Nyhet

Lara/Antalya, Tyrkia

Crystal Centro

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
16 km 
Crystal Centro
Crystal Centro_1
Crystal Centro_2
Crystal Centro_3
Crystal Centro_4
Crystal Centro_5

Nyoppusset med god service

Crystal Centro er et moderne og kompakt hotell, som står i forfriskende kontrast til mange av de mer bombastiske nabohotellene. Designet er enkel både utvendig og innvendig, men det mangler definitivt ikke på service og stil. Full av god atmosfære og herlig All Inclusive, står dette halvmåneformede hotellet og vender ut mot havet i Lara.

Vi på Nazar anbefaler dette hotellet for familier med små og store barn som liker vannaktiviteter og for deg som vil ha kort transfertid mellom flyplass og hotell - så ferien kan starte med en gang.

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Laras lengste basseng?

Det er aldri langt til vann på Crystal Centro. For å være så kompakt i overflaten, har hotellet et slående stort hovedbasseng i et veldig godt planlagt bassenglandskap. De fleste matstasjoner og barer på hotellområdet ligger i tilknytning til den, så du kan alltid bli inspirert til å ta en dukkert! Hovedbassenget går deretter et stykke hele veien fra hotellbygningen og ned til stranden. Og broer går over den ene siden av bassenget til den andre. Ta en svømmetur fra toppen fra hotellet og nesten hele veien til havet!

Nærmest hotellet ligger et skjønt avslapningsbasseng. Og bortsett fra et lite barnebasseng like ved siden av hovedbygningen har hotellet et veldig imponerende badeland med fargerikt jungeltema for glade, yngre barn. Og som om ikke det var nok finnes et til badeland for eldre barn og eventyrlystne voksne, minst like fargerik– med mye mer fart! Det store badelandet har seks sklier og den mindre har hele ni.

Bak 137 meter med privat strandstripe står stabile solstoler under soltak på rekke og rad og venter på deg. Som mange hoteller i Tyrkia har Crystal Centro også en pir ved stranden med en hvit liten bar og solsenger med tilhørende parasoll, for deg som ønsker å komme helt tett på lyden av bølgene. Invester ellers i litt egen tid og lei en romantisk strandpaviljong ved havet.

 

Mot betaling

Visse vannsportaktiviteter, strandpaviljonger

Store All Inclusive-bufféer eller snacks mellom måltider

All Inclusive-bufféen i hovedrestauranten er en fest for øyet, og her spiser du frokost, lunsj og middag. Bortsett fra den store variasjonen av varme og kalde retter, finnes vegetariske og alternativer med lavt kaloriinnhold å velge mellom. En gang i uken bys det på tyrkisk temakveld og sitter du på uteserveringen kan du kjenne duften av herlig grill mens solen går ned. Barna har sitt egne bufféhjørne med fargerike små bord og stoler å sitte på – som gjør det enda morsommere å spise All Inclusive-buffé!

Føles det trist å forlate bassengområdet? Det vet hotellet og tilbyr derfor en praktisk, frisk snackbar på området. Her kan du fylle på med frukt, salat, suppe eller andre varme og kalde småretter. Det finnes selvfølgelig også drinker, kaffe og annen drikke i strandbaren som ligger vegg i vegg.

Litt is er aldri feil i varmen – ikke mye is heller! I is kiosken ved snackbaren kan du hente så mye du orker mesteparten av dagen.

Under svaiende palmer, blant hengekøyer på bassengområdet, blir det laget gözleme – den berømte tyrkiske pannekaken - på tradisjonell måte. Sett deg i skyggen og nyt den nybakte delikatessen mellom måltidene.

Utover flere tradisjonelle barer har hotellet en kombinert vitaminbar og Beer Garden med drikker gjort på frukt og grønt, samt ulike øl- og drikkevarer.

Crystal Centro har tre temarestauranter. Den italienske restauranten Pisa ligger langs hovedbassenget og på dagtid går den under navnet Pizza House, og serverer nettopp pizza! Med havet som bakteppe spiser du middelhavsinspirert på hotellets sjømatrestaurant. Selvfølgelig skal man også spise tyrkisk når man er i Tyrkia! Og på den tyrkiske temarestauranten har de valgt og spesialiserer seg på mat fra Antalya. Et besøk på enten den italienske eller den tyrkiske temarestauranten er inkludert i All Inclusive-konseptet. Ikke glem å bestille bord i starten av ditt opphold for å sikre din plass.

Det ligger et koselig patisserie på veg ut mot bassengområdet, så du kan ta deg noe nybakt og søtt før du startet din dag i solen. Eller kanskje på veien opp fra bassenget når dagen er slutt?

 

Mot betaling

Friskpresset juice, energidrikk, visse importerte drikkevarer og sjømatrestauranten

En ferie med barn betyr barneklubb!

Vi på Nazar vil at barna skal ha gøy! Sjekk derfor ut hotellets egne barneklubb når du feriere på Crystal Centro.

Den tøysete internasjonale barneklubben, Crispy Kids Mini Club, byr på moro hver dag for barn mellom 4-12 år. Om du må få ut litt energi er det hit til elefanten Crispys klubbhus du skal gå.

For de yngste finnes et lekerom hvor foreldre og de små kan puste ut sammen etter lange utendørsleker. For de eldre finnes et TV-spillrom med PlayStation 4 og flere brettspill for deg som vil ta en pause fra aktiv lek. Dessuten har barneklubben et ballhav og en liten lekeplass å ha det moro på.

Hva sier du til piknik, en bowlingturnering eller en kul skattejakt? Barneklubbens sjarmerende personal ordner ulike leker og minidisco hver dag, og inviterer noen ganger til kino. Alt for at du som er yngre skal få en like minneverdig ferie som de voksne.

Hva kan man gjøre på Crystal Centro i Lara?

Her kan du velge å gjøre absolutt ingenting på din ferie. Så skjønt! Men skulle du plutselig kjede deg, er det nok å gjøre her. Ta en tenniskamp, en runde minigolf eller et strandvolleyball-pass med familien. Kjøp en fin suvenir i hotellets butikk eller pass på få deg en ny frisyre hos Crystal Centros egen frisør.

Animasjonsteamet holder i morgentrening eller utfordrer deg i dart. Noen ganger ordnes det bassengleker og til og med soft air gun-konkurranser!

Ved amfiteateret kan du velge å ta en drink ved en av bordene like nedenfor scenen for en veldig nær og intensiv opplevelse under de varierte kveldsshowene.

Får du lyst til å danse etter kveldsunderholdningen, i løpet av døgnets sene timer, har hotellet et gøyalt nattklubbsområde under åpen himmel.

Du som vill shoppe har kommet rett! I hotellets nærområde finnes mange basarer og små shoppingsentre. Den større byen Antalya ligger nære og der kan familien utforske historiske bygninger, trivelige restauranter og mange butikker.

Det finnes WiFi uten ekstra kostnad på hele hotellet.

 

Mot betaling

Frisør, biljard, spillehall, tennisbane- og utstyr

Trivelige dobbeltrom og familiesuiter

Her møtes du av rom i hjemmekoselige varme toner. Rommene har en moderne europeisk stil som er både stilren og koselig.

Alle hotellets rom har flisegulv, tv, balkong og sentral luftkondisjonering. Her finnes også WiFi, minibar, minisafe, morgenkåpe, tøfler samt kaffe- og te-fasiliteter.

På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dette rom er 28 m² og har to riktige sengeplasser. Den tredje personen sover i en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Mot tillegg er det mulig å bestille dobbeltrommet med delvis havutsikt eller havutsikt. Romtypen kan også bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection på 56 m² er to dobbeltrom med en dør mellom – se mer informasjon om dobbeltrom ovenfor. Her finnes fire riktige sengeplasser, og ved flere enn fire gjester brukes en sovesofa. Dobbeltrom Connection har enten havutsikt eller landutsikt. Det går ikke å velge hvilken utsikt man får. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Familiesuite, 3 personer

Familiesuite, 3 personer

Dette rom er 35 m² og har to riktige sengeplasser. Øvrige personer sover i to sovestoler som hver måler 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende og her kan bo maks. tre voksne. Familiesuiten har landutsikt.

Tren og unn deg på ferien

Treningsstudioet, med utsikt over bassengområdet, inspirerer deg som vil holde deg i form i ferien. Her finne de fleste maskiner du behøver for å sette sammen et bra treningspass. Og vil du svette litt ekstra kan du teste hotellets treningsstudio som finnes utendørs.

Crystal Centros spa går i varme toner og østlig stil. Her kan du søke stillheten om du behøver det. Prøv badstuen, jacuzzien og det tyrkiske badet hamam. Ligg og hvile deg en stund ved innendørsbassenget hvor det ofte er rolig og øde under høysesongen. Mot ekstra kostnad kan du til og med skjemme bort kropp og hud med en massasje eller en skjønnhetsbehandling.

 

Mot betaling

Massasje og skjønnhetsbehandlinger

Viktig å vite før du bestiller din reise

Vennligst observer at badetøy ikke er tillatt i restaurantene.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections