Lara/Antalya, Tyrkia

Delphin Diva

Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 45 svar
Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 45 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
16 km 
Delphin Diva
Delphin Diva_1
Delphin Diva_2
Delphin Diva_3
Delphin Diva_4
Delphin Diva_5

Familiefavoritt med avslappet eleganse

Delphin Diva er et populært familiehotell i Lara som utstråler klassisk luksus og eleganse. Her bor du i et stort område med idylliske hager hvor du vil finne en deilig, avslappet stemning og rolig atmosfære.

Her får du førsteklasses service i smakfulle omgivelser med flere små, stille områder som byr inn til avslapning. Mellom palmer og solsenger finner du hotellets herlige basseng, og rett nedenfor hotellet ligger en bred sandstrand med pir.

Takket være det rikholdige All Inclusive-programmet kan du nyte utsøkt mat og drikke døgnet rundt, helt uten å tenke på pris eller planlegging. Med brede bufféer, et stilig patisseri og flere snackbarer trenger du aldri å gå sulten. Du trenger heller ikke å kjede deg, ettersom du har fri tilgang til morsomme aktiviteter, treningsrom og en lekker velværeavdeling.

På Delphin Diva blir også barna skikkelig bortskjemt! Barnebufféen med tema, badelandet, barneklubben, den rominspirerte spillehallen og minitivoliet kommer garantert til å bli favorittene i ferien. Med lyse rom for opptil fem personer er det god plass til hele familien.

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

Herlig bassengområde rett ved stranden

Hovedbassenget på Delphin Diva ligger midt i det vakre hageanlegget, omringet av solsenger, parasoller og paviljonger. Her arrangeres det bassengleker og vannpolo hver dag, og du kan også bli med på vanngymnastikk. Du trenger ikke en gang å forlate solsengen for å få tak i noe avkjølende å drikke, for dette serveres av smilende ansatte på rulleskøyter! Her finner du også en koselig, halvveis tildekket terrasse, der det er lagt ut store puter og det er veldig stille og rolig.

I tillegg til dette er det to områder med barnebasseng, et nytt relaxbasseng samt et badeland med morsomme vannsklier som barna glade og fornøyde kan suse utfor - noen for de eldre og noen for de yngre.

Den herlige stranden brer seg ut rett nedenfor hotellet, og består av grovkornet sand med innslag av småstein som fortsetter utover i vannkanten. Her finner du solsenger og solseil, og du som ønsker å ha det litt mer privat kan mot betaling leie en vidunderlig strandpaviljong. Fra stranden strekker det seg en herlig pir ut i vannet, med solsenger, parasoller og en bar som serverer drikkevarer og enklere snacks helt All Inclusive! Vannet blir dypt ganske raskt, så hold øye med barna når de leker i vannet.

 

Mot betaling

Enkelte vannsportaktiviteter, reservasjon av strand- eller pirpaviljong.

Rikholdig All Inclusive – døgnet rundt!

I Delphin Divas eksklusive All Inclusive-program får du et enormt tilbud av god mat og drikke, tilgjengelig alle tider på døgnet! Du kan nyte de smakfulle bufféene i en av hovedrestaurantens flere avdelinger, eller ute på den store terrassen med utsikt over havet i horisonten. Her ute tilbereder kokkene spennende matretter på grillen. I restauranten er det en egen plass for barna med barnebuffé og fargerik innredning i eventyrlig prinsessestil.

På området finner du flere snackbarer som serverer snacks som is, kebab, pølse med brød og gözleme ved forskjellige tider på dagen. Her er det også en engelskinspirert pub som viser sport på storskjerm og snacks serveres til og med om natten.

I lobbybarens lekre loungeområde kan du ta en drink før middag, og det anbefales også et besøk på hotellets koselige kafé for en kopp kaffe eller søt, tyrkisk te. I lobbyen er det til og med et vakkert patisseri som serverer utsøkte kaker og andre bakelser. Alle lokale og enkelte importerte drikkevarer er selvfølgelig inkludert i All Inclusive-programmet.

På Delphin Diva finnes det hele syv à la carte-restauranter. I løpet av ditt opphold kan du, såfremt det finnes plass, besøke alle disse en gang hver helt uten ekstra kostnad. De er populære, så vi anbefaler deg å bestille bord i god tid. Du kan velge mellom italiensk, japansk, kinesisk, meksikansk, sushi, tyrkisk eller fisk. Noen av restaurantene ligger utendørs og åpningstidene kan derfor variere avhengig av vær og sesong.

 

Mot betaling

Enkelte importerte drikkevarer, middag på à la carte-restaurantene utover det første, inkluderte besøker på hver restaurant.

Lek i bassenget eller barneklubben

Barna trives ofte bare det finnes et stort basseng, og på Delphin Diva har du i tillegg til dette et badeland med morsomme vannsklier!

Familiehotellet har selvfølgelig også en fin barneklubb der internasjonale aktivitetsguider står klar til å ta hånd om barna dine. Her finnes det mange morsomme fasiliteter, for eksempel en liten sklie som slutter i et ballhav og et barnebasseng med vannsklier. Barneklubben er for alle barn i alderen 4-12 år. Det er også en ungdomsklubb her som er åpen enkelte kvelder, der familiens tenåringer kan være sammen med jevnaldrende venner og for eksempel spille videospill.

Barna kommer til å elske kveldsbesøkene på Delphin Divas minitivoli ved stranden. Her er de så heldige at de kan kjøre kule attraksjoner og karuseller helt uten ekstra kostnad! Dere kan også stikke innom spillehallen i underetasjen - det er alltid veldig populært.

 

Mot betaling

Spillehall, videospill.

Masse aktiviteter for hele familien

På Delphin Diva er det masse å finne på. I løpet av dagen arrangerer hotellets aktivitetsteam konkurranser og aktiviteter som bordtennis og dart. Liker du tennis så finner du her to fine baner å spille på. Du som liker å holde deg i form kan delta i aerobics og morgentrim, eller besøke treningsrommet som er åpent hver dag!

Om kveldene arrangeres underholdning i amfiteateret. Hotellets romskipinspirerte spillehall tilbyr masse moro som spillmaskiner, bordfotball og lufthockey. Glem ikke å besøke minitivoliet – garantert en suksess hos barna!

Når du bor så nær Antalya bør du selvfølgelig besøke den heftige feriebyen. Hotellets shuttlebuss bringer deg kostnadsfritt den 15 kilometer lange veien inn til sentrum; husk bare å bestille en dag før avreise. Minimum antall deltakere er 10 personer.

Kostnadsfritt WiFi finnes på hotellområdet og på rommene.

 

Mot betaling

Spillehall, bowling, biljard, bordfotball.

Lyse rom for opptil fem personer

På Delphin Diva bor du i vakkert innredde, lyse og klassiske rom med fine fasiliteter og plass for opptil fem personer i de romslige familiesuitene.

Samtlige rom har tv, telefon, sentralstyrt luftkondisjonering, minisafe, hårføner, dusjkabinett, balkong, vannkoker med kaffe og te, kostnadsfritt WiFi samt laminatgulv. Dere kan dessuten forsyne dere fra minibaren - helt All Inclusive!

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrommene er på 26 m² og møblert med tre ordentlige sengeplasser. I de fleste rommene står en sovesofa som måler 170x75 cm. På balkongen finnes det to stoler og et bord. Mot et mindre tillegg kan du velge havutsikt eller delvis havutsikt (seaside). Rommet krever minst to fullt betalende, det kan maks. bo tre voksne og et barn her og det er mulighet for en barnepris. Dobbeltrommet kan også bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite Duplex, 3–5 personer

Familiesuite Duplex, 3–5 personer

Familiesuite Duplex på 47 m² består av to rom fordelt over to etasjer. Den nederste etasjen har tre ordentlige sengeplasser og den øverste har to. Begge etasjene har bad. På den nederste etasjen finnes en balkong med relativt høyt rekkverk, ettersom Familiesuite Duplex ligger i bygningens øverste etasjer. Rommet krever minst tre fullt betalende, det kan maks. bo fire voksne og et barn her og det er mulighet for en barnepris. Det kan være lurt å holde et øye med de minste barna når de skal opp og ned trappen i suiten.

Slapp av i hotellets spa senter

Like ved treningsrommet på Delphin Diva har du også et flott velværesenter som lokker med ekstra bortskjemming som f.eks. ansiktsbehandlinger og massasje. Vi kan varmt anbefale en skrubb- og massasjebehandling i det tyrkiske badet, hamam, som gir en ekstra jevn og holdbar brunfarge.

Velværesenteret er flott og gjennomført innredet med dempet belysning og mørke møbler. I samme sekund som man trer inn døren, føler man seg allerede mer avslappet! Det koster deg ingenting å benytte hotellets badstue og tyrkiske bad, selv om du ikke ønsker behandlinger.

 

Mot betaling

Behandlinger i hotellets velværesenter.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Antalya

Hotellet ligger ved Antalya på Tyrkias sørkyst, en stor, moderne ferieby som samtidig har en utpreget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske sentrum med små, svingete gater, gamle steinhus og en sjarmerende romersk havn. Overalt vrimler det av spennende butikker og koselige restauranter i tillegg til store, internasjonale kjøpesentre.

Håndklær til basseng og strand får du selvfølgelig låne på hotellet.

Noen av restaurantene ligger utendørs og åpningstidene kan derfor variere avhengig av vær og sesong.

Fra hotellet er det kun 16 km. til flyplassen og Antalya sentrum.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections