Lara/Antalya, Tyrkia

Delphin Imperial

Gjestenes vurdering
4.6 av 5
Baseres på 40 svar
Gjestenes vurdering
4.6 av 5
Baseres på 40 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
16 km 
Delphin Imperial
Delphin Imperial_1
Delphin Imperial_2
Delphin Imperial_3
Delphin Imperial_4
Delphin Imperial_5

Praktfullt og elegant familiehotell!

Med sine fire karakteristiske spirer, inspirerte av Chrysler-bygningen i New York, gir Delphin Imperials store hotellbygg et imponerende inntrykk. Arkitekturen og innredningen på dette eksklusive All Inclusive-hotell er imponerende, overdådig og overdådig.

Hele Delphin Imperial utstråler eleganse og luksus – alt fra den overdådige lobbyen med den enorme krystallysekronen - til de romslige rommene med, moderne innredning. 

Det luksuriøse hotellet tilbyr de perfekte forutsetningene for hele familiens drømmeferie, med store og deilige basseng, sandstrand, badeland, familiesuiter, rom med bassengadgang og et fantastisk All Inclusive-program.

Delphin Imperial ligger i Lara, hvor du finner flere butikker og små, eksklusive kjøpesentre. Herfra har du ca. en halvtimes transport inn til storbyen Antalya med sin sjarmerende, gamle bydel og vakre havneområde.

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

Paradis for de badeglade

Delphin Imperials enorme bassengområde har noe som passer for alle. Det finnes både områder med musikk og livlig stemning, og et separat basseng for de som søker ro og fred. Vannsklier finnes det mange av: to minisklier til de aller minste barna, tre for de litt eldre og et område med fem vannsklier som passer seg for de lekende voksne og barn over 14 år.

Rundt bassenget finnes paviljoner man fritt kan benytte, man kan også leie en strand-eller pirpaviljong. Skulle man trenge en pause fra varmen utendørs, kan du kjøle deg ned i innendørsbassenget - og her har barna også eget basseng.

Den store, brede sandstranden rett nedenfor Delphin Imperial frister med parasoller og solsenger. Stranden er en sandstrand, men med små steiner som er blitt skyllt opp av vannet. Vannet blir fort dypt, så de minste barna bør ikke leke i vannet uten tilsyn.

På stranden finnes en stor pir som strekker seg ut i vannet. Her finner du både strandbar, solsenger og loungeområde hvor du kan slappe helt av med en forfriskende drink, menst du nyter av panoramautsikten over havet og kysten. Også rundt bassengområdet finnes det snacks og drikke tilgjengelig under dagen. Dette inngår selvfølgelig i det sjenerøse All Inclusive-programmet!

Håndkle til basseng og strand får man på hotellet.

Mot betaling

Enkelte vannsportsaktiviteter, reservasjon av strand- og pirpaviljonger.

Gled deg til gode smaksopplevelser!

I det sjenerøse All Inclusive-programmet på Delphin Imperial serveres du kjempegod mat til alle måltider. Utvalget er enormt, så du kan være sikker på at du og resten av familien kommer til å finne noe dere liker – uansett om dere foretrekker tyrkiske eller internasjonalle retter.

På hotellområdet finnes det også ulike snackbarer som serverer gode tyrkiske spesialiteter som bakt potet og gözleme, en slags pannekake. I lobbyen finnes et koselig konditori som serverer flere ulike kaker og utsøkte bakelser under dagen.

Alt av lokal drikke samt et stort utvalg av importerte drikker inngår i All Inclusive-programmet. Is er inkludert for Delphin Imperials alle gjester under dagen.

Som om fantastiske bufféer i hovedrestauranten ikke var nok, så har Delphin Imperial hele ni à la carte-restauranter, og finnes det plass kan du besøke en av disse kostnadsfritt i løpet av ditt opphold.Du kan velge mellom gresk, italiensk, spansk, japansk, kinesisk, meksikansk, fisk og skalldyr, tyrkisk samt restauranten da Vinci som serverer biff og kvalitetsvin.

Vi anbefaler å bestille bord i god tid for å få plass på à la carte-restaurantene. Fiskerestauranten og den tyrkiske restauranten ligger utendørs, så åpningstidene kan varierer avhengig av sesong og vær.

Mot betaling

Besøk på à la carte-restauranten utover det første inkluderte besøket på en av dem, visse importerte drikkevarer, drikke på flaske, eksklusive viner.

Minitivoli og fartsfylt badeland

På Delphin Imperial holder man ikke tilbake på luksus – og ikke heller for barna! I den lekfulle barneklubben kan få nye venner, og her finnes blant annet lekeplass og filmrom. Det finnes også en ungdomsklubb som er åpen visse kvelder der man for eksempel kan spille bordfotball eller videospill. På hotellet finnes også en spesiell barnebuffé, babymat, mikrobølgeovn, mixer og flaskevarmer i hovedrestauranten.

Også bassengområdet passer bra for barn, med barnebasseng både innendørs og utendørs. Nede mot stranden finnes det vannsklier for de minste barna, og et større badeland med fem vannsklier for voksne og større barn (minimumlengde 140 cm).

Kveldens høydepunkter på Delphin Imperial er uten tvil minidiskoteket, der barna koser seg med å danse til masse bra barnemusikk, samt det kule minitivoliet med karuseller, pariserhjul og radiobiler som kan benyttes helt fritt!

Sport, shopping, lek eller avslapping?

På Delphin Imperial finnes et stort og variert utvalg av aktiviteter, både ute i solen og inne på hotellet. Det internasjonale aktivitetsteamet arrangerer for eksempel beachvolleyball og det finnes mulighet å spille tennis, eller mot betaling få privatundervisning i tennis.

Om du ønsker å få litt mosjon i løpet av ferien finnes det flere aerobicmuligheter og et stort og velutstyrt treningssenter som kan benyttes fritt. Her finnes til og med trenere som står klare for å hjelpe deg å skreddersy et treningsprogram. Gratis WiFi tilbys i lobbyen, ved bassenget og på rommet.

På Delphin Imperials nederste etasje ligger det en spillehall med bordfotball, bordtennis, bowling, biljard og flere andre aktiviteter. Her finnes også en kino og et utvalg av butikker: matbutikk, smykkebutikk, souvernirbutikker og mer. Vil du se deg rundt i lokalområdet kan du ta deg til Antalya med lokalbussen som går nær hotellet, eller med hotellets kostnadsfrie buss om du anmelder seg senest dagen før og minst 10 er anmeldt totalt på bussen.

Når mørket faller arrangeres ulike underholdene show, og for barnefamilien arrangeres det et underholdende minidiskotek som barna ser fram imot hele dagen. For nattuglene finnes det nattklubb på hotellet.

Mot betaling

Tennisracketer og baller er mot et depositum, mens lys på banen om kvelden og privatundervisning er mot ekstra betaling. Visse aktiviteter i spillehallen samt biljard og bowling.

Smakfulle rom for opptil fem personer

De elegante rommene er, likt alt annet på Delphin Imperial, vakkert og smakfullt innredet. Alle rom har laminatgulv og adgang til en eller flere store balkonger hvor det er både bord og stoler og en behagelig sofa for dem som vil ta seg god tid til å nyte den enestående utsikten.

Rommene er romslige og moderne innredet i hvite, svarte og røde farger. Samtidig beholder de en moderne, stilren touch og en hjemmekoselig atmosfære.

Alle rommene har sentralt luftkondisjonering, tv, telefon, vannkoker med kaffe og te, minisafe, dusj eller badekar, hårføner og en mindre sovesofa som er 140x170x75 cm. Minibaren fylles hver dag, og innholdet er inkludert i All Inclusive-programmet.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

I disse rommene på 35 m² finnes tre sengeplasser, en mindre sovesofa, et fantastisk bad med vakker innredning. Vær oppmerksom på at sovesofaen bare er 140/170x75 cm, og er dermed mindre en enn normalstor seng. Her kan man bo maks tre voksne og et barn, med minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. Du kan velge mellom utsikt mot land eller mot havssiden, det sistnevnte er mot ekstra betaling. Du har også mulighet å bestille dette rommet som et enkeltrom mot et tillegg. 

Lagoon Swim Up, 2-3 personer

Lagoon Swim Up, 2-3 personer

Fra balkongen har du direkte adgang til et basseng som deles med gjestene i de andre Lagoon-rommene - dette er toppen av luksus med bad bare noen få steg fra sengen! Alle rommene vender mot havet, men har ikke direkte havutsikt. I dette rommet på ca. 36 m² er det tre riktige sengeplasser. Her finnes også en kaffemaskin. Rommet krever mist to fullt betalende, der kan det bo maks. to voksne og ett barn her, og det er mulig å få en barnepris. Legg merke til at på grunn av sikkerhet får ikke barn under 7 år bo eller oppholde seg i denne romtypen.

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerom, 2-4 personer

Ønsker du ekstra god plass i ferien skal du velge et deluxerom, som er på ca. 45 m². Bortsett fra størrelsen er innredningen omtrent det samme som på et dobbeltrom, med tre sengeplasser og en sovesofa (140/170x75 cm). Vær oppmerksom på at sovesofaen er mindre enn en normal seng. Du får også kaffemaskin på rommet. Her er plass til opptil fire personer, derimot høyst tre voksne og ett barn. Det er mulig å få en barnepris.

Familiesuite, 3–5 personer

Familiesuite, 3–5 personer

En herlig suite på ca. 56 m² med to rom, begge med to sengeplasser og det ene har også en sovesofa (140/170x75 cm). Vær oppmerksom på at sovesofaen er mindre en enn normal seng. Her kan dere kan bo opptil fire voksne og et barn, med minst tre fullt betalende. Det er mulig å få to barnepriser.

Nyt i hotellets spa

På Delphin Imperial er det også et spa som gir deg muligheten til å få ekstra mye luksus på din allerede luksuriøse Tyrkia-ferie. Badstue, dampbad og det tyrkiske hamam kan fritt benyttes for hotellets gjester. De som vil unne seg det lille ekstra kan velge fra det store utvalget av behandlinger og massasje, som er mot betaling. Finnes det noe mer avslappende enn en herlig behandling, som på beste måte får deg helt rolig i ferien?

 

Mot betaling

Behandlinger i hotellets spa

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Antalya

Hotellet ligger ved Antalya på Tyrkias sørkyst, en stor, moderne ferieby som samtidig har en utpreget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske sentrum med små, svingete gater, gamle steinhus og en sjarmerende romersk havn. Overalt vrimler det av spennende butikker og koselige restauranter i tillegg til store, internasjonale kjøpesentre.

Når du bor i Lara er transfertiden fra flyplassen bare en halvtime. 

Delphin Imerials store badeland retter seg til voksne og barn over 14 år. For de yngre barna finnes andre, mindre vannsklier.

Sovesofaene på rommet er bare 140/170x75 cm store, som betyr at de er mindre en enn vanlig seng og passer best for barn.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections