Nyhet

Belek, Tyrkia

Ela Excellence Resort

Vegan Friendly by Nazar
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
Vegan Friendly by Nazar
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
5 km 
Ela Excellence Resort
Ela Excellence Resort_1
Ela Excellence Resort_2
Ela Excellence Resort_3
Ela Excellence Resort_4
Ela Excellence Resort_5

Elegant luksushotell i Belek

Når du kommer inn gjennom portene til eksklusive Ela Excellence Resort i Belek, kan det være at personalet ønsker deg velkommen hjem. Det er litt sånn å bo her; som å komme til en fantastisk landsby omgitt av vakker skog, som direkte føles som hjemme.

Alt på Ela Excellence Resort er luksus og står i harmoni mellom naturen og perfekt balansert, upretensiøs luksus. Dette er et av de absolutt fineste og flotteste av alle våre hotell.

For dine barn finnes Everland Kids World – den nytenkende og veldig store barneklubben som oppfyller alle mulige drømmer for barn i ulike aldre!

På Ela Excellence Resort bor, spiser og unner du deg på aller høyeste nivå. Her har mange elegante romstyper å velge mellom, en overdådig All Inclusive-buffé og à la carte-restauranter som måler seg utmerket med storbyenes finrestauranter. Stranden er finkornet og ligger like foran hotellet.

Vi på Nazar anbefaler Ela Excellence Resort til familier med barn i alle aldre som vil oppleve noe helt ekstra og til par med forkjærlighet til natur og design i en luksuriøs innpakning. Velkommen hjem!

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

Strandhotell med elegant badeland

Du går gjennom et vakkert, stille skogsparti for å komme til hotellets basseng. Først kommer du til bassenget for treningssvømming, på sikker avstand fra plasking og annen aktivitet. Ser du til venstre ligger enda et basseng med praktiske trapper ned i vannet. Det største bassenget av alle har mange solsenger og det er også her som den store bassengbaren ligger. Ved slutten av dette bassenget finnes et barnebasseng under beskyttende soltak.

I badelandet for yngre barn finnes tre barnebasseng, hvorav et er babybassenget. Den andre er omgitt av massevis av solsenger slik at du enkelt holder øye på de små, og det tredje er det bassenget som hører til minibadelandet. I bassenget ved det store badelandet finnes seks stilige sklier for voksne og eldre barn å teste – om du tør, og er over 120 cm lang.

Til og med innendørs finnes et basseng for voksne og et for barn.

På stranden like nedenfor hotellet tar du det med ro i din solseng til bølgenes stille lys, under skyggen av stråparasoll og med tærne begravd i gyllenbrun finkornet sand. På piren som strekker sin lange arm ut i vannet tar du deg en drink i baren når du føler for det.

I strandpaviljongene kan du nyte havet diskret og privat. Paviljongene kommer med personlig butler, mat- og drikkeservice, private dusjer, kjøleskap og luftkondisjonering. Her øker du luksusfaktoren på ferien med minst ett gir.

 

Mot betaling

Enkelte vannsportaktiviteter, strandpaviljonger

Luksuriøs All Inclusive-buffé og førsteklasses à la carte

Matkulturen på Ela Excellence Resort er en gastronomisk reise mellom nye kulturer og spennende plasser.

På hovedrestauranten spiser du kreativt tilberedt frokost, lunsj, middag og sene snacks. Her kan du sitte utendørs i frodige oaser, ved den rislende dammen med dekorative japanske Koi-fisker i glitrende farger. På Hayat er det selvfølgelig en egen buffé for barn. Om barna ikke vil forlate barneklubben finnes det også en barnebuffé der, full av nyttige og mindre nyttige godsaker.

I den koselige restauranten, som minner om en stor hytte, ligger La Sofa Lounge Bistro som serverer luksusfrokost med utsikt over det turkise Middelhavet. På kvelden blir bistroen i stedet La Sofa Lounge & Grill. Her serveres da mat med gode smaker fra kullgrillen. La Sofa har en av de beste Döner kebab som vi på Nazar har prøvd!

Galata Beach Club ligger ved stranden og gir deg en fusjon av greske og balinesiske vibber. På dagen holdes du selskap av en dj når du bestiller en kald øl. På kveldene blir lokalen transformert til Galata Taverna, med god fisk og skalldyr på menyen.

Høyt oppe med utsikt over det vakre hvite Lake House-området ligger den helt unike vegetariske og veganske à la carte-restauranten La Sante. I maten brukes blant annet lokal olivenolje.

På etasjen under La Sante ligger La Perla som frister med sicilianske matopplevelser i skyggen av oliventrær.

Kanskje vil du oppleve Mexico? Besøk i stedet restauranten La Salsa og du kan tro at du har kommet dit! Spis en vellaget fajita og nipp til en Margarita og glem ikke å ta et bilde som minne.

Gå inn in den japanske matgleden som Ela Excellence Resort byr på i restauranten Akari Teppanyaki. Her finnes plass for store og små selskap, og show cooking ved det egne bordet står på menyen.

Ela Anatolian 7/24 holder åpent 24 timer i døgnet, så det finnes alltid noe godt å spise her på Ela Excellence Resort!

På hotellet finnes det hele to patisserier. En i hovedbygningen og en ved det lille torget på shoppinggaten. Dette er bakeglede på sitt beste, for noen håndverk! Inntil patisseriet ligger også en fruktbar som heter Manav, der personalet gjør en smoothie til deg som går forbi.

Hotellet har hele sju barer! Ta en tyrkisk kaffe i lobbybaren, en runde biljard til din øl i Oxford Lounge, eller en lekker cocktail på La Sofa Bar. For en mer annerledes opplevelser kan du ta en detox-juice i vitaminbaren i hotellets spa, en drink i solen på pirbaren, eller skvette litt ut av glasset under dansen på nattklubben Night Zone.

Bassengbaren som er bassengområdets knutepunkt, er drapert i blomsteroppsatser ved hovedbassenget når du trenger den.

 

Mot betaling

Visse importerte og lokal drikke, à la carte-restaurantene Akari Teppanyaki, Galata Taverna, La Sofa Lounge&Grill, frokost på La Sofa

Massiv og helt unik barneklubb

Lengst bort på hotellets shoppinggate ligger barneklubben Everland Kids World – en plass der moderne, virtuell teknikk møter tradisjonell og tidløs lek – med naturen som en rød tråd. Her er det spenning, moro og læring som gjelder, og inne i det store allrommet er det som utendørs – fast du er inne. Den er utformet som en eventyrskog!

Heng med i konkurranser, spill, workshops eller vitenskapelige eksperiment. Eller lek fritt i den store lekeparken utendørs med hytter og egen minigolf. I barneklubben finnes også: tre ulike kinosaler med filmer på ulike språk, et Lego-rom, to rom for interaktiv digital lek – i et av rommene vekker du din Lego-mann til live på skjermen gjennom topp moderne datateknologi - amfiteater og barnerestaurant i form av buffé.

Et grunt barnebasseng og et basseng med sklier ligger like utenfor klubbhuset.

Babyklubben 0-3 år

Her leker de yngste gjestene i fred og ro, i trygt selskap av sine foreldre og hotellets egen barneklubbpersonal. Babyrommet har et krypehjørne, diverse lekesaker, ammeplass og rom for bleiebytte. Her finnes til og med et koselig rom å sove en stund i for de små og barnevaktservice som man bestiller en dag i forveien.

Miniklubben 4-7 år

Barneklubbens erfarne internasjonale personal blander kunst, konkurranser og pedagogiske spill, så ditt barn skal få et morsomt og meningsfylt øyeblikk under oppholdet her. Bli med dine barn på olivenplukkingsfestivalen i oktober eller se dem øve for show. Og hva er vel en All Inclusive-feries barneklubb uten et minidisco – hver kveld!

Midiklubben 8-11 år

Nå er det på tid å leke og lære! Denne gjengen får være med på alt fra drageflygingsfestival, workshops eller hvorfor ikke campingdager med personalet der de lærer seg mer om naturen.

Tenåringsklubben 12-17 år

Tenåringsklubben er utstyrt med masse moro! Her finner du en ekte spillehall med PlayStation 5, Xbox, bordtennis, basketspill og air hockey. Tenåringsklubben har også et kult VR-rom der ungdommene i grupper kan danse og spille sammen i VR-miljø. Sammen ordnes turneringer, fester og ulike workshops med personalet.

 

Everland Kids World Vocational Academy

Tren på å bli voksen! Denne delen av barneklubbens område består av oppbygde scener fra hverdagen, profesjonelt og overdådig, veldig realistisk og helt unikt! Her finnes et brannvesen, der du selv får slukke fiktive branner med riktig vannslange. En tannklinikk, der du får prøve å dra ut en tann på en dukke. En veterinærklinikk, en arkeologisk utgravingsplass og et åsted der du kan spille både tyv og politi eller til og med en hemmelig agent. Morsomt og bra for alle fremtidige fagarbeidere!

Everland Kids Worlds åpningstider kan endres avhengig av antall barn på barneklubbens område.

 

Mot betaling

Barnevakt

Trene, ha det moro og shopp på ferien

Bli involvert i kvalitetstrening med hjelp av personlige gruppetrenere og trene basert på Les Mills-programmet. Eller hvorfor ikke teste treningsformer som Aerial Yoga, Fit Box og Muay Thai?

Er du helst utendørs? Da finnes mulighet å spille et gigantisk Jenga-spill, litt shuffleboard eller helt vanlig fotball.

Ulike vannsporter som Aquabike eller vannpolo finnes også her, og du som elsker tennis har kommet helt rett! Her kan du ta en kamp på noen av hotellenes baner.

På ferien skal du ha det moro, ikke sant? Målet for Ela Excellence Resort er å vekke din nysgjerrighet, din undring og å gi deg noe unikt å oppleve! Det gjør de med sine fargerike kveldsshow. Når hotellet inviterer til live musikk kan du få høre de seneste hitsen, retro-hits eller musikkstiler du aldri har hørt før. I amfiteateret bys du på sirkus-shower eller danseoppvisninger fra hele verden med spektakulære kostymer og kulørt teatersminke. Hotellet har også en egen kinosal.

WiFi inngår på hele hotellet. Ønsker du å kjøpe noe fint til deg selv eller kanskje ta med deg noe hjem? Ta en runde rundt torget og dens shoppinggate med fotobutikk, kafé og klesbutikker. Flere butikker finnes også i hotellets hovedbygning.

Belek, som er hotellets nærmeste sentrum, er et mindre sted med visse shoppingområder ca. 4 km fra hotellet. Området runt Belek er kjent for sine golfbaner.

Luksuriøse rom og suiter

Rommene på Ela Excellence Resort går helt i linje med følelsen som gjennomsyrer hele hotellet, naturlig og tidløs design. Farge- og formkombinasjonene er perfekt gjennomtenkt og det er nok med ene eneste natt i ett av disse rommene for å fylles av total harmoni.

Alle rom har laminat- eller parkettgulv, tv, WiFi, sentral luftkondisjonering, minisafe, minibar og balkong eller terrasse. På badene finnes dusjkabinett og hårføner.

Hovedbygningen

Dobbeltrom skogsutsikt, 2-4 personer

Dobbeltrom skogsutsikt, 2-4 personer

I dobbeltrommene på 45 m² finnes to riktige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa, som måler 190x120 cm. Rommet har skogsutsikt og det er mulig å bestille rommet med havutsikt mot et tillegg. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. to voksne samt to barn, og det er mulig å få barnepris for et barn. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite Duplex skogutsikt, 3-5 personer

Familiesuite Duplex skogutsikt, 3-5 personer

Denne romstypen er på 60 m² fordelt på to etasjer. Her finnes fire riktige sengeplasser og den femte personen sover i en sovesofa som måler 190x120 cm. Rommet har skogutsikt og det er mulig å bestille rommet med havutsikt mot et tillegg. Her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få barnepris for to barn.

Excellency suite Duplex skogutsikt, 2-4 personer

Excellency suite Duplex skogutsikt, 2-4 personer

Denne praktfulle suiten på 190 m² fordelt på to etasjer ligger i hovedbygningen, med en stue på første etasje og et soverom med jacuzzi på terrassen i øverste etasje. Utover dette har suiten også en balkong. Rommet har to riktige sengeplasser og en sovesofa som måler 190x160 cm. Rommet krever minst to fullt betalende og her finnes plass for maks. to voksne og to barn og det er mulig å få to barnepriser.

Lake Houses

Bor man i disse rom og suiter tilbys frokost på à la carte-restauranten La Salsa som en del i All Inclusive-konseptet.

Lake House dobbeltrom bassengutsikt, 2-3 personer

Lake House dobbeltrom bassengutsikt, 2-3 personer

Dette eksklusive rom på 38 m² ligger en etasje opp og har et soverom med utsikt mot bassenget på Lake House-området. Rommet har to riktige sengeplasser og en sovesofa ved behov som måler 190x120 cm. Rommet krever minst to fullt betalende og her finnes plass for maks. to voksne og et barn og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Lake House dobbeltrom swim up, 2-3 personer

Lake House dobbeltrom swim up, 2-3 personer

Dette fantastiske rom på 38 m² ligger på første etasje, har et soverom med bassengutsikt over Lake House-området og en privat terrasse med direkte adgang til bassenget. Rommet har to riktige sengeplasser og en sovesofa ved behov som måler 190x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende og her finnes plass for maks. to voksne og et barn og det er mulig å få en barnepris.

Lake House familiesuite swim up, 3-5 personer

Lake House familiesuite swim up, 3-5 personer

Dette luksuriøse rom på 76 m² ligger på første etasje, har to soverom med felles hovedinngang og en privat terrasse med direkte adgang til bassenget. Rommet har fire riktige sengeplasser og en sovesofa som måler 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende og her finnes plass for maks. fire voksne og et barn og det er mulig å få to barnepriser.

Luksushotell med eget spa!

ElaZen spa er Ela Excellence Resorts eget spa. Mange hotell leier inn en spatjeneste utenfra, men Ela gjør det best selv - som med alt annet på hotellet. Spaet er en godt designet oase laget for din fornøyelse. Med hundretalls ulike behandlinger, samt et stort og vakkert tyrkisk bad finnes mye å utforske her for deg som setter pris på velvære.

I spakonseptet inkluderer en avslapningslounge, badstue, jacuzzi, et innendørsbasseng for voksne og en for barn, et lyst og stort treningsstudio med utsikt mot en frodig hage, og sal for gruppetrening. Hotellet har til og med massasje spesielt utviklet for barn på menyen. Alle massasjeprogram og behandlinger gjøres med naturlige hudpleieprodukter.

Bortsett fra tradisjonelle behandlinger som bruker finnes på spasalonger – finnes helt unike behandlinger som ansiktsbehandling mot alderstegn med bladgull eller kaviar og kroppsskulpturering. Eller hva sier du til Bali massasje eller 4-hånds massasje? Det vil si massasje av to personer i stedet for en. Og midt i alt denne roen ligger en vitaminbar å fylla på ny energi i.

 

Mot betaling

Massasje, skjønnhetsbehandlinger, frisør, personlig trenere, VIP-avdelingen i spaet

Åpningstider for restauranter og aktiviteter kan variere avhengig av værforhold.

Everland Kids Worlds åpningstider kan forandres avhengig av antall barn på barneklubbens område.

Av sikkerhetsmessige årsaker gjelder en minste lengdegrense på 120 cm, i alle vannsklier i det store badelandet.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections