Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Village


7 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Gjeste­vurdering
3.7 av 5
100% Green Energy
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
100 m 
Sentrum
5 km/17 km 

Hyggelig familiehotell med mange stamgjester

På Eftalia Village blir du ønsket velkommen av et åpent hotellmiljø med et sjarmerende område med fine og frodige omgivelser og fine rombygninger. De mange grønne gressplenene mellom byggningene skaper en hyggelig og familiær stemning. 

Eftalia Village er søsterhotell med Nazars Eftalia Aqua og Eftalia Ocean, men stemningen her er mer rolig og avslappet, og man får følelsen av å være i en egen liten ferieby.

Hotellet er veldig populært, særlig hos barnefamilier og her er mange av Nazars glade stamgjester. Med barnepris til og med 17 år og store familierom til opptil syv personer er dette det perfekte valget for familieferien. De moderne og lyse rommene er fordelt i små villaer på flere etasjer, hvor hver blokk er kjennetegnet med et eksotiskt tre, som foreksempel appelsintre eller banantre, og er også navngitt deretter, så det er enkelt for barna å finne tilbake til rommet sitt.  

Når du bor på Eftalia Village har du fri tilgang til den enorme beach clubben Eftalia Island - som også kan benyttes når man bor på søsterhotellene Eftalia Aqua og Eftalia Ocean. Her er blant annet et stort badeland, basseng, barneklubb, restauranter og selvfølgelig en sandstrand! På hotellområdet er det også et stort område med piratskip, vannsklier og basseng, hvor hele familien kommer til å stortrives. 

Eftalia Village ligger i Türkler like ved den lille byen Avsallar, hvor det er flere hyggelige cafeer, restauranter og butikker. Fra hotellet er det kun en halvtimes kjøretur til den populære feriebyen Alanya. 

Dette hotellet er en del av konseptet Green Energy, som er vår nye satsning for en mer bærekraftig reisebransje. Dette bestemte hotellet drives av 100% fornybar energi fra solceller!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Stor beach club

Når du bor på Eftalia Village har du tilgang til den fantastiske beach clubben Eftalia Island, som strekker seg utover et enormt område langs stranden. Du skal bare over på den andre siden av veien fra hotellet for å komme hit, og det er bygget en tunnel under veien, så man enkelt tar seg dit. Her åpner det seg en verden med vannaktiviteter, basseng, restauranter og en deilig sandstrand. 
For barna er det flere separate barnebasseng med et kult piratskip med mindre vannsklier og moro som de minste vil elske. Rundt det ene barnebassenget er det en liten lazy-river hvor de minste kan drive rundt i deres små oppblåsbare baderinger eller bare svømme rundt i strømmen. De litt større barna og barnlige sjeler kommer til å elske beach clubbens badeland. Her er det nemlig ikke mindre enn 12 morsomme vannsklier. 
I beach clubben er det også flere barer og restauranter, hvor du kan ta en pause fra solen og nyte litt kaldt å drikke i en av de deilige sofaene med en fantastisk utsikt ut over havet. 
Sanden er finkornet men innslag av småstein i vannkanten. Vannet blir fort relativt dypt. Her finnes solsenger, parasoller og en strandbar som serverer snacks og lokale drikker. Dette er inkludert i All Inclusive-pakken. Du kan, mot et tillegg, leie en strandpaviljong for en dag.
Beach clubben kan fritt benyttes av gjestene på Eftalia Village og fire andre Eftalia hoteller, hvor familiehotellene Eftalia Aqua og Eftalia Ocean kan bestilles gjennom Nazar.
På Eftalia Village er det også et stort område med badeland med flere fartsfyllte vannsklier, et stille-basseng og et stort aktivitetsbasseng med underholdning og livlige aktiviteter.
Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger på høyde og alder for visse av vannskliene. Les mer under "Viktig å vite før du bestiller dette hotellet".

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter, strand/basseng håndkleservice (depositum).

Eftalia Island: 

Andre drikkevarer enn øl, vin, brus og vann, mat og drikke på visse av temarestaurantene, spa, alle drikkevarer på diskoteket samt leie av paviljonger. 

Spis så mye du orker!

Med All Inclusive på Eftalia Village får du alt du trenger av mat og drikke i ferien – og alt er betalt hjemmefra! I hovedrestauranten er det buffeer morgen, middag og kveld. I løpet av dagen tilbys forskjellige snacks samt pizza, kebab, frisk frukt og kaker rundt omkring på hotellområdet.

Fra barene er det bare å unne seg en iskald øl eller en god drink. Alle lokale drikkevarer er inkludert i prisen. 

Is på beach clubben er inkludert for alle hotellets gjester i visse tidsrom. Det er også flere restauranter og barer, både ved bassenget og ved stranden. 

På beach clubben er det fire temarestauranter: tyrkisk, italiensk, asiatisk samt en grillrestaurant. Restauranterne kan besøkes mot betaling. Husk å bestille bord i god tid! 

Vær oppmerksom på at tider og utvalg kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. 

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Ferskpresset fruktjuice,special-cocktails, drikkevarer på flaske, visse importerede drikkevarer, tyrkisk kaffe. Alle drikkevarer på diskoteket på Eftalia Island. I beach baren er det betaling for andre drikkevarer enn øl, vin, brus og vann. Besøk på temarestaurantene. 

Internasjonal barneklubb og deilig badeland

Med alle barnefamiliene som besøker Eftalia Village er det alltid lett for barna å finne jevnaldrende lekekamerater – enten i vannlandet, på beach clubben eller i den internasjonale barneklubben. Hotellets spillerom og dets forskjellige spillmaskiner er også alltid populære.
Hvis barna ønsker annen underholdning enn badelandet, så arrangerer familiehotellets internasjonale aktivitetsguider hver dag gøyale og hyggelige arrangement i den internasjonale barneklubben ved beach clubben. 

Barneklubben er et lekeparadis for alle hotellets barn mellom 4-12 år, hvor aktivitetsguidene leker med barna, lager kreative aktiviteter, øver på dansen til minidisco og arrangerer konkurranser. Kveldens høydepunkt er minidisco, hvor barna ivrig fremfører sine kunnskaper på dansegulvet - kanskje de også kan lære sine foreldre ett par trinn.
På beach clubben finnes en stor lekeplass samt et mini-amfiteater, hvor barna leker.

For hele familien

Nå når dere endelig har god tid sammen, kan dere utfordre hverandre i en omgang bordtennis. Dere kan også spille billiard og dart - eller besøke Eftalia Village spillehall.

Det er flere butikker på hotellet og ved beach clubben, frister de med bl.a. smykker, lærvarer og souvenier. Hvis du gjerne vil holde formen vedlike, kan du besøke hotellets lille fitnesscenter, og hvis du har bruk for litt ekstra avslapping, kan du besøke velværesenteret på hotellet eller i beach clubben. 

Hvis det er noen våghalser i familien, kan vi anbefale dere å ta turen innom Zipline-parken i Eftalia Island, som både har klatrevegg og forskjellige hinder i høyden.

Om kvelden arrangeres det underholdning av hotellets aktivitetsguider ved beach clubbens store amfiteater og visse dager opptreder de med live musikk. Etter undeholdningen kan du danse på beach clubbens store utendørsdiskotek, og for de små barna arrangeres minidisco. Også i løpet av dagen kan det være fellesaktiviteter, leker i bassenger, skumfester og annet. På hotellet kan du få et program over feriens mange aktiviteter og underholdning.

Får du lyst til å dra på marked eller bare vil se litt på bylivet og handle sammen med de lokale innbyggerne, ligger den populære byen Alanya kun ca. 18 km fra hotellet. Alanya byr på særdeles gode matopplevelser, fristende shopping og spennende severdigheter som den kjente historiske borgen. Turen går enkelt og raskt i en av de mange dolmusbussene som kjører fram og tilbake mellom Incekum og Alanya. 

Mot betaling 

Tennisutstyr samt belysning på tennisbanen, Ziplineparken og beach clubbens velværesenter, drikke på diskoteket. 

Lyse rom med masse plass

Rommene på Eftalia Village er pene, lyse og moderne og har et nydelig interiør med friske farger på veggene. Rommene er fordelt på i alt 10 bygninger i tre etasjer, det finnes ikke heis. Fra rommene er det fin utsikt enten til hagen, bassenget eller hotellets omgivelser.

Samtlige rom har laminat- eller flisegulv, telefon, individuell luftkondisjonering, tv, minisafe (mot betaling), balkong og minikjøleskap (uten innhold). På baderommet er det dusj og hårføner. 

Mot betaling 

Minisafe

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Dobbeltrommet på ca. 28 m² finnes i alle bygninger og på alle etasjer. Rommet har tre ordentlige sengeplasser. Dobbeltrommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. to voksne og et barn og et barn kan få barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom for fire personer, 2–4 personer

Dobbeltrom for fire personer, 2–4 personer

Dobbeltrommene er på ca. 32 m² og har tre ordentlige sengeplasser samt en samt en ekstraseng i form av en sovestol som måler 180x90 cm. Dobbeltrommet krever minst to fullt betalende, det kan bo tre voksne og et barn eller to voksne og to barn, og to barn kan få barnepris.

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuitene på ca. 39 m² har plass til 2-4 personer. Det kreves minst to fullt betalende og det er mulig for opptil to barn å få barnepris. Familiesuiten til fire personer består av to separate rom med to normale sengeplasser i hvert rom. Det er aircondition i disse rommene (med en felles fjernkontroll). Familiesuiten har dessuten et romslig klesskap i et av rommene. Her kan det bo maks. fire personer.

Familiesuite for syv personer, 4-7 personer

Familiesuite for syv personer, 4-7 personer

Familiesuiten er ca. 58 m² og består av tre separate rom og har derfor plass til 4-7 personer - ideelt for den store familien. Det skal være minst fire fullt betalende og her kan det bo maks syv personer, maks seks voksne. Opptil to barn kan få barnepris. Det er i alle tre rom aircondition (med felles fjernkontroll) samt tv i to av rommene. Det er totalt seks normale sengeplasser og det er mulig å sette in en ekstraseng som er 90x180cm. 

Mot betaling

Minsafe.

Tyrkisk bad og massasje

Skal du virkelig slappe av, så unn deg et par timer i velværesenteret! Her kan du fritt benytte deg av badstue og hamam, og mot betaling kan du oppleve ekte tyrkisk bad med skummassasje som renser både kropp og sjel. Etterpå kan du kjenne den avstressende følelsen spre seg gjennom hele kroppen i det fine avslappingsrommet. Husk å nyte en stund for deg selv i ferien!

Mot betaling

Massasje samt øvrige behandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Türkler/Alanya

Hotellet ligger ved Türkler utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Dette hotellet er en del av konseptet Green Energy, som er vår nye satsning for en mer bærekraftig reisebransje. Dette bestemte hotellet drives av 100% fornybar energi fra solceller!

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Vannet ved stranden blir relativt fort dypt, så hold øye med små barn, når de leker i vannkanten. 
Beach clubben kan fritt benyttes av gjestene på Eftalia Village og fire andre Eftalia hoteller, hvor familiehotellene Eftalia Aqua og Eftalia Ocean kan bestilles hos Nazar. 
Eftalia Village er et større hotell og beach clubben like stor med mange mennesker, så stemningen kan være livlig og aktiv, samme gjelder hovedrestauranten - spesielt i høysesong kan det være noe trengsel ved buffeten. 
Vær oppmerksom på at tider og tilbud på restaurantene kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. 

WiFi på hotellet kan variere en del i hastighet og dekning avhengig av hvor på hotellets område du befinner deg. Det er stort område, og det er mange mennesker der, og derfor kan det på visse tidspunkter på dagen være vanskeligere å få dekning. Det er ikke Wifi på beach clubben.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger på høyde og alder for visse vannsklier. 
 

Vannsklier i beach clubben Eftalia Island 

Wide Slide

30 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumhøyde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Free Fall

32 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumhøyde 130 cm. Bassengdybde 125 cm. 

Black Hole

89 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumhøyde 130 cm. Bassengdybde 125 cm. 

Rafting West/East

69 meter lang. Aldersgrense 11 år, 7-10 år med voksen. Bassengdybde 125 cm.

Twister Right/Left

55 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumhøyde 130 cm. Bassengdybde 120 cm. 

Kamikaze

54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumhøyde 130 cm. Bassengdybde 120 cm. 

Multi Slide

54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumhøyde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Body Slide

70 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumhøyde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Bowl

40 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumhøyde 145 cm. Bassengdybde 180 cm.

Boomerang

23 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumhøyde 145 cm. Bassengdybde 145 cm.
 

Vennligst bemerk at hotellet kan endre disse regler uten å informere Nazar.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections