Kalithea, Rhodos

Kresten Royal

Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 62 svar
Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 62 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Basseng:
2, et saltvann- og et ferskvannsbasseng 
Strand
50 m 
Sentrum
5,5 km til Rhodos by 

Flott hotell med en fantastisk beliggenhet

Kresten Royal ligger i Kalithea, ca. 5,5 kilometer fra Rhodos by. Dette er en av de mest idyllisk plassene du kan finne på Rhodos, som ellers er kjent for å tilby fart og fest. Hotellet ligger litt bortgjemt så her får du fullstendig fred og ro – helt perfekt for en ferie med avkobling. All Inclusive-programmet er inkludert i prisen, alt du behøver for en herlig ferie.

Hotellet er moderne, innredningen er stilren og elegant – og dette kjenner man igjen uansett hvor på hotellet du befinner deg. Her finnes flere barer og restauranter, så du behøver aldri gå langt for å slukke tørsten eller for å få tak på litt snacks. Du kan velge mellom flere ulike bassenger, både et ferskvannsbasseng og et saltvannsbasseng, samt et barnebasseng.

Herlige basseng for alle smaker

Kresten Royal er et av Rhodos få hotell som både har et ferskvannsbasseng og et saltvannsbasseng. Fra det romslige bassengområdet har du en fantastisk utsikt over det turkise Egeerhavet samt stranden som kun ligger et steinkast bort. Restauranten Porto Di Mare ligger nær bassenget, så det er aldri langt til nærmeste oppfriskende drikke mens du ligger og nyter en av Rhodos mange soldager.

Stranden ligger ca. 50 meter fra hotellet og som de fleste strender på Rhodos er stranden ved hotellet en rullesteinstrand. Stranden er en blanding av klipper og rullestein, og det krystallklare vannet frister med en oppfriskende dukkert. Det finnes solsenger og parasoller på en lav klippe som fører til en liten strandbukt med rullestein. Gjestene på Kresten Royal har kostnadsfri adgang både til solsenger og parasoller – perfekt for å kunne nyte den varme solen.

Massevis av muligheter

Når du ferierer på Kresten Royal er det All Inclusive som gjelder, og det betyr at du kan tilfredsstille sulten både morgen, middag og kveld i en av hotellets restauranter. Hovedmåltidene serveres i hovedrestauranten Athina, mens hotellets basseng- og temarestaurant Porto Di Mare serverer snacks og lettere retter i løpet av dagen. Rundt på hotellområdet finnes to tema-restauranter og fire barer. Tema-restauranten Porto Di Mare serverer gresk mat og Teatro spesialiserer seg på det italienske kjøkkenet. Så lenge det finnes plass kan du besøke disse restaurantene totalt to ganger i løpet av ferien, bare husk å reserver bord på forhånd.

På kvelden er det kleskode på hotellets alle restauranter og menn forventes gå med langbukser.

All lokal drikke er inkludert i ditt All Inclusive-program.

Mot betaling

Visse importerte drikkevarer.

Aktiviteter for alle

Kresten Royal tilbyr massevis av ulike aktiviteter. Bortsett fra bassengene finner du flere baner til diverse sportsaktiviteter som tennis, fotball samt en multisportbane til basket og volleyball. Hotellet har også en egen spaavdeling som tilbyr deilige og avslappende behandlinger. Ønsker du å trene på ferien kan du besøke det lille treningsrommet eller delta i noen av aktivitetene som hotellet arrangerer.

Kalithea ligger kun 5,5 kilometer fra Rhodos by, så du har ikke langt til en kulturell opplevelse i verdensklasse i Rhodos gamle by!

Mot betaling

Behandlinger på hotellets spaavdeling, opplyst multisportbane.

Elegante rom med mulighet for privat basseng

På Kresten Royal bor du i moderne rom, og noen har til og med privat basseng. Alle rom har flisegulv samt balkong eller terrasse, hvor man virkelig kan nyte hotellets rolige atmosfære. Rommene har tv, telefon samt luftkondisjonering. Badene er utstyrt med dusjkabin eller badekar samt toalett og hårføner.

Det finnes et minikjøleskap på rommet uten ekstra kostnad, men som noe unikt kan du på Kresten Royal bestille oppfylt minibar. Det finnes to ulike pakker å velge mellom og når du kjøper pakken fylles minibaren en gang.

Minibar Standard 170 kr

1 Hvitvin 187 ml
1 Øl 330 ml
1 Pepsi Cola 330 ml
1 7 Up 330 ml
1 Limonade 330 ml
1 Orangenade 330 ml
1 Appelsinjuice 330 ml
1 Mineralvann 330 ml (ΙΟΛΗ)
1 Nøtter 100 g
1 Sjokolade 100 g

Minibar Premium – 350 kr

2 Rødvin, hvitvin 187 ml
1 Øl 330 ml
4 Brus 330 ml (Pepsi Cola, 7 Up, Bitter/Tonic, Orangenade)
1 Cocktailjuice 250 ml
1 Mineralvann 330 ml (ΙΟΛΗ)
1 Mineralvann 330 ml (Perrier)
5 Gin, vodka, whisky, Metaxa 7*, Campari (5x50 ml)
1 Salte snacks
1 Chips 50 g
1 Nøtter 100 g
1 Sjokolade 100 g

 

Mot betaling

WiFi på rommet, eventuelt minibar-pakke.

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

De romslige dobbeltrommene har plass for opptil tre personer. Rommene er ca. 34 m2 og det finnes balkong eller terrasse på samtlige rom. Rommet har to sengeplasser, enten dobbeltseng eller to enkeltsenger, og er man tre personer som bor her så sover den tredje personen på en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. Rommet er elegant innredet i fine farger.

Dette rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Villa med privat basseng, 2-4 personer

Vil du ha masse plass og ditt helt egne basseng så er dette rommet for deg. Rommet er på ca. 55 m2 og har balkong eller terrasse. Rommet har to sengeplasser, enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger og utover dette finnes en sovesofa som har to sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. Det kan maks. bo tre voksne og et barn her.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra