Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Village

Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 488 svar
Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 488 svar

7 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
50 m 
Sentrum
5 km/17 km 

Hyggelig familiehotell med mange stamgjester

På Eftalia Village blir du ønsket velkommen av et åpent hotellmiljø med et sjarmerende område med fine og frodige omgivelser og fine rombygninger. De mange grønne gressplenene mellom byggningene skaper en hyggelig og familiær stemning. 

Eftalia Village er søsterhotell med Eftalia Aqua og Eftalia Ocean, men stemningen her er mer rolig og avslappet, og man får følelsen av å være i en egen liten ferieby.

Hotellet er kjempe populært, særlig hos barnefamilier og her er mange av Nazars glade stamgjester. Med barnepris til og med 17 år og store familierom til opptil syv personer er dette det perfekte valget til familieferien. De moderne og lyse rommene er fordelt i små villaer på flere etasjer, hvor hver blokk er kjennetegnet med et eksotiskt tre, som foreksempel appelsintre eller banantre og er også navngitt deretter, så det er enkelt for barna å finne hjem til rommet sitt.  

Når du bor på Eftalia Village har du fri tilgang til den enorme beach clubben Eftalia Island - som også kan benyttes når man bor på søsterhotellene Eftalia Aqua og Eftalia Ocean. Her er blant annet et stort badeland, basseng, barneklubb, restauranter og selvfølgelig en sandstrand! På hotellområdet er det også et stort område med piratskip, vannsklier og basseng, hvor hele familien kommer til å stortrives. 

Eftalia Village ligger i Türkler like ved den lille byen Avsallar, hvor det er flere hyggelige cafeer, restauranter og butikker. Fra hotellet er det kun en halv times kjøretur til den populære feriebyen Alanya. 

Dette hotellet er et av våre familievennlige All Inclusive hoteller med god standard, og det inngår i vår Holiday Collection. 

Stor beach club

Når du bor på Eftalia Village har du tilgang til den fantastiske beach club Eftalia Island, som strekker seg utover et enormt område langs stranden. Du skal bare over på den andre siden av veien fra hotellet for å komme hit, og det er bygget en tunnel under veien, så man enkelt tar seg dit. Her åpner det seg en verden med vannaktiviteter, basseng, restauranter og en deilig sandstrand. 

Til barna er det flere separate barnebasseng med et fett piratskip med mindre vannsklier og moro som de minste vil elske. Rundt om det ene barnebassenget er det en fin liten lazy-river hvor de minste kan drive rundt i deres små oppblåsbare baderinger eller bare svømme rundt i strømmen. De litt større barna og barnlige sjeler kommer til å elske beach clubbens badeland. Her er det nemlig ikke mindre enn 12 super fete vannsklier. 

I beach clubben er det også flere barer og restauranter, hvor du kan ta en pause fra solen og nyte litt kaldt å drikke i en av de deilige sofaene med en fantastisk utsikt ut over havet. 

Sanden er finkornet men innslag av småstein i vannkanten. Vannet blir fort relativt dybt. Her er solsenger, parasoller og en strandbar, hvor det serveres snacks og lokale drikkevarer. Du kan, mot et tillegg, leie en strandpaviljong for en dag. 

Beach clubben kan fritt benyttes av gjestene på Eftalia Village og fire andre Eftalia hoteller, hvor familiehotellene Eftalia Aqua og Eftalia Ocean kan bestilles gjennom Nazar. 

På Eftalia Village er det også et vann med badeland med flere tempofyllte vannsklier, et stille-basseng og et stort aktivitetsbasseng med underholdning og festlige aktiviteter. 

Hotellet tilbyr håndkleservice til både basseng og strand, uten ekstra kostnader - du skal kun legge et depositum i starten av ditt opphold. 

Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger på høyde og alder for visse av vannskliene. Les mer under "Viktig å vite før du bestiller din reise". 

Mot betaling:

Visse vannsportsaktiviteter, ombytting av badehåndkle. Eftalia Island: andre drikkevarer enn øl, vin, brus og vann, mat drikke i temarestaurantene, spa alle drikkevarer på diskoteket samt leie av paviljonger. Vannlandet i Eftalia Island er åpent fra kl. 10:00-12:00 og 13:30-17:00 

 

 

 

Spis så mye du orker!

Med All Inclusive på Eftalia Village får du alt du trenger av mat og drikke i ferien – og alt er betalt hjemmefra! I hovedrestauranten er det buffeer morgen, middag og kveld, og barna får i tillegg sin helt egen barnebuffé. I løpet av dagen tilbys forskjellige snacks samt pizza, kebab, frisk frukt og kaker rundt omkring på hotellområdet. Fra barene er det bare å unne seg en iskald øl eller en god drink. Alle lokale drikkevarer er inkludert i prisen. 

Us på beach clubben er inkludert for alle hotellets gjester i visse tidsrom. Det er også flere restauranter og barer, både ved bassenget og ved stranden. På hotellet er det en italiensk temarestaurant samt grillrestaurant, og på beach clubben er det ytterligere fire temarestauranter: tyrkisk, italiensk, asiatisk samt en grillrestaurant. Restauranterne kan besøkes mot betalning. Husk å bestille bord i god tid! 

Mot betalning:

Ferskpresset fruktjuice,special-cocktails, drikkevarer på flaske, visse importerede drikkevarer, tyrkisk kaffe. Og alle drikkevarer på diskoteket på Eftalia Island. I beach baren er det betaling for andre drikkevarer enn øl, vin, brus og vann. 

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. 

Internasjonal barneklubb og deilig badeland

Med alle barnefamiliene som besøker Eftalia Village er det alltid lett for barna å finne jevnaldrende lekekamerater – enten i vannlandet, på beach clubben eller i den internasjonale barneklubben. Hotellets spillerom og dets forskjellige spillmaskiner er også alltid populære.

Hvis barna ønsker annen underholdning enn badelandet, så arrangerer familiehotellets internasjonale aktivitetsguider hver dag gøyale og hyggelige arrangement i den internasjonale barneklubben ved beach clubben. 

Barneklubben er et lekeparadis for alle hotellets barn mellom 4-12 år, hvor aktivitetsguidene leker med barna, lager kreative aktiviteter, øver på dansen til minidisco og arrangerer konkurranser. Kveldens høydepunkt er minidisco, hvor barna ivrig fremfører sine kunnskaper på dansegulvet - kanskje de enda kan lære sine foreldre ett par trinn. 

På beach clubben finnes en stor lekeplass samt et mini-amfiteater, hvor barna leker. 

 

 

For hele familien

Nå når dere endelig har god tid sammen, kan dere utfordre hverandre i en omgang bordtennis eller basketball. Dere kan også spille billiard, bordtennis, dart og basketball - eller besøke Eftalia Village spillehall. 

Det er flere butikker på hotellet og ved beach clubben, frister de med bl.a. smykker, lærvarer og souvernier. Hvis du gjerne vil holde formen vedlike, kan du besøke hotellets lille fitnesscenter, og hvis du har bruk for litt ekstra avslapning, kan du besøke spacenter på hotellet eller i beach clubben. 

Hvis det er noen våghalser i familien, kan vi anbefale dere å ta turen innom Zipline-parken i Eftalia Island, som både har klatrevegg og forskjellige hinder i høyden. 

Om kvelden arrangeres det underholdning av hotellets aktivitetsguider ved beach clubbens store amfiteater og visse dager opptreder de med live musikk. Etter undeholdningen kan du danse på beach clubbens store utendørsdiskotek, og for de små barna arrangeres minidisco. Også i løpet av dagen kan det være fellesaktiviteter, leker i bassenger, skumfester og annet. På hotellet kan du få et program over feriens mange aktiviteter og underholdning. 

Det er gratis Wifi i lobbyen.

Får du lyst til å dra på marked eller bare vil se litt på bylivet og handle sammen med de lokale innbyggerne, ligger den populære byen Alanya kun ca. 18 km fra hotellet. Alanya byr på særdeles gode matopplevelser, fristende shopping og spennende severdigheter som den kjente historiske borgen. Turen går enkelt og raskt i en av de mange dolmusbussene som kjører fram og tilbake mellom Incekum og Alanya.

 

Mot betalning 


Biljard,Tennisutstyr samt belysning på tennisbanen, Ziplineparken og beach clubbens spa, drikke på diskoteket 

 

 

Lyse rom med masse plass

Rommene på Eftalia Village er pene, lyse og moderne og har samt et nydelig interiør med friske farger på veggene. Rommene er fordelt på i alt 10 bygninger i tre etasjer, de har ingen heis. Fra rommene er det fin utsikt enten til hagen bassenget eller hotellets omgivelser. 

Samtlige rom har laminatgulv eller fliser, telefon, individuell aircondition, tv, safetyboks (mot betaling), balkong og minikjøleskap (uten innhold). På baderommet er det dusj og hårføner. 

Mot betaling: 

Safetyboks 

 

 

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommene er på ca 28 m2 og fins i alle bygninger og i alle etasjer. Her er tre normale soveplasser, og en eventuell fjerde person sover i ekstraseng. Dobbeltrommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks fire personer, høyst tre voksne. Opptil to barn kan få barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg. 

 

 

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuitene på ca 39 m² har plass til alt i alt 2-4 personer. Det kreves minst to fullt betalende og det er mulig for opptil to barn å få barnepris. Familiesuiten til fire personer består av to separate rom med to allminelige sengeplasser i hvert rom. Det er aircondition i disse rommene (med en felles fjernkontroll) Familiesuiten har dessuten et romslig klesskap i et av rommene. Her kan det bo maks fire personer. 


Familiesuite for syv personer, 4-7 personer

Familiesuite for syv personer, 4-7 personer

Familiesuiten er ca 58 m² og består av tre separate rom og har derfor plass til 4-7 personer - ideelt for den store familien. Det skal være minst fire fullt betalende og her kan det bo maks syv personer, maks seks voksne. Opptil to barn kan få barnepris. Det er i alle tre rom aircondition (med felles fjernkontroll til aircondition) samt tv i to av rommene. Et av rommene har dobbeltseng, mens de to øvrige rommene har to enkeltsenger hver. 

Tyrkisk bad og massasje

Skal du virkelig slappe av, så unn deg et par timer i velværesenteret! Her kan du fritt benytte deg av badstue og hamam, og mot betaling kan du oppleve et ekte tyrkisk bad med skummassasje som renser både kropp og sjel. Etterpå kan du kjenne den avstressende følelsen spre seg gjennom hele kroppen i det fine avslappingsrommet. Husk å nyte en stund for deg selv i ferien!

Mot betaling:

Massasje samt øvrige behandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Türkler/Alanya

Hotellet ligger ved Türkler utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Vannparken inne på hotellet, den internasjonale barneklubben og underholdningen arrangert av hotellets aktivitetsteam starter 26. mars (om været tillater det). Temarestaurantene og vannparken på beach clubben beregnes å være åpen mellom 15. april -24. oktober, men disse datoene kan endres.

Våre Collections