasser og en sovesofa som har to sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. Det kan maks bo tre voksne og et barn her.

Mot betaling

Wifi på rommet, eventuelt minibarpakke

Avslappning i hotellets spa

For deg som søker ekstra avslapning kan man besøke Kresten Royals spaavdeling, hvor du kan nyte av blant annet badstue. Her kan du også velge blnt et utvalg av behanlinger for kropp og ansikte, som garantert kommer til å gi deg en rolig og avslappet følelse. Perfekt for å koble bort hverdagen der hjemme og komme inn i ordentlig feriestemning.

 

Mot betaling

Badstue og behandlinger i hotellets spa

Under kveldens servering gjelder kleskoden i hotellets samtlige restauranter, hvor det forventes at du har på deg langbukser. Besøkere på den italienske temarestauranten Teatro må være over 12 år gamle.

Minibaren kan fylles med en av følgende pakker:

Minibar Standard – 180 kr

1 Hvit vin 187 ml

1 Øl 330 ml

1 Pepsi Cola 330 ml

1 7 Up 330 ml

1 Lemonade 330 ml

1 Orangenad 330 ml

1 Appelsinjuice 330 ml

1 Vann med kullsyre 330 ml (ΙΟΛΗ)

1 Nøtter 100 g

1 Sjokolade 100 g

Minibar Premium – 370 kr

2 Rødvin, hvit vin 187 ml

1 Øl 330 ml

4 Brus 330 ml (Pepsi Cola, 7 Up, Bitter/Tonic, Orangenade)

1 Cokctailjuice 250 ml

1 Vann med kullsyre 330 ml (ΙΟΛΗ)

1 Vann med kullsyre 330 ml (Perrier)

5 Gin, vodka, Whisky, Metaxa 7*, Campari (5x50 ml)

1 Salted Battons (salte snacks)

1 Chips 50 g

1 Nøtter 100 g

1 Sjokolade 100 g

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections