Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Village

Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 286 svar
Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 286 svar

7 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
11 
Strand
50 m 
Sentrum
5 km/17 km 

Koselig familiehotell med mange stamgjester

På Eftalia Village blir du ønsket velkommen av et åpent hotellmiljø med et sjarmerende hageanlegg og fine rombygninger. Tvers over gaten finner du en enorm beach club hvor du finner alt fra bassenger, vannsklier, butikker, restauranter og en lang sandstrand. 

Hotellet har samme fine fasiliteter og standard som kjennetegner søsterhotellene Eftalia Aqua og Eftalia Ocean, men stemningen her er mer rolig og avslappet, og man får følelsen av å være i en egen liten ferieby. Med barnepriser til og med 17 år er det dog alltid mange glade barn her som løper rundt på stiene!

Hotellet ligger nær den koselige lille byen Avsallar, hvor du i tillegg til lokale boligområder finner et utvalg av kafeer, restauranter og butikker. Dessuten har du kun en halvtimes kjøring inn til den populære feriebyen Alanya.

Eftalia Village ble raskt svært populært, særlig blant barnefamilier, og har en voksende skare av trofaste Nazar-gjester. Den uformelle atmosfæren og de gode rammene for familier gjør det enkelt for barna å finne nye lekekamerater på tvers av landegrensene.

Eftalia Village har også sin helt egen karakter som du ikke finner på noen av våre andre hoteller. Rommene ble renovert vinteren 2015-2016 og har moderne innredning. De er inndelt i flere mindre hus på tre etasjer, hvor hver blokk kjennetegnes av et eksotisk tre som f.eks. appelsintre eller banantre og har fått navn deretter. Slik blir det enkelt også for barna å finne hjem til rommet. Det er slike detaljer som skaper en trivelig og hjemmekoselig atmosfære.

Stor beach club

Når du bor på Eftalia Village har du adgang til en fantastisk beach club som brer seg ut på et enormt område ved stranden. Du skal bare til andre siden av veien for å komme hit, og det gjør du enkelt og sikkert gjennom en tunnell. Når du har kommet deg hit åpnes en verden av vannaktiviteter, bassenger, restauranter og selvfølgelig en herlig sandstrand. Vannparken er åpen kl. 10.00–12.00 og 13.30–17.00, med reservasjon for endringer.

Det fins flere ulike barnebassenger, og i en av dem fins et klatrestillas med mindre vannsklier og i et annet står et piratskip - også det med vannsklier og annet moro som de mindre barna vil elske. For de litt større barna og også de voksne fins det hele 12 superkule vannsklier i beach cluben, som alle gir ulike former for sommerfugler i magen. Her finner du i tillegg både lekeplass og barneklubb.

De to små barnebassengene er på 50 m² og 35-45 cm dype, og de større barnebassengene (med piratskip og med blekkspruten) er på 370 respektive 375 m² og 35 cm dype. De to store bassengene (uten vannskliene) er på 422 m² hver og 150 cm dype. Se spesifikasjoner på vannskliene nedenfor.

På den store beach clubben fins et velværesenter der du kan besøke badstue, hamam, få kroppsbehandlinger eller leie en strandpaviljong for en dag. Alle fasiliteter i velværesenteret er mot betaling. 

I tillegg fins det flere barer og resturanter hvor du for eksempel kan ta en pause fra solen og nyte en kald drink i en av de herlige sofaene - med en fantastisk utsikt over havet. Du kan velge mellom massevis av mat og snacks på beach clubben, som for eksempel vafler, is, pizza, gözleme og hamburgere. Det fins også fire tema-restauranter (mot betaling), som er åpne på kvelden, utendørsdiskotek, amfiteater og flere butikker. 

Beach clubben er for gjester på de fem Eftalia-hotellene; Efalia Ocean, Eftalia Village, Eftalia Aqua, Eftalia Marin og Eftalia Splash. 

Sanden består av en blanding av sand og stein. Vannet blir dypt relativt fort. Det fins solsenger, parasoller og en strandbar som serverer lokale drikkevarer, alt sammen inkludert i prisen – for det er jo All Inclusive! 

På hotellområdet ligger et vannland i den ene enden med flere fartsfylte vannsklier, et stillebasseng i midten ved rombygningene og et større aktivitetsbasseng i den andre enden som vender ut mot veien som avskjærer hotellet fra stranden. Ved det store bassenget arrangeres det daglig forskjellige leker og sportsaktiviteter. 

Hotellet tilbyr håndkleservice til både basseng og strand, mot depsoitum, men ønsker du å bytte håndkle koster dette ekstra. 

Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger med hensyn til lengde/alder på enkelte vannsklier.

Vannsklier

Wide Slide
30 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Free Fall
32 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Black Hole
89 meter lang. Aldersgrense 11 år, 7–10 år med voksen. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Rafting West/East
69 meter lange. Aldersgrense 11 år, 7–10 år med voksen. Bassengdybde 125 cm.

Twister Right/Left
55 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Kamikaze
54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Multi Slide
54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 120 cm.

Body Slide
70 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumslengde 130 cm. Bassengdybde 125 cm.

Bowl
40 meter lang.  Aldersgrense 14 år. Minimumslengde 145 cm. Bassengdybde 180 cm.

Boomerang
23 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumslengde 145 cm. Bassengdybde 125-145 cm.

Vennligst legg merke til at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar.

Mot betaling

Enkelte vannsportsaktiviteter, mat og drikke på visse av tema-restaurantene på Beach Clubben, drikke på Eftalia Island-diskoteket, Beach Clubbens velværesenter, bytte av badehåndkle.

Spis så mye du orker!

Glem alt om oppvask og tunge innkjøp. Med All Inclusive på Eftalia Village får du alt du trenger av mat og drikke i ferien – og alt er betalt hjemmefra! Hovedrestauranten byr på fristende buffeer morgen, middag og kveld, og barna får i tillegg sin helt egen barnebuffé (deler av sesongen) hvor de kan kose seg med sine livretter, mens de helsebevisste kan forsyne seg i Diet Corner (deler av sesongen).

I beach clubben fins fire tema-restauranter: tyrkisk, italiensk, asiatisk og grillrestaurant. Mot betaling kan du besøke disse så ofte du vil, så sant det er plass. Is er inkludert for både barn og voksne visse tider under dagen og serveres på beach clubben.

I løpet av dagen tilbys det forskjellige snacks samt pizza, kebab, fersk frukt og kaker rundt omkring på hotellområdet. Fra barene er det enkelt å få en iskald fatøl eller drink servert. Alle lokale drikkevarer er inkludert i prisen.

Mot betaling

Ferskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, importert drikke, middag på tema-restaurantene, drikke på Eftalia Island-diskoteket, drikke etter kl 23:00.

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. 

Internasjonal barneklubb og stort vannland

Med alle barnefamiliene som besøker Eftalia Village er det alltid lett for barna å finne jevnaldrende lekekamerater – enten i vannlandet, på beach clubben eller i den internasjonale barneklubben. Hotellets spillerom og dets forskjellige spillmaskiner er også alltid populære.

Barneklubben som ligger på beach clubben er et lekeunivers for alle hotellets barn mellom 4-12 år. Det vil bli arrangert masse kreative ting og konkurranser – barna kommer aldri til å kjede seg. Det er ofte minidisco og show på kvelden og dermed full aktivitet på utendørsscenen for barna.

For hele familien

Nå når dere endelig har god tid sammen, hvorfor ikke utfordre hverandre i bordtennis eller basketball? Eller foretrekker du å shoppe eller danse til den lyse morgen? På Eftalia Village kan du gjøre alt dette! 

Eftalia Village har flere butikker og et minimarked. Du kan spille biljard, tennis, dart og basketball samt trene i det litet gym ved velværesenteret. Litt mosjon er aldri feil når man er på All Inclusive-ferie! Du kan også forbrenne noen kalorier på hotellets eget diskotek, som holder åpent til klokken 02.00. Legg merke til at drikkevarer etter kl 23:00 er mot ekstra betaling. Det blir arrangert kveldsshower og underholdning enkelte kvelder i uken på beach cluben. 

Det fins WiFi i lobbyen.

Får du lyst til å dra på marked eller bare vil se litt på bylivet og handle sammen med de lokale innbyggerne, ligger den populære byen Alanya kun ca. 18 km fra hotellet. Alanya byr på særdeles gode matopplevelser, fristende shopping og spennende severdigheter som den kjente historiske borgen. Turen går enkelt og raskt i en av de mange dolmusbussene som kjører fram og tilbake mellom Incekum og Alanya.

Mot betaling

Biljard, tennis utstyr, opplyst tennisbane, drikke på diskoteket etter kl 23:00.

Lyse, renoverte rom med masse plass

Rommene er fordelt på i alt 10 bygninger i tre etasjer, dog uten heis. Fra rommene er det fin utsikt enten til hagen og noen av bassengene eller markene som omkranser hotellet. 

Samtlige rom har laminatgulv eller fliser, telefon, individuelt klimaanlegg, TV, minisafe (mot betaling), balkong og minibar. På badet fins dusjkabinett og hårføner. Det er wifi på rommet, men ikke alltid den mest stabile forbindelsen. 

Mange av Eftalia Villages rom ble renovert vinteren 2015-2016 og er moderne, lyse og stilige.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommene på ca 28 m2 fins i alle bygninger og i alle etasjer og har plass til i alt to til fire personer, dog maks. tre voksne. Opptil to barn kan få barnepris. Rommene har som regel en dobbeltseng og en enkeltseng, og den fjerde personen sover i enten sovesofa, sovestol eller ekstraseng. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuiten har plass til i alt to til fire voksne, hvor minst to personer må betale full pris. Opptil to barn kan få barnepris. Suiten består av to separate rom med klimaanlegg på begge (derimot med en felles kontroll). På det ene soverommet fins det som regel en dobbeltseng, mens det andre rommet har to enkeltsenger. Familiesuiten har dessuten et romslig klesskap på et av rommene. Familiesuiten er på ca 39 m². 

Familiesuite for syv personer, 4-7 personer

Familiesuite for syv personer, 4-7 personer

Familiesuiten består av tre separate rom og har derfor plass til hele fire til syv personer (maks. seks voksne) – ideelt for den store familien. Dere må være minst fire fullt betalende. Opptil to barn kan få barnepris. Klimaanlegg fins på alle tre rommene (derimot med en felles kontroll) og det fins TV på to rom. Et av rommene har dobbeltseng, mens de to andre rommene har to enkeltsenger. Familiesuiten er på ca 58 m². 

Mot betaling

Minsafe.

Tyrkisk bad og massasje

Skal du virkelig slappe av, så unn deg et par timer i velværesenteret! Her kan du fritt benytte deg av badstue og hamam, og mot betaling kan du oppleve et ekte tyrkisk bad med skummassasje som renser både kropp og sjel. Etterpå kan du kjenne den avstressende følelsen spre seg gjennom hele kroppen i det fine avslappingsrommet. Husk å nyte en stund for deg selv i ferien!

Mot betaling

Massasje samt øvrige behandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Türkler/Alanya

Hotellet ligger ved Türkler utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Vannparken inne på hotellet, den internasjonale barneklubben og underholdningen arrangert av hotellets aktivitetsteam starter 26. mars (om været tillater det). Temarestaurantene og vannparken på beach clubben beregnes å være åpen mellom 15. april -24. oktober, men disse datoene kan endres.

Våre Collections